26 Απ: ΜΩΡΑΚΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ! Παρ Μαρ 09, 2012 12:14 pm
nenitsa
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΑΧ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!μπεμπα2012 έγραψε:τπτ κοπελα μ ελπιζω γρηγορα να φυγουν η κολικοι . μακαρι να τους ειχες εσυ και οχι η μικρη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
ΑΧ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!μπεμπα2012 έγραψε:τπτ κοπελα μ ελπιζω γρηγορα να φυγουν η κολικοι . μακαρι να τους ειχες εσυ και οχι η μικρη
ΑΣΣΣΕΕΕΕΕ!!!ΔΕΝ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ...ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΠΑΣ ..ΑΦΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ..ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!tatijana έγραψε:Εχει αποκτησει κ τρελλος χαμος στην Βουλιαγμενης πια...Εκει εμενα κι εγω πριν τα παρατησω κι ανεβω Σαλονικα.
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΓΙΑ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ!!ΜΕ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΙΩΣΟΥΛΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΡΑ!!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ.ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ.
ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ? ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ?
ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ...ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ Η ΙΩΣΟΥΛΕΣ ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ??ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ!μπεμπα2012 έγραψε:μπορει να ειναι ιωση αδου κανει και διαροιες παρακολουθα την
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΤΑ!!ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ!!!giota1977 έγραψε:ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΕΝΙΤΣΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης