1 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #37 Τρι Μάης 15, 2012 12:28 am
dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
το άνοιξα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
dimitrav έγραψε:το άνοιξα?
καλορίζικο κορίτσια μου εύχομαι όλες να έχετε τα πιο ευχάριστα νέα..με πολλάdimitrav έγραψε:το άνοιξα?
αχ boubou μου σε ευχαριστώ πολύ κ σε όλα τα κορίτσια φυσικά!!πριν διάβασα το ζουζού μου κ μου θύμησε την πεθερά μου το λέει συνέχεια!! όσο για τα καλά νέα από τον άλλο μήνα πιστεύω θα ελπίζω...boubou έγραψε:Καλορύζικοοοοοοοο!!!! με πολλές χαρούμενες ανακοινώσεις και πολλες και πολλες και πάρα πολλά
να φέρει τύχη και στην Δημητρούλα μας και σε 4 μερούλες να γελάμε που στεναχωριόταν σήμερα!!!
να'σαι καλά κοριτσάρα μου!!ευχαριστώ πολύ!loulou_29 έγραψε:καλοριζικο ζουζουνες μου!!!!!!!!δημητρουλι να σου φερει και εσενα γουρι και να εχουμε πολλα και μετα
αντε πελαργε ανοιξε τα αυτια σου επιτελους
Κοριτσια παω να ξεκινησω την μαγειρικη μου....θα ειμαι on για να σας βλεπω
τι κάνεις γκρινιαρούλα?τι έγινε τελικά??θα κάνεις χοριακή?γκρινιαρα έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου γλυκιες!!!
καλοριζικο το #37 με πολλα
και μετα με πολλες
και στο τελος ενα τσουρμο
εχω λιωσει στον υπνο λεμεεεεεε......πριν 1 ωρα ξυπνησα....
εχει κρυο και ολη νυχτα εβρεχε...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrav στις Τρι Μάης 15, 2012 12:51 am, 1 φορά
γκρινιαρα έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου γλυκιες!!!
καλοριζικο το #37 με πολλα
και μετα με πολλες
και στο τελος ενα τσουρμο
εχω λιωσει στον υπνο λεμεεεεεε......πριν 1 ωρα ξυπνησα....
εχει κρυο και ολη νυχτα εβρεχε...
boubou έγραψε:έχω μια υποψία ότι αρχίζει η δική μου ωορρηξία.. νιώθω τις ίδιες τσιμπιές που ένιωθα και τον προηγουμενο μήνα αριστερα και τελικά μου ειχε πει ο ντακ οτι αριστερα κάνω ωορρηξία!! ΑΧ χανω τις μερες...ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ DIABLO
όχι ακόμη κορίτσι μου μεθαύριο περιμένω...απλά σήμερα έκανα ένα τεστάκι κ σιγουρεύτικα ότι θα αδιαθετήσω...art86 έγραψε:εβαλα μια σκουπα κια να μαι..........δημητρα...μην πεφτεις βρε........ολα καλ θα πανε...μην αγχωνεσαι...εχεις περιοδο....?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #37
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης