Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
84 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 84 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:θα σταματησεις ?εισαι κουκλα τελος.παυλα και παλι τελος.

τι θα μαγειρεψεις σημερις?ε
εκανες το μοσχαρακι??
το εκανα αλλα δεν ειχα κρασι και τελικα το εκανα κοκκινιστο ρε γαμωτο.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε θες λοιπον να σου στειλω σε ιμειλ φωτο απο τον γαμο μου ε;ενταξει κακια

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ναι στειλε μου να δω
και θελω να δω και την μυρσινη που ολο την κρυβεις Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:αχ ναι στειλε μου να δω
και θελω να δω και την μυρσινη που ολο την κρυβεις Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

δωσε μου ενα ιμειλ σου να σου στειλω φωτος και απο γαμο και απο μυρσινη

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:αχ ναι στειλε μου να δω

δωσε μου ενα ιμειλ σου να σου στειλω φωτος και απο γαμο και απο μυρσινη

σου τοι εστειλα σε pm

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αχ επιστρέψαμε από τη βόλτα μας κορίτσια, έκανα μια καρμπονάρα ελαφριά στα γρήγορα..να σας πω, πειράζει να δώσω στην μικρή να φάει? τι λέτε? εσείς θα δίνατε? Δεν έχω βάλει μπέικον και τέτοια, μόνο λίγη πιπερίτσα κέρατο έκοψα μέσα...

Πωπω τι ωραία που έχετε παντρευτεί εσείς..μόνο εγώ είμαι η ανύπαντρη!!Άντε και στα δικά μου Razz Razz Laughing

Το άλλο δεν σας το είπα με τη μικρή μου, τον Οκτώβρη πήρε τον καπνό μου και είχε φάει λίγο ενα δυο κομματάκια αλλά επειδή δεν είχα δει πόσο έφαγε την πήγα στο παιδων και της έκαναν πλύση στομάχου...αυτό ήταν το χειρότερο μιλάμε. Μία στιγμή γύρισα στον Η/Υ μόλις έκατσα και την είχα ψηλά κιόλας τη θήκη. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί μιλάμε από τις ενοχές..με έκραξαν οι γονείς μου και ο άντρας μου..χαμός έγινε..έχουμε πάθει διάφορα έκτροπα..και την άλλη φορά είχα στο χωλ προσωρινά μια παπουτσοθήκη ψηλή και βαριά..και τράβηξε το συρτάρι η δικιά σου και έπεσε όλη επάνω τη, ούρλιαζα εκείνη τη μέρα από τον πανικό..ευτυχώς βρήκε στον απέναντι τοίχο και κόπηκε η φόρα στο έπιπλο..τη γλίτωσε με μια μελανιά στο πρόσωπο και μια γρατζουνιά στη μύτη...

Από τότε που έχουν συμβεί αυτά τα δυο περιστατικά, δε την αφήνω ρούπι από δίπλα μου και δε την αφήνω ποτέ μόνη της..

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Αχ επιστρέψαμε από τη βόλτα μας κορίτσια, έκανα μια καρμπονάρα ελαφριά στα γρήγορα..να σας πω, πειράζει να δώσω στην μικρή να φάει? τι λέτε? εσείς θα δίνατε? Δεν έχω βάλει μπέικον και τέτοια, μόνο λίγη πιπερίτσα κέρατο έκοψα μέσα...

Πωπω τι ωραία που έχετε παντρευτεί εσείς..μόνο εγώ είμαι η ανύπαντρη!!Άντε και στα δικά μου Razz Razz Laughing

Το άλλο δεν σας το είπα με τη μικρή μου, τον Οκτώβρη πήρε τον καπνό μου και είχε φάει λίγο ενα δυο κομματάκια αλλά επειδή δεν είχα δει πόσο έφαγε την πήγα στο παιδων και της έκαναν πλύση στομάχου...αυτό ήταν το χειρότερο μιλάμε. Μία στιγμή γύρισα στον Η/Υ μόλις έκατσα και την είχα ψηλά κιόλας τη θήκη. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί μιλάμε από τις ενοχές..με έκραξαν οι γονείς μου και ο άντρας μου..χαμός έγινε..έχουμε πάθει διάφορα έκτροπα..και την άλλη φορά είχα στο χωλ προσωρινά μια παπουτσοθήκη ψηλή και βαριά..και τράβηξε το συρτάρι η δικιά σου και έπεσε όλη επάνω τη, ούρλιαζα εκείνη τη μέρα από τον πανικό..ευτυχώς βρήκε στον απέναντι τοίχο και κόπηκε η φόρα στο έπιπλο..τη γλίτωσε με μια μελανιά στο πρόσωπο και μια γρατζουνιά στη μύτη...

Από τότε που έχουν συμβεί αυτά τα δυο περιστατικά, δε την αφήνω ρούπι από δίπλα μου και δε την αφήνω ποτέ μόνη της..

εγω θα του εδινα να φαει παντως.

καλα βρε ευακι το θυμαμαι αυτο που το εγραψες νομιζω.
πω πω μεγαλη προσοχη πραγματικα σε ολααααα

mommy12585

mommy12585
Ασε έχουμε πάρει πολλές λαχτάρες, ευτυχώς έχει ηρεμήσει λιγάκι τους τελευταίους μήνες και δεν πειράζει τόσο πολύ γύρω γύρω. Άσε που όλα τα έχω με ασφάλειες.

Καλά τι ωραία φωτό στο φβ από το γάμο σου, τώρα την είδα..Εκείνος δίπλα ο άντρας σου δεν είναι? Σε κοιτάει πολύ ωραία, με πολύ αγάπη!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Ασε έχουμε πάρει πολλές λαχτάρες, ευτυχώς έχει ηρεμήσει λιγάκι τους τελευταίους μήνες και δεν πειράζει τόσο πολύ γύρω γύρω. Άσε που όλα τα έχω με ασφάλειες.

Καλά τι ωραία φωτό στο φβ από το γάμο σου, τώρα την είδα..Εκείνος δίπλα ο άντρας σου δεν είναι? Σε κοιτάει πολύ ωραία, με πολύ αγάπη!
ναι η αγαπη μου ειδες?
και δεν ηταν καθολου στημενη φωτο μας τραβαγε συνεχεια ο αδελφος του !!!ειναι πολυ καλο παιδι ο αντρουλης μου Very Happy Very Happy Very Happy

mommy12585

mommy12585
mamavivo έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Ασε έχουμε πάρει πολλές λαχτάρες, ευτυχώς έχει ηρεμήσει λιγάκι τους τελευταίους μήνες και δεν πειράζει τόσο πολύ γύρω γύρω. Άσε που όλα τα έχω με ασφάλειες.

ναι η αγαπη μου ειδες?
και δεν ηταν καθολου στημενη φωτο μας τραβαγε συνεχεια ο αδελφος του !!!ειναι πολυ καλο παιδι ο αντρουλης μου Very Happy Very Happy Very Happy

Η πραγματική αγάπη δε κρύβεται...να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 29 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 29 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 29 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 29 669659

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ναι η αγαπη μου ειδες?

Η πραγματική αγάπη δε κρύβεται...να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 29 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 29 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 29 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 29 669659

σε ευχαρσιτω ευακι μου και εσυ οτι επιθυμεις πραγματικα..και συντομα νυφουλα...θες?θες?μπορει να μην θες Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Αχ επιστρέψαμε από τη βόλτα μας κορίτσια, έκανα μια καρμπονάρα ελαφριά στα γρήγορα..να σας πω, πειράζει να δώσω στην μικρή να φάει? τι λέτε? εσείς θα δίνατε? Δεν έχω βάλει μπέικον και τέτοια, μόνο λίγη πιπερίτσα κέρατο έκοψα μέσα...

καλα κανεις γιατι δεν ειναι πραγματικα ουτε δευτερολεπτο να τα αφηνεις τελικα τα ζουζουνια μας.και στα δικα σου φυσικα ευουλα να ντυθεις νυφουλα σου ευχομαι

mommy12585

mommy12585
mamavivo έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ναι η αγαπη μου ειδες?

σε ευχαρσιτω ευακι μου και εσυ οτι επιθυμεις πραγματικα..και συντομα νυφουλα...θες?θες?μπορει να μην θες Very Happy Very Happy Very Happy

Θέλω θέλω, αλλά είναι δύσκολα τώρα να γίνει,από οικονομικής άποψης και δεν θέλω να κάνω πολιτικό γάμο, πρώτη φορά σκέφτομαι ότι πραγματικά θέλω να πάω νυφουλα στην εκκλησία, είναι άλλη ευλογία πιστεύω από τα τυπικά του πολιτικού...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ναι η αγαπη μου ειδες?

τωρα σε βλεπω βιβη στο μσν.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ναι η αγαπη μου ειδες?

Θέλω θέλω, αλλά είναι δύσκολα τώρα να γίνει,από οικονομικής άποψης και δεν θέλω να κάνω πολιτικό γάμο, πρώτη φορά σκέφτομαι ότι πραγματικά θέλω να πάω νυφουλα στην εκκλησία, είναι άλλη ευλογία πιστεύω από τα τυπικά του πολιτικού...

και εμεις ευακι βαφτιση και γαμο καναμε μαζι για να αποφυγουμε καποια εξοδα να φανταστεις μονο 80 ατομα καλεσαμε.δεν μας επαιρνε και για και παραπανω αλλωστε.

mommy12585

mommy12585
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ναι η αγαπη μου ειδες?

και εμεις ευακι βαφτιση και γαμο καναμε μαζι για να αποφυγουμε καποια εξοδα να φανταστεις μονο 80 ατομα καλεσαμε.δεν μας επαιρνε και για και παραπανω αλλωστε.

Και εμείς το μετανιώσαμε που δεν τα κάναμε μαζί τελικά γιατί η βάπτιση ήταν σούπερ της μικρής, δούλευα και γω τότε και είχαμε κάποια λεφτά,σαν γάμος ήταν η βάπτιση τόσο ωραία όλα..στολισμοί, φαγητό, dj κλπ. Είχα 60 άτομα, περίπου τόσα υπολογίζω και για τον γάμο μας, άντε κάτι παραπάνω να είναι...άσε μπαίνω και κοιτάζω κάτι νυφικά τελευταία με τιμές 300-500 ευρώ αγορά στο ricardo και έχει και τα μαγαζιά φυσικά οπότε πας και βλέπεις..Τα κοιτάζω και τα ξανακοιτάζω, φοβάμαι μην μείνω στο χάζεμα..ελπίζω να μπορέσουμε κάποια στιγμή να το κάνουμε όπως το φανταζόμαστε. Αν δε τα καταφέρουμε μας βλέπω και σε κανένα ξωκλήσι στη Ρόδο, εμείς ο παπάς και ο κουμπάρος και μια χαρά!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 29 40746

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω φορεμα φορεσα λευκο σαν νυφικο ηταν παρα πολυ ωραιο 100 ευρουλακια το πηρα.
και μεις γαμοβαφτιση καναμε με 80 ατομα ,τραπεζι δεν εκανα,δεν υπηρχαν φραγκα.κατσαμε ολοι εξω απο την εκκλησια και μετα σπιτι με φιλους μονο και φαγαμε.

μια χαρα ηταν .
πλεον δεν χρειαζοντε πολλα.
αν θες και οταν θες να μου πεις να σε στειλω για φορεμα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:εγω φορεμα φορεσα λευκο σαν νυφικο ηταν παρα πολυ ωραιο 100 ευρουλακια το πηρα.
και μεις γαμοβαφτιση καναμε με 80 ατομα ,τραπεζι δεν εκανα,δεν υπηρχαν φραγκα.κατσαμε ολοι εξω απο την εκκλησια και μετα σπιτι με φιλους μονο και φαγαμε.

μια χαρα ηταν .

εγω παλι εβαλα τα πεθερικα μου και εσκασαν 2000 για το νυφικο μου.το εχω τωρα και το καμαρωνω σπιτι μου. Very Happy

mommy12585

mommy12585
mamavivo έγραψε:εγω φορεμα φορεσα λευκο σαν νυφικο ηταν παρα πολυ ωραιο 100 ευρουλακια το πηρα.

μια χαρα ηταν .

Βιβή μου έχεις δίκιο εδώ που τα λέμε, πλέον δε χρειάζονται πολλά, γιατί και αυτός με τους γάμους είχε παραγίνει εμπόριο, όπως συμβαίνει και με τις βαπτίσεις φυσικά. Ε κάτι τέτοιο βλέπω να κάνουμε και εμείς..και τραπέζι με λίγους και αγαπημένους... Το φόρεμα απόσο φάνηκε στη φωτό μου άρεσε πολύ πάντως. Δεν θα έλεγα με τίποτα ότι κοστίζει 100 ευρώ. Εμένα η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν τα νυφικά που είναι λίγο πιο πάνω από το γόνατο μπροστά και πίσω μακριά, τέτοιο θα ήθελα να φορέσω, μου αρέσει αυτό το στυλ γιατί είναι πιο νεανικό και ανάλαφρο, και μετά μαρέσει αυτό το στυλ που είχες εσύ το μακρύ έτσι χυτό που είναι ...μαρέσει που τοσυζητάω λες και θα παντρευτώ σε λίγο καιρό! Ξεσηκώθηκα μαυτά και μαυτά χαχαχαχα Laughing Laughing

mommy12585

mommy12585
grammatiki έγραψε:

μια χαρα ηταν .

εγω παλι εβαλα τα πεθερικα μου και εσκασαν 2000 για το νυφικο μου.το εχω τωρα και το καμαρωνω σπιτι μου. Very Happy

Τιτικά 1500 το αγόρασαν στην αδερφή μου τα πεθερικά της. έλεγε να το μεταποιήσει να το κάνει σαν φόρεμα αλλά δεν χωράει πλέον να το βάλει...και φαντάσου είναι και πολύ αδύνατη

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσοπουλα!!
βρε Γεωργια μου, τι επαθες σημερα??Πωπω, ευτυχως ειχε αντικλειδι η ξαδερφη , τι να πω??Αλλα και χλωρινη, ευτυχως!!Φανταζομαι θα τρομαξε ο μικρος και δεν το ξανακανει!Παρεπιπτοντως, στον υγραντηρα βαζουμε ξυδι οπως σου ειπαν οι κοπελιτσες μας!Εμεις τον εχουμε πλεον σαν παιχνιδι, παει η χρηση του!
Ζουζουνιτσα, μαλλον απο δοντακια ειναι τα δεκατα, οπως παλι σου ειπαν οι κοπελιτσες μας Razz !
Βιβηκα, να χαιρεσαι τον αντρα σου!!Κ τι ρωτας τωρα για δωρο??Απο μονη σου επρεπε να σκεφτεις τι θελουν οι αντρες χιχι Razz !Δε βλεπεις την Τιτικα που σου το προτεινε αμεσως??Κατι ξερει εκεινη Very Happy !!
Χαπινες, το θυμαμαι οτι ειχαμε στειελι μηνυμα,. αλλα τοσο καιρο που λειπεις πιστευα θα το ειχες ξεχασει!
Μομυ, με το καλο να παντρευτειτε λοιπον!!!Αυτο με τον καπνο το θυμαμαι!Και το Αλικακι μας το ειχε παθει!!
Εγω κοριτσια σημερα βρηκα τη γιατρο να τη ρωτησω για το θεμα της υδρονεφρωσης που εχουμε κθα πρεπει να συνεχισουμε την αντιβιωση για κανενα 6μηνο ακομα δυστυχως.Οσο φοραει πανα, εχει μεγαλυτερο κινδυνο για ουρολοιμωξη(που δεν πρεπει να παθει) και μαλλον ειναι η ωρα να αρχισω σιγα σιγα και γω την εκμαθηση.Εχουμε ενα γιο γιο επισης για παιχνιδακι, για να το ανοιγουμε κ να το γεμιζουμε παιχνιδακια!!Τα παιχνιδακια ομως πρεπει να αντικατασταθουν απο ...σκατουλάκια, αρα εχουμε πολύ δρομο μπροστα μας!!
Να ρωτησω βρε κοριτσακια, εχετε δωσει πρασο??Επειδη θα τα φτιαξω σημερα , δεν ξερω!Μου φαινεται οτι δεν θα μπορει να το φαει Rolling Eyes !
Α εμεις στο γαμο μας ειχαμε 1100 ατομα, ετσι συνηθιζεται εδω και καναμε και περικοπες , μη νομιζετε!!
Τρελομαμα, στειλε βρε κανενα μηνυματακι(προσωπικο καλέ Razz ) πού μενει η πεθερα!Πού ξερεις??
Α και κατι άλλο!!Δωστε μου ιδεες για παιδικο καθισματακι, πρεπει να παρω καινουριο, εχουμε ακομα το πρωτο(μεχρι 13 κιλα), αλλά εννοειται τα ποδια διπλωνουν αφου μπαινει αναποδα!
Φιλάκια σε ολες σας!Οταν μπορεσω, θα γραφω στο φεις που ειναι πιο γρηγορα!!Εχω και γω φωτογραφια γαμου!Ααααααχχ ,τοτε ημουν 27 Sad !!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσοπουλα!!
βρε Γεωργια μου, τι επαθες σημερα??Πωπω, ευτυχως ειχε αντικλειδι η ξαδερφη , τι να πω??Αλλα και χλωρινη, ευτυχως!!Φανταζομαι θα τρομαξε ο μικρος και δεν το ξανακανει!Παρεπιπτοντως, στον υγραντηρα βαζουμε ξυδι οπως σου ειπαν οι κοπελιτσες μας!Εμεις τον εχουμε πλεον σαν παιχνιδι, παει η χρηση του!
Ζουζουνιτσα, μαλλον απο δοντακια ειναι τα δεκατα, οπως παλι σου ειπαν οι κοπελιτσες μας Razz !
Βιβηκα, να χαιρεσαι τον αντρα σου!!Κ τι ρωτας τωρα για δωρο??Απο μονη σου επρεπε να σκεφτεις τι θελουν οι αντρες χιχι Razz !Δε βλεπεις την Τιτικα που σου το προτεινε αμεσως??Κατι ξερει εκεινη Very Happy !!
Χαπινες, το θυμαμαι οτι ειχαμε στειελι μηνυμα,. αλλα τοσο καιρο που λειπεις πιστευα θα το ειχες ξεχασει!
Μομυ, με το καλο να παντρευτειτε λοιπον!!!Αυτο με τον καπνο το θυμαμαι!Και το Αλικακι μας το ειχε παθει!!
Εγω κοριτσια σημερα βρηκα τη γιατρο να τη ρωτησω για το θεμα της υδρονεφρωσης που εχουμε κθα πρεπει να συνεχισουμε την αντιβιωση για κανενα 6μηνο ακομα δυστυχως.Οσο φοραει πανα, εχει μεγαλυτερο κινδυνο για ουρολοιμωξη(που δεν πρεπει να παθει) και μαλλον ειναι η ωρα να αρχισω σιγα σιγα και γω την εκμαθηση.Εχουμε ενα γιο γιο επισης για παιχνιδακι, για να το ανοιγουμε κ να το γεμιζουμε παιχνιδακια!!Τα παιχνιδακια ομως πρεπει να αντικατασταθουν απο ...σκατουλάκια, αρα εχουμε πολύ δρομο μπροστα μας!!
Να ρωτησω βρε κοριτσακια, εχετε δωσει πρασο??Επειδη θα τα φτιαξω σημερα , δεν ξερω!Μου φαινεται οτι δεν θα μπορει να το φαει Rolling Eyes !
Α εμεις στο γαμο μας ειχαμε 1100 ατομα, ετσι συνηθιζεται εδω και καναμε και περικοπες , μη νομιζετε!!
Τρελομαμα, στειλε βρε κανενα μηνυματακι(προσωπικο καλέ Razz ) πού μενει η πεθερα!Πού ξερεις??
Α και κατι άλλο!!Δωστε μου ιδεες για παιδικο καθισματακι, πρεπει να παρω καινουριο, εχουμε ακομα το πρωτο(μεχρι 13 κιλα), αλλά εννοειται τα ποδια διπλωνουν αφου μπαινει αναποδα!
Φιλάκια σε ολες σας!Οταν μπορεσω, θα γραφω στο φεις που ειναι πιο γρηγορα!!Εχω και γω φωτογραφια γαμου!Ααααααχχ ,τοτε ημουν 27 Sad !!

1100ατομα ε;πωπω χαιρετουρα παναγια μου.εγω της εχω παρει της besafe to isofix βεβαια η μανταμ δεν ηθελε με τιποτα να κοιταει αναποδα οποτε απο τη πρωτη βδομαδα το γυρισαμε κανονικα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
1100 ατομα?μας εστειλες τωρααααα

θα πιαστηκε το χερι και το μαγουλο παιδακι μου.
και μπαλοθιες
και τρελα γλεντια?
αυτα ειναι..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
και μεις 80?αχαχχαχααχχα τρελη διαφορα λεμε ετσι?
αχαχαχχα

καιναι δωσε πρασο ανετα ειναι και γλυκο ....θα ξετρελαθει πιστευωωω

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:1100 ατομα?μας εστειλες τωρααααα

θα πιαστηκε το χερι και το μαγουλο παιδακι μου.
και μπαλοθιες
και τρελα γλεντια?
αυτα ειναι..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
και μεις 80?αχαχχαχααχχα τρελη διαφορα λεμε ετσι?
αχαχαχχα

καιναι δωσε πρασο ανετα ειναι και γλυκο ....θα ξετρελαθει πιστευωωω

ειανι τελειο το πρασο και η μικρη μου τρελαθηκε και εγω.ειανι γλυκο και αφηνει και λιγο πικαντικο ναι .

mommy12585

mommy12585
1100!! Shocked Shocked Δεν έχουμε τόσο σόι εμείς καλέ........και να είχαμε δλδ, δεν παίζει να καλούσα τόσο κόσμο!!

Δώρα εμείς έχουμε αυτό το καθισματάκι της chicco... δε ξέρω αν είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο αυτό της φωτό, αλλά είναι φοβερό και κάθεται άρχοντας η μικρή μου!

http://www.chicco.gr/el/en_ka8isma_auttou_key_1_isofix_fuego_97.html

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις