651 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 Τετ Μαρ 14, 2012 12:12 pm
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΩ ΛΙΓΗ ΠΙΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΡΧΟΜΑΙ.ΜΗΝ ΓΕΜΙΣΕΤΕ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΛΙ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΑΩ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΩ ΛΙΓΗ ΠΙΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΡΧΟΜΑΙ.ΜΗΝ ΓΕΜΙΣΕΤΕ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΛΙ!
matinaki83 έγραψε:ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ...ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣαγαπη έγραψε:παντως οτι και να πειτε εχετε δικιο ειμαι πολυ αγενης (εκτος απο λυσσαρα) ματινακι μου συγνωμη για την απρεπη συμπεριφορα μου ντρεπομαι αλλα εχουμε και ενα ονομα στην πιατσα ουρσουλα οπως με λενε καποια κοριτσακια απο δω
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΟΥΡΣΟΥΛΑ
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
Λεμονάκι έγραψε:Ιωάννα ;
ioanna85 έγραψε:Ευη στιψε τον σα λεμονι!Γκρρρρρρ!
Γκρινιαρα δεν ειπα οτι δεν εισαι αντιθετα πως με τα συμπτωματα φαινεται να εισαι παρα τα οσα λεει η γιατρος σου!Εκανα το συλλογισμο για να δω ποτε θα επρεπε να κανεις χοριακη!
Αντα σημερα κουνιουνται μονο μονοι τους!
Ματινα το εχει η Αντα το ποιητικο!!! Απο το Ζαντε τσογια μου;το φιορε του λεβαντε ψυχη τσι ψυχης μου;
loulou_29 έγραψε:Λεμονακι
Αργυρωκαλησπερα κ σε εσενα καλη σου νυχτα
Ευηη συνταγη σου καταχωρηθηκε αλλα θα εκτελεστει μετα την νηστεια!!!!!ευχαριστω πολυ!!!!
Ανταπεραστικουλια σου κοριτσι μου....αλλα παρολαυτα το κεφι μας κ τα ποιηματακια μας δεν τα χανουμε!!!!
Γκρινιαραετσι μπραβο!!!!! μου φαινεται ηθελες για να ηρεμησεις ε???
Γιαννα
Μαρινακι καλη επιτυχια κουκλα μου οτι καλυτερο!!!!
Αγαπη σαν να ακουσα παλι για σεισμο?????πολλα ριχτερ ηταν ουρσουλα???? κανε δουλεια σου κ μην ακους τιποτα!!!!!!
Ουφ κοριτσια επιτελους σας διαβασα κ καταφερα να απαντησω σε οσα συγκρατησα!!!!!Σε ολες τις υπολοιπες
Λεμονάκι έγραψε:να αρχίσω τις πιπ.. δλδ ;
δεν είναι κακή ιδέα
loulou_29 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Ιωάννα ;
http://www.ipanic.gr/pikantika-%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/366-14-%CE%9C%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A0%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%82.html
Λεμονακι συγνωμη αλλα δεν φατιω εγω
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης