Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
37 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 37 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:κορίτσια μου ευχαριστώ για την συμπαράσταση... αρχίζω να ηρεμώ λίγο... κάνω τον σταυρό μου.. (και να φανταστείς δεν πολύ πιστεύω αλλά τώρα και λαμπάδα θα ανάψω), σκέφτομαι πως θα το πω στον άντρα μου και γελάω λίγο και ηρεμώ... λες να μου πάρει το παιδί??? χιχιχιχι, ναι ομολογώ Βιβή μου ότι σας περάσαμε σε αυτό.... όσο για τα χερούλια από 16 μηνών τα φτάνει.. και τις πόρτας και του μπαλκονιού μόνο της εξόπορτας δεν φτάνει καλά είναι ψηλά... εμ 92 πόνοι είναι αυτοί και δεν πάνε πάντα με το μυαλό... ξέρει να ανοιγοκλείνει πόρτες, και προφανώς νόμιζε ότι τέτοια είναι και του μπαλκονιού... το τι του είπα ΠΑΝΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΠΆΝΩ... με κοιτούσε σαν χαζό... είδατε τελικά που μια στοιχειώδη επικοινωνία χρειάζετε.... τώρα αν μιλούσε θα καταλάβαινε τι του λέω αλλά....

ειναι και ψηλος ο ατιμος γιαυτο.εχω μελλον μεχρι αλλα ας εχω το νου μου καλυετρα ...
οχι απλα μας ξεπερασατε...
πηρατε και το πρωτο βραβειο σκανδαλιας.

ενα τετοιο περιστατικο τραβηξε η τυπισσα απο το "τι τραβαμε και εμεις οι μανες"βιβλιο,πολυ καλο,τρελο γελιο.
την κλειδωσε ομως ...στην τουαλετα...εκει να δεις γολγοθας...που να μην εχεις καμια οπτικη.

γεωργια μου ηρεμησε τωρα...

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:κορίτσια μου ευχαριστώ για την συμπαράσταση... αρχίζω να ηρεμώ λίγο... κάνω τον σταυρό μου.. (και να φανταστείς δεν πολύ πιστεύω αλλά τώρα και λαμπάδα θα ανάψω), σκέφτομαι πως θα το πω στον άντρα μου και γελάω λίγο και ηρεμώ... λες να μου πάρει το παιδί??? χιχιχιχι, ναι ομολογώ Βιβή μου ότι σας περάσαμε σε αυτό.... όσο για τα χερούλια από 16 μηνών τα φτάνει.. και τις πόρτας και του μπαλκονιού μόνο της εξόπορτας δεν φτάνει καλά είναι ψηλά... εμ 92 πόνοι είναι αυτοί και δεν πάνε πάντα με το μυαλό... ξέρει να ανοιγοκλείνει πόρτες, και προφανώς νόμιζε ότι τέτοια είναι και του μπαλκονιού... το τι του είπα ΠΑΝΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΠΆΝΩ... με κοιτούσε σαν χαζό... είδατε τελικά που μια στοιχειώδη επικοινωνία χρειάζετε.... τώρα αν μιλούσε θα καταλάβαινε τι του λέω αλλά....

μπορει και να καταλαβε αγαπη μου γλυκια αλλα να μην ηθελε να ανοιξει γιατι μαλλον το ολο σκηνικο σαν παιχνιδι το εβλεπε και τιποτα αλλο.

Μπορεί δεν ξέρω... ίσως να έχει δίκιο το ότι θα μιλάει δεν σημαίνει ότι θα υπακούει κιόλας ε???? Τι να πω... τι άλλο να περιμένω Παναγιά μου????

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:εγω εχω φριξει και το σκεφτομαι τι τραβηξε η γεωργια μας.

θα οχυρωθω και θα δωσω αντικλειδια να υπαρχουν.
αυτα τα 2 μικρα πανε και πακετο ...αν μου συμβει θα πηδηχτω απο το παραθυροοοο...μενω και 6ο οροφο παναγια μου

Α Βιβή μου, εγώ ήμουν τόσο κοντά να σπάσω το τζάμι... αν έβαζε χέρι στο στόμα... θα έπαιρνα την καρέκλα την μπαμπού από το μπαλκόνι και θα μπούκαρα... χωρίς πλάκα... ήδη κόντεψα να το σπάσω από το να το βαράω για να τον φοβίζω και να με ακούει... εμείς μένουμε στο 3ο... χαμηλά δεν το λές... Α! και Βιβή το κιητό ΠΑΝΤΑ στην τσέπη... τι θα έκανα αν δεν το είχα μαζί μου???

αυτο με το κινητο...ευαγγελιο παντα μαζι μου θα το εχω .
θα κανω και αντικλειδια λεμε τωρα.

φοβηθηκα να σου πω την αληθεια μαναρακι μου.

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τώρα που το σκέφτομαι έτσι και πάθει κάτι παρόμοιο η μητέρα μου, που κρατάει τον Θάνο τις περισσότερες ώρες, θα μας ακούσουν όλα τα Νότια Προάστια!!

Μήπως όταν γυρίσει απο την βόλτα να του πεις ότι η μαμάκα τρόμαξε κτλ, ώστε να του εξηγήσεις ότι δεν ήταν παιχνίδι γιατί και εγώ πιστεύω ότι το είδε περισσότερο σαν παιχνίδι όλο αυτό.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να το έχεις Βιιβή μου, δεν ήθελα να σας αναστατώσω και εσάς, αλλά αν δεν πω τον πόνο μου σε εσάς που???? Κοριτσάκια τα παρατάω όλα και πάω να τον μαζέψω από την ξαδέρφη να πιω και ένα καφέ να ηρεμήσω... τον μάλωσα και πολύ και όση ώρα τον έλουζα έκλαιγε... νιώθω τύψεις... μπορεί να τον πάω τζάμπο... αλλά μπας και το δει για επιβράβευση και με κλειδώνει όπου βρεθεί...????? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 28 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 28 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 28 534787

Εφυγααααα.... τα λέμε το βραδάκι...

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεωργία θα πρέπει να τρελάθηκες ε?? Πωπω και εμένα είναι ο φόβος μου αυτός αλλά εμένα βγαίνει έξω μαζί αν με δει...

Βιβή ναι τα έκανε...είδα που είπες κάτι χθες ότι μόλις φάει γιαουρτι τα κάνει και της έδωσα τελικά..ε μετά από κανένα μισάωρο τα έκανε, αλλά είχε ηδη νυχτώσει εκείνη την ώρα χεχε

Εμείς ξέρετε τι πάθαμε προχτές? Άνοιξε την μπαλκονόπορτα ο άντρας μου για να αεριστεί το σαλόνι επειδή θα φεύγαμε, και εγώ ετοίμαζα τα πράγματα της μικρής ακόμα, σε κάποια φάση τη χάνω και τρέχω και είχε βγει στο μπαλκόνι, ευτυχώς πειραζε μόνο τα μανταλακια. Δεν έχουμε βάλει ακόμα τίποτα προστατευτικό έξω πέρα από ένα πλαστικό δίχτυ να καλύπτει το κενό μεταξύ κάγκελου και πεζουλιού, αλλά σίγουρα φέτος μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να το κανονίσουμε και αυτό, μη πάθουμε καμιά πλάκα...

Και μια άλλη μέρα ξέχασε να κλειδώσει την εξώπορτα η μάνα μου και την άνοιξε η μικρή και βγήκε, και εχει σκάλες, ευτυχώς πάλι είχε πάει στις σκάλες που έχουμε το καρότσι της και ασχολιόταν μεαυτό...

Δλδ ένα δευτερόλεπτο να κοιτάξεις αλλού, όλα μπορούν να συμβούν!πρέπει να τα έχουμε 400 τα μάτια μας...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εννοειται κοριτσια θυμαμαι οταν χρονισε η μικρη μου ειχε πει η παιδιατρος λοιπον μου λεει απο τωρα και μεχρι τα 3 της θα δεις τα απιστευτα να κανει.δε θα την αφηνεις δευτερολεπτο απο τα ματια σου.τελικα ειχε τοσο δικιο με αυτα που διαβαζω σημερ απου λετε.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εννοειται κοριτσια θυμαμαι οταν χρονισε η μικρη μου ειχε πει η παιδιατρος λοιπον μου λεει απο τωρα και μεχρι τα 3 της θα δεις τα απιστευτα να κανει.δε θα την αφηνεις δευτερολεπτο απο τα ματια σου.τελικα ειχε τοσο δικιο με αυτα που διαβαζω σημερ απου λετε.
το ιδιο μου ειπε και μενα ο παιδιατρος.

ρε ευακι ,ωραια πραγματα και εσυ.μα βγηκε απο το σπιτι?
πω πω .ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΕς ΜΑΣ.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:εννοειται κοριτσια θυμαμαι οταν χρονισε η μικρη μου ειχε πει η παιδιατρος λοιπον μου λεει απο τωρα και μεχρι τα 3 της θα δεις τα απιστευτα να κανει.δε θα την αφηνεις δευτερολεπτο απο τα ματια σου.τελικα ειχε τοσο δικιο με αυτα που διαβαζω σημερ απου λετε.

πω πω .ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΕς ΜΑΣ.
εμενα ας πουμε η δικια μου την ειδε ξαφνικα να τρωει χαρτια ενω δεν το εκανε ποτε.τωρα αρχιζουν τα δυσκολα δυστυχως.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

πω πω .ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΕς ΜΑΣ.
εμενα ας πουμε η δικια μου την ειδε ξαφνικα να τρωει χαρτια ενω δεν το εκανε ποτε.τωρα αρχιζουν τα δυσκολα δυστυχως.

https://www.youtube.com/watch?v=6VXc6MsNBRo

ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΛΕΕΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

πω πω .ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΕς ΜΑΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=6VXc6MsNBRo

ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΛΕΕΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχαχαχαχ οντως ταιριαζει κουτι το κομματακι.

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε;
Εμείς είμαστε super και έτοιμοι για εξορμήσεις το Σ/Κ!!!

Γεωργία μου, τι κακό ήταν αυτό που σε βρήκε;;;;;; Ευτυχώς που είχες το κινητό μαζί σου!!! Εγώ όποτε βγαίνω έξω έχω τα κλειδιά μου στην τσέπη γιατί με το που θα βγω (π.χ. να πετάξω τα σκουπίδια) ο Χρήστος για παιχνίδι κλείνει την εξώπορτα.
Τις προάλλες όμως βγήκε ο άντρας μου χωρίς να πάρει κλειδιά και τον έκλεισε κι αυτόν έξω ο Χρήστος. Εγώ είχα φύγει στη δουλειά, η πεθερά που έχει κλειδί είχε πάει στο γιατρό και πήρε τα κλειδιά μαζί της, κι έτσι ο χρυσός μου έμεινε απ' έξω να παρακαλάει το παιδί να του ανοίξει την πόρτα. Τελικά πήγε ο πεθερός μου να βρει την πεθερά μου στο γιατρό για να του δώσει τα κλειδιά και να γυρίσει σπίτι......να βρεί τον άντρα μου μέσα γιατί το παιδί είχε αποφασίσει να του ανοίξει!!! Κορίτσια ήταν η πρώτη φορά που κατάφερε μόνος του ν' ανοίξει την πόρτα. Μέχρι τότε μόνο την έκλεινε.......

ΠΡΟΣΟΧΗ τρελλή θέλει με τα παιδάκια μας!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε;

Γεωργία μου, τι κακό ήταν αυτό που σε βρήκε;;;;;; Ευτυχώς που είχες το κινητό μαζί σου!!! Εγώ όποτε βγαίνω έξω έχω τα κλειδιά μου στην τσέπη γιατί με το που θα βγω (π.χ. να πετάξω τα σκουπίδια) ο Χρήστος για παιχνίδι κλείνει την εξώπορτα.
Τις προάλλες όμως βγήκε ο άντρας μου χωρίς να πάρει κλειδιά και τον έκλεισε κι αυτόν έξω ο Χρήστος. Εγώ είχα φύγει στη δουλειά, η πεθερά που έχει κλειδί είχε πάει στο γιατρό και πήρε τα κλειδιά μαζί της, κι έτσι ο χρυσός μου έμεινε απ' έξω να παρακαλάει το παιδί να του ανοίξει την πόρτα. Τελικά πήγε ο πεθερός μου να βρει την πεθερά μου στο γιατρό για να του δώσει τα κλειδιά και να γυρίσει σπίτι......να βρεί τον άντρα μου μέσα γιατί το παιδί είχε αποφασίσει να του ανοίξει!!! Κορίτσια ήταν η πρώτη φορά που κατάφερε μόνος του ν' ανοίξει την πόρτα. Μέχρι τότε μόνο την έκλεινε.......

Καλημερα γιατρε μου.
ελπιζω να εχετε ενα απολαυστικο Σ-Κ .

καλα ρε ολοι το εχετε παθει?
α καλα ο διονυσακης μου ειναι αγγελος λεμε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε;

Καλημερα γιατρε μου.
ελπιζω να εχετε ενα απολαυστικο Σ-Κ .

καλα ρε ολοι το εχετε παθει?
α καλα ο διονυσακης μου ειναι αγγελος λεμε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ειδες ρε που τον ελεγες ταλιμπαν;αγγελος ειναι

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα sexoκόριτσα μου!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα sexoκόριτσα μου!!!

καλημερα σωτηριααααα

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

καλημερα σωτηριααααα

Γεια σου Τιτικάκι μου, ξανθό, τρελλό κι απορημένο!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

καλημερα σωτηριααααα

χαχαχαχαχαχα κατι σαν περιστερακι μου κανει αυτο κατι σαν κουταβακι χαχαχαχαχαχ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 28 328109

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

καλημερα σωτηριααααα

αυτο ξαναπεστο αχαχαχχαχαχαχα

τιτικα μου εκανες like se φωτο ειδα..αλλα δεν βλεπω που γιατι δεν εχω face στην δουλεια
θα το δω το βραδυ

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

καλημερα σωτηριααααα

τιτικα μου εκανες like se φωτο ειδα..αλλα δεν βλεπω που γιατι δεν εχω face στην δουλεια
θα το δω το βραδυ

στη φωτο που υπογραφεις στον γαμο σου.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

καλημερα σωτηριααααα

θα το δω το βραδυ

α ναι σε αυτην οντως ειμαι καλη. Very Happy Very Happy Very Happy πρωτοφανες γιατι απο φωτογενεια μηδεν ρε παιδι μου.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

καλημερα σωτηριααααα

θα το δω το βραδυ

α ναι σε αυτην οντως ειμαι καλη. Very Happy Very Happy Very Happy πρωτοφανες γιατι απο φωτογενεια μηδεν ρε παιδι μου.

εγω να δεις απο θεμα φωτογενειας.σκατα μαυρα χαλια.εχεις κανενα ιμειλ να σου στειλω φωτο απο τον γαμο να γελασεις;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

καλημερα σωτηριααααα

θα το δω το βραδυ

εγω να δεις απο θεμα φωτογενειας.σκατα μαυρα χαλια.εχεις κανενα ιμειλ να σου στειλω φωτο απο τον γαμο να γελασεις;
ΤΙ ΛΕς ΡΕ?ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΦΩΤΟ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑς!!!κουκλα εισαι ασε την μυρμιλαααααααααααααααααα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

καλημερα σωτηριααααα

θα το δω το βραδυ

ΤΙ ΛΕς ΡΕ?ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΦΩΤΟ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑς!!!κουκλα εισαι ασε την μυρμιλαααααααααααααααααα

ασε μας μωρε που το σπαω χαλια ειμαι παντου .

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα σταματησεις ?εισαι κουκλα τελος.παυλα και παλι τελος.

τι θα μαγειρεψεις σημερις?ε
εκανες το μοσχαρακι??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις