401 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 Δευ Απρ 23, 2012 3:29 am
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ Κ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΤΑΤΤΙΑΝΑ ΠΩΣ ΘΥΛΑΣΕΣ ΕΞΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΒΛΕΠΑΝΕ Η ΑΛΛΗ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marilia_92 έγραψε:Κοριτσια δεν ειμαι καθολου καλα.Με πηρε η νυφη μου τηλεφωνο και μου ειπε πως θα την κρατησουν κι αλλο στο νοσοκομειο την μικρη γιατι εχει μικρο αιματωμα στο κεφαλι.Δεν μου ειπε τιποτα αλλο αλλα ανησυχω και θελω να παω να την δω.Πως να φυγω ομως απο εδω;Απο εχθες το βραδυ που το εμαθα εγινα ρακος.Ολη την ωρα κλαιω και παω σε αλλο δωματιο για να μην με βλεπουν τα παιδια..Το εχει παθει αυτο κανενα συγγενικο η φιλικο σας προσωπο;Ειναι πολυ σοβαρο;
marilia_92 έγραψε:
Ευη χρονια πολλα να τα εκατοστησεις
marinaki <3 <3 έγραψε: ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΑΚΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΙΡΑΜΕ Κ ΤΗΝ ΕΥΧΗ Κ ΠΕΡΑΣΑ ΣΟΥΠΕΡ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ,Κ ΕΠΕΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΞΗ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΛΟΠΙΑΣΕ...
marinaki <3 <3 έγραψε:ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ Κ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΤΑΤΤΙΑΝΑ ΠΩΣ ΘΥΛΑΣΕΣ ΕΞΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΒΛΕΠΑΝΕ Η ΑΛΛΗ?
OX K EΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΑΓΑΔΕΣ 2-3 ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΗΘΟΣ ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΛΙΓΕΣ ΓΤ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΜΙΛΑΜΕ..ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΝΙΑ ΜΑΣ Κ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ ΑΝΑ 4ΩΡΟ ΞΥΠΝΟΥΣΕmarinaki <3 <3 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΠΑΛΙ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ,ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΤ !!!ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ!
καλημερα!!!ναι ρε γμτ χαλασε σημερα δεν πειραζει αυριο παλι βολτα..εμενα η νυχτα καλα πηγε κοιμηθηκε και ξυπνησε μονο για φαγητο,μονο που το πρωι δεν τρωει καλα με τον που τον βαζω στο στηθος κοιμαται και μετα ξυπναει γρηγορα γτ ξαναπειναει!εγω στο στηθος δεν εχω φαγουρα αλλα εχω κανει μαλλον σαν ραγαδες και απο κατω εχει πολλα μωβ σκισιματακια!μπορει να ετυχε μωρε και να μην ειναι απο την βολτα μην ανησυχεις!!
tomaraki έγραψε:Γεια σας και απο εμας ! Αμαν πια με αυτον τον παλιοκαιρο !! Πως να μην κρυωσουμε !!!!!!!! Μαριλια τι εγινε με την βαφτιστηρα σου ????? Μαρινακη δεν νομιζω να κρυωσε !! Τα υπολοιπα μπεμπιδια τι κανουν ??????????
mpempakos7 έγραψε:OX K EΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΑΓΑΔΕΣ 2-3 ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΗΘΟΣ ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΛΙΓΕΣ ΓΤ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΜΙΛΑΜΕ..ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΝΙΑ ΜΑΣ Κ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ ΑΝΑ 4ΩΡΟ ΞΥΠΝΟΥΣΕmarinaki <3 <3 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΠΑΛΙ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ,ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΤ !!!ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ!
καλημερα!!!ναι ρε γμτ χαλασε σημερα δεν πειραζει αυριο παλι βολτα..εμενα η νυχτα καλα πηγε κοιμηθηκε και ξυπνησε μονο για φαγητο,μονο που το πρωι δεν τρωει καλα με τον που τον βαζω στο στηθος κοιμαται και μετα ξυπναει γρηγορα γτ ξαναπειναει!εγω στο στηθος δεν εχω φαγουρα αλλα εχω κανει μαλλον σαν ραγαδες και απο κατω εχει πολλα μωβ σκισιματακια!μπορει να ετυχε μωρε και να μην ειναι απο την βολτα μην ανησυχεις!!
souzan έγραψε:καλημερα κοριτσια εγω ξυπνησα σημερα το πρωι να ταισω το μωρο μου και ποναει πολυ το αριστερο μου στηθος εχει πρηστει καποιος αδενας και υποφερω απο τον πονο αφου πριν κοντευα να βαλω τα κλαματα και σπανια κλαιω.Κατα ατ αλλα απο χτες ο μπεμπακος μου κανει διαροια προς το σκουρο πρασινο και μυριζουν ασχημα μαλλον θα μου κρυωσε και με εχει αχγωσει εσεις τι κανετε?
tomaraki έγραψε:Γεια σας και απο εμας ! Αμαν πια με αυτον τον παλιοκαιρο !! Πως να μην κρυωσουμε !!!!!!!! Μαριλια τι εγινε με την βαφτιστηρα σου ????? Μαρινακη δεν νομιζω να κρυωσε !! Τα υπολοιπα μπεμπιδια τι κανουν ??????????
souzan έγραψε:οσο μεγαλωνουν τρωνε πιο γρηγορα και εμενα καπου τοσο καθεται στο στηθος και χορταινει φαντασου οτι με αποκλειστικο θηλασμο μου κοιμαται το βραδυ απο τις 9 η 10 μεχρι τις 6 η 7 το πρωι που ξυπναει για να φαει παντως πονους ειχα στο στηθος αλλα πρωτη φορα το παθαινω αυτο μονο στο αριστερο οχι και στα δυο φοβαμαι μηπως επαθα μαστιτιδα αφου τον εβαλα να θηλασει και πεθανα στον πονο
marilia_92 έγραψε:Γεια σας κοπελες μου.Εδω ο καιρος ειναι καλος και βγηκαμε βολτουλα.Τωρα αρχισε να φυσαει λιγο αλλα δεν πιστευω να χαλασει.Κατα τ'αλλα τρεχω ολη μερα. Το πλυντηριο δεν σταματα να δουλευει και το σηδερωμα παει συννεφο.Πολλα ρουχα βρε κοριτσια.Για το μαγειρεμα δεν το συζητω.Κανω μονο κανενα αλεσμενο για τα μικρα αλλιως την κρεμουλα τους.Μονο οταν ερχεται ο αντρας μου κανω κατι προχειρο για μας. Εγω ολη την μερα τσιμπαω.Δεν παει τιποτα κατω,οχι οτι προλαβαινω κιολας.Θελω να χασω και ορισμενα κιλα και το σκεφτομαι πολυ για το τι θα φαω.Εσεις πως ειστε;Τα μωρακια σας;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης