1 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 -3 <3<3 Δευ Αυγ 27, 2012 6:03 am
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον να σασ πω κ εγω τα νεα,μου σουζαν μου θα βγαλετε κ εσυς μν αγχονεσε...ο δικος μου εβγαλε κ το 2 ποπο μιλαμε κοφτερα πολυ,αρχισε γυρναει μπρουμιτα κ μενει εκει κ φωναζει μετα χαχα,να σας πω να γελασετε,χθες ειχαμε παει στους παπουδες του αντρα μου να δουν το μωρο καλαματα,κ στον γυρισμο καθησαμε στην παραλια για καφε κ εγω ετρωγα μια βαφλα με παγωτακη κ κρατουσε το μωρο ο αντρα μους ειχε φαει κ ολας,κ τι κανει,μου λεει ο αντρας μου τα κανει αν ναι του λεω καλα ,μετα απο λιγο ποπο μυριζουν,ε οκ του λεω να φαω κ θα τον παρω να τον αλλαξω,χαχαχαχαχαχα εδω γελατε,σε λιγο μου ξαναλεει κανει κ αλλα ,το βλεπω του λεω,κ σε λιγο κανει ο αντρασ μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι επαθες βρε του λεω με εκανε ολο σκαταααααααα οπως τον κρατουσε ειχε φυγει καπως η πανα κ ο μπεμπης τα εκανε κ ειχαν βγει ολα στα ποδια του αντρα μου κ συγκεκριμενα στο πουλη μπρωστα σε ολο το σημειο,κρατηθηκα να μν γελασω τρεχω παω μεσα περνω χαρτι για τον αντρα μου κ αυτος πηγε στο αμαξη ευτηχωσ ειχε αλλο παντελονη κ αλλαξε κ μετα παω να τον αλλαξω δνε ειχε πολλα κακα στην πανα του τα ειχε αδιασει ολα εξω στον αντρα μου κ μετα με επιασε ενα γελιο τον μαλωνε ο αντρας μου ταχα μου κ ο μπεμπησ γελαγε πολυ πλακα μιλαμε...εμενα ειναι ο γκρινιαρησ πηγαμε χωριο κ αλλαξε πολυ ολο αγκαλια θελει να κοιματε κ με το που τν αγκουμπαω κατω ουαααα κλαμα μιλαμε αυτα...