176 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 Τρι Μαρ 13, 2012 5:55 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
η μακαροναδα μου ειναι ετοιμη βαζω να φαω και επιστρεφω σε λιγο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:η μακαροναδα μου ειναι ετοιμη βαζω να φαω και επιστρεφω σε λιγο
καλή όρεξη!!!αγαπη έγραψε:η μακαροναδα μου ειναι ετοιμη βαζω να φαω και επιστρεφω σε λιγο
αγαπη έγραψε:η μακαροναδα μου ειναι ετοιμη βαζω να φαω και επιστρεφω σε λιγο
loulou_29 έγραψε:Ada έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Αντα τι κάνεις ; γιατί καλέ δεν σου αρέσουν τα φασολάκια ;
τελικά άλλο τικεράκι διάλεξες
Φασολάκια ??Μαζί με τα γιουβαρλάκια από τα λίγα φαγητά που δεν τρώω!
Άμα είχα λίγο από το ριζότο της Λουλούς θα το κανα μια χαψιά!! Μπράβο χρυσοχέρα!Εγώ με το ρύζι ακόμα παιδεύομαι σε όλες τις μορφές του!
Το τικεράκι δεν το βαλα τελικά γιατί δεν είχε το "κατοικίδιο" που έχουμε στο σπίτι
Αντα μου χωρις να θελω να σε λιγουρεψω κιαλλο εγινε καταπληκτικο!!!!!Ιδιαιτερα με το ρυζι κ ολα τα ζυμαρικα εχω πολυ καλη σχεση κρεας μην μου δωσεις γτ το σιχαινομαι
Marily11 έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου! τι κανετε? εχω πολυ καιρο να σας διαβασω.. εχω τρεξιματα με το σπιτι και πρεπει να τελειωσω τα παντα για να μετακομισουμε σε 2 μηνες! εχουμε κανενα ευχαριστο νεο?
λιγα θυμαμαι να σχολιασω οποτε μη με μαλωσετε!!!!
Boubou καλοριζικη η κρεβατοκαμαρα..σου ευχομαι να ειναι πολυ πολυ γουρλιδικη!!!
jenjen ευχομαι να πανε ολα καλα με τη μανουλα σου!
Λεμονακι καλη προβα νυφικου..αχ παρε με μαζι σου να δοκιμασω κι εγω κανενα..πεθαινω για τετοια!!!!
Να σας πω και τα δικα μου.. περιμενα εχθες τη φιλεναδα μου "ακατανομαστη" αλλα με εστησε! δεν εχω καποιο ιδιαιτερο συμπτωμα μονο πρησμενο στηθος εδω και 12 μερες και που και που κατι τραβηγματακια που ισως να ειναι και της φαντασιας μου..δεν ξερω τι να υποθεσω! ο κυκλος μου εδω και χρονια ειναι σταθερος (28 ημερες) και δεν θυμαμαι ποτε να ειχα καθυστερηση ακομα και αν ημουν αρρωστη ή αν επαιρνα αντιβιωση ή ακομα και αν αγχωνομουν για τον οποιοδηποτε λογο! λεω να περιμενω μεχρι την πεμπτη και βλεπουμε!
Πολλα φιλακια σε ολα τα κοριτσια..μου λειψατε ολες!!!!
γκρινιαρα έγραψε:loulou_29 έγραψε:Ada έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Αντα τι κάνεις ; γιατί καλέ δεν σου αρέσουν τα φασολάκια ;
τελικά άλλο τικεράκι διάλεξες
Φασολάκια ??Μαζί με τα γιουβαρλάκια από τα λίγα φαγητά που δεν τρώω!
Άμα είχα λίγο από το ριζότο της Λουλούς θα το κανα μια χαψιά!! Μπράβο χρυσοχέρα!Εγώ με το ρύζι ακόμα παιδεύομαι σε όλες τις μορφές του!
Το τικεράκι δεν το βαλα τελικά γιατί δεν είχε το "κατοικίδιο" που έχουμε στο σπίτι
Αντα μου χωρις να θελω να σε λιγουρεψω κιαλλο εγινε καταπληκτικο!!!!!Ιδιαιτερα με το ρυζι κ ολα τα ζυμαρικα εχω πολυ καλη σχεση κρεας μην μου δωσεις γτ το σιχαινομαι
δηλαδη δεν τρως καθολου κρεας?????
lenaki1982 έγραψε:όπως η κουμπάρα μου...
δεν τρώει καθόλου κρέας...
αγαπη έγραψε:να μαι παλι ηρθα εδω και ωρα εχω λοξιγκα που δεν λεει να σταματησει
καλά και εγώ που τρώω κρέας...loulou_29 έγραψε:lenaki1982 έγραψε:όπως η κουμπάρα μου...
Να σου πω την αληθεια ειμαι της αποψης οτι αν τρως ολα τα υπολοιπα κ παιρνεις τις βιταμινες σου δεν εχεις προβλημα.Βεβαια οπως λεει κ η μανα μου θα αποκτησω στην εγκυμοσυνη.....αλλα αλλο αυτο
evi27 έγραψε:λουλου μια χαρά θα γίνουν αν τα κάνεις τα πιρισκί όπως είπες...τα τηγανίζω κι έρχομαι
lenaki1982 έγραψε:καλά και εγώ που τρώω κρέας...loulou_29 έγραψε:lenaki1982 έγραψε:όπως η κουμπάρα μου...
Να σου πω την αληθεια ειμαι της αποψης οτι αν τρως ολα τα υπολοιπα κ παιρνεις τις βιταμινες σου δεν εχεις προβλημα.Βεβαια οπως λεει κ η μανα μου θα αποκτησω στην εγκυμοσυνη.....αλλα αλλο αυτο
δεν τρώω καθόλου όσπρια και από λαδερά μόνο αρακά...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης