Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
580 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 580 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μακαροναδα μου ειναι ετοιμη βαζω να φαω και επιστρεφω σε λιγο  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 417472

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αγαπη έγραψε:η μακαροναδα μου ειναι ετοιμη βαζω να φαω και επιστρεφω σε λιγο  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 417472

Καλη σου ορεξη!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 417472

lenaki1982

αγαπη έγραψε:η μακαροναδα μου ειναι ετοιμη βαζω να φαω και επιστρεφω σε λιγο  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 417472
καλή όρεξη!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

καλη ορεξη!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:
Ada έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:Αντα τι κάνεις ; γιατί καλέ δεν σου αρέσουν τα φασολάκια ;
τελικά άλλο τικεράκι διάλεξες

Φασολάκια ?? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 M061Μαζί με τα γιουβαρλάκια από τα λίγα φαγητά που δεν τρώω!

Άμα είχα λίγο από το ριζότο της Λουλούς θα το κανα μια χαψιά!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 M021Μπράβο χρυσοχέρα!Εγώ με το ρύζι ακόμα παιδεύομαι σε όλες τις μορφές του!

Το τικεράκι δεν το βαλα τελικά γιατί δεν είχε το "κατοικίδιο" που έχουμε στο σπίτι Crying or Very sad Crying or Very sad

Αντα μου χωρις να θελω να σε λιγουρεψω κιαλλο εγινε καταπληκτικο!!!!!Ιδιαιτερα με το ρυζι κ ολα τα ζυμαρικα εχω πολυ καλη σχεση κρεας μην μου δωσεις γτ το σιχαινομαι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 M061

δηλαδη δεν τρως καθολου κρεας?????

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily11 έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου! τι κανετε? εχω πολυ καιρο να σας διαβασω.. εχω τρεξιματα με το σπιτι και πρεπει να τελειωσω τα παντα για να μετακομισουμε σε 2 μηνες! εχουμε κανενα ευχαριστο νεο?
λιγα θυμαμαι να σχολιασω οποτε μη με μαλωσετε!!!!

Boubou καλοριζικη η κρεβατοκαμαρα..σου ευχομαι να ειναι πολυ πολυ γουρλιδικη!!! Θετικό τεστ!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 337404  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 386913  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 990599  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 265569

jenjen ευχομαι να πανε ολα καλα με τη μανουλα σου!

Λεμονακι καλη προβα νυφικου..αχ παρε με μαζι σου να δοκιμασω κι εγω κανενα..πεθαινω για τετοια!!!!

Να σας πω και τα δικα μου.. περιμενα εχθες τη φιλεναδα μου "ακατανομαστη" αλλα με εστησε! δεν εχω καποιο ιδιαιτερο συμπτωμα μονο πρησμενο στηθος εδω και 12 μερες και που και που κατι τραβηγματακια που ισως να ειναι και της φαντασιας μου..δεν ξερω τι να υποθεσω! ο κυκλος μου εδω και χρονια ειναι σταθερος (28 ημερες) και δεν θυμαμαι ποτε να ειχα καθυστερηση ακομα και αν ημουν αρρωστη ή αν επαιρνα αντιβιωση ή ακομα και αν αγχωνομουν για τον οποιοδηποτε λογο! λεω να περιμενω μεχρι την πεμπτη και βλεπουμε!
Πολλα φιλακια  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 417472 σε ολα τα κοριτσια..μου λειψατε ολες!!!!

γεια σου κι εσενα...μου μυριζει  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 990599 ή κανω λαθος???

θα σου προτεινα μια χοριακη να κανεις την πεμπτη...εγω παντως αυριο πρωι τρεχωντας θα πηγαινα...μακαρι να πανε ολα καλα και να δεις Θετικό!!

loulou_29

loulou_29
γκρινιαρα έγραψε:
loulou_29 έγραψε:
Ada έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:Αντα τι κάνεις ; γιατί καλέ δεν σου αρέσουν τα φασολάκια ;
τελικά άλλο τικεράκι διάλεξες

Φασολάκια ?? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 M061Μαζί με τα γιουβαρλάκια από τα λίγα φαγητά που δεν τρώω!

Άμα είχα λίγο από το ριζότο της Λουλούς θα το κανα μια χαψιά!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 M021Μπράβο χρυσοχέρα!Εγώ με το ρύζι ακόμα παιδεύομαι σε όλες τις μορφές του!

Το τικεράκι δεν το βαλα τελικά γιατί δεν είχε το "κατοικίδιο" που έχουμε στο σπίτι Crying or Very sad Crying or Very sad

Αντα μου χωρις να θελω να σε λιγουρεψω κιαλλο εγινε καταπληκτικο!!!!!Ιδιαιτερα με το ρυζι κ ολα τα ζυμαρικα εχω πολυ καλη σχεση κρεας μην μου δωσεις γτ το σιχαινομαι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 M061

δηλαδη δεν τρως καθολου κρεας?????

προσπαθω να τρωω γιατι εχω και πολυ χαμηλο σιδηρο κ αιματοκριτη.....αλλα το πιο πολυ που τρωω ειναι σε κιμα γτ ολα τα αλλα μου βρωμανε περισσοτερο!!!!

lenaki1982

όπως η κουμπάρα μου...
δεν τρώει καθόλου κρέας...

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σ'ευχαριστω πολυ γκρινιαρα μου! για χοριακη δεν ξερω γιατι εχω ενα θεμα με τις βελονες! βεβαια ακομα δεν ειμαι σιγουρη γιατι δεν εχω ιδεα αν πετυχα τις γονιμες και εγινε μονο μια φορα.. δηλαδη αυτο το μηνα δεν προσπαθησα ιδιαιτερα και δεν ειχα το μυαλο μου στις γονιμες μερες γι'αυτο ειμαι λιγο μπερδεμενη..θα περιμενω λιγο![left]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι παλι ηρθα εδω και ωρα εχω λοξιγκα που δεν λεει να σταματησει  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 679259

loulou_29

loulou_29
lenaki1982 έγραψε:όπως η κουμπάρα μου...

Να σου πω την αληθεια ειμαι της αποψης οτι αν τρως ολα τα υπολοιπα κ παιρνεις τις βιταμινες σου δεν εχεις προβλημα.Βεβαια οπως λεει κ η μανα μου θα αποκτησω στην εγκυμοσυνη.....αλλα αλλο αυτο Razz

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο τις δημοσιευσεις μου γιατι τις βγαζει στη μεση? το παθαινετε και εσεις αυτο ή εγω κανω κατι λαθος?

loulou_29

loulou_29
αγαπη έγραψε:να μαι παλι ηρθα εδω και ωρα εχω λοξιγκα που δεν λεει να σταματησει  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 679259

Το εντερακι σου μεγαλωνει Wink

lenaki1982

loulou_29 έγραψε:

Να σου πω την αληθεια ειμαι της αποψης οτι αν τρως ολα τα υπολοιπα κ παιρνεις τις βιταμινες σου δεν εχεις προβλημα.Βεβαια οπως λεει κ η μανα μου θα αποκτησω στην εγκυμοσυνη.....αλλα αλλο αυτο Razz
καλά και εγώ που τρώω κρέας...

δεν τρώω καθόλου όσπρια και από λαδερά μόνο αρακά...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λουλου μια χαρά θα γίνουν αν τα κάνεις τα πιρισκί όπως είπες...τα τηγανίζω κι έρχομαι

loulou_29

loulou_29
evi27 έγραψε:λουλου μια χαρά θα γίνουν αν τα κάνεις τα πιρισκί όπως είπες...τα τηγανίζω κι έρχομαι

αντε καλη επιτυχια!!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 564595  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 564595  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 564595

loulou_29

loulou_29
lenaki1982 έγραψε:
loulou_29 έγραψε:

καλά και εγώ που τρώω κρέας...

δεν τρώω καθόλου όσπρια και από λαδερά μόνο αρακά...

Αχ και εσυ σαν τον αντρα μου αλλα οχι αρακα μονο φασολακια......οποτε καταλαβαινεις τι γινεται στο σπιτι!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα!!καλά έγινα μούρλια Very Happy είναι καμιά εδώ??

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Πολυλογούδες,πριν δύο ώρες σας άφησα στο 5 και σας βρίσκω στο 10!!!
Αύριο το πρωί θα σας βρώ στο 20!!!χιχιχι
Έλλη μου,κούκλα η κρεββατοκάμαρα,έχει γούστο το μπεμπε (να θέλει να γεννηθεί πάνω εκεί Wink !!!
Ιωάννα,τώρα που ήρθα εγώ,την έκανες εσύ!!!
Άντα μου,γουρουνάκι εεε???Μπράβο!!! Smile
Εύη,πετα κανα πιροσκί και εδώ!!!
Με έχετε πεθάνει!!!Πφφφ Rolling Eyes

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω εδω ειμαι σας περιμενα...κανα πιροσκι πετα μας καλε!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα να τα δουμε τα πραγματα απο την αρχη....μηπως εχεις στιγμα παρα τον αιματοκριτη; παιρνεις ακομα filicine η το εκοψες;Μολις κανεις το περιπτερο σφυρα μου να ανεβω!!!

Αντα εγω παντα ειχα πολυ αιμα!Σε λογικα παντα πλαισια η αυξημενη ροη ειναι καλο!Εγω βαζω τις 3 πρωτες ειδικα, και κατα τη διαρκεια της ημερας, τις νυκτος!Κι εμας σκουρα η κρεβατοκαμαρα!Στο χρωμα του βεγγε με πλατη απο σκουτο δερμα και κουμπια διαμαντια στυλ και συνεχιζω με μολυβδι-ασημι κουρτινες και χαλια,μασκα στον τοιχο μαυρη-ασημι και φωτιστικα μαυρα με κρυταλλακια διαφανα και μαυρα!Ευτυχως ειναι ανοιχτοχρωμος ο τοιχος και οι ντουλαπες!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 40746Καλε τι γουρουνακι ειναι αυτο;;;;ειμαι και ολιγον ξανθια μαζι με το καστανο! scratch

Αγαπη εγω τα δικα μου τα εχω στο σπιτι των γονιων μου και να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν τα εχουν ακομα!Δε με πειραζει γιατι στο δικο μου θα παρω αλλα...της εποχης του!τα παιδια σημερα θελουν φραουλιτσα,μπεν τεν και ντορα!τι ειχε το αλφα καλε;Κι εγω ειχα φοβερο το πρωι!

Λενακι αφου δε μας βρηκες στο 20 παλι καλα! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 M131Καλε τι σου κανανε τα οσπρια και τα λαδερα;Η μικρη σου τα τρωει;Εγω τωρα που μεγαλωσα δεν τρωω μπαμιες αλλα θα τις μαγειρεψω για τον αντρα μου και βουτηξω ψωμακι στο ζουμακι μηπως γινει κανενα θαυμα!Γενικα δε λεω οχι και προσπαθω να δοκιμαζω, ο αντρας δε θελει το ψαρι αλλα βρισκω τροπους και τον ξεγελαω...σαν τα παιδια! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 M131

Ευη δεν τα ειχα ξαναδει αυτα τα!Μωρε θελω πολυ να δοκιμασω....στειλε με κουριερ κατα πατρα μερια! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 M084

Λεμονακι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 M057

Ελλη μην εχεις τυψεις η Αλεκα το ζηταει το μπουενο!Αν θες την αποψη μου πετα οσα περισσοτερα και δωσε αλλα τοσα!Μη μαζευεις σαβουρα, ετσι το ειδα κι εγω και αδεισα τη μιση γκαρσονιερα πριν ερθω σε αυτο το σπιτι αν κι εχουμε χωρο εδω!Προπολεμικα ρουχα και παπουτσια, ασε το γραφειο τι ειχε....ωρε ουστ!

Θοδωρα δε σου αρεσει το κρεας; affraid ελα να κανεις παρεα με την αδερφη μου!!!Για το σιδηρο, φραουλιτσες, μαρουλακι, σπανακι,φακες κλπ κλπ. Καλο ειναι ομως να τρως απο ολες τις ομαδες τροφων εστω και απο λιγο γιατι και το κρεας εχει στοιχεια που δεν τα βρισκεις πουθενα αλλου!Το καθετι εχει και τα καλα του και τα κακα του!

Marily11 ευχομαι να εισαι εγκυουλα!Αν κανεις τεστ να μπεις να μας πεις γιατι αγωνιουμε ε!

Αργυρω ηρθα!!!!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 875502

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μισόοοο να σας βάλω φωτό Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη περιμενουμε.. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 Cz46..

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιωαννα μου εκανα εξετασεις και για το στιγμα αλλα δεν εχω...απο εκεινη την ωρα που εγραψα το μνμ ακομα νοιωθω μια ζαλουρα...εφαγα λιγη σοκολατα μπας κ μου φυγει...αλλα αντιθετως, νυσταξα...

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 679259  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 679259  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 679259  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 8 679259

goldangel1990

goldangel1990
με γεια το θεματακι,και να φερει πολλες πολλες εγκυμοσυνες!!!!κιολας ειστε στην 10 σελιδα,και σημερα ανοιξε!!τα νεα μου???ακομα αφαντη η ακατανομαστη!!!ισως τελικα να ερθει αυριοοοο!!!αχ ποσο της αρέσει να παίζει με τα νεύρα μου???

φιλακια σε ολεςςς

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις