Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
boubou έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Χαλκιδα νησι; Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 B05

ιιιιι κακιααααααα!!! αφου η Ευβοια ειναι το δευτερο μεγαλυτερο νησι της Ελλαδας!!Ετσι δν λενε???τι κι αν ειμαστε τοσο κοντα στην Αττικη?χαχαχαχα
η πελοποννησος πριν απο ποτε ηταν νησι??αφου τεχνητά δν ανοίχθηκε ο ισθμός?πριν ηταν ενωμένη?..ειμαι αγεωγράφητη αλλα δν θυμαμαι κατι τετοιο!! χαχα

Ευη μπανακι?τι πρωτοτυπο Razz Razz

αγαπη μηπως κρυωσες και ειναι καμια μινι ψύξη??

Καλως την και την Αντα μας!!

πριν εκατομυρια χρονια ηταν νησι...ομως με τους σεισμους που γινοντουσαν τοτε μετακινηθηκαν οι τεκτονικες πλακες και ενωθηκε με τη στερεα ελλαδα...υστερα απο αιωνες ανοιξαν τεχνητα τον ισθμο...ταδε εφη καθηγητρια γεωγραφιας στη α' γυμνασιου... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 B07

χαχαχα καλα πηγε το μυαλο μου οτι αν ηταν θα ηταν οταν φτιαχτηκε η γη!! χαχαχα ε οταν ενωθουμε κι εμεις..τοτε θα παραδεχτω οτι δν ειμαι ΠΛΕΟΝ νησιώτισσα χαχαχαα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη εμενα με πιασανε ολα τα μητρικα οταν ειδα αυτο το βιντεο....
http://forum.eimaimama.gr/t11169-topic#355989
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 M032 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 M032 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 M032 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 M032

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δν μπορω να δω βιντεακια απο εδω γμτ!! αλλα δν θελω και να συγκινηθω!εδω το πρωι πριν ερθω στη δουλεια πηγα να διαβασω ενα θεματακι που εχει γραψει μια κοπελα οτι τα παιδακια της φοβουνται οτι θα πεθανει..και δν προλαβα καν να το ολοκληρώσω και με πηραν τα ζουμια και το αφησα!! αχ, αμα ειμαι ετσι..τι θα κανω στην εγκυμοσυνη?δν θα σταματανε τα ματια μου να τρεχουν! Razz Razz Razz Razz Razz

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ελλη εμενα με πιασανε ολα τα μητρικα οταν ειδα αυτο το βιντεο....
http://forum.eimaimama.gr/t11169-topic#355989
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 M032 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 M032 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 M032 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 M032

κι εγω το ειδα χθες στο fb...ειναι φοβερο...κι εκεινη η φατσουλα στο τελος με εκανε να λιωσω...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμεις οι γυναικες κλαιμε με το παραμικρο ασχετα με εγκυμοσυνες και τετοια!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ως γνησια καταυλακιωτισσα παω να κανω τηγανοψωμα να φαω γιατι καποια καλη κυρια εδω μεσα μου ανοιξε την ορεξη με τα πιροσκι της...ονοματα δεν λεμε οικογενειες δε θιγουμε

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 B03 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 B03 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 B03

υ.γ. το παστιτσιο σας το χαριζω ουτε να το βλεπω δεν θελω...η κοιλιτσα ζητα τηγανοψωμο!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Εμεις οι γυναικες κλαιμε με το παραμικρο ασχετα με εγκυμοσυνες και τετοια!

η μαμα μου με λεει μ@@@νοκλαψιαρα που ολη την ωρα με παιρνουν τα ζουμια...

συγγνωμη για το αισχρολογο...

mariposa

mariposa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΙΑΝΝΑ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟ ΝΗΣΙ ΟΝΤΩΣ(ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ)ΕΓΩ ΣΧΟΛΑΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΠΙΤΙ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κι εσυ τι μου θυμησες τωρα τα τελεια τηγανοψωμα που κανει η μαμα μου και που δν εμαθα ποτε να κανω χαχαχαχαχα... πωπω το βλεπω εγω να το χανω το παιδι σημερα με εσας!!!

Ιωαννα δν ξερω καμια τοσο ευαισθητη οσο εγω.. οταν μιλαω π.χ. για τον γαμο μου και λεω οτι δν θελω να δω τον μπαμπά μου να συγκινείται γιατι θα λυγίσω και θα γινω ρομπα, αμεσως τα ματια μου βουρκώνουν...γενικότερα ακομη και στην σκεψη απο κατι που μπορει να με συγκινήσει...αμεσως !!! ειμαι γεννημένη για δράματα! Razz Razz Razz Razz

mariposa καλο υπολοιπο της μερας σου  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 531909

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariposa και γκρινιαρα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 M057

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη εγω μπορει να κλαψω ακομα και με μια διαφημιση......

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα χαχαχαχαχαχα η μαμα σου θελει πιπερι στο στομα να της πεις χαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ελλη εγω μπορει να κλαψω ακομα και με μια διαφημιση......

χμμμ εγω τελικα πρεπει να ειμαι η εξαιρεση γιατι ειμαι που αναισθητη Embarassed

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:γκρινιαρα χαχαχαχαχαχα η μαμα σου θελει πιπερι στο στομα να της πεις χαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ειναι τρελη αυτη η μαμα μου...αλλα και γω...το κλαμα το'χω στο τσεπακι...καλε ενα ρομαντικο φιλι να δω και τα μπιζω...ασε αμα δω "εχεις πακετο" στον αλφα τι γινεται...και βεβαια ο νικος γελαει μαζι μου...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:

εσυ εισαι η κανονικη εμεις ειμαστε οι υπερβολικες!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:

να σου πω λιγη αναισθησια τη χρειαζομαι Wink

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:mariposa και γκρινιαρα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 M057

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 B13

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariposa έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟ ΝΗΣΙ ΟΝΤΩΣ(ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ)ΕΓΩ ΣΧΟΛΑΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΠΙΤΙ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 C24

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:ασε αμα δω "εχεις πακετο" στον αλφα τι γινεται...και βεβαια ο νικος γελαει μαζι μου...

εμενα ο δικος μου μου αλλαζει καναλι για να μην κλαιω!Και οταν δω να αρπαζει το τηλεκοντρολ του λεω μην τολμησεις!!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ καλε δεν σας ειπα τα νεακια μου θα βαλω σκουλαρικη στην μυτη ναιιιι και ο αντρουλης μου που κολαει σε κατι τετοια ευτυχως δεν αντεδρασε καλε τη αντρουλη εχω εγω  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 379767

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγώ το είδα το βιντεάκι κ στεναχωρέθηκα να πω την αλήθεια γιατί κι εμείς είχαμε ξεκινήσει να τραβάμε φωτό για να τις κάνουμε βίντεο  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 534787

Anyway ανάσα κ πάμε στο σχολιασμό αλφαβητικώς παρακαλώ πολύ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 M005

Αγάπη περαστικά σου μικρό οχταράκι!Σίγουρα κοιμήθηκες στραβά ή είναι από τις πολλές ζουζουνιές? Μολόγα το!! Razz

Γιάννα περαστικά σου μακάρι να μην είναι τίποτα, όλα καλά τ αποτελέσματά σου Very Happy

Γκρινιάρα τι να πρωτοσχολιάσω από όσα έγραψες? Δεν ξέρω Razz

Έλλη με το καλό να μη σου ρθει λέμε!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 328109 αλλά κ να ρθει θα χεις γκοτζάμ νέα κρεβατοκάμαρα να εγκαινιάσεις!! Cool  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 215994

Εύη με γεια το τικεράκι συμπολίτισσα, είναι σούπερ αλλά με μπέρδεψε λίγο, γιατί οι πασχαλίτσες πάνε προς τα πίσω? scratch

Ιωάννα να χαίρεσαι τον άνδρα σου κ να στε πάντα ευτυχισμένοι!!Καμιά φωτό από τα φαγιά να χορτάσει το μάτι μας?? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 M021

Λιάνα εγκυούλα μας!!Περαστικά στον μικρό σου κ πολλά φιλάκια  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 417472

Μαριπόσα καλως ήρθες στην παρέα μας κ εύχομαι σύντομα τα ευχάριστα!! Very Happy

Λεμονάκιμε γεια το τικεράκι!Αχ ζήλεψα , είναι κ σε πορτοκαλί κ λέω να κάνω κι εγώ!!Αλλά δε θα σου φάω το πορτοκαλί! cyclops
Πώς σου φάνηκε η λεμον παι δε μου είπες!

Ουφ πουφ, άμα ξεχνάω καμία συγνώμη  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 29 M037

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω το πακετο δν μπορω να το δω..μονο ταινιες βλεπω δραματικές..τα δραματα της αληθινής ζωης με επηρεάζουν πολυ ψυχολογικα και τα αποφευγω!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

αγαπη αμα μοιράζεις θελω κι εγω λιγη αναισθησία! Συμφωνω με την Ιωαννα οτι εμεις ειμαστε οι υπερβολικες της υποθεσης Razz Razz Razz

αγαπη κι εγω εχω τρυπα στην μυτη απο το λυκειο και τωρα τη βαρεθηκα και δν φοραω, αλλα ειναι ακομη ανοιχτη για οποτε μου ερθει η ορεξη!! πολυ μου αρεσει το piercing γενικοτερα!! Wink Wink

Αντα αυτο λεω κι εγω για να παρηγορισω τον ευατο μου!! τετοια ευχη μας εδωσαν και τα πεθερικά οταν την πηραν!!να γινουν πολλα κουτσούβελα σε αυτη!!! πρωτη φορα με άγγιξε τοσο τετοια ευχη μπορω να πω!!

goldangel1990

goldangel1990
ομορφες μου τι κανετε??εγω κάθομαι και καμαρώνω ακόμα το λαθος θετικό τεστ!!πως και έκανε τέτοιο λάθος,δεν καταλαβαίνω..ακομα και φωτογραφια σκεφτηκα να σας το βγαλω και να σας το δείξω!!απο ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ,τιποτα...ουτε σημάδι,το πρωί ειχα κάτι πονάκια που πέρασαν σε 5 λεπτά..τωρα τίποτα,ουτε μέση,ούτε πονοι ουτε τιποτα!!!για μενα μετρά το αποτέλεσμα ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗSadSadSad

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη εγω μια δευερη τρυπα στο αυτι ηθελα να κανω καποτε αλλα η μαμα μου ηταν καθετη, ο αντρας μου το ιδιο!Ε!μου περασε!

Αντα μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες!Και η λεμονοπιτα εκανε θραυση!!!Αλλα δυστυχως επειδη το σαββατο πηγαμε σε μια φιλη που γεννησε τα εκανα ολα στο γρηγορο μετα και φωτο γιοκ!!Συγνωμη!!!!

Ελλη το piercing δε με τρελαινει, ειδικα σε φρυδι, αφαλο, γλωσσα...ανατριχιαζω!

Εβελιν το κεντρο που εκανες χοριακη ειναι αξιοπιστο;;;

goldangel1990

goldangel1990
Ετσι πιστεύω,ειναι εδώ κοντά στη γειτονιά μου και πήγα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις