Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
78 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 78 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπελιές!!
Τι μου κάνετε???

Γεωργία,εύχομαι ο βήχας να περάσει γρήγορα!
Έχω συνηδητοποιήσει οτι ο βήχας είναι αυτός που με αγχώνει περισσότερο και δεν ξέρω τι να κάνω..
Συνήθως,αφήνω λίγο να δω τι βήχας είναι και αν επιμένει τον πηγαίνω στον γιατρό.
Σιροπάκι,μια φορά του έδωσα από μόνη μου και την επόμενη που το είπα στον γιατρό,κατόπιν εορτής,μου είπε ότι αφού το ξεκίνησα πρέπει να το συνεχίσουμε για 10 μέρες...
Ο βήχας πάντως έφυγε,χαχα!!!!
Αλλά αγχώνομαι πολύ....

Πάω να διαβάσω τι γράψατε και τα λέμε!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:και κατι αλλο να ρωτησω.της ειχα παρει οταν ηταν μωρο ενα σετ τσατσαρα μια βουρτσα με τριχα κλ.π.τωρα που ψιλομακρυνανν τα μαλλια της δε θελω να την χτενιζω με την τσατσαρ γιατι την ψιλογδερνω και δε θελει.εσεις τι τους εχετε για το χτενισμα;

Τιτίκα και εμείς τέτοιο σετ έχουμε.Θα μου πεις και ποιός δεν έχει???χαχαχαχ!!!
Υποθέτω,όμως ότι μπορείς σιγά σιγά να της ξεμπλέκεις τα μαλλάκια με την δική σου βούρτσα.

Λέω κι εγώ να πάω να του πάρω καπελάκι.Θα πάω και γω στα μπένετον να δω.Μπορεί να πάω και σήμερα οπότε σας λέω αν βρήκαμε.
Σας είπα ότι φοράει τα γιαλιά ηλίου του και καμαρώνει σαν παγόνι??χαχαχαχ!!!
Πολύ πλάκα,λέμε!!!

Βρε κοριτσάκια,σας ακούω που μιλάτε για το γιο γιο και σκέφτομαι ότι ο δικός μου είναι πολύ πίσω...

Επίσης,hapiness πολύ ωραίο αυτό που είπες για τον μικρό σου και τις κούνιες.Καλά κάνεις και τον αφήνεις αυτόνομο...
Αν το κάνω όμως εγώ δεν νομίζω να τον πάρω σώο σπίτι....
Στην καλύτερη,θα φάει καμιά κούνια (μαζί με το παιδάκι επάνω)στο κεφάλι ή πηγαίνοντας να ανεβεί ανάποδα και όρθιος στην τσουλήθρα θα φάει καμιά τούμπα....

Mangio,αυτήν την αίσθηση μου άφησε και μένα η ταινία..λίγο κρύα η αντίδραση της μάνας προς το παιδί.Στο θέμα που άνοιξε για αυτήν την ταινία μια κοπέλα,μια άλλη ανέφερε ότι θέλει χρόνο μια τέτοια σχέση,δεδομένου ότι έχασαν πάρα πολλά,κατι τέτοιο...
Εντάξει,να το καταλάβω,αλλά είναι δυνατόν??Ούτε μια αγκαλιά??Κατι???Δεν μου άρεσε καθόλου,με ξενέρωσε τελείως αυτή η αντίδραση...

Γεωργία,καυχήσου και εσύ για τον γιατρό σου!!Ελεύθερα!!!!
Δεν μας ενοχλείς...είσαι σε άλλη πόλη!!!χαχαχαχαχα!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;επιτελους παρασκευουλα σημερα.αλικακι μην αγχωνεσαι και εμεις πολυ πισω ειμαστε στο θεμα κακα και τσισα αλλα πρεπει σιγα σιγα να το ξεκινησουμε μπας και μηπως το καλοκαιρι μαθει να τα κανει στη λεκανη και γλυτωσουμε.το βραδυνο φυσικα που ειναι και το πιο δυσκολο και ακατορθωτο δεν το συζηταμε λογικα θα παρει πολυ περισσοτερο χρονο.αλικακι μου αν πας μπενετον δες αν μπορεις αν εχει και για κοριτσακια ομορφα καπελακια και πες μου.γεωργια ευχομαι ο βηχας να μηνε ιναι τιποτα και τον ταλαιπωρησει τον μικρο κουκλο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιτίκα μου,τώρα έβλεπα κάτι καπελάκια μούρλια!!Για κοριτσάκια!!
Ναι,θα σου πω το μεσημέρι που θα γυρίσω.
Καλή μέρα έχει λεω να πάμε για βολτίτσα!
Εγώ δεν θα το ξεκινήσω το γιο γιο..νομίζω ότι δεν μου δείχνει κανένα σημάδι!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Τιτίκα μου,τώρα έβλεπα κάτι καπελάκια μούρλια!!Για κοριτσάκια!!

που τα ειδες τα καελακια;στειλε μου λινκ αν μπορεις.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια και Αλικάκι που είσαι εδώ....
Ξυπνήσαμε και εμείς... πωπω και σήμερα τέλεια μέρα έχει εδώ... την πάτησα που νόμιζα σήμερα θα έχει συννεφιά...
Θα βγούμε πάλι έξω και δεν μας βλέπω να γυρνάμε πριν τις 2...

Ο βήχας μας έμεινε μέχρι τις 1.30 χτες αλλά όλο το βράδυ και το πρώι μέχρι τώρα δεν έβηξε, μάλλον απέδωσε η μάσκα και ο υγραντήρας... συνεχίζω και σήμερα και βλέπουμε, αλλά δεν θα το κρατήσω μέσα, σήμερα θα πάμε μόνο κούνιες όμως γιατι είναι ανοιχτός χώρος και ανανεόνεται ο αέρας, μην κολλήσουμε και κανένα παιδάκι, αν έχουμε κάτι και έχω και τύψεις...

Και εγώ του έβαλα τα περσινά του τα γυαλιά χτες, και αν και του αρέσαν επειδή δεν εφαρμόζαν καλά, του έπεφταν και όλο τα σήκωνε και εκνευρίστηκε, θα πάω σήμερα και εγώ για καπελάκι και θα του πάρω καινούρια, είναι ανοιχτομάτης μωρέ και με τον ήλιο σεληνιάζεται...

Επίσης να πω και από εδώ πόσο χαιρομαι γαι την τρελομάνα μας... άντε φάγαμε τα αυτιά πάμε να φάμε τον γαϊδαρο... χιχιχιχι
Καλή εγκυμοσύνη εύχομαι και να πάνε όλα καλά... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Τιτίκα μου,τώρα έβλεπα κάτι καπελάκια μούρλια!!Για κοριτσάκια!!

που τα ειδες τα καελακια;στειλε μου λινκ αν μπορεις.

Περίμενε θα σου βάλω εδώ φωτό....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Ζορζέτ μου!!!
Αχ,τι καλά!!!Να περάσει ο παλιοβήχας και να φύγει μακριά!!!! Very Happy
Για τα άλατα που ρώτησες...δεν έχω υγραντήρα αλλά τα άλατα από πχ.βραστήρα φεύγουν με ξύδι.....μην γελάς!!
Δεν έχω ιδέα αν σχετίζονται μεταξύ τους οι συσκευές...

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Τιτίκα....
Αλικάκι, πάρε ένα γιο γιο να σου βρίσκεται, δεν χαλάει... και ξέρεις τι μου είπε ο γιατρός, εξαρτάται από το παιδί αλλά αν δεν του βγάλεις την πάνα να τα κάνει πάνω του να συχαθεί λιγάκι... εως και πολύ αν είναι το δικό μου, δύσκολα θα καταλάβει το νόημα, ακόμα και τα παιδάκια που το λένε τότε καταλαβαίνουν...

Επίσης να κάνω μια ερώτηση β
Εμείς που έχουμε αγοράκια, πως θα τα καθαρίζουμε μετά, πως θα τα μάθουμε να κατουράνε όρθια και πως να σκουπίζονται μετά... εγώ έχω 2 αδερφές και 5 ξαδέρφες, δεν είχα ξαναδεί πουλάκι μέχρι που γέννησα... ξέρει καμία????

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια μου,

Γεωργια μου περαστικα σας και ελπιζω να ηταν τυχαιο το βηξιματακι του γαβριήλ.Τα παιδιακαι μας ειναι ολοιδια λεμεεεεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
happines ακολουθησα την συμβουλη σου για τις κουνιες και τον αφησα αυτονομο χτες .δεν χτυπησε καθολου και ξελισσαξε τρελα λεμε.ειχε και κατι παιδακια της ηλικιας του και παιζανε μαζι ,μπαλα,τσουληθρα πολυ και καθολου κουνια ομως,με την καμια.ηθελε να γυροφερνει ο κυριος.Συναντησα 4 παιδικους φιλους απο το σχολειο στο παρκο και χαρηκα τοσο πολυ.Η καισαριανη ειναι μια μικρη συνοικαι ,ομορφη πολύ και εχει ενα τεραστιο παρκο για σκυλια απο την μια και για παιδια απο την αλλη.εκει λοιπον μαζευοντε ολοι.Εγω μεγαλωσα καισαριανη αλλα τα τελευταια χρονια εμενα Ηλιουπολη.Γυρισα λοιπον και εχουμε 3 μερες που παμε σε αυτο το παρκο το οποιο ειναι ακριβως πισω απο το σπιτι μου,και συναντησα λοιπον πολυ κοσμο ,αλλα χτες ιδιατερα που ειδα τους παλιους μου φιλους πολυ συγκινηθηκα και αυτοι βεβαια.Περασαμε πολυ σουπερ.Το εχουν στρωμενο βεβαια κατω για να μην χτυπανε τα παιδια και ειναι μαλακό το πατωμα,οποτε πεφτουν αφοβα.Ο διονυσης εχει δωσει ηδη το στιγμα του και ολοι οι γονεις φωναζουν "ηρθε ο σιφουνααααααας"και ολοι τον χαιρετανε και του μιλανε και αυτος παει στα μικρα και αρχιζουν τα σουαχιλι.
Σας επρηξα ε?εχει μαθει και κατεβαινει μονος απο την τσουληθρα,τωρα μαθαινει το σκαρφαλωμα και του αρεσει τρελαινετε για το "γυρω γυρω όλοι"δεν θυμαμαι αυτο πως το λενα αχχαχχα.
γΥΡΙΣΑΜΕ ΑΡΓΑΜΙΣΗ ,ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙς(ΜΠΑΝΙΟ),φαγαμε ,ακουσαμε μουσικη ,διελυσε λιγο παλι το σαλονι και μετα με πηρε απο το χερι και μου εδειξε το δωματιο του για νανι.τον εβαλα,πηρε το μαξιλαρι στην μουρη και σε 2 λεπτα κοιμοτανε.Ξυπνησε κανα δυο φορες το βραδυ αλλα οκ ,καλα ηταν .Μακαρι να κρατησει ο καιρος να βγαινουμε συνεχεια,περπαταω και εγω πολυ και γυμναζομαι αχαχχαχχαχαχ.τα ποδια ακομα με πονανε τρελά λεμε.

Εσεις τι νεα? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Ζορζέτ μου!!!
Αχ,τι καλά!!!Να περάσει ο παλιοβήχας και να φύγει μακριά!!!! Very Happy
Για τα άλατα που ρώτησες...δεν έχω υγραντήρα αλλά τα άλατα από πχ.βραστήρα φεύγουν με ξύδι.....μην γελάς!!
Δεν έχω ιδέα αν σχετίζονται μεταξύ τους οι συσκευές...

Μόλις μίλησα με την μαμά μου και εκείνη ξύδι μου είπε και μαγειρική σόδα, να την διαλύσω σε χλιαρό νερό... μωρέ με ζορίζει το τελευταίο κομμάτι που συνδέεται στην πρίζα... και δεν μπορώ να χώσω κάτω απο το νερό και να το τρίψω άνετα... θα βρω τι άκρη μου και θα σας πω... thanks!! Smile

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλημέρα Τιτίκα....
Αλικάκι, πάρε ένα γιο γιο να σου βρίσκεται, δεν χαλάει... και ξέρεις τι μου είπε ο γιατρός, εξαρτάται από το παιδί αλλά αν δεν του βγάλεις την πάνα να τα κάνει πάνω του να συχαθεί λιγάκι... εως και πολύ αν είναι το δικό μου, δύσκολα θα καταλάβει το νόημα, ακόμα και τα παιδάκια που το λένε τότε καταλαβαίνουν...

Επίσης να κάνω μια ερώτηση β
Εμείς που έχουμε αγοράκια, πως θα τα καθαρίζουμε μετά, πως θα τα μάθουμε να κατουράνε όρθια και πως να σκουπίζονται μετά... εγώ έχω 2 αδερφές και 5 ξαδέρφες, δεν είχα ξαναδεί πουλάκι μέχρι που γέννησα... ξέρει καμία????
εγω οταν τα κανει στο γιο τον σηκωνω και τον καθαριζω πρωτα με μαντηλακι ,και μετα με χαρτι υγειας οπως η μαμα .οταν κανει τσισα δεν τον καθαριζω .αφηνω να σταξει οτι ειναι αχχαχαχα και μετα τον ντυνω ,και του φοραω σωβρακακι.χιχιχιχι

επισης να ρωτησω εμενα δεν δεχετε με τιποτα καπελο στο κεφαλι του ,ουτε γυαλια με την καμία ομως.μονο αντιλιακη του βαζω αν και δεν εχω ξεκινησει ακομα.βγαινουμε στις 6 το απογευμα και δεν χρειαζετε ακομα νομιζω.τι αλλο να κανω?

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις οχι και τοσο καλα... Sad

η μικρη μου εχθες το βραδυ στις 5 εκανε πυρετο 38 το καλο ειναι οτι επεσε μονος του..απο εκεινη τιν ωρα εχει 37.3 και δεν ξερω γιατι...ουτε μπουκομα εχουμε ποτε βηχα,αμαν πια τωρα δεν ξερω γιατι ολο αυτο...

εχω αγχωθει τωρα Crying or Very sad

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Βιβή μου...
τόσο ίδια όμως, χτες τα σκεφτόμουνα μέσα στο ίδιο σπίτι... TERMINATOR..
ο τυφώνας κατρίνα... χιχιχιχι
Εγώ προσπαθώ να μην τον κυνηγάω στις παιδικές χαρές... δεν κάθομαι κιόλας, απλά διατηρώ μια απόσταση ασφαλείας και μόλις χρειαστεί θα επέμβω, στην αρχή μέχρι και στην τσουλήθρα ανέβαινα... τώρα έμαθε και μένα... και του αρέσει (τόσο ίδια )πολύ ο γύρος ... εμείς έτσι τον λέγαμε μικρά... επίσης ξέρετε τι παρατήρησα εδω σε όποια παιδική χαρά τον έχω πάει καμία δεν έχει μονόζυγο, και μιλάμε τώρα καμιά 15 έχουμε γυρίσει από πέρυσι.. τι έγινε τις καταργήσανε???? θυμάμαι μικρή εγώ εκεί πάνω την έβγαζα????

Ζουζού έφαγε η μικρή κανονικά, μήπως είναι τα λαιμά της????
Α! και καλημέρα ζουζουνίτσα μου... περαστικά και σε εσάς...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε?

η μικρη μου εχθες το βραδυ στις 5 εκανε πυρετο 38 το καλο ειναι οτι επεσε μονος του..απο εκεινη τιν ωρα εχει 37.3 και δεν ξερω γιατι...ουτε μπουκομα εχουμε ποτε βηχα,αμαν πια τωρα δεν ξερω γιατι ολο αυτο...

δοντακι θα ειναι μην αγχωνεσε.κοιμαται τωρα?πως ειναι?

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζοζυού μου ,καλημέρα!Συμφωνώ με την Βιβη,κάνα δοντάκι θα'ναι..μην αγχώνεσαι και βλέπεις σήμερα πώς θα πάει..
Περαστικά!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
κοιμαται τωρα,εφαγε και γαλα!!γενικα εχει ορεξουλα οταν ξυπνησε επαζε,αλλα αρχισε να γκρινιαζει οταν ηθελε να κοιμηθει

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αλικακι έγραψε:Ζοζυού μου ,καλημέρα!Συμφωνώ με την Βιβη,κάνα δοντάκι θα'ναι..μην αγχώνεσαι και βλέπεις σήμερα πώς θα πάει..
Περαστικά!

ευχαριστω πολυ αλικακι μου!!!εχω αγχωθει τωρα ,ερχετε και σ/κ ολο ετσι γινετε

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:κοιμαται τωρα,εφαγε και γαλα!!γενικα εχει ορεξουλα οταν ξυπνησε επαζε,αλλα αρχισε να γκρινιαζει οταν ηθελε να κοιμηθει

Εεε,λογικό!Νομίζω όλα όταν νυστάζουν αρχίζουν την γκρίνια...
Τίποτα δεν είναι!Όλα καλά!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αλικακι έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:κοιμαται τωρα,εφαγε και γαλα!!γενικα εχει ορεξουλα οταν ξυπνησε επαζε,αλλα αρχισε να γκρινιαζει οταν ηθελε να κοιμηθει

Εεε,λογικό!Νομίζω όλα όταν νυστάζουν αρχίζουν την γκρίνια...
Τίποτα δεν είναι!Όλα καλά!!

μακαρι μωρε γιατι αν ειχε μπουκομα και βηχα θα ελεγα καιμια ιωση θα περασει,αλλα τωρα τιποτα απο αυτα!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια,έφυγα!!!
Τιτίκα μου,κάτι προέκυψε και δεν θα πάμε για καπελάκι σήμερα..από Δευτέρα τώρα...

Ζουζού μου,παρακολούθησέ την και μας λές τα νέα σας,ναι???

Φιλάκια,σε όλες!!!!!!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:

καλημερα βιβη τι κανουμε;καλημερα ζουζουνιτσα αν δεν ειναι αλλα συμπτωματα και ειναι καλα τωρα μαλλον δοντι εινια οπως λεει η βιβη.για παρακολουθησε την και βλεπεις

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

καλημερα βιβη τι κανουμε;καλημερα ζουζουνιτσα αν δεν ειναι αλλα συμπτωματα και ειναι καλα τωρα μαλλον δοντι εινια οπως λεει η βιβη.για παρακολουθησε την και βλεπεις

καλημερα αγαπημενη μου τι κανεις?
πως περασατε χτες?
εγω τα εγραψα πιο πανω .σημερα βαριεμαι,αυριο ο αντρας εχει γενεθλεια και σκεφτομαι τι δωρο να του παρουμε.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

αυτο θα κανω!!!ελεγα να παρω τηλ τον γιατρο αλλα τι να τον πω?οτι μονο δεκατα εχει?θα δω παως θα παει και βλεπουμε!!!αχ κοριτσακια μου ευτηχως εχω και εσας να λεω οτι με σταναχωρει

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια μου κι από δω και σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Χτες σηκώθηκε πρωί μαζί μου η μικρή κι έτσι δεν μπόρεσα να μπω καθόλου. Αν και η χτεσινή μέρα στη δουλειά ήταν απαίσια (έγιναν διάφορα που μ' εκνεύρισαν), μετά κάνοντας τον 1ο μας υπέρηχο επαναφέραμε την ισορροπία... Very Happy Ακόμα βέβαια είμαι συγκρατημένη, να δω πρώτα το έμβρυο (και ότι είναι 1 για να μην σοκαριστώ, χαχα) και να ακούσουμε και καρδούλα...

Δοντάκια βγάζετε βλέπω με μια γρήγορη ματιά. Αν σας πω τώρα ότι χτες το πρωί ανακάλυψα άλλα 2 δόντια στο στόμα της μικρής; Και τι ήταν λέτε; Τραπεζίτες και τα 2! Λοιπόν, έχουμε και λέμε, 4 μπροστινά και 3 τραπεζίτες, καλά το πάμε; Πάντως, το αισιόδοξο της υπόθεσης ήταν ότι η μικρή δεν είχε γκρίνιες τις τελευταίες μέρες, ήταν πολύ νορμάλ!!! Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι!!!

Θεοφανια μου να συστηθώ κι εγώ, είμαι η Αλίκη και έχω μια κορούλα σχεδόν 19 μηνών, τη Δανάη. Είναι ζωηρό και πολύ χαρούμενο παιδί, της αρέσει όμως η τάξη! Τελευταία έχει τη μανία να παίρνει άσχετα πράγματα από κάθε γωνία του σπιτιού και να τα χώνει σε κάτι χάρτινες σακουλίτσες και να τα πάει βόλτα σε όλο το σπίτι. Εκεί μέσα βρήκα τις προάλλες και τα κλειδιά του αυτοκινήτου!!! Τέλος, τρώμε μη αλεσμένο φαγάκι, καθώς και φρούτα, είναι σχετικά βολική στο φαγητό, αν και έχει και τις ιδιοτροπίες της. Α, δυστυχώς εμείς τσιρίζουμε, δεν ξέρω από πού το είδε αυτό, αλήθεια σας λεώ εγώ δεν τσιρίζω!!! Cool
Τέλος, γιο-γιο όχι ακόμα, αν και όταν τα κάνουμε λέμε "πουφ" και λέμε πολύ λίγες λεξούλες, μιλάμε όμως ακατάπαυστα ακαταλαβίστικα! Περιμένω κι εγώ αυτό το πολυπόθητο "Σ' αγαπώ πολύ μαμά" (κάποια εκδοχή του τεσπα).

Καπελάκια εμείς έχουμε ακόμα τα περσινά και τα φοράμε ήδη... Είναι τρέλα όταν φοράει καπελάκι, χιχιχι! Για γυαλιά φοβάμαι, εδώ μου έσπασε τα δικά μου, τα δικά της θα λυπόταν; Laughing

Λοιπόν, επειδή κιόλας πρέπει να σας αφήσω, περαστικά στα αρρωστούλικα και στα βασανισμένα από δοντάκια, το συντομότερο, έρχεται και σ/κ! Σας φιλώ γλυκά!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 26 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις