376 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 Κυρ Μαρ 04, 2012 11:28 am
Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λεμονάκι και εγώ μεμε τα λέω!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:κορίτσια ποιες δεν περιμένουμε αυτή την εβδομάδα??
goldangel1990 έγραψε:kai ego koritsia ston agona prospatho gia moraki..perimeno periodo stis 13/3!!!
γεια σου και καλές γόνιμες προσπάθειες, εγώ είμαι η Αναστασίαgoldangel1990 έγραψε:kai ego koritsia ston agona prospatho gia moraki..perimeno periodo stis 13/3!!!
γκρινιαρα έγραψε:goldangel1990 έγραψε:kai ego koritsia ston agona prospatho gia moraki..perimeno periodo stis 13/3!!!
τοτε ευχομαι να μην σου ερθει περιοδος!!!! κι εγω δεν περιμενω στις 19/3....
goldangel1990 έγραψε:xrisimopioisa kai test ooriksias kai mou ediksan ooriksia stis 29/2..vevea lene oti prepei na kaneis mia mera meta..etsi ksipnisa ton antra mou 12 ta mesanikta stis 29 kai kaname kai tin 1 tou marti:P:P!!!ton trelana..vevea lene oti oso pio poli axonese toso pio poli argi to mpempe:(
goldangel1990 έγραψε:Ειναι ο 3 μηνας..!εσεις κοριτσια???
γκρινιαρα έγραψε:goldangel1990 έγραψε:xrisimopioisa kai test ooriksias kai mou ediksan ooriksia stis 29/2..vevea lene oti prepei na kaneis mia mera meta..etsi ksipnisa ton antra mou 12 ta mesanikta stis 29 kai kaname kai tin 1 tou marti:P:P!!!ton trelana..vevea lene oti oso pio poli axonese toso pio poli argi to mpempe:(
εμενα μου τελειωσε η περιοδος το προηγουμενο σαββατο και απο την καθαρα δευτερα και μετα σχεδον καθε μερα κανουμε...βεβαια...το θελουμε και το κανουμε γιατι υπαρχουν και μερες που βαριεμαι αφορητα...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης