26 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 Τετ Μαρ 14, 2012 3:56 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε τωρα?παιζετε στο face?ντροπη σας.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
mamavivo έγραψε:τι κανετε τωρα?παιζετε στο face?ντροπη σας.
παρτον καλε θα ειναι στο δωματιο τωρα .αντε να τους ζησειSot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:τι κανετε τωρα?παιζετε στο face?ντροπη σας.
Σήμερα γεννάει η γυναίκα του συναδέλφου μου, που είμαστε στο ίδιο γραφείο. Είχαν ραντεβού για καισαρική 7 η ώρα. Ακόμα δεν πήρε τηλέφωνο να μας πει τι έγινε. Τι να κάνω; Να του τηλεφωνήσω ή να περιμένω;
mamavivo έγραψε:
παρτον καλε θα ειναι στο δωματιο τωρα .αντε να τους ζησει
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ....ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙSot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:
παρτον καλε θα ειναι στο δωματιο τωρα .αντε να τους ζησει
Να τους ζήσει η κοράκλα! Μόλις του τηλεφώνησα! Όλα καλά!
αχαχχαχ παλι δουλειες μεσημεριατικο?αλικακι έγραψε:Γειά σας κοριτσάκια!!!
Η Βιβήκα είναι εδώ??????
Είπα να πω ένα γεια πριν πάω...να πλύνω κουρτίνες!!!!!
Με γειά το #5!!!!!!
mamavivo έγραψε:αχαχχαχ παλι δουλειες μεσημεριατικο?αλικακι έγραψε:Γειά σας κοριτσάκια!!!
Η Βιβήκα είναι εδώ??????
Με γειά το #5!!!!!!
grammatiki έγραψε:χαχαχαχαχαχ κουρτινες μεσημεριατικα ε;μα τι νοικοκυρα που εισια εσυ
σε καταλαβαινω και συμπασχω !!!!καλες ξαπλες και αμα κρυωνεις ...τυλιξου με τις κουρτινες αχαχχαχαχχαχααλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:αχαχχαχ παλι δουλειες μεσημεριατικο?αλικακι έγραψε:Γειά σας κοριτσάκια!!!
Η Βιβήκα είναι εδώ??????
Με γειά το #5!!!!!!
Ναι,Βιβήκα μου...άστα να πάνε....ούτε λόγος για ύπνο.....
mamavivo έγραψε:σε καταλαβαινω και συμπασχω !!!!καλες ξαπλες και αμα κρυωνεις ...τυλιξου με τις κουρτινες αχαχχαχαχχαχααλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:αχαχχαχ παλι δουλειες μεσημεριατικο?αλικακι έγραψε:Γειά σας κοριτσάκια!!!
Η Βιβήκα είναι εδώ??????
Με γειά το #5!!!!!!
mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:αχαχχαχ παλι δουλειες μεσημεριατικο?αλικακι έγραψε:Γειά σας κοριτσάκια!!!
Η Βιβήκα είναι εδώ??????
Με γειά το #5!!!!!!
σε καταλαβαινω και συμπασχω !!!!καλες ξαπλες και αμα κρυωνεις ...τυλιξου με τις κουρτινες αχαχχαχαχχαχα
grammatiki έγραψε:να'σαι καλα καλη ξεκουραση
αλικακι έγραψε:grammatiki έγραψε:να'σαι καλα καλη ξεκουραση
Να!!Αυτό είναι καλό κορίτσι.....και ο νοών νοείτο και ονόματα δεν λέμε!!!
Άκου να πέσεις από το κρεβάτι...χαχαχαχαχαχ!!!!!!!!
mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:grammatiki έγραψε:να'σαι καλα καλη ξεκουραση
αχαχαχχαχα καλη ξεκουραση και ασε μας στο βαλαντωμα.
κοιτα μην πνιγεις με τις κουρτινες αχαχχαχαχαχχα
grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:grammatiki έγραψε:να'σαι καλα καλη ξεκουραση
αχαχαχχαχα καλη ξεκουραση και ασε μας στο βαλαντωμα.
κοιτα μην πνιγεις με τις κουρτινες αχαχχαχαχαχχα
χαχαχα τρελαρα
εμενα πηγε να μου την βγει ενας εισηγητης και τον εστειλα για τσαι...grammatiki έγραψε:βαριεμαι ελεεινα τωρα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamavivo στις Τετ Μαρ 14, 2012 6:25 am, 1 φορά
mamavivo έγραψε:εμενα πηγε να μου την βγει ενας εισηγητης και τον εστειλα για τσαι...grammatiki έγραψε:βαριεμαι ελεεινα τωρα
ακου εκει !!!!
grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:εμενα πηγε να μου την βγει ενας εισηγητης και τον εστειλα για τσαι...grammatiki έγραψε:βαριεμαι ελεεινα τωρα
ακου εκει !!!!
και εγω απο το πρωι μου τα κανει ο υποδιευθυντης μου τουμπανο .αν ειχα @@@@ θα ειχαν κανει μπαμ.ελεοςςςςς
mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:εμενα πηγε να μου την βγει ενας εισηγητης και τον εστειλα για τσαι...grammatiki έγραψε:βαριεμαι ελεεινα τωρα
ακου εκει !!!!
και εγω απο το πρωι μου τα κανει ο υποδιευθυντης μου τουμπανο .αν ειχα @@@@ θα ειχαν κανει μπαμ.ελεοςςςςς
ρε τιτικα να σε ρωτησω .
εκει στο χρηματιστηριο εισαι σαν αυτους τους τυπους που φωναζουν ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ !!!και κοπανιουνται?
ναι αλλα μαθαινεις τι γινετε γενικως ε?τι λενε οι πηγες σου? θα εχουμε λεφτα να παρουμε παμπερς?grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:εμενα πηγε να μου την βγει ενας εισηγητης και τον εστειλα για τσαι...grammatiki έγραψε:βαριεμαι ελεεινα τωρα
ακου εκει !!!!
ρε τιτικα να σε ρωτησω .
εκει στο χρηματιστηριο εισαι σαν αυτους τους τυπους που φωναζουν ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ !!!και κοπανιουνται?
χαχαχαχαχα οχι ρε συ αυτα ανηκουν πλεον στο παρελθον.ολα πλεον γινονται μεσω υπολογιστη ηλεκτρονικα κοινως.εγω δουλευω στην πληροφορικη δεν εχω να κανω με αγορα και χρηματιστες ευτυχως.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης