Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
72 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 72 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στα δικά σας, αρχικά παράξενο που το Αλικάκι δεν μας είπε ακόμα καλημέρα.. αυτή συνήθως είναι πρώτη-πρώτη, και παίρνει παρουσίες,... ελπίζω να είναι όλα καλά και να είναι δικαιολογημένη απούσα...

mommy12585 έγραψε:
Ευαγγελία πότε πρόλαβες και έκανες φαγητό καλέ σήμερα? Σηκώνεσαι νωρίς και μαγειρεύεις? Εμένα μου φαίνεται επιστημονική φαντασία να το κάνω αυτό..Κακώς αλλά δεν τρελαίνομαι για το μαγείρεμα γενικώς

Στην ίδια κατηγορία παίζουμε mommy μου, και μένα ο άντρας μου σηκώνεται στις 6.30 αλλά γυρναέι στις 3, δεν μπορώ να σηκωθώ με τίποτα όμως... βάρβαρες ώρες, θυμάμαι τα μωρουδιακά μας ξυπνήματα και κουτουλάω... και εγώ με το μαγείρεμα δεν τα πολυ πάω, σήμερα ειδικά που γύρισα χτες στις 9 το βράδυ και μάζευα μέχρι τις 12 τον άφησα και νηστικό... δεν με νοιάζει να φάει σουβλάκια... για το θέο σας ρε κορίτσια είχα βάλει κάτι πετσέτες τον σκυλιών στο πλυντήριο και δεν πρόλαβα να τις απλώσω, άφησα ανοιχτό το καπάκι να τις δει και να το κάνει αυτ΄ςο, ε έτσι όπως τις άφησα τις βρήκα... και του λέω 3 μέρες δεν τις είδες, και μου λέει γιατι δεν μου το πές... καλά εγώ είχα τόσα στο κεφάλι μου το ξέχασα εσένα δεν του μοιρίσανε, που είναι ένα βήμα πριν την μούχλα... ε και παίρνω την θεική απάντηση... "εχω επιλεκτική όσφρηση και όραση"... τον σφάζεις ή δεν τον σφάζεις???? το έβαλα και εγώ και μετά την δουλειά θα ξεκρεμάσει κουρτίνες.... ξέρω ότι σε κάποιες είναι επιστημονική φαντασία αλλά ρε κορίτσια δουλεύω από το πρωι ώς το βράδυ, έχω το μικρό και ΚΑΜΙΑ βοήθεια στο σπίτι, αν δεν θέλει να βοηθάει να μετακομίσω στην μάνα μου... και επειδή δεν θέλει με την καμια (ε και η μάνα μου δεν είναι και ο πιο διακριτικός άνθρωπος)... θα κάνει δουλειές.... Τελεία...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάκια μου γύρισα....
θα σας έγραφα χτες το βράδυ αλλά δεν ήταν καλή νύχτα η χθεσινή...

αρχικά κόντεψα να δείρω μια υστέρω στο τρένο Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil που τα έβαλα με μια μανούλα με δυο μικρά παιδιά 2 χορνών και 5... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 12 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 12 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 12 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 12 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 12 654655

και πραγματικά ήταν τόσο καλά και τα δύο ειδικά το μικρό το θαύμασα το δικό μου θα είχε γυρίσει όλο το τρένο 6 ώρες ταξίδι.... αλλά λογικό είναι το μωρό σε αυτήν την ηλικία να μην μπορεί να ψιθυρίσει αλλά δεν φώναζε κιόλας...

και τι έκανε η να μην τι πω.... κάνει σε κάποια φάση ένα δυνατό "ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ" και ρωτάει η μάνα "θέλετε κάτι?", και απαντάει η μαλάκο δυνατα λέμε τώρα "ΚΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΆΣΟΥΝ" και λέει η μάνα "Δηλαδή τι να κάνω?", "ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ", και λέει η μάνα "Καλά δεν ντρέπεστε να τα βάζετε με τα παιδιά?", "ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ", "μόνο εσείς ενοχλείστε όμως..." "ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΛΟΎΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ"...

Ε δεν άντεξα ρε κορίτσια σηκώθηκα πάνω, και ρώτησα ΟΛΟ το βαγόνι, αν ενοχλείτε κανείς... ε κανείς δεν απάντησε... και τότε γυρνάω και της λέω (πολύ ευγενικά,αν και έβραζα...),

"όπως βλέπετε μόνο έσεις έχετε πρόβλημα και καθόλου τρόπους, αν είχατε πρόβλημα με την κυρία να πηγαίνατε κοντά και να της το λέγατε, αλλά μπροστα στα παιδιά της, αυτό που κάντε ήταν τουλάχιστον ανάγωγο...",

και μου λέει ρε κορίτσια ,και "εσύ τι είσαι δικηγόρος???"

ε δεν άντεξα.... "ΝΑΙ ΡΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ Ο ΟΣΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΕΙΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΟΘΟΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, Ή ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ, ΑΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ???", ξέρω ότι ήταν βαρύ αυτό που είπα και βέβαια, έπεσαν πολλά γέλια και κάποια χειροκτροτήματα, αλλά δεν άντεξα ρε κορίτσια, ίσως επειδή έχω και εγώ ένα παιδάκι όπως ο μικρός και στο θέμα της μητρότητας είμαι λίγο ευέξαπτη, ίσως γιατι είδα πως κοιτούσαν τα παιδάκια όταν τα μάλωνε η τσουράπο, αλλά ειλικρινά αν μπορούσα και το έκανε σε μένα αυτό θα την είχα πιάσει από το λαιμό.... τα θυμάμαι και μου ανεβαίνει το αίμα...

Ασε που μετά πήγα σπίτι και το είδα... μην πω πως το είδα που έλειπα 3 μέρες και ο ανήρ ήταν μόνος... μέχρι και πιάτα λερωμένα μέσα στο ψηγείο είδα, για να μην μοιρίζουν έξω... ευρηματικός είναι, να πλύνει κανένα πιάτο ούτε λόγος....

Ευτυχώς πέρασα τέλεια, αλλά μου βγήκε από την μύτη...
Πάω να σας διαβάσω... καλά ρε κορίτσια 10 σελίδες σε 3 μέρες.... σαν εξεταστική μου φαίνεται.... (χιχιχιχιχ) Laughing Laughing
μια χαρα τα ειπες μπραβο...πω..πω αν κανουν ετσι τρελλαινομαι,αν δεν μπορει κυρα μου κατσε στο σπιτι σου...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
1ον με το να διαβασω οτι γραψατε ξεχασα να σας χαιρετισω...καλημερααααααα...τι καλημερα βεβαια χαιρετε πρεπει να πω...
2ο αν περιμενετε απο τους αντρες να κανουν δουλεια σωθηκατε...βρε ο μικρος βαζει τα βιβλια στο πατωμα διπλα στον καναπε,τα βλεπει ,τα παταει αλλα δεν κανει καν την κινηση να τα μαζεψει...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy κι εγω σας σκεφτομουνα αλλα με τη μετακομιση εκαναν 2 μηνες να μας κανουν την μεταφορα με αποτελεσμα να κανουμε καινουρια συνδεση....και ναι επιτελους εχω ιντερνετ και μπορω να σας διαβαζω

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ασχετο ποια ειναι τα νεα της crazymommy μαλλον εχω χασει πολλα επεισοδια εεεεεε???

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Εύα!!!!
Όλα τα παιδάκια έτσι κάνουν,μωρέ...Και ο δικός μου και να έχει φάει μόλις δει κάποιον να τρώει ορμάει,χαχαχα!!!!
Εεε,δεν νομίζω καμία μανούλα να σε παρεξηγήσει...

Και εμείς το μόνο θέμα με την παιδική χαρά είναι το φαγητό... δεν κλαίει βέβαια, αλλά και μόνο που τον βλέπω να ζητιανεύειαπό άλλα παιδάκια ή γονείς τρελαίνομαι, λες και είναι νηστικός.... ακόμα κ αι να έχει τα δικά του... τι να κάνουμε το ξένο είναι πιο γλυκό....

Ζουζουνίτσα σου έχω πει ποτέ πόσο σε ζηλεύω με την αυλή???? και εμέις τώρα ψάχνουμε για άλλο σπίτι και θέλω οποσδήποτε κήπο, δεν πάει άλλο, με τον χειμώνα που περάσαμε και το παιδί κλεισμένο μέσα σε σπίτι και γραφείο... θα βγούμε λίγο έξω από την πόλη... λέω για Φίλυρο ή Χορτιάτη θα δείξει... αλλά θα κοστίζει λιγότερο και δεν θα έχουμε και κανένα μαμάκα πάνω στο κεφάλι μας... τις βαρέθηκα ρε κορίτσια τις πολυκατοικίες ο καθένας με το στραβό του και το κοντό του...
(πωπω πολλά νευρα έχω σήμερα....?)

annibal έγραψε:Γεια σας κορίτσια! Εδώ σε μας έχει ήλιο αλλα με λίγο αέρα. Βγήκαμε βολτουλα αλλα ο μικρός άρχισε να βηχει, σα λαρυγγιτιδα μου ακούγεται. Είμαι κ γω μπουκωμενη κ πολυ κομμένη. Σήμερα δεν είχα κουράγιο για παιχνίδι. Αλήθεια, τις μερες που κλεινεστε μέσα όλη τη μέρα με τα παιδάκια σας τι παιχνίδια σκαρφιζεστε; Νομίζω ότι έχω στερέψει κ απο ιδέες...

Annibal ο μικρός ελπίζω όλα καλά!!! περαστικά σας... Λοιπόν σύντομα για ιδέες...
1)Παίξε με τα μεγάλα μαξιλάρια του καναπέ σας.. κάνε σπιτάκια, τσουλήθρες, σαλοπάτακια... και ότι άλλο σου έρθει..
2)βγάλε τα κατσαρολικά πάρε και τα φρούτα, στρώσε και στο χαλί ένα τραπεζολάντηλο και αρχίστε το "μαγείρεμα"
3)Πάρε μια κούτα μεγάλη (ζήτα απο ένα σουπερ, έχουν πολλές), πάρε δύο παλιά πανιά και κάνε το δικό σου κουκλοθέατρο είναι πολύ ευκολο, μην πάρεις κούκλες ειδικές, αν και στο τσαμπο θα βρεις πολύ φθηνές, ξεκίνα με τα κουκλάκια του,
4)αν έχεις καρεκλάκια και παιδικό τραπεζάκι, ασχολήσου με αυτά... βάλε τα καρεκλάκια στην σειρά και βάλε πάνω αποένα κουκλάκι, το οποίο κάτι θα έχει, θα είναι άρρωστο..., βάλτου να σου πει που πονάει ή πες του εσεί, "καντε καλά τα κουκλάκια", με φιλιά, αγκαλιές και χάδια...
5)γύρνα το τραπεζάκι ανάποδα,και κάντο τσουλήθρα ακομπωντας το στο καναπέ..., βάλτο στο πάτωμα ανάποδα βάλε το μωρό πάνω, βάλτο να κρατηθεί από κανένα πόδι καλά , και άρχισε να γυρνάς το τραπέζι (ξέρεις σαν το γύρω γύρω όλοι στην απιδική χαρά)
Αυτα που έρχονται μέχρι στιγμής, αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σου πω... Wink

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις οταν ειμαστε μεσα ...παιζουμε
1.τουβλακια
2.ξυλινα παζλ
3.διαβαζουμε βιβλια
4.παιζει μονος του με κατσαρολια και κουταλες
5.παιζουμε κατι σαν κρυφτο...(αυτο ειναι το αγαπημενο του γιατι στο τελος τον τρελλαινω στο γαργαλητο

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕς!!!ΠΕΡΑΣΕς ΚΑΛΑ?

ΚΑΛΑ ΤΙΝ ΕΚΑΝΕς ΤΙΝ ΧΑΖΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙς ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΛΕΜΕ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΘΑ ΤΙΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ....ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑς,ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕς ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ

annibal

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σας κορίτσια! Εμείς το σκ δε πολυ βγήκαμε γιατί ο μικρός είναι λίγο μπουκωμενος αλλα σε γενικές γραμμές περάσαμε καλα.

Γιωργια μου καλα της τα είπες της κυρίας στο τρένο. Ο κόσμος έχει χαζεψει τελευταία κ τα βάζει με παιδια.

Γιωργια κ happines ευχαριστώ πολυ πολυ για τις ιδέες σας. Ο μικρός μου γενικά μόνος του δε παίζει πάνω απο 1 λεπτό. Εσάς τα παιδάκια σας παίζουν μόνα τους;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:εμεις οταν ειμαστε μεσα ...παιζουμε
1.τουβλακια
2.ξυλινα παζλ
3.διαβαζουμε βιβλια
4.παιζει μονος του με κατσαρολια και κουταλες
5.παιζουμε κατι σαν κρυφτο...(αυτο ειναι το αγαπημενο του γιατι στο τελος τον τρελλαινω στο γαργαλητο
εχουμε χασει τα τουβλακια και τα παζλ.
ειναι εξολοθρευτης
δεν εχω μαξιλαρες στο σαλονι να τα κανω αυτα
ζω ενα δραμααααααααα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annibal έγραψε:Γεια σας κορίτσια! Εμείς το σκ δε πολυ βγήκαμε γιατί ο μικρός είναι λίγο μπουκωμενος αλλα σε γενικές γραμμές περάσαμε καλα.

Γιωργια μου καλα της τα είπες της κυρίας στο τρένο. Ο κόσμος έχει χαζεψει τελευταία κ τα βάζει με παιδια.

Γιωργια κ happines ευχαριστώ πολυ πολυ για τις ιδέες σας. Ο μικρός μου γενικά μόνος του δε παίζει πάνω απο 1 λεπτό. Εσάς τα παιδάκια σας παίζουν μόνα τους;
καλημερα κοριτσακι
εγω αν του ανοιξω το ντουλαπι με τα κατσαρολικα ανετα παιζει κανα 20 λεπτο.

Sot2010

Sot2010
Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα!
Σήμερα περιμένω την παιδίατρο για εμβόλιο στις 17:00 και τον ωριλά για να κάνει έναν έλεγχο στο γιοκάκι μου στις 18:00 και να ξεβουλώσει και το κουφό μου αυτί!!!

Γεωργίτσα μου, πολύ καλά τα είπες στην ηλίθια στο τρένο...εγώ μια φορά έτυχα σε μια ηλίθια που έκανε παρατήρηση σε ΕΓΚΥΟ στο ΙΚΑ γιατί είχε προτεραιότητα!!!

Πολύ καλές οι ιδέες σου για τα παιχνίδια! Ο δικός μου ασχολείται ελάχιστα με τα παιχνίδια του και πολύ με κινητά (προσπαθώντας να τα πάρει στα χέρια του), τηλεκοντρόλ, φούρνους, πλυντήρια, αυτόματες πόρτες, αερόθερμα, πρίζες κλπ.....
Ευτυχώς που άνοιξε ο καιρός και βγαίνουμε έξω γιατί ο χειμώνας ήταν........
Σήμερα δυστυχώς δεν έχει βόλτα γιατί όπως προείπα περιμένω τους γιατρούς.

Δε θυμάμαι κάτι άλλο τώρα.....την καλησπέρα μου και τα φιλιά μου σε όλες!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα!
Σήμερα περιμένω την παιδίατρο για εμβόλιο στις 17:00 και τον ωριλά για να κάνει έναν έλεγχο στο γιοκάκι μου στις 18:00 και να ξεβουλώσει και το κουφό μου αυτί!!!

Γεωργίτσα μου, πολύ καλά τα είπες στην ηλίθια στο τρένο...εγώ μια φορά έτυχα σε μια ηλίθια που έκανε παρατήρηση σε ΕΓΚΥΟ στο ΙΚΑ γιατί είχε προτεραιότητα!!!

Πολύ καλές οι ιδέες σου για τα παιχνίδια! Ο δικός μου ασχολείται ελάχιστα με τα παιχνίδια του και πολύ με κινητά (προσπαθώντας να τα πάρει στα χέρια του), τηλεκοντρόλ, φούρνους, πλυντήρια, αυτόματες πόρτες, αερόθερμα, πρίζες κλπ.....
Ευτυχώς που άνοιξε ο καιρός και βγαίνουμε έξω γιατί ο χειμώνας ήταν........
Σήμερα δυστυχώς δεν έχει βόλτα γιατί όπως προείπα περιμένω τους γιατρούς.

Δε θυμάμαι κάτι άλλο τώρα.....την καλησπέρα μου και τα φιλιά μου σε όλες!!!
καλησπερα γιατρε μουυυ
Very Happy Very Happy Very Happy

annibal

Mamavivo μπράβο στο γιο σου! 20 λεπτά μου φαίνονται παρα πολλα.
Sot κ εμείς τα ίδια παιχνίδια αγαπάμε...

Sot2010

Sot2010
Χθες πήγαμε βόλτα στο Cosmos και αντί να τρέξει, να παίξει, να πάει κοντά στις πισίνες, στα παιδάκια, στα παιχνίδια, αυτός.....πήρε σβάρνα τα τραπέζια ψάχνοντας για κινητό....... Laughing

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Χθες πήγαμε βόλτα στο Cosmos και αντί να τρέξει, να παίξει, να πάει κοντά στις πισίνες, στα παιδάκια, στα παιχνίδια, αυτός.....πήρε σβάρνα τα τραπέζια ψάχνοντας για κινητό....... Laughing
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Χθες πήγαμε βόλτα στο Cosmos και αντί να τρέξει, να παίξει, να πάει κοντά στις πισίνες, στα παιδάκια, στα παιχνίδια, αυτός.....πήρε σβάρνα τα τραπέζια ψάχνοντας για κινητό....... Laughing
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ

Γελάς,εεεεεεεεε;;;; Κυνηγητό να δεις...άσε που όταν δεν έβλεπε κινητό πάνω στο τραπέζι κατευθυνόταν προς τις τσάντες!!!!Ωιμεεεεεεεεεεε

annibal

Α! Μιλάμε για μεγάλη αγάπη στα κινητά... Τα άτιμα τα μικρά μας ο,τι είναι απαγορευμένο, αυτο θέλουν!

Sot2010

Sot2010
annibal έγραψε:Α! Μιλάμε για μεγάλη αγάπη στα κινητά... Τα άτιμα τα μικρά μας ο,τι είναι απαγορευμένο, αυτο θέλουν!

Έτσι ακριβώς! Σας φιλώ κοριτσάρες! Έφυγα!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα,κοριτσάκια μου!!!!!!!!Τι μου κάνετε????? Very Happy
Σήμερα δεν καλημέρησα...ντροπή μου!!! Embarassed

annibal

Καλημέρα Αλικακι! Τι κανείς; Πως περασες το σκ;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="γεωργία02/07/10"]Στα δικά σας, αρχικά παράξενο που το Αλικάκι δεν μας είπε ακόμα καλημέρα.. αυτή συνήθως είναι πρώτη-πρώτη, και παίρνει παρουσίες,... ελπίζω να είναι όλα καλά και να είναι δικαιολογημένη απούσα...

Δικαιολογημένη είμαι!!Στο λεω εγώ!!
Thanks,Γεωργία μου,για το ενδιαφέρον...
Καλά της τα'πες της μαντάμ στο τρένο!
Να σου πω την αλήθεια έτσι όπως τα περιέγραψες έχω πέσει κάτω από τα γέλια!!!
Είσαι θεά,χρυσή μου!!!Αχαχαχαχαχ!!!!
Βέβαια,το καταλαβαίνω ότι έφριξες και δικαιολογημένα αλλά τώρα που πέρασε η μπορα με παίρνει να γελάω,ε?????

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annibal έγραψε:Καλημέρα Αλικακι! Τι κανείς; Πως περασες το σκ;

Καλησπέρα,Άνι!!!!
Μια χαρούλα σε ευχαριστώ!!
Πήγαμε κούνιες και ξεσαλώσαμε!
Εσύ τι κάνεις???Το ζουζούνι σου????
Τι ωραίες μέρες ρε κορίτσια!!
Ήρθε το καλοκαιράκι!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιας και βλέπω ότι συζηταγατε για παιχνίδια κλπ σας λέω επειδή ο γιος μου είναι και ο μεγαλύτερος,ότι τώρα αρχίζει και ασχολείται λίγο παραπάνω μόνος του.Οπότε ,ναι,υπάρχει ελπίδα!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει τοτε αλικακι υπαρχει ελπιδα γιατι η δικια μου θελει παντα καποιον για να παιζει και αυτο ειναι καποιες φορες κουραστικο αν θες να κανεις καμια δουλεια λεμε τωρα.τι ωραιες ημερες ειναι αυτες επιτελους.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις