Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
304 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 304 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Αντα ζωγράφισες πάλι με τα ποιηματάκια σου!!! Respect
πηρα το "ο λυκος της μοναξιάς" σήμερα.. το έχει διαβάσει καμία σας..διάβασα καλά λόγια!!!

Ευη σ ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την ξελιγωμάρα που μου έδωσες με την συνταγή σου  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 564595

Αργυρώ μου τι κάνεις εσύ?? είδα ότι όλα τα παιδιά σου είναι καλά τώρα!!Γρήγορα το περασατε  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 90233

Γκρινιαρα μου μυρίζει  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 990599  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 990599 δν ξέρω τι λες εσυ!!!

Ιωάννα ...βγάλε μούστο??ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
αγαπάω Σεφερλή λέμε!!ειδικά αυτό το σκετς το έχουμε λιώσει με τον σύζυξ τις τελευταίες μέρες!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Βλέπω έχει σεισμό στο φόρουμ πάλι σημερα ε?? Ευη , αγαπη δώστε ,δωστε!!!να σειστεί το σύμπαν όλο !!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 215994

Καλή επιτυχία στο Μαρινάκι και όλα να πάνε σούπερ!!Μας έλειψες Μαρίνα ακουςςςςςςςςςς???

Γιάννα δν μας έχεις συνηθίσει ακόμη και Embarassed Embarassed χαχχαχαχαχα καλε ειμαστε λυσσάρες !!!! Razz Razz Razz

Αντα να ζηλέψουμε παρέα γιατί εγώ ειμαι χειρότερα..τον έχω δίπλα μου και δν μπορω Razz Razz θελεις μπριζολιτσα ε??ΧΑΑΧΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

έχω πεθάνει στα γέλια με όλες σας σήμερα!!δν σας προλαβαινω να απαντήσω καλέ!!!

δημουλιδου...θεα!!! εγω το διαβασα μεσα σε 2 μερες!!! σημερα το δανεισα και στην φιλη μου...να διαβασεις κ το σταυροδρομι των ψυχων!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτες οι ψυχές που λέει τι ειναι???φοβαμαι τα φαντάσματα..δν πιστεύω να το πάρω και μετά να μην μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια!!!! Razz Razz Razz

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:αυτες οι ψυχές που λέει τι ειναι???φοβαμαι τα φαντάσματα..δν πιστεύω να το πάρω και μετά να μην μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια!!!! Razz Razz Razz

οχι μη φοβασαι...μιλαει για ανεκπληρωτους ερωτες στα βαθη των αιωνων...ειναι μεταφυσικο αισθηματικο μυθιστορημα...κι αυτο το ξεσκονισα σε 3 μερουλες και μετα διαβασα και τη συνεχεια του οι αγγελιαφοροι του πεπρωμενου..αυτο με κουρασε λιγο..

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε: έχει περάσει και πολύ καιρός και ξεχνάω γρια γυναίκα!!! Laughing Laughing

Αφού είσαι κι εσύ της γενιάς των σπορτέξ τι να λέμε τώρα! Razz

Κάπου τον είχε πάρει το μάτι μου τον Λύκο, ήταν στη λίστα της Εύης ή στο βιβλιοπωλείο  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 M083

Α! τώρα που είπατε για βιβλία βγήκαν τα Οικογενειακά μυστικά της Λακμπεργκ!!!Ιωάννα ακούς!!!Είμαι στη μέση τώρα. Είναι πιο αργό από τα άλλα αλλά αγαπάω Καμίλα!

Αχ Έλλη λίγη μπριζολίτσα θα την έτρωγα τώρα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 M048

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
boubou έγραψε: έχει περάσει και πολύ καιρός και ξεχνάω γρια γυναίκα!!! Laughing Laughing

Αφού είσαι κι εσύ της γενιάς των σπορτέξ τι να λέμε τώρα! Razz

Κάπου τον είχε πάρει το μάτι μου τον Λύκο, ήταν στη λίστα της Εύης ή στο βιβλιοπωλείο  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 M083

Α! τώρα που είπατε για βιβλία βγήκαν τα Οικογενειακά μυστικά της Λακμπεργκ!!!Ιωάννα ακούς!!!Είμαι στη μέση τώρα. Είναι πιο αργό από τα άλλα αλλά αγαπάω Καμίλα!

Αχ Έλλη λίγη μπριζολίτσα θα την έτρωγα τώρα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 M048

ΘΕΑ εισαι!!!!!χαχαχαχαχα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 M155
ασε ευτυχως που δν μπορώ να φαω...μπριζολίτσα..γιατί είναι δίπλα μου..παιζει battlefield και βρίζει μόνος του..μέχρι και ο κοντός φοβήθηκε...φουλ ξενέρωμα σου λεω!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο δικό μου πήγε για ύπνο και μου λέει
'πότε θα έρθεις ; μην με ξυπνάς πάλι στης 2, έλα ποιο μπροστά '
Laughing Laughing

myrtenia

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσακια καλησπέρα!
Δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι πολύ καλά. Ενώ αύριο ήταν να επαναλαβω χωριακή για να δούμε πώς παει, είδα αίμα το πρωί και πήγα στη γιατρό μου το βράδυ.
Βιοχημική μου είπε... η δεύτερή μας :-(

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:ο δικό μου πήγε για ύπνο και μου λέει
'πότε θα έρθεις ; μην με ξυπνάς πάλι στης 2, έλα ποιο μπροστά '
Laughing Laughing

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 40746

αντε τι καθεσαι...τρεχα καλε...

εμενα κοιμηθηκε στον καναπε... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 Md065

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι μη τον ξυπνάς για  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 215994 ή τον ξεβολεύεις και του χαλάς τον ύπνο??? Laughing Laughing Laughing Laughing

Μυρτένια σου ειπε τίποτα αλλο η γιατρός??να το ψάξετε ίσως παραπάνω???
κριμα κοριτσάκι μου..τι να σου πω..στεναχωρήθηκα τώρα!!!! No No

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
ασε ευτυχως που δν μπορώ να φαω...μπριζολίτσα..γιατί είναι δίπλα μου..παιζει battlefield και βρίζει μόνος του..μέχρι και ο κοντός φοβήθηκε...φουλ ξενέρωμα σου λεω!!!

Βάλτην στην κατάψυξη! Κ εμένα μες τα νεύρα ήταν γιατί δεν του ριξε loot (θα νομίζουν ότι μιλάμε κινέζικα Razz ) στο δικό του κολληματάκι Rolling Eyes

Λεμονάκι όρμα στη μαρένγκα λέμε!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 215994

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
myrtenia έγραψε:Κοριτσακια καλησπέρα!
Δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι πολύ καλά. Ενώ αύριο ήταν να επαναλαβω χωριακή για να δούμε πώς παει, είδα αίμα το πρωί και πήγα στη γιατρό μου το βράδυ.

κοριτσακι μου λυπαμαι πολυ Crying or Very sad

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
myrtenia έγραψε:Κοριτσακια καλησπέρα!
ρε κοπέλα μου μήπως να έλεγες τον γιατρό να το κοιτάξετε ;
τι περιμένει ;
λυπάμαι βρε κοπέλα μου, τι να πω..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κανω παραλληλα και καμια δουλεια και δεν ειμαι 100% εδω...

Αντα μολις ειπα με ενθουσιασμο στον αντρα μου για το βιβλιο και μου υποσχεθηκε να το παρουμε!Ναααααιιιιι!!!!Με τους ιδιους ηρωεες;Καλο ειναι μεχρι τωρα;

Γιαννα καληνυχτα και ονειρα γλυκα!
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 Md044

Λεμονακι την παγκοσμια μερα της σταθερας που την βρηκες εσυ;;;Αληθεια χανεις θερμιδες; Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 M130Χαχαχαχαχα!

Γκρινιαρα ευχαριστω για τα καλα σου λογια!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 417472

Ευη κανε σαντιγυ εσυ να μην κοψει! Wink

Αγαπη εγω ψαρι ειχα σημερα! Rolling Eyes

Θοδωρα καληνυχτα και ονειρα γλυκα!
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 - Σελίδα 29 Md040

Ελλη δυστυχως το βιβλιο δεν το ξερω..

Εβελιν την επομενη μαζι!Παντως εμεις μια φορα ειχαμε 2 αδερφες με τελευταια περιοδο μια βδομαδα διαφορα!

myrtenia μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου!Την επομενη φορα!Σου ειπε το γιατι; Η σου ειπε να το ψαξετε;

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πόσο δύσκολο είναι τελικά !
προσπαθείς και όταν έρθει φοβάσαι μην το χάσεις..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Πόσο δύσκολο είναι τελικά !

Λεμονάκι πριν γίνω μέλος εδώ ελεγα ότι εγώ οταν θα μείνω εγκυος απο την πρώτη μέρα θα το πω σε όλους!!!!! τώρα όμως με τα ποσοστά που βλέπω ότι το χάνουν γρήγορα έχει φοβηθεί το μάτι μου!!και δν ειναι για την γρουσουζιά ..είναι γιατί μετά θα έχεις την στεναχώρια σου και θα έχεις να δώσεις και εξηγήσεις σε όλους αυτούς που το έμαθαν!! No

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχω βιωσει την απωλεια σε μεγαλυτερη εβδομαδα και ξερω τι ειναι να χανεις κατι....
Η βιοχημικη κυηση αν και δυσαρεστο γεγονος ειναι ενα σημαδι πως μπορει η γυναικα να συλλαβει ασχετα αν το ωαριο ή το σπερματοζωαριο ειχε καποιο προβλημα απο την αρχη!Ισως ειναι τυχαιο και μπορει μερικες απο εμας να το περασαμε χωρις καν να το καταλαβουμε αφου συμβαινει κυριως την 4η με 5η εβδομαδα!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:Πόσο δύσκολο είναι τελικά !

Λεμονάκι πριν γίνω μέλος εδώ ελεγα ότι εγώ οταν θα μείνω εγκυος απο την πρώτη μέρα θα το πω σε όλους!!!!! τώρα όμως με τα ποσοστά που βλέπω ότι το χάνουν γρήγορα έχει φοβηθεί το μάτι μου!!και δν ειναι για την γρουσουζιά ..είναι γιατί μετά θα έχεις την στεναχώρια σου και θα έχεις να δώσεις και εξηγήσεις σε όλους αυτούς που το έμαθαν!! No

α!καλα! εγω το ειπα στους γονεις μας και στα αδερφια μας και μετα επρεπε να τους εξηγησω...

η μονη που δεν ειπε κουβεντα ηταν η μαμα μου...η πεθερα μου κ η συνυφαδα μου ολο στο θεμα της αποβολης γυρνανε την κουβεντα....και με κουραζει πολυ ψυχολογικα...

τελικα σαν την σιωπη της μανας δεν υπαρχει...αρκει η αγκαλια της και τα ξεχασα ολα...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη δεν με ενδιαφέρουν τα τρίτα άτομα, τους έχω έτσι και αλλιώς στην απέξω και αυτούς και την οικογένεια μου/του.
Το μόνο που με νοιάζει είναι να έρθει και να είναι γερό.
Αν πάλι πάρουν απο μόνη τους το θάρρος τους το κόβω μαχαίρι, είμαι πολύ καλή σε αυτό.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eγώ γκρινιάρα θα τους το ξέκοβα την επόμενη φορά!!θα τους έλεγα ότι με πληγώνει πολύ να το θυμάμαι και ότι δν θέλω να το ξανασυζητήσουμε.. μερικοί άνθρωποι θέλουν ευθύτητα για να καταλάβουν πως σκεφτόμαστε δυστυχώς!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη δεν με ενδιαφέρουν τα τρίτα άτομα, τους έχω έτσι και αλλιώς στην απέξω και αυτούς και την οικογένεια μου/του.
Το μόνο που με νοιάζει είναι να έρθει και να είναι γερό.
Αν πάλι πάρουν απο μόνη τους το θάρρος τους το κόβω μαχαίρι, είμαι πολύ καλή σε αυτό.

ναι βρε, δν λέω αν χώνονται..λέω ότι εγώ από την χαρά μου θα ήθελα να το φωνάξω σε όλο τον κόσμο και τώρα φοβάμαι πολύ να το κάνω παρόλο που το θέλω ακόμη!!!!! Razz Razz

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η δικη μου μαμα επειδη ειχε περασει μια αποβολη στεναχωρηθηκε και εκλαψε πολυ...Βεβαια η πλευρα του αντρα μου δεν το βιωσε μαζι μου αλλα εσπευσε να πει κουβεντες!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλλη κι εγώ πιστεύω τελικά ότι δεν πρέπει να το λέμε σε κανέναν!

Ρώτα κι εμένα που με ρωτούσε κ η κουτσή Μαρία Mad κ συνεχίζουν κ ρωτάνε γιατί τους ιντριγκάρει, ή θέλουν να με δουν πόσο καλά τσιρίζω Twisted Evil

Ιωάννα οι ίδιοι λατρεμένοι ήρωες με την καλή μας να περνάει επιλόχεια κατάθλιψη...Μόνο που στο λέω από τώρα μη στεναχωρεθείς (άμα δεν το διάβασεις στο πίσω μέρος) ότι πρόκειται για δολοφονία παιδιού No
Μέχρι τώρα δεν είναι σαν τα 2 πρώτα, είναι πιο αργό αλλά εγώ πάλι το απολαμβάνω! Very Happy

Μυρτένια κουράγιο...τι να πω...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:

Ιωάννα οι ίδιοι λατρεμένοι ήρωες με την καλή μας να περνάει επιλόχεια κατάθλιψη...Μόνο που στο λέω από τώρα μη στεναχωρεθείς (άμα δεν το διάβασεις στο πίσω μέρος) ότι πρόκειται για δολοφονία παιδιού No
Μέχρι τώρα δεν είναι σαν τα 2 πρώτα, είναι πιο αργό αλλά εγώ πάλι το απολαμβάνω! Very Happy

για ξαναπες μια πιο ειναι αυτο... αν και μου παραφαίνεται καταθλιπτικό για να το διαβάσω...σε αυτη τη φάση προτιμώ κωμικά ή αστυνομικά..ουτε αισθηματικά ούτε δραματικά!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Eγώ γκρινιάρα θα τους το ξέκοβα την επόμενη φορά!!θα τους έλεγα ότι με πληγώνει πολύ να το θυμάμαι και ότι δν θέλω να το ξανασυζητήσουμε.. μερικοί άνθρωποι θέλουν ευθύτητα για να καταλάβουν πως σκεφτόμαστε δυστυχώς!!

ευτυχως δεν μενω μαζι τους και στο χωριο σπανια παω οποτε το εχω αποφυγει κατα καποιον τροπο...στην επομενη ομως εγκυμοσυνη ο αντρας μου δεν θελει να το πουμε σε κανεναν μεχρι να φανει και τελικα συμφωνω απολυτα μαζι του...

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Η δικη μου μαμα επειδη ειχε περασει μια αποβολη στεναχωρηθηκε και εκλαψε πολυ...Βεβαια η πλευρα του αντρα μου δεν το βιωσε μαζι μου αλλα εσπευσε να πει κουβεντες!

ε! καλα τωρα καλοθελητες υπαρχουν πολλοι και ειναι παντου τελικα...

βρε σαν την μανουλα μας δεν υπαρχει αλλος...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις