1 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #17 Τρι Μαρ 06, 2012 4:08 am
Αυγολεμονη
Η ψυχή της παρέας!
surpriceeeee ειπα να σας το ανοιξω εγω ευχες να φουσκωσετε ολες
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xristina_29 στις Τρι Μαρ 06, 2012 4:15 am, 1 φορά
γκρινιαρα έγραψε:boubou έγραψε:δν ξερω τι λετε εγω πηρα ενα κουλουρακι Θεσσαλονικης..φατε εσεις τα γλυκα να χοντρυνετε!!!Εγω θα ειμαι μια γλυκια κοντη αδυνατη νυφουλα
εγω για το γαμο μου εχασα 24 κιλα...και μετα αλλα 3...με ευνοησε ο γαμος πολυ...οποτε καλα κανεις και τρως κουλουρακι!!!
Ada έγραψε:Καλησπέρα κούκλες!
Με γεια το θεματάκι να σας φέρει γούρι κ να μείνετε όλες έγκυες ΣΥΝΤΟΜΑ!!!
Τι μου κάνετε? Φιλάκια σε όλες τις ον λαιν
Ada έγραψε:Τι θα φάτε σήμερα υποψήφιες μανούλες?
Εγώ περιμένω τα καλαμαράκια μου να γίνουν κ κοντεύω να φάω τα δάχτυλά μου!!!
καλέ πως φαίνετε οτι είμαι απο χωρίο,Λεμονάκι έγραψε:καλορίζικο με πολλά μπεμπέ !!!
Αυγολέμονη αν είναι δυνατόν, όχι και να το σβέσεις !!
xristina_29 έγραψε:
ολα καλα να μας πανε κοριτσια...!!!!
γκρινιαρα έγραψε:Ada έγραψε:Τι θα φάτε σήμερα υποψήφιες μανούλες?
εχω μοσχαρακι κοκκινιστο αλλα δεν ξερω με τι να το συνοδευσω...
ioanna85 έγραψε:Κοριτσια αυτη η ιωση μου ανακατευει το στομαχι!Εχω ταση για εμετο!
Αφηστε που το σαββατο θα εχω καμια 10αρια ατομα στο σπιτι για τα γενεθλια του συζυγου!Αφου δεν καναμε γιορτη λογο της αποβολης!Τι να μαγειρεψω;;;Αλλος δεν τρωει το ενα αλλος δεν τρωει το αλλο....
ioanna85 έγραψε:Κοριτσια αυτη η ιωση μου ανακατευει το στομαχι!Εχω ταση για εμετο!
Αφηστε που το σαββατο θα εχω καμια 10αρια ατομα στο σπιτι για τα γενεθλια του συζυγου!Αφου δεν καναμε γιορτη λογο της αποβολης!Τι να μαγειρεψω;;;Αλλος δεν τρωει το ενα αλλος δεν τρωει το αλλο....
γκρινιαρα έγραψε:xristina_29 έγραψε:
ολα καλα να μας πανε κοριτσια...!!!!
ειμαι ρουβιτσα μεχρι το κοκαλο!!!!!!!
γκρινιαρα έγραψε:Ada έγραψε:Τι θα φάτε σήμερα υποψήφιες μανούλες?
εχω μοσχαρακι κοκκινιστο αλλα δεν ξερω με τι να το συνοδευσω...
κάνε ένα ωραίο κοκκινιστό με μοσχαράκι και ρύζι και διάφορες σαλάτεςioanna85 έγραψε:Κοριτσια αυτη η ιωση μου ανακατευει το στομαχι!Εχω ταση για εμετο!
KRISTI 1 έγραψε:με τετοια φορα που πηρατε κοριτσια<φτου φτου> θα φουσκωσετε ολες συντομα!!!
αχ μακάρι !!KRISTI 1 έγραψε:με τετοια φορα που πηρατε κοριτσια<φτου φτου> θα φουσκωσετε ολες συντομα!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #17
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης