351 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 Τρι Μαρ 20, 2012 2:08 am
Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μην τρελλαίνεσαι καλό μου! Η κοπέλα ανήκει στην κατηγορία " Φοβάμαι μήπως μια μέρα μ'εγκαταλείψουν όλοι και .....μείνουν μόνοι τους"!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χαχαχαχαχα α ρε σωτηρια τι ωραια που τα λες.Sot2010 έγραψε:Μην τρελλαίνεσαι καλό μου! Η κοπέλα ανήκει στην κατηγορία " Φοβάμαι μήπως μια μέρα μ'εγκαταλείψουν όλοι και .....μείνουν μόνοι τους"!!!!
grammatiki έγραψε:χαχαχαχαχα α ρε σωτηρια τι ωραια που τα λες.Sot2010 έγραψε:Μην τρελλαίνεσαι καλό μου! Η κοπέλα ανήκει στην κατηγορία " Φοβάμαι μήπως μια μέρα μ'εγκαταλείψουν όλοι και .....μείνουν μόνοι τους"!!!!
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:χαχαχαχαχα α ρε σωτηρια τι ωραια που τα λες.Sot2010 έγραψε:Μην τρελλαίνεσαι καλό μου! Η κοπέλα ανήκει στην κατηγορία " Φοβάμαι μήπως μια μέρα μ'εγκαταλείψουν όλοι και .....μείνουν μόνοι τους"!!!!
Το διακωμωδώ Γραμματικούλα μου! Τι να κάνω;
grammatiki έγραψε:
ειναι γεγονος περα της πλακας οτι υπαρχει πολυ καμμενο στο συγκεκριμενο φορουμ και παντου δηλαδη υπαρχει πολυς καμενος κοσμος
Sot2010 έγραψε:Και φιλία υπάρχει, και έχθρα υπάρχει.Και αγάπη και μίσος υπάρχει. Και καλοπροαίρετοι και κακοπροαίρετοι υπάρχουν. Όλα υπάρχουν. Απλά δεν τα συναντούν όλοι..........
Αυτό που θέλω να μάθω στο παιδί μου είναι να ΑΓΑΠΑΕΙ! Αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό που πρέπει όλοι οι άνθρωποι να διδάσκονται.......
αρε γιατρε μου ωραια τα λες ....grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:Και φιλία υπάρχει, και έχθρα υπάρχει.Και αγάπη και μίσος υπάρχει. Και καλοπροαίρετοι και κακοπροαίρετοι υπάρχουν. Όλα υπάρχουν. Απλά δεν τα συναντούν όλοι..........
Αυτό που θέλω να μάθω στο παιδί μου είναι να ΑΓΑΠΑΕΙ! Αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό που πρέπει όλοι οι άνθρωποι να διδάσκονται.......
αυτο ακριβως σωτηρια μου οπως το ειπες.
mamavivo έγραψε:
αρε γιατρε μου ωραια τα λες ....
Sot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:
Άμα τα λέω ωραία να κάτσεις εδώ που κάθεσαι να τ' ακούς και όχι να κοιτάς να μου φύγεις στην άλλη άκρη του κόσμου!
Όχι τίποτα, μετά θα τρέχουμε στο "Πάμε Πακέτο" για να σε φέρουμε πίσω!
grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:
Άμα τα λέω ωραία να κάτσεις εδώ που κάθεσαι να τ' ακούς και όχι να κοιτάς να μου φύγεις στην άλλη άκρη του κόσμου!
Όχι τίποτα, μετά θα τρέχουμε στο "Πάμε Πακέτο" για να σε φέρουμε πίσω!
χαχαχαχαχα εχεις δικιο απολυτο σωτηρια
mamavivo έγραψε:
αχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα
ΡΕ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ....Sot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:
αχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα
Βιβίκα, άστο....εσύ τους δείχνεις το φεγγάρι κι αυτές κοιτάν το δάχτυλο σου....keep walking.....
mamavivo έγραψε:
αμα ο ανθρωπος ειναι κενος απο συναισθηματα αυτα παθαινει.
ολοι εχουμε καει αλλα η ζωη συνεχιζετε.τι θα μεινουμε μονοι?απαππαπαπαπαππαπαππαππαπαπ.
αυτο ειχα σκεφτει να το κανω εγω αλλα δεν συμφωνουσε ο συζυξ...μια χαρα θα ηταν ..μου ειχανε πει για αλλα 2 παιδακια ενα πιο μικρο απο το δικο μου και ενα γυρω στα 5...αλλα αλλαmamavivo έγραψε:ψαχνω για σταθμο βρεφικο ή παιδικο και εχω πηξει.δεν ξερω τι να κανω.στον απεναντι δρομο ο δημοσιος και δεν τον παιρνουν εγω ανηκω καισαριανη και ο βρεφικος απεναντι βυρωνα.τρατζικ μιλαμε.
μεχρι που σκεφτηκα να βρω καποια μαμα και να κραταει και τον δικο μου ,μαζι με το δικο της.Αν μια μαμα κραταγε 3-4 παιδακια?σε ενα σπιτι?και την πληρωναμε οι αλλες μανουλες?
καλο αλλα δυσκολο.
που θα βγαλει βολτα τοσα παιδια πρωτον,δευτερον που να πρωτοπρολαβει να ταισει?και πολλα αλλα.
Αλλά σαν ιδεα τι ιδανικο που θα ηταν ε?και πιο οικονομικο.
mamavivo έγραψε:ψαχνω για σταθμο βρεφικο ή παιδικο και εχω πηξει.δεν ξερω τι να κανω.στον απεναντι δρομο ο δημοσιος και δεν τον παιρνουν εγω ανηκω καισαριανη και ο βρεφικος απεναντι βυρωνα.τρατζικ μιλαμε.
μεχρι που σκεφτηκα να βρω καποια μαμα και να κραταει και τον δικο μου ,μαζι με το δικο της.Αν μια μαμα κραταγε 3-4 παιδακια?σε ενα σπιτι?και την πληρωναμε οι αλλες μανουλες?
καλο αλλα δυσκολο.
που θα βγαλει βολτα τοσα παιδια πρωτον,δευτερον που να πρωτοπρολαβει να ταισει?και πολλα αλλα.
oxi δυστυχωςgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ψαχνω για σταθμο βρεφικο ή παιδικο και εχω πηξει.δεν ξερω τι να κανω.στον απεναντι δρομο ο δημοσιος και δεν τον παιρνουν εγω ανηκω καισαριανη και ο βρεφικος απεναντι βυρωνα.τρατζικ μιλαμε.
καλο αλλα δυσκολο.
τελικα κατεληξες σε παιδικο σταθμο βιβικα;
mamavivo έγραψε:oxi δυστυχωςgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ψαχνω για σταθμο βρεφικο ή παιδικο και εχω πηξει.δεν ξερω τι να κανω.στον απεναντι δρομο ο δημοσιος και δεν τον παιρνουν εγω ανηκω καισαριανη και ο βρεφικος απεναντι βυρωνα.τρατζικ μιλαμε.
καλο αλλα δυσκολο.
ασε που ολοι φευγουν απο τους ιδιωτικους
ποσα παιδια να παρει ο δημοσιος?τρελο αγχος αυτο το πραγμα
εχω ρωτησει ηδη 4 .340 ακατεβατα .το εσπα μπορει να μην παιξει φετος ειπανgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:oxi δυστυχωςgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ψαχνω για σταθμο βρεφικο ή παιδικο και εχω πηξει.δεν ξερω τι να κανω.στον απεναντι δρομο ο δημοσιος και δεν τον παιρνουν εγω ανηκω καισαριανη και ο βρεφικος απεναντι βυρωνα.τρατζικ μιλαμε.
καλο αλλα δυσκολο.
λογικο ειναι ρε συ δεν εχιε λεφτα ο κοσμος.κατσε να βγει το προγραμμα του εσπα και βλεπουμε.εχεις ρωτησει σε ιδιωτικο ποσα λεφτα θελουν;
mamavivo έγραψε:εχω ρωτησει ηδη 4 .340 ακατεβατα .το εσπα μπορει να μην παιξει φετος ειπανgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:oxi δυστυχωςgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ψαχνω για σταθμο βρεφικο ή παιδικο και εχω πηξει.δεν ξερω τι να κανω.στον απεναντι δρομο ο δημοσιος και δεν τον παιρνουν εγω ανηκω καισαριανη και ο βρεφικος απεναντι βυρωνα.τρατζικ μιλαμε.
καλο αλλα δυσκολο.
λογικο ειναι ρε συ δεν εχιε λεφτα ο κοσμος.κατσε να βγει το προγραμμα του εσπα και βλεπουμε.εχεις ρωτησει σε ιδιωτικο ποσα λεφτα θελουν;
θα δειξει.
θα τα μαζεψω ολα τα μωρα σπιτι μου να κανω την μπειμπισιτερ μαλλον.
grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:εχω ρωτησει ηδη 4 .340 ακατεβατα .το εσπα μπορει να μην παιξει φετος ειπανgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:oxi δυστυχωςgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ψαχνω για σταθμο βρεφικο ή παιδικο και εχω πηξει.δεν ξερω τι να κανω.στον απεναντι δρομο ο δημοσιος και δεν τον παιρνουν εγω ανηκω καισαριανη και ο βρεφικος απεναντι βυρωνα.τρατζικ μιλαμε.
καλο αλλα δυσκολο.
θα δειξει.
θα τα μαζεψω ολα τα μωρα σπιτι μου να κανω την μπειμπισιτερ μαλλον.
τι λες τωρα ρε μαζεμενα τα θελουν;μη μου λες τετοια.παναγια μου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης