Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
boubou έγραψε:Καλημέρα!!

Δεσποινάκι τι κάνεις κοριτσάκι μου? ειδα ότι είσαι λίγο πεσμένη και δν θέλω!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 417472 απαιτώ να ανέβει η διαθεση αμέσως! Very Happy
απο φαγητό δν έχω ιδέα τι θα φτιάξω πάλι σήμερα!μπορει και να πάρουμε τίποτα απέξω θα δούμε!

κανένα άλλο κοριτσάκι είναι ξύπνιο για  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 438696 ?

φιλιά σε όλες!!

Ναι Έλλη μου είμαι αρκετά πεσμένη!!!Αυτός ο εμετός δεν υποφέρεται|!!!Θα σε αφήσω να ξαπλώσω λιγάκι γιατί σήμερα δεν είμαι καθόλου καλά!! Sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξάπλωσε αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!!! δν έμεινε πολύ! 1 μήνας και μετά θα νιώθεις πολύ πολύ καλά!!υπομονή για το μικρό φασολάκι σου μόνο!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 334590

Deb

Deb
boubou έγραψε:ξάπλωσε αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!!! δν έμεινε πολύ! 1 μήνας και μετά θα νιώθεις πολύ πολύ καλά!!υπομονή για το μικρό φασολάκι σου μόνο!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 334590

ΜΑ για αυτό κρατιέμαι!!!Για το φασολάκι μου μόνο!!!Ίσως να τα πούμε αργότερα!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ελλη μου ξυπνησα εφτιαξα τον γαλλικο μου  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 438696 ανοιξα τα παντζουρια και ηρθα ποιες αλλες ειναι εδω???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα αγάπη! μάλλον τα δυο μας απομείναμε!!

Δεσποινα νομίζω ότι το φασολάκι ειναι η μεγαλύτερη δύναμη που μπορεί να εχει μια γυναίκα να αντέξει τα πάντα!! Wink

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας!
Deb κουράγιο, θα περάσουν κάποια στιγμή κ οι εμετοι!
Αγάπη-Ελλη τι κάνετε?
Εγω πάω να κάνω ένα μπανάκι κ να ετοιμαστώ για τη δουλειά. Θα τα πουμε,
Φιλάκια!!!
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 334590

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πωωω κουτουλαω ακομα με το ζορι ξυπνησα ασχετο ειδα στον υπνο μου την κουμπαρα μου που ειναι εγκυος οτι θα κανει αγορακι λετε ??? συνηθως τα ονειρα που βλεπω μου βγαινουν οταν ηταν εγκυος η συνυφαδα μου στα δυδιμα ειδα στον υπνο μου πριν ακομα μαθουν το φυλο και οι γονεις οτι ειναι αγορακια και οταν μας πηραν τηλεφωνο να μας που το φυλο του λεω του κουνιαδου μου πριν πει οτι ειναι και τα δυο αγορακια για ενα λεπτο δεν μιλαγε στο τηλεφωνο την ακουσε στερεοφωνικα ο ανθρωπος σου λεει αυτη που το ηξερε?? Laughing Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Γεια σας!
Αγάπη-Ελλη τι κάνετε?
Φιλάκια!!!
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 334590

καλημέρα Ελενάκι!!! καλά είμαστε εμείς!!Εσύ τι κάνεις? κανα σύμπτωμα εμφανίστηκε? χιχι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κορίτσια Very Happy
είπα να ξεκλέψω να μπω πριν ξυπνήσει ο πασάς μου κ με το που ξεκίνησα να πληκτρολογώ άκουσα βήματα...Κρύψτε με!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 M092

Τι κάνετε εσείς όλα καλά ? Εμένα πονάει το κεφάλι μου απ τα κρασιά κ ο λαιμός μου απ την καπνίλα , αλλά μέχρι να γίνω μανούλα θα το κάψω χωρίς τύψεις!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 M034

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Γεια σας!
Αγάπη-Ελλη τι κάνετε?
Φιλάκια!!!

καλημερα ελενακι πως εισαι σημερα??? εσυ ενοχλητικα συμπτωματα εχεις θυμησε μου εμετους ναυτιες ζαλαδες ??? δουλεια κυριακατικα πφφφ βαρετο αλλα αφου εισαι σε ξενοδοχειο τη να κανεις? υπομονη κοριτσακι μου

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα αντακι μου τη κανεις ??? περασατε καλα χτες ???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:πω πωωω κουτουλαω ακομα με το ζορι ξυπνησα ασχετο ειδα στον υπνο μου την κουμπαρα μου που ειναι εγκυος οτι θα κανει αγορακι λετε ??? συνηθως τα ονειρα που βλεπω μου βγαινουν οταν ηταν εγκυος η συνυφαδα μου στα δυδιμα ειδα στον υπνο μου πριν ακομα μαθουν το φυλο και οι γονεις οτι ειναι αγορακια και οταν μας πηραν τηλεφωνο να μας που το φυλο του λεω του κουνιαδου μου πριν πει οτι ειναι και τα δυο αγορακια για ενα λεπτο δεν μιλαγε στο τηλεφωνο την ακουσε στερεοφωνικα ο ανθρωπος σου λεει αυτη που το ηξερε?? Laughing Laughing

εχεις την 6η αισθηση που λέμε ε? χεχεχε να μας πεις αν το πέτυχες και αυτή τη φορά όταν μάθουν το φίλο Very Happy Very Happy ...εγω και χθες και σήμερα κοιμάμαι με πολύ άγχος ...και ξυπνάω πολύ νωρίς...πφφφφ μια για το σπίτι πράγματα, μια για το γάμο.... δν το'χω με τέτοια πράγματα καθόλου!!!

άντα και πολυ καλά κάνεις!!Αν και αυτο το χανγκοβερ τις επομενης μερας δν μου αρέσει καθόλου πρεπει να περασες πολυ καλα!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 40746

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα καλημερα . τι κανετε κοπελουδες? Εγω μαγειρευω μοσχαρακι με πατατες στο φουρνο και πινω δευτερη κουπα καφε...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα νικη μου ωραιο το φαγητακι σου

ελλη μου αχ αυτο το αγχος θα μας φαει και εγω στο γαμο ειχα αγχωθει παρα πολυ ειθελα να ειναι ολα τελεια οσο γινοταν εφικτο τουλαχιστον να περασουν καλα ολοι και ευτυχως Παναγιτσα μου μου ολα πηγαν αψογα ευτυχως ειχα τον αγγελο μου την μανουλα μου και ειναι πολυ γατονι η γυναικα δεν παιζετε λεμε τα περισσοτερα τα φροντισε εκεινη παντως το χει για οργανωση γαμου απορω γιατι δεν διαλεξε αυτο το επαγγελμα scratch ελλη την πηρες την κρεββατοκαμαρα ?????

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ είμαι στην πρώτη κούπα ζεστού καφέ να ηρεμήσει ο λαιμός μου!Είναι στιγμές που απορώ πώς κάπνιζα κ δε μ ενοχλούσε!

Μέντιουμ Αγάπη όλα καλά , εσύ? Να το μαντεύεις κ στις εγκυούλες μας εδώ μέσα να αποκτήσεις "πελατεία" Laughing Ποτέ δεν ξες!!

Ελλη μες στο παιχνίδι είναι κ το άγχος, έτσι για να σε κινητοποιεί!Μπορεί να ναι κ οι ορμόνες...  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 4872
Το τικεράκι σου γιατί έχει ένα μαύρο κομμάτι? scratch

Νίκη νοστιμιές ακούω!Εγώ θα κάνω χυλοπίτες με μανιτάρια, πού να ξεπαγώσω κρέας τέτοια ώρα...

Δέσποινα , Ελένη  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 417472 φιλάκια στις εγκυούλες μας!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ada στις Κυρ Μαρ 11, 2012 1:22 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : με μανιτάρια , όχι μακαρόνια χαχαχαχα!!!)

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγάπη τέλος του μήνα ξεκινάω στο ξενοδοχείο. Τωρα δουλεύω σε ένα εστιατόριο, αλλά μόνο τισ Κυριακές.
Από συμπτώματα έχω τον πόνο στο στήθος, κ με ανακατεύουν οι μυρωδιές.
Καλά το ότι νυστάζω κάθε 4-5 ώρες είναι το πιο κορυφαίο.
Αντα να πιεις γάλα, κάνει καλό μετα από το πιοτό.
Φιλάκια!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Νίκη!!!
κι εγώ πήρα καφέ απο το mikel και πινω!
πηγα στην εκκλησια λιγο γι αυτο αργησα να απαντησω να κλεισω την ημερομηνια και ο παπας ειχε αφήσει το μπλοκάκι στο σπίτι!! θα τον πάρω τηλ το μεσημεράκι σπίτι, ελπιζω μη μου πει να παω ξανα απο την εκκλησια τον εφαγα!τηλεφωνικα θα γίνει η δουλεια!

Αντα τώρα το έβγαλε αυτό το μαύρο..έλα ντε!!μαλλον κάνει παρεμβολή το σποράκι μου που φυτεύτηκε!!!(έβαλα το πιο μικρό τικερακι κι έφτιαξε) βρε λες να ειναι απο ορμόνες?μονο χθες και σήμερα το εχω πάθει αυτο!!!να ξυπνάω και να κοιμάμαι με αγχος!! scratch scratch θα δειξει!!

την πήρα την κρεβατοκαμαρα αλλα θα την φερουν μεσα στην εβδομάδα , κι εγω λογικά το ΣΚ που μας έρχετε μετακομίζω εκει!!θα την χαρω σύντομα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 536304  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 536304

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με το καλό Έλλη μου καλορίζικο να ναι το σπιτάκι σας κ γεμάτο χαρές!! Very Happy Very Happy

Ελπίζω να πήρατε κ καλό στρώμα για την κρεβατοκάμαρα στο λέω από πρώτο χέρι είναι βάλσαμο! Άσε που κ να ρίχνει τσάμικους ο άλλος δίπλα χαμπάρι δεν παίρνεις!!

Μακάρι όντως να ναι οι παρεμβάσεις από το σποράκι για το τικεράκι!!

Σας αφήνω κούκλες κ λογικά τα λέμε αύριο γιατί πάλι φουλ είναι το πρόγραμμα σήμερα!!Φιλάκια σε όλες κ να χετε μια τέλεια Κυριακή!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 328109

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλακια αντα μου καλα να περασεις  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aντα μου επειδη την κρεβατοκαμαρα την πληρωναν τα πεθερικα μου και εχουν πολλα εξοδα, το στρωμα που μου αρεσε περισσοτερο εκανε 600€, αλλα τους ειδα που ζοριστηκαν και πηρα το αμεσως επομενο που εκανε 400€! Αν ειχα κι εγώ καθολου λεφτά να βοηθήσω θα επαιρνα το ακριβότερο,αλλα τωρα που δν μπορουσα εκανα την υποχώρηση!! εχει 10 χρονια εγγύηση και μετά αν πάθει κάτι αφου τότε θα το πληρώνω εγώ θα κάνω την επιλογή που θέλω!! Πάντως κι αυτο που διάλεξα καλό ήταν, απλα θα το ήθελα λιιιιιγο πιο μαλακό ακόμη..εκεί με κέρδισε το ακριβοτερο χιχιχι (ο κ@λος μας τα καταλαβαινει τα ακριβα αμεσως παντως Laughing Laughing Laughing Laughing )

Καλά να περάσεις!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε ελλη μου ευχομαι συντομα να χαρεις αυτο το κρεββατι και να σου φερει πολυ γουρι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 Lit2

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα !
τι κάνει η παρεούλα ;
χθες έκλεισα απότομα γιατί ήρθε το βαφτιστικό μου και οι γονείς φυσικά.

Να σας ρωτήσω..
όταν έχετε κόσμο στο σπίτι όταν φύγουν ότι ώρα και να είναι συμμαζεύεται ;
τα αφήνετε για την επόμενη μέρα ;
Χθες έβαλα στις 11 το βράδυ σκούπα ξεσκόνισα, έπλυνα πιάτα-μετά στην θέση τους και καθάρισα την τουαλέτα.
Ο δικός μου μου λέει αυριο αλλά εγώ δεν μπορώ, δεν μπορώ να τα βλέπω έτσι.

Αντα να περάσεις υπέροχα !!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μόνη μου έμεινα ; Rolling Eyes

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα εγώ πάλι!!Εγώ ανάλογα, αν φύγουν και νιώθω ξεκούραστη θα μαζέψω τα περισσότερα τουλάχιστον μόλις φύγουν!αν ειναι πολύ αργά και είμαι κουρασμένη θα τα κάνω το πρωί με το που θα ξυπνήσω!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 4872  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 15 4872

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στην δουλειά είσαι Ελλη ;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις