Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
66 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 66 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Theofania έγραψε:Χαχαχαχα !!! Κάτσε γιατί οταν θα αρχίσει δεν θα σταματάει. Ο Θανούλης λέει διάφορα εδώ και αρκετούς μήνες αλλά μέχρι και πριν απο 1 μήνα περίπου οταν ήταν μπροστά σε πολύ άγνωστο κόσμο μιλιά. Δεν φαντάζεσαι πόσοί μου είχαν πει δεν μιλάει εε ?? Ποιος δεν μιλάει καλέ ?? Το χειρότερο είναι μέσα στο αυτοκίνητο που πάμε να πούμε μια κουβέντα με τον μπαμπά του και είναι ο Θανος απο πίσω "Μαμά βουμ βουμ εωφογειο", δηλαδή λεωφορείο, μόλις το περάσουμε μου λέει "άλλο" και δεν βλέπουμε άλλο ξεκινάει "που είναι" ?? Και δεν σταματάει... Χαχαχαχαχα.

mamavivo έγραψε:
Theofania έγραψε:Καλημέρα Βιβή μου και να σου ζήσει το αγοράκι σου.

Ο μικρός μου λέγεται Θάνος ή αλλιώς Θανούλης όπως συστήνεται και ο ίδιος άλλωστε Very Happy

Πολύ χαίρομαι που σας βρήκα !!!!!

συστηνετε κιολας?για πες και αλλα.!!!ποσο μηνων ειναι ?
καλα ρε ο δικος μου μογγολος ειναι που δεν λεει το ονομα του?γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??? Very Happy Very Happy

δεν μου ειπες ,ποσο μηνων ειναι?

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Συγγνώμη, 21,5 μηνών. 11 Ιουνίου γινόμαστε 2 !!!!!!!! Είμαστε λίγο μεγαλύτεροι απο τον Διονύση. Για πες μου ο δικός σου πως είναι ?? Ζωηρός ?? Κάτι που με καίει πολύ, πως τα πάτε με το φαγητό ?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω μια μικρουλα ατακτουλα που τη λενε μυρσινη-νικολετα και ειναι 18.5 μηνων.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Theofania έγραψε:Συγγνώμη, 21,5 μηνών. 11 Ιουνίου γινόμαστε 2 !!!!!!!! Είμαστε λίγο μεγαλύτεροι απο τον Διονύση. Για πες μου ο δικός σου πως είναι ?? Ζωηρός ?? Κάτι που με καίει πολύ, πως τα πάτε με το φαγητό ?
ζωηρος?αχαχαχαχχαα.ειναι ο μπιν λαντεν ,μαζι με τον spiderman,ton zoro και ολους τους αλλους σε ενα ατομο.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ . Very Happy Very Happy Very Happy
ΜΕ το φαγητο εχουμε θεμα σοβαρο.ειναι πολυ επιλεκτικος πλεον.δεν τρωει τιποτα κοκκινο .δεν τρωει αρακα-φασολια-μπροκολο-
θελει μονο ψαρι ,πολυ ψαρι,κοτοπουλο,φακες μια τρωει μια οχι.μοσχαρι αν ειναι λεμονατο μονο.πολυ φετα απο χθες σαν τρελος.δεν θελει δημητριακα πλεον στο γαλα.καθε μερα και μια αρνηση βασικα ειναι.εχω ψιλοαπηυδισει αλλα το παλευω.
εσενα?για δωσε μου μια εικονα.

α επισης δεν του δινω γλυκα-τσιπς και τετοια.ουτε πολυ ψωμι να μην καλομαθαινει.
του αρεσει πολυ επισης το κασερι.προς το παρον βεβαια ετσι?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εγω μια μικρουλα ατακτουλα που τη λενε μυρσινη-νικολετα και ειναι 18.5 μηνων.
η μυρσινουλα μας ειναι πολυ καλο κοριτσακι Very Happy Very Happy Very Happy και η μανουλα της Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:εγω μια μικρουλα ατακτουλα που τη λενε μυρσινη-νικολετα και ειναι 18.5 μηνων.
η μυρσινουλα μας ειναι πολυ καλο κοριτσακι Very Happy Very Happy Very Happy και η μανουλα της Very Happy Very Happy Very Happy

βιβικα τωρα που λετε για φαγητο θελω να μυο πεις πως κανεις το λεμονατο κρεας.μιλαμε για κοτοπουλο ή για μοσχαρι;θεοφανεια οπως θα καταλαβεις στην πορεια ειμαι ασχετη με την μαγειρικη και η βιβη ειναι η δασκαλα μου. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

βιβικα τωρα που λετε για φαγητο θελω να μυο πεις πως κανεις το λεμονατο κρεας.μιλαμε για κοτοπουλο ή για μοσχαρι;θεοφανεια οπως θα καταλαβεις στην πορεια ειμαι ασχετη με την μαγειρικη και η βιβη ειναι η δασκαλα μου. Very Happy

ΤΣΙΓΑΡΙΖΩ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ..αφου το πλενω καλα και το στεγνωνω με πετσετουλα.Ριχνω λαδακι το μοσχαρακι,σβηνω με ελαχιστο κρασακι ,πολυ λιγο,ριχνω αλατακι,λιγο πιπερακι,ριγανιτσα οσο θες ,βαζω μια σκελιδα μικρη σκορδο σε μια γωνια για νατο βγαλω μετα,νερακι και το αφηνω να βρασει.εγω το αφηνω μιση ωρα στην χυτρα.Οταν ψιλοτελειωνει για να μεινει το ζουμακι ριχνω και λεμονι.
ειναι μουρλιααααααααααααα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ΤΣΙΓΑΡΙΖΩ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ..αφου το πλενω καλα και το στεγνωνω με πετσετουλα.Ριχνω λαδακι το μοσχαρακι,σβηνω με ελαχιστο κρασακι ,πολυ λιγο,ριχνω αλατακι,λιγο πιπερακι,ριγανιτσα οσο θες ,βαζω μια σκελιδα μικρη σκορδο σε μια γωνια για νατο βγαλω μετα,νερακι και το αφηνω να βρασει.εγω το αφηνω μιση ωρα στην χυτρα.Οταν ψιλοτελειωνει για να μεινει το ζουμακι ριχνω και λεμονι.
ειναι μουρλιααααααααααααα

πεινουσα που πεινουσα τωρα με αποτελειωσες παναγια μου τρελα θα ειναι.και με τι το συνδυαζεις;

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:

ΤΣΙΓΑΡΙΖΩ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ..αφου το πλενω καλα και το στεγνωνω με πετσετουλα.

Μη λες τέτοια βρε στη Γραμματικούλα μας! Θα θελήσει να κάνει παραλλαγή της συνταγής και θα του βάλει και γαλάκτωμα του μοσχαρούλη...μουουουουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Μη λες τέτοια βρε στη Γραμματικούλα μας! Θα θελήσει να κάνει παραλλαγή της συνταγής και θα του βάλει και γαλάκτωμα του μοσχαρούλη...μουουουουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχα ειπαμε βρε κοριτσια ειμαι ασχετη αλλα οχι και επικινδυνη.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Σε πειράζω καλό μου!!!Σου ξαναείπα...τρελλαίνομαι για τις απορίες σου!!! Laughing Laughing Laughing

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧ ΑΡΕ γιατρε μου αχαχααχχαχχαχαχχα
λοιπον το συνδυαζω με μπασματι ριζακι συνηθως και πατζαροσαλατα.
το μπασματι βαζουμε 1 κουπα ρυζι και το παιρναμε με βουττυρο,ριχνουμε 3 κουπες νερο ,αλατακι και το κοιταμε μην χρειαζετε λιγο ακομα νερακι.
καλα παει τρελα . Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

το μπασματι βαζουμε 1 κουπα ρυζι και το παιρναμε με βουττυρο,ριχνουμε 3 κουπες νερο ,αλατακι και το κοιταμε μην χρειαζετε λιγο ακομα νερακι.

μμμ με το ρυζι εχουμε θεμα εμεις οχι οτι το εχω δοκιμασει αλλα λογω οτι εχει θεμα με τα κακα καποιες φορες φοβαμαι να τα ρισκαρω.θα της το κανω με πατατες στην κατσαρολα μαζι με το μοσχαρι το λεμονατο.σε ευχαριστω βιβη μου.

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Απο εμένα δεν θα διαβάσετε ποτέ τίποτα όσον αφορά φαγητό, να είναι καλά η μανούλα μου. Τρέλαινομαι όμως να τρώω..
Η αλήθεια είναι οτι δουλεύω (σήμερα δεν θα το έλεγα...) και όταν γυρνάω σπίτι τα απόγευμα τα βρίσκω όλα έτοιμα.

Λοιπόν mamavivo με το μικρό σου ταλιμπάν, πολύ μ'άρεσε η περιγραφή σου !! Ο δικός μου μέχρι και πριν απο 1 άντε 2 μήνες ηταν ένα ήρεμο, άνετο, χαλαρό παιδάκι...... όμως κάπου εκεί άρχισε η μετάλλαξη Twisted Evil. Πλέον κλαίει, πέφτει στα πατώματα όταν του λέω όχι για κάτι, πηγαίνει στον μπαμπά του ή σε εμένα ανάλογα και λέει "μαμά όχι", μας δίνει κανονικότατα.

Οσον αφορά το φαγητό δεν το συζητώ.. Την μια μέρα μπορεί να φάει, την επόμενη λες και κάνει απεργία. Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός μειώνει και το γάλα αλλά ευτυχώς τρώει πολλά τυριά. Αλλά το μεγάλο μας θέμα είναι τα φρούτα, ακόμα τα δίνουμε λιωμένα γιατί διαφορετικά δεν τα θέλει.

Απο γλυκά δεν του δίνουμε παρα μόνο ένα κομμάτι σοκολάτα υγείας κάθε 2 - 3 μέρες και έχω απαγορέψει να του δώσουν άλλη μην καταλάβει τι χάνει..... Αλλά τρελαίνεται οταν πάμε για καφέ να τρώει τα μπισκότα μας.

Μαμά Γραμματική να σου ζήσει η μικρή σου !!!! Πές μου και εσύ για την κόρη σου, να σας μαθαίνω σιγά σιγά !

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:

Όταν λέμε το περνάμε με το βούτυρο, δεν εννοούμε ότι το βάζουμε κάτω και περνάμε απο πάνω του κρατώντας το βούτυρο......... Very Happy Very Happy Very Happy
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ....μη με βρίσεις αγάπη....σε πειράζω!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Theofania έγραψε:Απο εμένα δεν θα διαβάσετε ποτέ τίποτα όσον αφορά φαγητό, να είναι καλά η μανούλα μου. Τρέλαινομαι όμως να τρώω..
Η αλήθεια είναι οτι δουλεύω (σήμερα δεν θα το έλεγα...) και όταν γυρνάω σπίτι τα απόγευμα τα βρίσκω όλα έτοιμα.

Λοιπόν mamavivo με το μικρό σου ταλιμπάν, πολύ μ'άρεσε η περιγραφή σου !! Ο δικός μου μέχρι και πριν απο 1 άντε 2 μήνες ηταν ένα ήρεμο, άνετο, χαλαρό παιδάκι...... όμως κάπου εκεί άρχισε η μετάλλαξη Twisted Evil. Πλέον κλαίει, πέφτει στα πατώματα όταν του λέω όχι για κάτι, πηγαίνει στον μπαμπά του ή σε εμένα ανάλογα και λέει "μαμά όχι", μας δίνει κανονικότατα.

Οσον αφορά το φαγητό δεν το συζητώ.. Την μια μέρα μπορεί να φάει, την επόμενη λες και κάνει απεργία. Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός μειώνει και το γάλα αλλά ευτυχώς τρώει πολλά τυριά. Αλλά το μεγάλο μας θέμα είναι τα φρούτα, ακόμα τα δίνουμε λιωμένα γιατί διαφορετικά δεν τα θέλει.

Απο γλυκά δεν του δίνουμε παρα μόνο ένα κομμάτι σοκολάτα υγείας κάθε 2 - 3 μέρες και έχω απαγορέψει να του δώσουν άλλη μην καταλάβει τι χάνει..... Αλλά τρελαίνεται οταν πάμε για καφέ να τρώει τα μπισκότα μας.

Μαμά Γραμματική να σου ζήσει η μικρή σου !!!! Πές μου και εσύ για την κόρη σου, να σας μαθαίνω σιγά σιγά !

εγω παιδια της δινω σοκολατα αλλα ελαχιστη.χτες ας πουμε εφαγε 2-3 δαγκωνεις κιντερ ντελις.η μυρσινη μου ειναι πολυ γλωωσου και με πολλα νευρα αλλα οταν με παιρνει αγκαλια και μου λεει μαμα πολυ(σε αγαπω πολυ εννοει)λιωνω.ειναι λιγο αντιδραση αλλα κατα τα αλλα θα ελεγα οτι ειναι σχετικα συνεργασιμη και λιγο φοβιτσιαρα σε καποια πραγματα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Όταν λέμε το περνάμε με το βούτυρο, δεν εννοούμε ότι το βάζουμε κάτω και περνάμε απο πάνω του κρατώντας το βούτυρο......... Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχαχαχαχα φανταζεσαι να το εκανα αυτο;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχα φανταζεσαι να το εκανα αυτο;

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γραμματική μου,

νομίζω πως τα κοριτσάκια ότα είναι μικρά είναι πιο δύσκολα (?) απο τα αγόρια, τουλάχιστον απο ότι εχω δεί απο κοριτσάκια φίλων μου αλλά μεγαλώνοντας αλλάζουν, ηρεμούν και γίνεται ακριβώς το αντίθετο με τα αγόρια.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Theofania έγραψε: Γραμματική μου,

νομίζω πως τα κοριτσάκια ότα είναι μικρά είναι πιο δύσκολα (?) απο τα αγόρια, τουλάχιστον απο ότι εχω δεί απο κοριτσάκια φίλων μου αλλά μεγαλώνοντας αλλάζουν, ηρεμούν και γίνεται ακριβώς το αντίθετο με τα αγόρια.

μακαρι τι να πω γιατι τωρα ειναι πολυ δυσκολη με ενα οχι στο στομα ειναι για ολα.και με νευρα πολλααααααααα.αυτο το φρυδι μονιμα ζαρωμενο ειναι . Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

μακαρι τι να πω γιατι τωρα ειναι πολυ δυσκολη με ενα οχι στο στομα ειναι για ολα.και με νευρα πολλααααααααα.αυτο το φρυδι μονιμα ζαρωμενο ειναι . Very Happy
εμενα ρε παιδια ολο ναι λεει το σκαθαρι.
θες να πεσεις απο το μπαλκονι ?ναι λεει αχαχαχχαχαχχαα παναγια μου μακρια απο μας.
εμενα δεν τσιριζει ευτυχως ,απλα ξαπλωνει κατω και απλα με κοιταει...αυχη διαμαρτυρια..οπως επισης εμενα δεν ηταν ποτε ...μα ποτε ηρεμος.Αυτο το μαμα πολυυυ παω θελω τοσο πολυ να το ακουσω...αλλα οταν του λεω με κοιταει ρε παιδια μες στα ματια ..λιωνω.....επισης να μην με ακουμπαει ανθρωπος ..εκει τρελαινετε πραγματικα.βαζει τα χερια στο κεφαλι σαν "πω πω τι επαθα τωρα"και ερχετε αμεσως αγκαλια μου.ΑΜΕΣΩΣ ΟΜΩς Very Happy Very Happy ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
μονο τοτε τσιριζει ο ανθρωπακος μου Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

θες να πεσεις απο το μπαλκονι ?ναι λεει αχαχαχχαχαχχαα παναγια μου μακρια απο μας.
εμενα δεν τσιριζει ευτυχως ,απλα ξαπλωνει κατω και απλα με κοιταει...αυχη διαμαρτυρια..οπως επισης εμενα δεν ηταν ποτε ...μα ποτε ηρεμος.Αυτο το μαμα πολυυυ παω θελω τοσο πολυ να το ακουσω...αλλα οταν του λεω με κοιταει ρε παιδια μες στα ματια ..λιωνω.....επισης να μην με ακουμπαει ανθρωπος ..εκει τρελαινετε πραγματικα.βαζει τα χερια στο κεφαλι σαν "πω πω τι επαθα τωρα"και ερχετε αμεσως αγκαλια μου.ΑΜΕΣΩΣ ΟΜΩς Very Happy Very Happy ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ευτυχως τσιριγμα οπως ακουω αλλα κοριτσακια δεν κανει ακομη η δικια μου μονο απο χαρα καποιες φορες.απλα εχει νευρα πολλα (σε καποια εμοιασε μαλλον Very Happy ) και τσιτωνει ασχημα οταν δεν της κανεις καποιο χατηρι.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ευτυχως τσιριγμα οπως ακουω αλλα κοριτσακια δεν κανει ακομη η δικια μου μονο απο χαρα καποιες φορες.απλα εχει νευρα πολλα (σε καποια εμοιασε μαλλον Very Happy ) και τσιτωνει ασχημα οταν δεν της κανεις καποιο χατηρι.
οταν λες νευρα δλδ τι κανει?σε κοπαναει κιολας?ααχχαχαχα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

οταν λες νευρα δλδ τι κανει?σε κοπαναει κιολας?ααχχαχαχα

καποιες φορες με κανει και νταντα χαλαρα αλλα τις περισσοτερες εχει νευρα ζαρωνει ολο το προσωπο οταν θελει κατι και σου σπαει τα @@@@ αν δεν της το κανεις.φωναζει απο μακρυα οπου και να ειναι μαμαμαμαμαααααααααα ξανα μετα ξανα μετα παει σε οποιον αλλον βρει ευκαιρο πχ μπαμπα παππου γιαγια και καποιος θα της κανει το χατηρι.τις τελευταιες ημερες θελει να τις ανοιγουμε τα ντουλαπια και να τα κανει ολα πο@@@@@να.

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμένα δεν με διεκδικεί ποτέ και το έχω παράπονο. Ισα ισα μας βάζει με τον μπαμπά του να φιλιόμαστε Embarassed

Και επειδή ο άντρας μου με φωνάζει "αγάπη" με φωνάζει και ο μικρός.... Εκεί φυσικά λιώνω, έχω 2 άντρες που με αποκαλούν αγάπη, τίποτα καλύτερο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις