Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
487 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 487 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:βαριεμαι ελεεινα τωρα
εμενα πηγε να μου την βγει ενας εισηγητης και τον εστειλα για τσαι...
ακου εκει !!!! Very Happy Very Happy Very Happy

και εγω απο το πρωι μου τα κανει ο υποδιευθυντης μου τουμπανο .αν ειχα @@@@ θα ειχαν κανει μπαμ.ελεοςςςςς

ρε τιτικα να σε ρωτησω .
εκει στο χρηματιστηριο εισαι σαν αυτους τους τυπους που φωναζουν ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ !!!και κοπανιουνται?

χαχαχαχαχα οχι ρε συ αυτα ανηκουν πλεον στο παρελθον.ολα πλεον γινονται μεσω υπολογιστη ηλεκτρονικα κοινως.εγω δουλευω στην πληροφορικη δεν εχω να κανω με αγορα και χρηματιστες ευτυχως.
ναι αλλα μαθαινεις τι γινετε γενικως ε?τι λενε οι πηγες σου? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy θα εχουμε λεφτα να παρουμε παμπερς?

χαχαχαχαχαχα το πιστευεις οτι ιδεα δεν εχω;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

και εγω απο το πρωι μου τα κανει ο υποδιευθυντης μου τουμπανο .αν ειχα @@@@ θα ειχαν κανει μπαμ.ελεοςςςςς

ρε τιτικα να σε ρωτησω .
εκει στο χρηματιστηριο εισαι σαν αυτους τους τυπους που φωναζουν ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ !!!και κοπανιουνται?

χαχαχαχαχα οχι ρε συ αυτα ανηκουν πλεον στο παρελθον.ολα πλεον γινονται μεσω υπολογιστη ηλεκτρονικα κοινως.εγω δουλευω στην πληροφορικη δεν εχω να κανω με αγορα και χρηματιστες ευτυχως.
ναι αλλα μαθαινεις τι γινετε γενικως ε?τι λενε οι πηγες σου? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy θα εχουμε λεφτα να παρουμε παμπερς?

εεεεε κοπελιααααααα τι σε εχουμε εκει?για δικτυωσου και μαθεεεεεεε Very Happy Very Happy Καλα παιδακι μου δεν αναρωτιεσε? Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ρε τιτικα να σε ρωτησω .

εεεεε κοπελιααααααα τι σε εχουμε εκει?για δικτυωσου και μαθεεεεεεε Very Happy Very Happy Καλα παιδακι μου δεν αναρωτιεσε? Very Happy

ακουω διαφορα οταν κανω τσιγαρο αλλα δεν πολυκαταλαβαινω τα λενε με πολυ οικονομικους ορους

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου, καλησπέρα... με γεια και το καινούριο....
Τρέχω και δεν φτάνω... φεύγω μεθαύριο για Αθήνα και θέλω να μην αφήσω εκρεμότητες....

Στα δικά σας...

Στο θέμα που προέκυψε με τα φρούτα και ξέχασα να απαντήσω τρώμε, μπανάνα μήλο αχλάδι και του στίβω και ένα πορτοκάλι μεσα πριν τα αλέσω... είναι το μόνο που τρώει ακόμα αλεσμένο... αν και μπορεί να φάει και σκέτο μπανανίτσα που είναι και γλυκιά και μανταρίνι ή αχλαδάκι αν του τα κόψω κομματάκια και τα φάει μόνος του, αλλά αφού δεν έχει πρόβλημα με το αλεσμένο προτιμώ την φρουτόκρεμα για να παίρνει πιο πολλές βιταμίνες... και θα καθυστερήσω πολύ να το κόψω.... όσο το τρώει έτσι χωρίς πρόβλημα γιατί χυμούς δεν πολυ πίνει...

Για να μην το ξεχάσω ζουζουνίτσα Σωτηρία και όποια άλλη είναι θεσσαλονίκη, πήγα σήμερα στο βασίλαγα (3β markets) στο Καλοχώρι και βρήκα pambers simply dry τα 54 9,30 ευρω Shocked Shocked Shocked Shocked βέβαια είναι εισαγωγής από Ισδραηλ αλλά τι πειράζει, πήρα 3 πακέτα να έχω μέχρι το καλοκαίρι (του βάζω μόνο στο βραδινό ύπνο). Έχει σε όλη την θεσσαλονίκη αν δεν σας βολεύει καλοχώρι... στην τελευταια σελίδα από το φυλλάδιο που στέλνω έχει που είναι τα υποκαταστήματα αν ενδιαφέρει κάποια...
http://www.3bmarkets.gr/index.php?option=com_flippingbook&view=book&id=35&Itemid=78&lang=el

ζουζουνίτσα δεν ξέρω καθόλου τιμές, αλλά το πάρτυ στο παιδότοπο δεν τα περιλαμβάνει αυτά???? και εμένα νωρίς μου φαίνεται που κλείνεις αλλά αν ανησυχείς καντο τώρα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... και εγώ σε παιδότοπο σκέφτομαι φέτος στο cosmos λέει ότι μέχρι 60 άτομα είναι 230 ευρώ αλλά δεν ξέρω τι έχει μέσα... λες την επόμενη φορά που θα πάω να κλείσω...??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes γιατι εμείς 02/07 που φέτος είναι κυριακή και μεσοκαλόκαιρο, παίζει να γίνετε ένας χαμός...αλλά λογικά θα θέλει και προκαταβολή... το αποφάσισα μόλις γυρίσω από κάτω θα κάνω μια νύξη σε σύζυγο γονείς και πεθερικά να δω πόσοι νοματαίοι θα μαζευτούμε και θα το κανονίσω... εγώ θέλω και κανένα 150αρι για τούρτα άρα δεν με παίρνει για άλλα έξοδα...

Αλικάκι να πάρεις πολυθρονίτσα αν δεν έχεις και πρόβλημα χώρου σίγουρα είναι πιο ασφαλές... αλλά αν νομίζεις ότι θα γλιτώσεις το σκαρφάλωμα είσαι γελασμένη... Razz Razz Razz Razz ρώτα και εμένα και την Βιβήκα!!! σε λίγο καιρό που θα σταθεροποιηθεί και πιο πολύ... σε βλέπω μαζί μας με τα μυαλά στα κάγκελα... το απευχομαι βέβαια λόγω ατυχημάτων.... αλλά όλα τους είναι περίεργα και η περιέργεια φέρνει το σκαρφάλωμα... εμένα χτές ρε κορίτσια στο θεό σας άνοιξε τα συρτάρια τα έκανε σκαλοπάτι και ανέβηκε πάνω στο ράφι πάνω στην συρταριέρα... affraid μίσο δευτερόλεπτο τον άφησα στην κρεβατοκάμαρα να πάω να ανακατέψω το φαγητό και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό.... Βιβήκα ΑΚΟΥΣΣΣΣΣ????!!!

Αnyway δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, όποτε τέλος η πολυλογία...see you tomorow...

Φιλάκια σε όλες.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 3 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 3 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 3 417472

Υ.Γ.: Mangio θέλω χάρη από σένα αλλά και από όποια μπορεί να βοηθήσει... ο άντρας μου είναι κρητικός και την άλλη βδομάδα έχουμε επέτειο (8 χρόνια συγκατήκησης), θα ήθελα να του κάνω ένα κρητικό γεύμα αλλά δεν έχω ιδέα, ξέρεις καμιά καλή δική σας συνταγή για όλα ορεκτικό, κυρίως, σαλάτα, γλυκό... Ευχαριστώ εκ τοων προτέρων... μουτσ!!!

annibal

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Αλικακι μου ευτυχώς ήταν όλα καλα κ φυσικά τα είπα στη πεθερά μου. Τζαπα τοοοοοοσο αγχος. Πολλές φορές κάποια πράγματα τα μεγαλοποιουμε, ειδικά όταν πρόκειται για τα παιδάκια μας είμαστε ακόμα πιο υπερβολικοι.
Κορίτσια κ γω είμαι τελείως άσχετη με το μαγείρεμα. Ευτυχώς έχω τη μαμακα μου που τρελαινεται να μας μαγειρεύει. Βέβαια αν χρειαστεί ξέρω να κάνω μερικά φαγητά αλλα νομίζω ότι δε τα πετυχαινω και πολυ.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΑΛΙΚΗ ΜΑΣ!!!!!!!
Να τα χιλιάσεις με υγεία και ευτυχία και να χαίρεσαι την οικογένειά σου και όλους όσους αγαπάς!!
Όλες σου οι ευχές να γίνουν πραγματικότητα,στο εύχομαι αυτό από καρδιάς και σύντομα να γίνει η κοιλίτσα σου τόοοοοοσο μεγάλη!!!!
Πολλά φιλάκια!!!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια!!!

γεωργια μου αυτος ο παιδοτοπος στο κοσμος καλη προσφορα εχει 230 αλλα στιν τιμη δεν μπενει και η τουρτα?ρε συ καλα ειναι σε παιδοτοπο αλλα ,το σκευτομαι γιατι αν καποιος θελει να πει απο μεγαλους ενα δευτερο ποτο,μπυρα κρασι αυτο μπενει εχτρα στιν τιμη και φυσικα δεν μπορεις να πεις δεν το πληρωνο...
σε γενικες γραμμες εγω που πηρα μου ειπαν οτι τα παιδακια που εχουν γενεθλια μεχρι τον ιουλιο ανετε κλεινουν και γινονται τα γενεθλια αλλα τα παιδακια που εχουν αυγουστο η παιδοτοποι ειναι ανοιχτα απο 27 και μετα και εμεις εχουμε 20 φυσικα συνηθως αν θελεις καποιον κλοουν η παιδοτοπο σε αυτη τιν ημερομηνια πρεπει να κλεισεις απο τωρα για να κανονισουν τις αδειες τους.

εμενα ο αντρας μου λεει να τα κανουμε στιν αυλη μας που μεχρι τοτε θα φουντοσει και το γκαζον θα ειναι υπεροχα ,και περσυ ετσι τα καναμε αλλα φετος πρωτα ο θεος λεμε για τραπεζι για φαγητο.θα δουμε εχουμε ακομα καιρο!!!

σημερα δεν θα μαγειρεψω ,εχθες εκανα σνιτσελ και ο αντρα μου ειχε φαει εξω και εμεινε θα κανω και καμια πατατα και οκ Wink για τιν ικρη μου εχω λαχανο με κρεας!!

κοριτσια ακουσα τον καιρο σ/κ 19-20 βαθμους,ο αντρας μου θελει να παμε τιν κυριακη βολτα στο χωριο του εγω δεν πολυ θελω,αλλα αν ειναι για το βουλακι μου να παιξει....
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 3 328109 θα παμε φυσικα αν εχει καλο καιρο!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!!

Άναμπελ,καλά έκανες και τους τα είπες...
Και από δω και μπρος υποσχέσου ότι δεν θα ξανααγχωθείς!Επίσης μπορείς να κάνεις το εξής που κάνω εγώ...μπροστά σε άλλους θα το παίζεις κουλ και ψύχραιμη και όταν πηγαίνεις σπιτάκι σου μπορείς να φρικάρεις με την ησυχία σου και με τον αντρούλη σου παρέα!!!! Very Happy

Γεωργία μου,αυτό το ΣΚ θα ξεσαλώσεις με την σίστερ???Καλά να περάσετε!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες που μου απαντήσατε για τα φρουτάκια.Είχα μια απορία και τελικά μέσα από τις απαντήσεις σας και μετά από λίιιγο ψάξιμο κατέληξα στο συμπέρασμα ότι...τα παιδάκια μας,και όλα τα παιδάκια 1-3 ετών έχουν ανάγκη από 2 μερίδες φρούτων.Οπότε εγώ που του έδινα 1 αχλάδι+χυμό,ήταν λίγο.Και έτσι το απογευματάκι μετά το φαγητό και πριν το βραδυνό γάλα τρώμε και ένα μήλο φυρίκι.

Αλικάκι μου και Γεωργία μου,θα δω τι θα κάνω με το γραφειάκι και με την καρέκλα.Εμένα μου άρεσαν του ΙΚΕΑ αλλά θα δούμε...θα σας ενημερώσω,εννοείται!!!

Ζουζουνίτσα μου,έπεσε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο από την πίτσα φαν...καλέεεε,εσάς σας είπα ότι προχτές μας έστειλαν μία πίτσα δωρεάν στο σπίτι λόγω του ότι είχαμε καιρό να περαγγείλουμε???Χχαχαχαχα!!!Ναι,πολύ ωραία ήταν....τέλος πάντων,στο θέμα μας ζουζού...και που λες γράφει για παιδικό πάρτυ με μενού για 25 παιδάκια,αξίας 50 ευρώ, σου στέλνουν και έναν κλόουν με 35 ευρώ για μία ώρα.Σύνολο 85 ευρώ!!!Έχει και στην περιοχή σου!!!Κάτι τέτοιο έλεγα εγώ...σκέψου το!!!!

Αυτά!!Δεν θυμάμαι άλλα...άσε που ακούω τον γιόκα μου να γκρινιάζει...ας μείνω λίγο μπας και με κοροιδεύει..ΠΑΛΙ....χιχιχιχιχ!!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αλικακι μου καλο εεεεεεεε? χτυπαει το κουδουνι ανοιγεις (μα δεν παραγειλαμε πιτσα)οχι δωρο απο το καταστημα ειναι!!!! Respect αφου ηταν και νοστιμη χαλαλη !!!!

αλικακι για θεσσαλονικη μιλαμε ετσι? αν ναι πες μου απο πιο καταστημα?

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχ!!!!Μας πήραν τηλέφωνο πρώτα για να μας ρωτήσουν πότε και πώς την θέλουμε!!!!!Πολύ καλόοοοοοο!!!!
Ναι,έχει και για Θεσσαλονίκη από την pizzafan.Έχει και σάιτ να μπεις να δεις..www.pizzafan.gr.
Νομίζω ότι είναι πολύ καλή πρόταση και φαγητό και κλόουν μαζί στον κήπο του σπιτιού σας!!!Πιο καλά θα περάσετε από οποιονδήποτε παιδότοπο.Θα είναι και καλοκαιράκι και θα παίξουν τα μικρά!!Μια χαρά!!!Σου δίνω και τηλέφωνο για όλην την Ελλάδα και από εκεί θα σου δώσουν αυτό που θες...18111-2108112000.
Νομίζω ότι αυτά είναι 2 τηλεφωνα...μπερδεύτηκα τώρα,χχαχαχα!!!!
Μπες στο σάιτ καλύτερα Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμενα σημερα η δικια μου θα μεινει με τον μπαμπα της σπιτι γιατι η πεθερα μου δ εμπορουσε να ερθει.τι θα βρω στο σπιτι οταν γυρισω ουτε που θελω να το σκεφτομαι. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσακια.

Γεωργια μου θα ελεγα να μπεις στο θεμα "κρητικες του φορουμ ενωθειτε" να σε συμβουλεψουν πολυ πιο καλα απο μας.Η κριτικη κουζινα απλα τα σπαει.

Τιτικα απλα δεν θα βρεις τιποτα ορθιο αχαχχαχαχαχ

Αλικακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 3 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 3 215994

ζουζουνιτσα μου και εγω συμφωνω με το αλικακι και ναι να το κανεις στον κηπο σου.

Αλικακι καλημερα ...χαλιά σημερα?????

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Τιτίκα μου!!!!
Πωωωωω,τι έχουν να δουν τα ματάκια σου,ε????χιχιχιχιχι!!!!!!
Μάζευε δυνάμεις.... Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα μου,ναι!!!Είδες μου έκανε και καλή μέρα!!!!!Ααχαχαχαχαχαχ!!!!!
Εντωμεταξύ,χθες μάτι δεν πρόλαβα να κλείσω....γρουσούζααααα,χαχαχαχαχα!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχα την εφαγες την κοπελα ρε βιβη ειδες;πωπω δυνατο ματι εχεις τελικα.χτες βιβη εκανα το μοσχαρι με το πρασο απλα εβαλα μεσα και λιγο κολοκυθακι. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 3 328109

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αντε ρε πρωτα σας πηραν να σας ρωτησουν πως τιν θελετε?αα εσυς ειχατε και επιλογη γευσεων χαχαχαχα

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι,ζουζού μου!!!!Τέλεια σου λέω ήταν!!!!

Κοριτσάκια μου,να προσέχετε την Βιβή.....με το καλό....με το καλό....και ότι λέει ...ναι,να της λέτε!!!!!!!! Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:χαχαχαχαχα την εφαγες την κοπελα ρε βιβη ειδες;πωπω δυνατο ματι εχεις τελικα.χτες βιβη εκανα το μοσχαρι με το πρασο απλα εβαλα μεσα και λιγο κολοκυθακι. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 3 328109

αχαχαχαχ ρε αλικακι εγω φταιω?μπας και σου πεσανε οι κουρτινες?αχαχχαχαχααχαχ
με το καλο και ολο ναι το δεχομαι.αχαχχαχαχα

τιτικα πως ηταν το φαγητο τελικα?σου αρεσε? Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:χαχαχαχαχα την εφαγες την κοπελα ρε βιβη ειδες;πωπω δυνατο ματι εχεις τελικα.χτες βιβη εκανα το μοσχαρι με το πρασο απλα εβαλα μεσα και λιγο κολοκυθακι. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 3 328109

αχαχαχαχ ρε αλικακι εγω φταιω?μπας και σου πεσανε οι κουρτινες?αχαχχαχαχααχαχ
με το καλο και ολο ναι το δεχομαι.αχαχχαχαχα

τιτικα πως ηταν το φαγητο τελικα?σου αρεσε? Very Happy

τελειο μαστερ σεφ μου απλα τελειο

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πλάκα κάνω,ε???Είχα πονοκέφαλο με κάτι που στεναχωρήθηκα και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι...Και μέχρι να με πάρει ο ύπνος 4.20 ξύπνησε και το ζουζούνι μου και δεν πρόλαβα.

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα ομορφοκόριτσα μου!!! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα!!! Χθες μόλις γύρισα απο τη δουλειά πήρα το ζουζουνάκι μου και πήγαμε στις κούνιες! Έπαιξε, έτρεξε και μετά πήγαμε για ψώνια και επιστρέψαμε. Σήμερα έχω πάλι τον ίδιο σκοπό! Τσιμπάω λίγο και δρόμο!!!

Crazymommy σου εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά!!! Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα γερή και δυνατή!!!Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και σύντομα να την μεγαλώσετε!!!

Γεωργία μου, πόσο καιρό λέω να πάμε σ' αυτό το Βασίλαγα αλλά έμεινα μόνο στα λόγια........
όσο για τους παιδότοπους κοριτσάρες μου, επειδή εγώ έκανα τα γενέθλια του γιου μου σε παιδότοπο πέρυσι, οι τιμές που λένε 230 € για 60 άτομα κλπ. είναι συνήθως για τις καθημερινές. Αν επιλέξεις να τα κάνεις Σ/Κ η τιμή είναι τελείως διαφορετική. Δείτε το λίγο κι αυτό....

Σας φιλώ

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Σωτηρούλα!!!!
Μια χαρά βολτάρατε ε???Μπράβο,μπράβο!!!
Εγώ βρε κορίτσια ,ψιλοφοβάμαι στις κούνιες γιατί τρέχει και φοβάμαι μην χτυπήσει....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Σωτηρούλα!!!!
Εγώ βρε κορίτσια ,ψιλοφοβάμαι στις κούνιες γιατί τρέχει και φοβάμαι μην χτυπήσει....

εμενα παλι δε θυμαμαι αν σας το εχω πει επειδη εχει χαλικια στις κουνιες και οταν την βαζω να περπατησει περπαταει λες και ειναι κατω σκατα.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

εμενα παλι δε θυμαμαι αν σας το εχω πει επειδη εχει χαλικια στις κουνιες και οταν την βαζω να περπατησει περπαταει λες και ειναι κατω σκατα.

Χχαχαχαχα,ρε Τιτίκα!!!!!
Κι εμάς χαλίκια έχει και προχτές έπεσε και έκανε μίμι το παιδάκι μου...θέλω να τον πηγαίνω αλλά φοβάμαι!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Χχαχαχαχα,ρε Τιτίκα!!!!!
Κι εμάς χαλίκια έχει και προχτές έπεσε και έκανε μίμι το παιδάκι μου...θέλω να τον πηγαίνω αλλά φοβάμαι!

και εγω θα την παω το σαββατο πρπει να μαθει να περπαταει πλεον η πριγκιπισα μου μη χεσω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις