251 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed Σαβ Μαρ 10, 2012 6:27 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι γειά σου και αντίο!! χιχιχιιχτα λέμε μετά!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:κορίτσια πάντα με προφυλακτικό όταν έχετε περίοδο !!!!!
αγαπη έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ???? ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΝΕΤΕ? Η ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΝΕΤΑ??? Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ??? Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ
αγαπη έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:κορίτσια πάντα με προφυλακτικό όταν έχετε περίοδο !!!!!
γιατι ??? ενημερωσε με δεν εχω ακουσει αν βλαπτει η οχι ωχ αγχωθηκα τωρα
evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:κορίτσια πάντα με προφυλακτικό όταν έχετε περίοδο !!!!!
γιατι ??? ενημερωσε με δεν εχω ακουσει αν βλαπτει η οχι ωχ αγχωθηκα τωρα
αγάπη μου νομίζω για να μην κολλήσει κάποιο μικρόβιο ο άντρας σου...δεν υπάρχει λόγος ν'αγχώνεσαι αλλά πό εδώ και πέρα σκουφάκι...
Boubou m καμια μας δεν εκανε το τεστ,για μενα δεν ξερει οτι προσπαθω.και δεν της ειπα τιποτα,η ιδια θα περιμενει ακομα 3-4 μερουλες,γιατι η περιοδος της ειναι λιγο τρελη και δεν θελει να απογοητευτει. Εμενα ΣΕ 2 μερες ΔΕΝ θΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ,KAI EΧΩ ΥΓΡΑ,ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ...ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ!boubou έγραψε:Ηρθα πάλι!
Εβελιν ξου ξου να φύγει μακριααααα!Αλέκα ακους????δν σε θέλουμε αλλο μπροστά μας!!!!Η αδερφή σου έκανε τεστ?
boubou έγραψε:νιώθω κάτι πονάκια..απο κάτω απο τι άλλο θα ήταν?
boubou έγραψε:νιώθω κάτι πονάκια..απο κάτω απο τι άλλο θα ήταν?
boubou έγραψε:χαχαχ ασε Εβελιν έχω και το τικεράκι που μου δείχνει ότι το σπόρι έχει φυτευτεί ήδη και με ξεμυαλίζει χαχαχα
evi27 έγραψε:boubou έγραψε:νιώθω κάτι πονάκια..απο κάτω απο τι άλλο θα ήταν?
πονάκια έχουν κι οι έγκυες! ξέρουμε ότι δεν πρέπει να κοιτάμε και πολύ τέτοιου είδους συμπτώματα!μέχρι να δούμε αίμα ελπίζουμε!!
αγαπη έγραψε:παρτυ ακουσα και ηρθα τη εγινε καλε να κρεμασω κανενα πανο ???
evi27 έγραψε:εγώ λέω πως καλά έκανες!!!κι εγώ τρώω OREA μπισκοτάκια και πίνω καφεδάκι
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης