Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
486 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 486 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζουζουνα αν εχεις 27 μερες κυκλο κανονικα πρεπει να σου ερθει σημερα!Αλλα εχεις καθε μηνα 27 μερες?? μετραμε καθυστερηση οταν περασει και η τελευταια μερα του μεγαλυτερου κυκλου που εχουμε!εγω πχ. επειδη εχω συνηθως 27 μερες δν θα μετρησω καθυστερηση απο την 28η αλλα απο την 29η που ειναι ο μεγαλυτερος κυκλος μου!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:πάω να κάνω 1 σαλατίτσα να φάω κι επανέρχομαι..

καλη ορεξη ευακι  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 Salad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

εγω εφαγα μια bueno για επιβραυευση για το τρεξιμο που ριχνω!! Με πονεσε η μεση μου τωρα No

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:

εγω εφαγα μια bueno για επιβραυευση για το τρεξιμο που ριχνω!! Με πονεσε η μεση μου τωρα No

με το μαλακο βρε ωραια η ατιμη bueno

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="boubou"]ζουζουνα αν εχεις 27 μερες κυκλο κανονικα πρεπει να σου ερθει σημερα!Αλλα εχεις καθε μηνα 27 μερες?? μετραμε καθυστερηση οταν περασει και η τελευταια μερα του μεγαλυτερου κυκλου που εχουμε!εγω πχ. επειδη εχω συνηθως 27 μερες δν θα μετρησω καθυστερηση απο την 28η αλλα απο την 29η που ειναι ο μεγαλυτερος κυκλος μο

εδω και τρεις μηνες μου ερχετε καθε 27 μερες αλλα εχει τυχει και να μου εχει ερθει και καθε 30.

μετα τιν γεννα ολα ειναι μπερδεμενα στον κυκλο μου.και εγω ετσι τα βγαζω οτι σημερα κανονικα επρεπε να μου ερθει...αλλα εχουμε ακομα θα περιμενω μεχρι τιν αλλη εβδομαδα και βλεπουμε!!!το μονο καλο ειναι οτι δεν αγχονομαι ειμαι παρα πολυ χαλαρη....που θα παει θα ρθει και το νινι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι απο τις αγαπημενες μου σοκολατες..μπορω να φαω απειρες και να μη θελω να σταματησω!!!!

αγαπη σκεψου σε ενα μαγαζι μονη μου και ταμειο και να βγω να καθαρισω, και να ανοιξω pc στους πελατες, και να αλλαξω τασακια και να εξηπηρετησω αν δν ξερουν πως να κανουν τη δουλεια τους.. να αλλαξω κανα ποντικι πληκτρολογιο η κατι που θα χαλασει .... ολα μονη μου.. και τις μερες που δν εχει κοσμο προλαβαινω.. σημερα ημουν με 54 ατομα την περισσοτερη ωρα να φευγουν και να ερχονται!!και τωρα εχω 38!... και ολα αυτα για να γλυτωσει το αφεντικο 14ε που θα εδινε στο δευτερο βοηθητικο ατομο!πφφφφφ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ειναι απο τις αγαπημενες μου σοκολατες..μπορω να φαω απειρες και να μη θελω να σταματησω!!!!

αγαπη σκεψου σε ενα μαγαζι μονη μου και ταμειο και να βγω να καθαρισω, και να ανοιξω pc στους πελατες, και να αλλαξω τασακια και να εξηπηρετησω αν δν ξερουν πως να κανουν τη δουλεια τους.. να αλλαξω κανα ποντικι πληκτρολογιο η κατι που θα χαλασει .... ολα μονη μου.. και τις μερες που δν εχει κοσμο προλαβαινω.. σημερα ημουν με 54 ατομα την περισσοτερη ωρα να φευγουν και να ερχονται!!και τωρα εχω 38!... και ολα αυτα για να γλυτωσει το αφεντικο 14ε που θα εδινε στο δευτερο βοηθητικο ατομο!πφφφφφ

πφφφφφ ο σκρουτζ πως μου τη δινουν οι τσιγκουνιδες

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι ακομα τρως??? κοριτσακια μου το ξερω οτι θα με βρισετε που την κανω απο τοσο νωρις αλλα αρχισα να νυσταζω θα κατσω αλλα 5 λεπτακια γιατι το κρεβατι μου με φλερταρει και δεν μπορω να αντισταθω  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 Yawning

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δυστυχως δν ειναι τσιγκουνια δν παμε καθολου καλα τις καθημερινες και κοιταει μπας και βγαλει τα σπασμενα την Παρασκευη και το Σαββατο που παμε λιγο καλυτερα!! ... και δυστυχως χωνει εμενα σημερα που θα ειμαι μονη μου , γιατι με εμπιστευεται οτι δν τεμπελιαζω, και τα Σαββατα που δουλευει αλλος παω εγω δευτερη βοηθητικη που ουτως η αλλως εχω σταθερο μισθο και δν θα πληρωθω παραπανω(ενω οι αλλοι πληρωνονται μεροκαματα, οσες βαρδιες κανουν)----ειμαι τυχερη δηλ. μεσα στην ατυχια μου γιατι ειμαι η μοναδικη που πληρωνεται τοσο καλα συγκριτικά με τους αλλους!!

καλη ξεκουραστη κοριτσακι μου!!! θα πιουμε καφε το πρωι!!  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 417472  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 417472 (πρωι τροπος του λεγειν χιχι)

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλέ τώρα θα την φάω!παρέα σας!τόση ώρα την έφτιαχνα!της Παναγιάς τα μάτια έβαλα μέσα!γι'αυτό άργησα χεχεεχεχ

αγάπη μου σαν πολύ δεν νυστάζεις τελευταία? Wink

Έλλη μου κουράγιο!εγώ πάντως εδώ θα είμαι θα σου κάνω παρέα!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλορίζικο και το #16!Μόνο ευχάριστα ν'ακούμε!Και υποψιάζομαι ότι θ'ακούσουμε πολλά σ'αυτό το νουμεράκι!(Μεσολαβεί και Σ/Κ, άρα προλαβαίνετε αρκετές!) Very Happy
Μπήκα για να σας καληνυχτίσω κι εγώ...Καλό βράδυ και να έχετε ένα υπέροχο Σ/Κ!!! Wink

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλορίζικο και το #16!Μόνο ευχάριστα ν'ακούμε!Και υποψιάζομαι ότι θ'ακούσουμε πολλά σ'αυτό το νουμεράκι!(Μεσολαβεί και Σ/Κ, άρα προλαβαίνετε αρκετές!) Very Happy
Μπήκα για να σας καληνυχτίσω κι εγώ...Καλό βράδυ και να έχετε ένα υπέροχο Σ/Κ!!! Wink

καληνύχτα!κι εσύ καλά να περάσεις!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πού πήγατε καλέ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τρεχω τρεχω τρεχωωωωωωωωωωωω

αντε να περασει 1 ωρα ακομη!!!Δν μπορω αλλο, αρχιζουν να με πιανουν νευρα!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 679259  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 679259

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:τρεχω τρεχω τρεχωωωωωωωωωωωω

αντε να περασει 1 ωρα ακομη!!!Δν μπορω αλλο, αρχιζουν να με πιανουν νευρα!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 679259  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 679259

ψυχραιμίααααα!!!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλορίζικο κοριτσάρες μου! Μακάρι να το γεμίσετε με ευχάριστα νέα  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 377361  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 377361  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 377361
Ναταλάκι πολύ ευχάριστα τα νέα σου, μπράβο κοπέλα μου. Βουρ στον πατσά τώρα!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες σας  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 334590  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 334590  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 334590

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαρστούμε Δημητρούλα!!τι κάνεις?τι κάνει το μπεμπάκι σου?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ευτυχως που τελειωσαν τα "αναγκαστικά"  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 215994  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 215994  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 215994 γιατι πραγματικα σημερα δν θα ειχα κουραγιο!!!  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 911307  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 585182  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 585182

Δημητρουλα σε ευχαριστουμε!!!!  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 35468  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 35468

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:αχ ευτυχως που τελειωσαν τα "αναγκαστικά"  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 215994  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 215994  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 215994 γιατι πραγματικα σημερα δν θα ειχα κουραγιο!!!  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 911307  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 585182  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 585182

Δημητρουλα σε ευχαριστουμε!!!!  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 35468  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 35468

χαχαχχαα Έλλη μου αυτό δεν περίμενα να το ακούσω από εσένα!!!!και φαντάζεσαι να έχει όρεξη ο αντρούλης σου?? Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα αν εχει ορεξη ο αντρουλης ευκαιριες δν χανω Laughing Laughing Laughing Laughing αλλα να τον πειραξω εγω για να εχει ορεξη δν παιζει!!!
αλλα πιστευω οτι θα με αφησει στην ησυχια μου σημερα..τοσες μερες ξεζουμισμα συνεχομενες δν ειναι το συνηθισμενο μας!! Laughing Laughing Laughing Laughing χαχαχα

απο αυριο παλι Razz Razz

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:κοιτα αν εχει ορεξη ο αντρουλης ευκαιριες δν χανω Laughing Laughing Laughing Laughing αλλα να τον πειραξω εγω για να εχει ορεξη δν παιζει!!!
αλλα πιστευω οτι θα με αφησει στην ησυχια μου σημερα..τοσες μερες ξεζουμισμα συνεχομενες δν ειναι το συνηθισμενο μας!! Laughing Laughing Laughing Laughing χαχαχα

απο αυριο παλι Razz Razz

χαχαχαχχα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω καταντησει για γελια χαχαχαχαχα

χθες γελουσε που τον αποπλανησα παλι και μου ελεγε "αφου ρε κολοπαιδο το κανεις με σκοπο!" ...επειδη πριν δν ημουν τετοια..τωρα ολο αυτο εχω στο μυαλο μου!!αλλα το εχω στο μυαλο μου ολο το μηνα!!! Τι φταιω εγω??? Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing

Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 215994  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 215994  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 215994

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:εχω καταντησει για γελια χαχαχαχαχα

χθες γελουσε που τον αποπλανησα παλι και μου ελεγε "αφου ρε κολοπαιδο το κανεις με σκοπο!" ...επειδη πριν δν ημουν τετοια..τωρα ολο αυτο εχω στο μυαλο μου!!αλλα το εχω στο μυαλο μου ολο το μηνα!!! Τι φταιω εγω??? Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing

Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 215994  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 215994  Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 - Σελίδα 2 215994

άντε καλέ άστον να λέει!κατά βάθος του αρέσει αλλά δεν το ξέρει χιχιχιιχ
εγώ αυτές τις μέρες που δεν έχω όρεξη και δεν τον κυνηγάω δεν του άρεσε και πολύ... Smile

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε μαααα!! δν ξερουν τι θελουν κι αυτοι!!! Razz Razz Razz κι εμενα ολο το παιζει και καλα πως δν θελει και οταν του παραπονιεμαι οτι συνηθως εγω κανω κινηση μου λεει "αφου μου αρεσει να κανεις εσυ!!" χαχαχαχα

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ε μαααα!! δν ξερουν τι θελουν κι αυτοι!!! Razz Razz Razz κι εμενα ολο το παιζει και καλα πως δν θελει και οταν του παραπονιεμαι οτι συνηθως εγω κανω κινηση μου λεει "αφου μου αρεσει να κανεις εσυ!!" χαχαχαχα

χαχχαχαχα άντρες παιδί μου!τι να λέμε τώρα!διχασμένες προσωπικότητες!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις