Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
669 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 669 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λουλου  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 531909

αγάπη προσωπικά δεν με αγχώνει...γιατί έτσι κι αλλιώς πάντα κοιτάω πότε δεν την περιμένω για να ξέρω...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ασχετο να σας πω κατι νομιζω πως τελικα ειχε δικιο η αναστασια μας οτι η λιστα ΔΕΝ περιμενω μπορει να σε αγχωνει και καλα ειναι να εισαι και λιγο στον κοσμο σου εσεις τη γνωμη εχετε ???

οποια δεν ειναι να αγχωθει δε θα την επηρεασει η λιστα αλλα αντιθετα οποια αγχωνεται το εχει ηδη στο μυαλο της!Εμενα δε με επηρεαζει παντως αντιθετα με ενημερωνει και με γεμιζει ελπιδασ πως συντομα περιμενω τοσα καλα νεα! Wink

mariposa

mariposa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ioanna 85 14 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΣΥΡΟ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΨΕΡΗ...ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιωαννα μου καλημερα τι κανεις???

σου ευχηθηκα για το συζυγο???δεν θυμαμαι...να τον χαιρεσαι και με το καλο να ερθει και σε σας ενα σπορακι...

μονο που εισαι νοτια μου κανει...εχω εναν κολλητο εδω πανω απο αμφιλοχια...εχουμε κανει συμμαχια βοριοι-νοτιοι...χαχαχα!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariposa έγραψε:ioanna 85 14 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΣΥΡΟ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΨΕΡΗ...ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

τωρα μ'εφτιαξες...πηγα το 2011 μονοημερη και ξετρελαθηκα...θελω πολυ να παω διακοπες στο υπεροχο νησι σου!!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariposa έγραψε:ioanna 85 14 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΣΥΡΟ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΨΕΡΗ...ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
στην Σύρο είναι μια κοπέλα απο το χωριό μου, πήγε για δουλειά και τελικά παντρεύτηκε.

το ζυμαράκι μου είναι έτοιμο, πάω να κάνω τα πιροσκι μου  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 328109

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
αγαπη έγραψε:ασχετο να σας πω κατι νομιζω πως τελικα ειχε δικιο η αναστασια μας οτι η λιστα ΔΕΝ περιμενω μπορει να σε αγχωνει και καλα ειναι να εισαι και λιγο στον κοσμο σου εσεις τη γνωμη εχετε ???

οποια δεν ειναι να αγχωθει δε θα την επηρεασει η λιστα αλλα αντιθετα οποια αγχωνεται το εχει ηδη στο μυαλο της!Εμενα δε με επηρεαζει παντως αντιθετα με ενημερωνει και με γεμιζει ελπιδασ πως συντομα περιμενω τοσα καλα νεα! Wink

συμφωνω...κι εγω μετραω ποσα μωρακια θα βγουν απο αυτη τη λιστα και παιρνω θαρρος Wink

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ναι με λιγουρεψατε με φαγητα που φανταζομαι γιατι δν τα εχω δει ποτε μου χαχα Laughing Laughing Laughing Laughing

Ιωαννα, ασε μη με ρωτατε για τον κοντο  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 534787  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 534787 ...εχω κουραστει να λεω οτι δν ειναι καλα!! Τελικα μαλλον η αντιβιωση φταιει αφου τωρα εγινε, οπως ειχε πει το Λεμονακι εβγαλε μυκητες κατω απο τα νυχακια!!Αυριο παλι επισκεψη στον κτηνιατρο να κοψουμε τα νυχακια που μάκρυναν, να δει τον ποπό του που εγινε καλα και να δει τι στο καλο ειναι αυτο στα νυχια του!!!

ωχ!μωρε τι τραβαει το καημενο το ζωακι...πολυ ταλαιπωρηθηκε βρε boubou μου...μακαρι αυριο να τελειωσουν ολα και να ηρεμισετε  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 C28

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

ευχομαι σε ολες σας ενα σπορακι!

κι εγω ψαχνω εδω για ατομα απο τα μερη μου!λες κι ειμαστε στην ξενιτια!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι η χαροπη νοικοκυρα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 328109 ετσι λιγουρεψε με!!κακουργα!!! εγω δν ξερω καν τι θα φαω κι εσυ ετοιμαζεις 2 φαγητα και εχεις και ενα 3ο!ΚΑΚΟΥΡΓΑ!!θα χασω το παιδι και θα το χεις τυψεις Razz Razz Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εγω ειμαι απο Χαλκιδα.. πιανεται για νησι?  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 654316

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαλκιδα νησι; Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 B05

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι στείλε και προς τα εδώ μερικά Very Happy

πάω να κάνω 1 μπανάκι κι έρχομαι..

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πωωω κοριτσια ποναει υπερβολικα ο αυχενας μου σαν κινεζικο οχταρι πρεπει να κοιμηθικα η καημενη αααχχχ Crying or Very sad

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κούκλες! Very Happy

Πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επιστρέφω!
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 M155

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Λεμονακι η χαροπη νοικοκυρα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 328109 ετσι λιγουρεψε με!!κακουργα!!! εγω δν ξερω καν τι θα φαω κι εσυ ετοιμαζεις 2 φαγητα και εχεις και ενα 3ο!ΚΑΚΟΥΡΓΑ!!θα χασω το παιδι και θα το χεις τυψεις Razz Razz Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εγω ειμαι απο Χαλκιδα.. πιανεται για νησι?  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 654316

μπα δεν πιστευω...γιατι και η πελοπονησσος νησι ηταν καποτε αλλα τωρα μας τελειωσε...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Καλησπέρα κούκλες! Very Happy

καλως την ομορφη  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 379767

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Καλησπέρα κούκλες! Very Happy

βρε καλως την!!!τι κανεις??? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 B13

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη καλο μπανακι! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 108

Αγαπη τριψου καλα και βαλε αν ειναι και θερμοφορα!

Αντα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 M024

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalhspera.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΜΠΑΙΝΩ Κ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΙ Η ΜΙΛΡΗ ΕΧΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ.Μ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.3,00 Μ ΕΤΡΙΒΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΙΧΑ ΟΛΟ ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ Κ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΡΟΖ Κ ΚΑΦΕ.ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ.Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ Τ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ Π ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΥΣΤΗΤΗΔΑ ΓΙΑ ΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΝΑΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΡΟΖ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Χαλκιδα νησι; Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 B05

ιιιιι κακιααααααα!!! αφου η Ευβοια ειναι το δευτερο μεγαλυτερο νησι της Ελλαδας!!Ετσι δν λενε???τι κι αν ειμαστε τοσο κοντα στην Αττικη?χαχαχαχα
η πελοποννησος πριν απο ποτε ηταν νησι??αφου τεχνητά δν ανοίχθηκε ο ισθμός?πριν ηταν ενωμένη?..ειμαι αγεωγράφητη αλλα δν θυμαμαι κατι τετοιο!! χαχα

Ευη μπανακι?τι πρωτοτυπο Razz Razz

αγαπη μηπως κρυωσες και ειναι καμια μινι ψύξη??

Καλως την και την Αντα μας!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιαννα καλα αποτελεσματα να εχεις!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη εγω κακια;;;
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 M033

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Χαλκιδα νησι; Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 B05

ιιιιι κακιααααααα!!! αφου η Ευβοια ειναι το δευτερο μεγαλυτερο νησι της Ελλαδας!!Ετσι δν λενε???τι κι αν ειμαστε τοσο κοντα στην Αττικη?χαχαχαχα
η πελοποννησος πριν απο ποτε ηταν νησι??αφου τεχνητά δν ανοίχθηκε ο ισθμός?πριν ηταν ενωμένη?..ειμαι αγεωγράφητη αλλα δν θυμαμαι κατι τετοιο!! χαχα

Ευη μπανακι?τι πρωτοτυπο Razz Razz

αγαπη μηπως κρυωσες και ειναι καμια μινι ψύξη??

Καλως την και την Αντα μας!!

πριν εκατομμυρια χρονια ηταν νησι...ομως με τους σεισμους που γινοντουσαν τοτε μετακινηθηκαν οι τεκτονικες πλακες και ενωθηκε με τη στερεα ελλαδα...υστερα απο αιωνες ανοιξαν τεχνητα τον ισθμο...ταδε εφη καθηγητρια γεωγραφιας στη α' γυμνασιου... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 B07

Έχει επεξεργασθεί από τον/την γκρινιαρα στις Δευ Μαρ 12, 2012 4:25 am, 1 φορά

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ελλη εγω κακια;;;
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 M033

αχουτο μωρε!!!!!!! μην κανεις τετοια και εχουν ξυπνησει ΟΛΑ τα μητρικα μου ένστικτα!!! Embarassed Embarassed Embarassed

οχι κοριτσακι μου!!Το καλυτερο παιδι του κοσμου εισαι!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 28 334590

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:kalhspera.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΜΠΑΙΝΩ Κ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΙ Η ΜΙΛΡΗ ΕΧΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ.Μ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.3,00 Μ ΕΤΡΙΒΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΙΧΑ ΟΛΟ ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ Κ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΡΟΖ Κ ΚΑΦΕ.ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ.Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ Τ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ Π ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΥΣΤΗΤΗΔΑ ΓΙΑ ΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΝΑΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΡΟΖ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

καλα αποτελεσματα κοριτσακι!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις