Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
89 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 89 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλες!!!!

Αλικάκι μου κ.π.=καθυστερημένη προσέλευση, δεν το είχατε εσείς αυτό στο σχολείο; Εγώ τα τελευταία χρόνια ήμουν και απουσιολόγος οπότε μου ήταν πολύ οικείος όρος, χιχιχι! Κι όσο για το αντηλιακό, δες μήπως έχει ημ/νια λήξης, κανονικά θα πρέπει. Δε ρωτάς και το γιατρό (να μας πεις κι εμάς που το έχουμε επίσης απορία); Στα μαγαζιά μπορεί να σου πούνε κάθε χρόνο αλλαγή, αλλά δεν ξέρω αν το κάνουν για να πουλήσουν... Πάντως να αφήνεις το μικρό και χωρίς αντηλιακό που και που, για λίγο εννοείται, για να βοηθήσει την παραγωγή της βιταμίνης D (το αντηλιακό την εμποδίζει).
Η μικρή μου ήδη έχει μαυρίζει λιγάκι (έμοιασε και στη μαμά της που μαυρίζει πανεύκολα, αλλά καλύτερα από το να καίγεται!), παρόλα αυτά θα της το αρχίσω κι εγώ τώρα κι επίσης καπελάκι οπωσδήποτε!

Σωτηρία-γιατρέ, περαστικούλια στο μικρουλάκι σου, μωρέ, υπομονή να περάσει! Αφού το εξετάσατε τόσοι γιατροί (βάζω κι εσένα μέσα, όπως λέει σωστά και το Αλικάκι Wink ) θα είναι εντάξει.

Τιτίκα μου δοντάκια πάλι, εεε; Εμείς ακόμα με πρησμένα ούλα, αλλά έχουν πρηστεί τόσο τα πλαϊνά που μοιάζει να έχουν κατεβεί τα ούλα! Shocked Άντε να δούμε από τι βασανιστήρια θα περάσουμε! Κουράγιο σε σένα, τίποτα άλλο!...

Βιβήκα μας σκέφτεστε να μας την κάνετε; Βέβαια να πω ότι δεν σας καταλαβαίνω... Αλλά όντως πολύ μεγάλη απόφαση!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια.
εχτες γυρισα 7,30 στο σπιτι κομματια.ευτυχως δεν ειχα μαγειρεμα,μονο ενα πλυντηριο εβαλα που το απλωσα σημερα το πρωι γιατι κοιμηθηκα απο τις 9 χτες.ναι ναι .πηγα να κοιμησω τον Διονυση και αποκοιμηθηκα.Ξυπνησαμε σημερις στις 8 παρα.Ελιωσαααα.
καναμε αυτο με τον καναπε που ειπε η γεωργια πολυ πλακα.οΔιονυσης ελιωσε στο πανω κατω .Μετα ντουλαπι και μπολ και μετα νανι.αααα καναμε και μπανακι -καταδυση .αυτα.
παλι δουλεια σημερα .Καναμε τα χαρτια μας για Αυστραλια .Ζητανε ελληνες ταξιτζηδες,νομιζω το εχετε ακουσει.οτι γινει.Την προσπαθεια μας την καναμε παντως. Very Happy Very Happy

αλικακι εγω πλεον δεν σιδερωνω.βαρεθηκααααααααα

πλακα κανεις τωρα;θα πατε αυστραλια;οχι ρε συ βιβη γιατι τοσο μακρυα;και εμεις τι θα κανουμε εδω χωρις εσενα;
βρε κουτο βρε κουτο μια αιτηση καναμε.Σιγα μην μας παρουν ,αλλα να μην την εκανα?πολυ μακρια,πολυ απομονωση αλλα καλυτερα θα ηταν για ολα εκει,αν τελικα πηγαιναμε.μπορει ναι ,μπορει και οχι.ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ.μου απαντησαν βεβαια,αλλα οχι για το τελικο οκ.οτι απλα την ελαβαν και θα μας ενημερωσουν αν και εφοσον.
Ο ΣΠΥΡΟς δεν θελει αλλα εγω για το παιδι σκεφτομαι πολυ και το εκανα.Αν πουν ναι τοτε θα δουμε τι θα κανουμε.
θα σου στελνω αυστραλεζικες συνταγες.αχαχχαχααχαχχαχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy

ρε συ σιγουρα το εχετε σκεφτει καλα;τι να πω πολυ μεγαλη αποφαση και οι δικοι σου τι θα γινουν;

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
χαχαχαχαχ... άνοιγε και τσάντες????!!!! λες να σου γίνει γκατζετάκιας? Αλήθεια κόσμος πήγατε μέσα ή στον παιδότοπο????

Καλημέρα Γεωργία μου! Η αλήθεια είναι ότι το 'χει πολύ με την τεχνολογία το αστέρι μου! Cosmos πηγαίνουμε σ'εκείνο το μαγαζί που μαζεύονται όλοι οι γονείς με τα καρότσια! Απέναντι απο την εκκλησία! Χαμός! Μετά ανεβήκαμε και στα φλυντζανάκια που έχει στο κέντρο και του άρεσε πολύ πολύ!

mangio έγραψε:

Σωτηρια, εψαχνε τακ ινητα ο δικος σου Laughing ?Φανταζεσαι να τους έλεγε:Μμμμμ,ακομα εκει έχεις μεινει καλέ και το παίζεις και μεγάλος??Αυτο έιναι παλιο μοντέλο Laughing !!

Laughing Laughing Laughing Θα το πει κι αυτό λίαν συντόμως...το περιμένω!!!

[quote="crazymommy"]

Σωτηρία γιατρέ μου έχω πεθάνει λέμε, χαχαχα! Μωρέ γκατζετάκιας ας βγει, τσαντάκιας να μη βγει, χαχαχαχ!

Laughing Laughing Laughing Παιδί μου σου λέω ξέρει όλες τις πιθανές θέσεις που θα βρεί κινητό και ψάχνει....τσάντες, τσέπες, συρτάρια......Αφού βγάζω την μπαταρία και του το δίνω και μου λέει " Δεν ανάβει! Χαλαμένο είναι!" και το παρατάει όπου βρεί μετά!

crazymommy έγραψε:

Και όσο για το σκηνικό με το τρένο (Γεωργία), καλά που δεν ήμουν εκεί γιατί θα μου είχε ανέβει η πίεση... Και μόνο που τα διάβασα δηλαδή... Ναι, τώρα έχει λίγη πλάκα που τα διαβάζουμε, αλλά αν ήμουν παρούσα στο γεγονός μάλλον θα της είχα δώσει κανένα χαστούκι... ειδικά αν ήμουν εγώ η μάνα και μου είχε πει "κάνε τα να σκάσουν" ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 14 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 14 186566 Εντελώς όμως...!

Συμφωνώ με 1000 με Αλικάκι!!!

αλικακι έγραψε:

Κοριτσάκια,να σας ρωτήσω..μου έχει μείνει από πέρυσι το αντηλιακό.Έχει ξεθυμάνει τώρα??Πρέπει να πάρω άλλο????Εσείς τι θα κάνετε????

Πολλά φιλιά στις λοιπές κοπελιές!!Πάω να σιδερώσω και αν προλάβω θα επανέλθω!!!

Εγώ έχω ήδη χρησιμοποιήσει το περσινό αντηλιακό Αλικάκι μου! Μια χαρά είναι! Πρέπει να κλείσει χρόνος που το έχεις ανοίξει για να το πετάξεις. Καλό σιδέρωμα κοριτσάκι μου! Κι εμένα με περιμένει σίδερο το βράδυ....!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι,Αλικάκι μου,εμείς δεν το είχαμε αυτό το κπ!!!!Πρώτη φορά το ακούω!!
Γηράσκω αεί διδασκόμενη,χαχαχα!!!!
Τι κάνει το νινί????Διάβασα μεθαύριο θα πάτε στον γιατρό???
Αλήθεια,δεν το ήξερα αυτό που είπες για το αντιλιακό και την βιταμίνη!!!Καλό....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ,Σωτηρία μου!!Τα σιδέρωσα,όμως!!!Τσακ μπαμ!!!!
Καλό σιδέρωμα και σε σένα το βράδυ!!
Για το αντιλιακό που λες,τώρα όπου να'ναι πρέπει να κλείνει χρόνος,δεν θυμάμαι...Τέλος πάντων,θα ρωτήσω και τον ντόκτορ και θα σας πω...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια.
εχτες γυρισα 7,30 στο σπιτι κομματια.ευτυχως δεν ειχα μαγειρεμα,μονο ενα πλυντηριο εβαλα που το απλωσα σημερα το πρωι γιατι κοιμηθηκα απο τις 9 χτες.ναι ναι .πηγα να κοιμησω τον Διονυση και αποκοιμηθηκα.Ξυπνησαμε σημερις στις 8 παρα.Ελιωσαααα.
καναμε αυτο με τον καναπε που ειπε η γεωργια πολυ πλακα.οΔιονυσης ελιωσε στο πανω κατω .Μετα ντουλαπι και μπολ και μετα νανι.αααα καναμε και μπανακι -καταδυση .αυτα.
παλι δουλεια σημερα .Καναμε τα χαρτια μας για Αυστραλια .Ζητανε ελληνες ταξιτζηδες,νομιζω το εχετε ακουσει.οτι γινει.Την προσπαθεια μας την καναμε παντως. Very Happy Very Happy

αλικακι εγω πλεον δεν σιδερωνω.βαρεθηκααααααααα

πλακα κανεις τωρα;θα πατε αυστραλια;οχι ρε συ βιβη γιατι τοσο μακρυα;και εμεις τι θα κανουμε εδω χωρις εσενα;
βρε κουτο βρε κουτο μια αιτηση καναμε.Σιγα μην μας παρουν ,αλλα να μην την εκανα?πολυ μακρια,πολυ απομονωση αλλα καλυτερα θα ηταν για ολα εκει,αν τελικα πηγαιναμε.μπορει ναι ,μπορει και οχι.ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ.μου απαντησαν βεβαια,αλλα οχι για το τελικο οκ.οτι απλα την ελαβαν και θα μας ενημερωσουν αν και εφοσον.
Ο ΣΠΥΡΟς δεν θελει αλλα εγω για το παιδι σκεφτομαι πολυ και το εκανα.Αν πουν ναι τοτε θα δουμε τι θα κανουμε.
θα σου στελνω αυστραλεζικες συνταγες.αχαχχαχααχαχχαχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy

ρε συ σιγουρα το εχετε σκεφτει καλα;τι να πω πολυ μεγαλη αποφαση και οι δικοι σου τι θα γινουν;
δεν το σκεφτηκαμε απλα αιτηση καναμε να πω την αληθεια.οι δικοι μου?αυτο ειναι το δυσκολο πολυ ,η μαμα μου .πως θα την αφησω αν και εφοσον?
θα δειξει η πορεια.
αντιλιακο ε?δεν του εχω βαλει ακομα και ειναι και κοκκινομαγουλακος.θα του βαλω.ειχα παρει 2 περσι τον αυγουστο.το ενα ειναι ακομα κλειστο.θα το ανοιξω λιαν συντομως.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ,αυτές οι μανούλες...Βιβήκα κι εγώ έχω κόλλημα με την μαμά..γι αυτό δεν φεύγω...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωτηρία μου ο μικρός είναι γκατζετάκιας, τέλος! Την πατήσατε, χεχε! (καλώ, μιλάω κι εγώ η καμμένη που ξέρει να μου το ξεκλειδώνει η δεσποινίς Shocked και μετά τα κάνει όλα %^@$^@#)

Αλικάκι μου εγώ πάλι γελάω με το "γηράσκω" χαχαχαχαχαχ! Ναι, για σένα λέω Razz Άντε, μ' έφτιαξες, χαχα!

Ναι, κανονικά λένε ότι πρέπει να σε βλέπει ο ήλιος καθημερινά περίπου 5' για να παράγει ο οργανισμός μας την απαραίτητη βιταμίνη D. Κι εμείς στην Ελλάδα είμαστε προνομιούχος λαός σε αυτό τουλάχιστον. Αλλά βέβαια, μην το παρακάνετε, αρκεί και η αντηλιά. Κατά τ' άλλα ο ήλιος μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος, οπότε ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ και πάλι ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!

Άντε πάλι πώς πέρασε η ώρα και πρέπει να σας αποχαιρετίσω...! Σας φιλώ γλυκά, να έχετε μια όμορφη μέρα!!!!

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:
Αυτό θα πει "ξεσκόνισμα"!!!Περαστικούλια σας και καλή ανάρρωση,γιατρέ μου!!
Αααα,και μία εσύ(γιατρός) σύνολο 4 τον εξέτασαν,χαχαχαχα!!!!!!

crazymommy έγραψε:
Σωτηρία-γιατρέ, περαστικούλια στο μικρουλάκι σου, μωρέ, υπομονή να περάσει! Αφού το εξετάσατε τόσοι γιατροί (βάζω κι εσένα μέσα, όπως λέει σωστά και το Αλικάκι Wink ) θα είναι εντάξει.

Σας ευχαριστώ πολύ ομορφιές μου!!! Μωρέ είναι που θέλω να δίνω δουλειά και σε κανέναν άλλο συνάδελφο γιατί εγώ με τη διαφήμιση που μου κάνετε δεν προλαβαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι μου,γέλα όσο θες αλλά εγώ "γηράσκω"...πώς να το κάνουμε??? Very Happy
Αχχχχ,και κοντεύουν και τα γεννέθλιά μου.........κατάθλιψη,χαχαχαχαχα!!!!!!

Σωτηρούλα μου,χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα κοριτσακια μου!!!σημερα ξυπνησαμε με ωραια διαθεση!!!!η μικρη μου κανει νανι τωρα...
δεν μου λετε κουακερσ δινετε στα παιδακια σας?τιν πηρα γιατι εμεθα οτι βοηθα στο ενετρο,τιν εκανα ενα πρωινο με κουακερσ ενα αχλαδακι λιγο δαμασηνο και λιγο μελι το εφαγε!!αντε να δουμε αποτελεσματα!!!

αλαξαμε και το γαλα μας πηραμε τις ατβανς τις δελτα με τιν κουκουβαγια...πριν λιγο μου εκανε κακα τις αλλα οχι μεγαλη ποσοτητα!!!ευχομαι να ξανα κανει!!!

σημερα το μενου μας εχει κοτοπουλο με πατατες και κοτοσουπα για αυριο για τιν μικρη μου!!

βιβηκα μου και εμεις το σκευτομασταν για να φυγουμε και ο μονος λογος για τιν μικρη ...αλλα απο τι το εψαξα παντου χαλια ειναι!!!!θα φτιαξουν τα πραματα εδω αλλα θελει λιγι υπομονη!!!

οσο για το αντιλιακο και εγω τιν εβαλα τιν κυριακη που πηγαμε βολτουλα!!!και εγω απο περσυ το εχω!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,ζουζουνίτσα μου!!!
Ανβανς της Δέλτα ε???Χμμ....κι εγώ τέτοιο του έδινα αλλά διάβασα εδώ κάτι συζητήσεις και του το έκοψα..είναι περίεργη και γλυκιά η γεύση του και μετά συνηθίζουν και δεν μπορούν να πιούν άλλο γάλα..
Δεν ξέρω τι να σου πω...εσείς οι άλλες μανούλες τι γνώμη έχετε γι αυτό το γάλα,αλήθεια???
Α,το περσινό αντιλιακό κι εσύ ε???Μια χαρά!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δεν εχω αποψη γιατι δινω ακομη σκονη αλλα απο φιλες που ακουω που δινουν αυτο το γαλα ειναι νοστιμο και αρεσει στα παιδια οπως και το νεσλακ που μου εχουν πει οτι εινια νοστιμο .

αλλα να σου πω και κατι αλικακι μου ετσι μου ελεγαν και εμενα για το guigoz οτι ειναι πολυ γλυκο και δε θα θελει αλλο γαλα αλλα το αλλαξε με τη μια οταν πηγαμε στην σκονη στο 3.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι,Τιτίκα μου,έχεις δίκιο έτσι όπως το θέτεις.Είναι και στο παιδί..

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω του δινω ή νουλακ ή νουνου ,οτι εχει σε προσφορα και περνω .εγω του δινω το πρωι με δημητριακα αλλα 2 μερες τωρα κανει νερα.θα αλλαξω παλι συνταγη να δω.επισης οτι ειναι σε κοκκινιστο ουτε να το δει.ολα τα κανουμε ασπρα πια.
τρελαινετε για ψητο ψαρι και πατατα τωρα.ολο αλλαγες ειναι αυτο το παιδακι.
χτες ειχε ανοιξει το θυροτηλεφωνο και μιλαγε ακαταπαυστα τα σουαχιλι.και δεν ελεγε να ξεκολλησει,εκανε οτι ανοιγει και την πορτα.εμπαινε κοσμος και ακουγε μπιρι μπιρι μπιρι του διονυση.ααχχαχαχα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:εγω του δινω ή νουλακ ή νουνου ,οτι εχει σε προσφορα και περνω .εγω του δινω το πρωι με δημητριακα αλλα 2 μερες τωρα κανει νερα.θα αλλαξω παλι συνταγη να δω.επισης οτι ειναι σε κοκκινιστο ουτε να το δει.ολα τα κανουμε ασπρα πια.
τρελαινετε για ψητο ψαρι και πατατα τωρα.ολο αλλαγες ειναι αυτο το παιδακι.
χτες ειχε ανοιξει το θυροτηλεφωνο και μιλαγε ακαταπαυστα τα σουαχιλι.και δεν ελεγε να ξεκολλησει,εκανε οτι ανοιγει και την πορτα.εμπαινε κοσμος και ακουγε μπιρι μπιρι μπιρι του διονυση.ααχχαχαχα.

χαχαχαχαχα πλακα εχει ο διονυσης πολυ.εχουν ενα θεμα τα παιδια με το θυροτηλεφωνο τελικα Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχα!!!!Βρε τον Διονυσάκη....

Sot2010

Sot2010
Κορίτσια το θέμα γάλα είναι πολύ μεγάλο! Δυστυχώς όλες αυτές οι μεγάλες βιομηχανίες δεν υπολογίζουν ούτε τις παιδικές ψυχούλες μπροστά στο βωμό του κέρδους. Διάβαζα τις προάλλες οτι η Greenpeace καταγγέλει 4 ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες για χρήση μεταλλαγμένων...ψάχνω το άρθρο....το βρήκα.

http://www.econews.gr/2012/02/17/greenpeace-galaktoviomihanies-metallagmena/

Sorry που δεν το έστειλα νωρίτερα.....

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλα λεει ο αντρας μου ....να παρουμε μια αγελαδα!!!!!χιχιχιχιχιχ

οχι τωρα σοβαρα το σκευτομαστε να κανουμε ενα βημα εστω και σε αυτους τους δυσκολουσ καιρους,να κανουμε εστω για αρχη μια μικρη μοναδα!!!

αλλα ηθελα να δω στα παιδια τους δινουν το γαλα αυτο?

Sot2010

Sot2010
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλα λεει ο αντρας μου ....να παρουμε μια αγελαδα!!!!!χιχιχιχιχιχ

οχι τωρα σοβαρα το σκευτομαστε να κανουμε ενα βημα εστω και σε αυτους τους δυσκολουσ καιρους,να κανουμε εστω για αρχη μια μικρη μοναδα!!!

αλλα ηθελα να δω στα παιδια τους δινουν το γαλα αυτο?

Όταν κάνετε το βήμα zoyzoynitsa ενημέρωσε μας! Είμαστε υποψήφιες πελάτισσες!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
χιχιχιχιχι θα σας εχω υποψιν μου!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΜΑ Π.Χ ΓΙΑ ΦΙΛΕς και αμα πεις οτι εισαι καλα με τις φιλες σου οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι καπου θα υπαρχει προβλημα.ολες οι κομπλεξικες πια.
ε δεν εχω θεμα ρε με τις φιλες μου πως να το κανουμξε δλδς?

σωνει και ντε?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΜΑ Π.Χ ΓΙΑ ΦΙΛΕς και αμα πεις οτι εισαι καλα με τις φιλες σου οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι καπου θα υπαρχει προβλημα.ολες οι κομπλεξικες πια.

σωνει και ντε?

χαχαχαχαχα με τι τα εχεις παρει βιβικα μου;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΜΑ Π.Χ ΓΙΑ ΦΙΛΕς και αμα πεις οτι εισαι καλα με τις φιλες σου οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι καπου θα υπαρχει προβλημα.ολες οι κομπλεξικες πια.

σωνει και ντε?

με αυτην την ......... κατι δεν θυμαμαι,στο θεμα με την φιλια.πηγαινε διαβασε .

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

σωνει και ντε?

με αυτην την ......... κατι δεν θυμαμαι,στο θεμα με την φιλια.πηγαινε διαβασε .

ο καθενας πιστευει οτι θελει μωρε.μηνκαθεσαι και ασχολεισαι με τετοια.αν και η τετοια δεν ειπε κατρι τρομερο αυτη τη φορα μονο δηλαδη. Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις