26 Απ: To μωρό που «φοριέται» του Στέλιου Παπαβέντση Παρ Μαρ 09, 2012 3:52 am
Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Νενεν έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:[/font][/font][/color][/font] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
συμφωνω μαζί σου!
επίσης θα εμπιστευόμουν καλυτερα μια γυναικα σύμβουλο θυλασμου..που να εχει θηλάσει και αυτη ..και οχι αντρα ..γιατι οτι λέει ειναι απλα απο τα βιβλια..
επίσης με ΄΄ξενιζει ΄΄ λίγο που τρέχουν οι εγκυούλες και τα ''ακουμπάνε΄΄ σε ένα γιατρο να τουσ πει πως θα θηλάσουν πριν ερθει το μωρο!..τι να σου πει τοτε..αν δεν το εχεις να το βαλεις στο στηθος κλπ...ειναι ολα θεωριες...και τολμω να πω εκμετάλλευση απο την πλευρά του γιατρου..
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ο θηλασμος ειναι εμπειρια, ειναι μυσταγωγια. Και μονο αν το εχεις βιωσει μπορεις να το μεταδωσεις. Μαθηματα θηλασμου απο αντρα και χωρις μωρο... Τι να πω, ψιλοεκμεταλλευση μου κανει και μενα... [/quote]
Ο θηλασμός μυσταγωγία? Διαφωνώ. Ο θηλασμός είναι ο φυσιολογικός τρόπος διατροφής κι ανατροφής ενός βρέφους. Δεν έχει τίποτα το "μυστικό" ή το "ιερό". Επίσης, είναι κάτι που μαθαίνεται, καλώς ή κακώς. Το να έχεις κάποιες γνώσεις πριν μόνο καλο μπορεί να κάνει, για να αποφύγεις τις κακοτοπιές όταν έρθει η ώρα. Όσο για το αν είναι άντρας και δεν έχει θηλάσει, πρέπει κάθε γιατρτός να έχει προσωπική εμπειρία από κάθε ασθένεια ή πρακτική για να μας γιατρέψει?Δεν το νομίζω.
Δεν έχω γιατρό τον Παπαβεντση ούτε τον έχω δει από κοντά αλλά τον παρακολουθώ πάντοτε στο διαδίκτυο και έχω τα βιβλια του που μου έχουν φανεί χρήσιμα. 3 έχει όλα κι όλα και όχι τόσα ώστε να δίνεις 20 ευρώ το μήνα για να τα πάρεις. Τουλάχιστον ο άνθρωπος ενημερώνεται και ενημερώνει, μπορούμε να το πούμε όλες για τον παιδίατρό μας αυτό?