Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
110 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 110 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ισα που θα προλαβω να απαντησω!!Η μαγικη φωνουλα καραδοκει!!Κια παραξενο που δεν εχει ξυπνησει ακομα δηλαδη!!
Κοριτσακια, ευχαριστω για τα καθισματακια, θα κανω γκαλοπ να δω τι θα παρω ετσι οπως παει!Ο αντρας μου δουλευαι καθε μερα και ετσι δεν εχουμε βρει χρονο να παμε μαζι!Γιατι μονη μου δεν παω τωρα, πατερας ειναι κ αυτος!Ε?ε??
Εδω καλεις πολυυυυυ κοσμο!!Αλλα ο γαμος εγινε και τελος του 06!!Αλλες εποχες τοτε!!Τωωωωωωρα Crying or Very sad !!Εσας παει και πολυ το ατομο, ετσι δεν ειναι??Αρα, δε συμφερει!
Ωραια, θα δωσω πρασο στο μπουμπουκι μου!!Σημερα φακες εχουμε, για αυριο προνοω!
ΑΚαι κατι άλλο!!Ξερει καμια απο εσας καποια γνωστη της που να κανει ενεσεις ηπαρινης??Μου περισσεψαν απο την εγκυμοσυνη 3 κουτια(απο 2 ενεσεις) κλεξαν 0,2 και ενα κουτι σαλοσπιρ!Το εχω βαλει αγγελια εδώ να τις χαρισω ,αλλά δεν εχει βρεθει κοπέλα !Αν ξερετε , πειτε μου!!
Σας αφηνωωωωωωωωωω Very Happy !!!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:αχ ναι στειλε μου να δω
και θελω να δω και την μυρσινη που ολο την κρυβεις Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

δωσε μου ενα ιμειλ σου να σου στειλω φωτος και απο γαμο και απο μυρσινη

και εγώ θέλω..αν θέλεις τιτίκα στέλνω μειλ με πμ

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αρχικά με τα τρέχοντα.. έχω δώσει καρμπονάρα με μπείκον μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, αλλά επείδη τα μακαρόνια τα τρώει μόνοςμε τα χέρια, έφαγε ουσιαστικά μακαρόνια με κρέμα γάλακτος τα άλλα δεν τα ακούμπησε... δεν είχα σκοπό να του δώσω, αλλά εκείνη την μέρα δεν έτρωγε με τίποτα το φαί του, πήρα και εγώ το δικό μας (καρμπονάρα), και άρχισα να τρώω μπας και ζηλέψει και φάει το δικό του, αλλά ο κύριος ήθελε το δικό μας... αμ πως??? γενικά αλαντικά και κρέμες γάλακτος δεν πολυ δίνω, αλλά τότε είμασταν μετά από την μεγάλη μας ίωση και δεν τον πολυ ζόριζα.. Smile
Επίσης έχω δώσει πράσσο και σε πρασσόρυζο, και σε πρασσοκοτόπιτα... και σε κιμά μετά από την συνταγή της Βιβής, είναι σαν το κρεμμυδάκι όποτε θεώρησα ότι δεν πειράζει... δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο σε κανένα από τα παραπάνω...

Ευάκι μου, τι σου έτυχε και εσένα... κάτι θυμάμαι... πωπω εδώ με έκραξε ο άντρας μου τώρα... αν είχα καταλήξει με το μικρό στο νοσοκομείο.... (αν με είχαν συνεφέρει....) θα με είχε πνίξει... Τον έχει τρελή εώς και υπερβολική λατρεία.... αύριο θα βγαίναμε όλοι μαζί, αλλά σήμερα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να βγουν οι δύο τους... έχει ακόμα νεύρα... θα τον καλμάρω το βράδυ... (δεν τον αδικώ και οι δικοί μου με έκραξαν άσχημα, είναι στην Αθήνα πήγαν να δουν την αδερφή), εγώ νομίζω αν το έκανε ο άντρας μου έναν καβγά θα τον πάταγα σίγουρά... Νιώθω ΤΟΣΕΕΕΕΣΣΣΣ τύψεις... είναι σίγουρα δικό μου λάθος... τι θα έκανα ΑΑΑΑΑΝΝΝΝ?????

Θα πάνε στο ζωολογικό κήπο μου είπε αύριο... δεν ξέρω δεν είναι λίγο μικρός, θα καταλάβει τίποτα... η θα του ξεφύγει θα μπει με τα μαιμούδια και άντε να τον ξεχωρίσεις μετά???? εσείς τα έχετε πάει ποτέ σε ζωολογικό???? μήπως θέλει να έχει κάνει όλα τα εμβόλια ή μήπως είμαι πολύ ξανθιά????

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Αρχικά με τα τρέχοντα.. έχω δώσει καρμπονάρα με μπείκον μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, αλλά επείδη τα μακαρόνια τα τρώει μόνοςμε τα χέρια, έφαγε ουσιαστικά μακαρόνια με κρέμα γάλακτος τα άλλα δεν τα ακούμπησε... δεν είχα σκοπό να του δώσω, αλλά εκείνη την μέρα δεν έτρωγε με τίποτα το φαί του, πήρα και εγώ το δικό μας (καρμπονάρα), και άρχισα να τρώω μπας και ζηλέψει και φάει το δικό του, αλλά ο κύριος ήθελε το δικό μας... αμ πως??? γενικά αλαντικά και κρέμες γάλακτος δεν πολυ δίνω, αλλά τότε είμασταν μετά από την μεγάλη μας ίωση και δεν τον πολυ ζόριζα.. Smile
Επίσης έχω δώσει πράσσο και σε πρασσόρυζο, και σε πρασσοκοτόπιτα... και σε κιμά μετά από την συνταγή της Βιβής, είναι σαν το κρεμμυδάκι όποτε θεώρησα ότι δεν πειράζει... δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο σε κανένα από τα παραπάνω...

Ευάκι μου, τι σου έτυχε και εσένα... κάτι θυμάμαι... πωπω εδώ με έκραξε ο άντρας μου τώρα... αν είχα καταλήξει με το μικρό στο νοσοκομείο.... (αν με είχαν συνεφέρει....) θα με είχε πνίξει... Τον έχει τρελή εώς και υπερβολική λατρεία.... αύριο θα βγαίναμε όλοι μαζί, αλλά σήμερα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να βγουν οι δύο τους... έχει ακόμα νεύρα... θα τον καλμάρω το βράδυ... (δεν τον αδικώ και οι δικοί μου με έκραξαν άσχημα, είναι στην Αθήνα πήγαν να δουν την αδερφή), εγώ νομίζω αν το έκανε ο άντρας μου έναν καβγά θα τον πάταγα σίγουρά... Νιώθω ΤΟΣΕΕΕΕΣΣΣΣ τύψεις... είναι σίγουρα δικό μου λάθος... τι θα έκανα ΑΑΑΑΑΝΝΝΝ?????

Θα πάνε στο ζωολογικό κήπο μου είπε αύριο... δεν ξέρω δεν είναι λίγο μικρός, θα καταλάβει τίποτα... η θα του ξεφύγει θα μπει με τα μαιμούδια και άντε να τον ξεχωρίσεις μετά???? εσείς τα έχετε πάει ποτέ σε ζωολογικό???? μήπως θέλει να έχει κάνει όλα τα εμβόλια ή μήπως είμαι πολύ ξανθιά????

χαχαχα γεωργία μου όχι δε νομίζω να πειράζει να πάει, άλλωστε δεν θα έρθει σε άμεση επαφη με τα ζώα το παιδί, θα το χαρεί πάντως σίγουρα. τώρα που θα ανοίξει και άλλο ο καιρός το σκεφτόμαστε και εμείς να πάμε στο αττικό πάρκο κάποια στιγμη. είχα πάει παλιότερα και ήταν ωραία

Τις τύψεις θα τις ξεπεράσεις γρήγορα μην ανησυχείς, προχωράμε!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα,κοπελιές!!!
Γεωργία μου,πωωωωω...τι ήταν αυτό που έπαθες....Ο Χριστός και η Παναγία....
Ευτυχώς που είχες το κινητό σου μαζί!Αλήθεια,πώς κι έτσι???Το έχεις πάντα μαζί σου ή έτυχε???
Διάβασα την ιστορία και τρελλάθηκα!
Ευτυχώς όλα καλά,αλλά κι εσύ τι φταις??Πού να το φανταζόσουν??Φαντάζομαι,οτι οι δικοί σου σου είπαν ότι θα έπρεπε να το φαβταστείς,ε???
Ρε κορίτσια,αυτό το πράμα ότι το μυαλό το δικό μας πρέπει να τρέχει πάντα πιο μπροστά από τα γεγονότα με τρελλαίνει!
Είναι ένας διαρκής φόβος που συνέχεια με κάνει και σκέφτομαι..."χμμμ,καλύτερα να μην το κάνουμε αυτό γιατί μπορεί να πάθει εκείνο ή το άλλο" και αυτό με κάνει και χάνω,νομίζω,πολλές στιγμές...
Το νιώθετε ποτέ???
Τέλος πάντων,εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα και καλό ήταν που μας το διηγήθηκες για να έχουμε το νου μας..
Ωχ,Παναγία μου.....
Φιλάκια σε όλες και καλό ΣΚ!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα κοριτσια πως εισται?γεωργια μου τι να πω κοπελα μου εγω θα ειχα πεθανει!!!

εμεις κοριτσια ειμαστε χαλια τιν πηγαμε στον γιατρο εχουμε ιωση με πολυ ερεθισμενο λαιμο...επισης και γαστρεντεριτιδα,ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε,ολο διαρειες εχουμε και πυρετο 38.4 ειμαι κοματια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 585182

ολο στο μπανιο ειμαστε και πλενομαστε,τι ειναι τωρα αυτο που παθαμε ξαφνικα....

καλο σ/κ να εχετε να περασετε καλα!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα βρε ζουζού μου....κρίμα!
Περαστικά!
Τελικά,όπως αποδείχθηκε δεν ήταν και τόσο αθώος ο πυρετούλης ε???

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αλικακι έγραψε:Έλα βρε ζουζού μου....κρίμα!
Περαστικά!
Τελικά,όπως αποδείχθηκε δεν ήταν και τόσο αθώος ο πυρετούλης ε???

αχ αλικακι μου οχι δεν ηταν δυστηχως,το ηξερα γιατι ποτε δεν μου εκανε πυρετο,τωρα με νοιαζει να γινει καλα Rolling Eyes ειμαι παρα πολυ αγχωμενη γιατι γαστρεντεριτιδα πρωτη φορα περναμε,ο γιατρος ειπε μαλλον απο το παρτυ κολησε,μετα λεω οτι εγω φταιω που τιν εχω πιεσμενη μην παμε εδω ,μην παμε εκει....να γιατι ειμαι ετσι γιατι υπαρχουν ατομα που δεν τους νοιαζει αν τα παιδια τους ειναι αρωστα τα βγαζουν εξω,και αν κολλησουν αλλα χεστηκαν Crying or Very sad

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχεις απόλυτο δίκιο που είσαι αγχωμένη..και ποιά μαμά δεν θα ήταν???
Αλλά είναι λύση να μην τα πηγαίνουμε πουθενά??Τα μικρόβια κολλάνε και από τον αέρα,μην ξεχνάς...Και σε μια παιδική χαρά να τα πάμε μπορεί να κολλήσουν!
Κι όταν πάνε σχολείο..τι θα κάνουμε???
Μες στο πρόγραμμα είναι όλα πιστεύω..
Άντε μωρε...μην νιώθεις τύψεις και από πάνω...όλα καλά θα πάνε!!
Σου εύχομαι να περασει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!!!
Φιλάκια πολλά να δώσεις στην ζουζουνίτσα σου!!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλικάκι και Ζουζού σας ευχαριστώ κα εσάς για την συμπαράσταση... το κιν Αλικάκι συνήθως το έχω πάνω μου,αν έχει η πιτσάμα τσέπη γιατί το σπίτι είναι μεγάλο και δεν το ακούω αν χτυπάει... και συνήθως όταν είμαι σπίτι καθημερινή δεν σταματάει από την δουλεία.... Ναι οι γονείς μου και ο άντρας μου, μου είπαν ότι θα έπρεπε να το είχα προβλέψει... δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι έχουν δίκιο... και εγώ αν το είχαν αυτοί κάτι παρόμιο θα είχα πει, άσε που αν είχε συμβεί αυτό στους γονείς μου δεν ξέρω αν τους το είχα ξανα αφήσει... άρα είναι τόσο αυστηροί μαζί μου όσο είμαι και εγώ με τον εαυτό μου... σίγουρα θα το ξεπεράσω, νομίζω ότι ήδη μου φεύγει... αλλά δεν θα πάψω να πιστεύω ότι φταίω... έφερα στο κόσμο ένα πλασματάκι που αν και μεγάλωσε εξαρτάται ακόμα από μένα... αν πάθει κάτι (ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ!!!), και ήταν υπ'ευθύνη μου δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου... αυτή είναι η αλήθεια μου... μπορεί να είναι σκληρή αλλά αυτό πιστεύω... ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ... ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ... no matter what!!!

Zoυζού περαστικά σας... και πυρετό και γαστρεντερίτιδα??? πώπω το κουκλάκι μου... κάνει και εμετούς ή μόνο διάροια??? Σου είπε ο γιατρός ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ... περάσαμε και από αυτό οπότε κυνήγατην τουλάχιστον ένα λίτρο πρέπει να το πίνει με γάλατα νερά τσάγια και τα λοιπά... και υπομονή κουκλίτσα συνήθως η γαστρεντερίτιδα κρατάει 3 μέρες και μέχρι να σφίξουν όλα πάλι καμιά βδομάδα με 10 μέρες... κουράγιο...

Εμείς τελικά δεν πήγαμε ζωολογικό σήμερα, αλλά κάτω στην παραλία στο λευκό πύργο, περάσαμε από το πάρκο του νερού, που πια το έχω παρατήσει και έχει βαλτώσει, πέξαμε στην παιδική χαρά... περπατήσαμε, και γύρίσαμε τον πήρε ο ύπνος στο αμάξι... έφυγε και ο βήχας ευτυχώς... σταμάτησα τις μάσκες... βάζω λίγο ορό ακόμα αλλά λέω να το σταματήσω και αυτόν αύριο ανάλογα τι βράδυ θα περάσουμε...

Φιλιά και στις υπόλοιπες και καλό σ/κ να έχουμε...

Εμείς αύριο το μεσημέρι θα πάμε στην πεθερά για μπακαλιαράκια και σκορδαλιά όπως λέει και το έθιμο....

Την Ευά την λένε Ευαγγελία και αύριο γιορτάζει???? να ξέρω αν είναι να ευχηθώ....

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 417472

Ζουζού μου

mommy12585

mommy12585
Γεια σας κοριτσιάααα!!! Σήμερα δεν πρόλαβα να μπω γμτ!!! Λοιπόν, εμείς σήμερα φάγαμε φακίτσες ωραιότατες, αλλά τώρα το βράδυ χτυπήσαμε και μια πιτσα με τον άντρα μου delivery χεχε...αύριο θα είναι μια τέλεια ημέρα, θα πάμε εκκλησία το πρωί, μετά βολτούλα και μετά για φαγητό.. είναι η ημέρα του μπακαλιάρου σκορδαλιά..και μετά μπόλικες μέντες για την αναπνοή!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Η μικρή σήμερα μου έκανε διάρροια δεν ξέρω γιατί, φοβάμαι επειδη πάταγε ξυπόλητη όλη μέρα θα κρύωσε η κοιλιά της...μιλάμε αηδίασα μεσημεριάτικα πασάλειψε τα πάντα, κατευθείαν για ντους την πήγα και τα ρούχα πλύσιμο χαχα

Κάνει ζεστούλα αυτές τις μέρες γενικώς και είναι πολύ ηλιόλουστα, η μικρή μου άρχισε να βγάζει τις φόρμες και να γδύνεται...

Εν τω μεταξύ στην παιδική χαρά χθες βρήκε και άλλο αγοράκι για παρέα..ενα 3 ετών ήταν εκείνο τη φώναζε να κάνουν μαζί αλογάκι..καλά η δικιά μου έχει τόσα κοριτσάκια και τρέχει πίσω από τα αγοράκια..θα με τρελάνει τελείως!

Ζουζουνίτσα μου περαστικά στο μικρούλι σου, άντε μην ανησυχείς το τελευταίο να είναι για φέτος θα περάσει...

Γεωργία μου ναι Ευαγγελία με λένε Very Happy

Πολλά φιλιά σε όλες! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 379767

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!! Εύα και Ευαγγελία μου χρόνια πολλά για τη γιορτή σας!!!!!

Χάθηκα, δε σας προλαβαίνω, τελευταίες μέρες η κούραση βαράει κόκκινο... Μάλλον φταίει και η ιδιαιτερότητα της κατάστασής μου, πώς θα την παλέψω με τόση κούραση; Εντωμεταξύ, η μικρή όλο θέλει να την παίρνω αγκαλιές, να την κάνω κούνια και να χοροπηδάμε... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 911307 Και μέσα σ' όλα αυτά έχω ξεχάσει να πάρω τον γυναικολόγο μου τηλ να τον ρωτήσω τι παίζει με τα βάρη που σηκώνω...
Χτες, αφήσαμε τη μικρή στα πεθερικά για να κάνουμε κάποιες δουλειές με την ησυχία μας, μετά -μιας και ήμασταν στη Βουλιαγμένης- πήγαμε για φαγητό και καφέ στη Γλυφάδα τα 2 μας (οκ, υπήρχε κι ένας μικρός... παρείσακτός, χαχα) και μετά γυρίσαμε και περάσαμε από τα πεθερικά για να πάρουμε τη μικρή. Η οποία μικρή μόλις με είδε εκεί άρχισε να κάνει σβούρες, να χορεύει και να τσιρίζει από τη χαρά της, σόου μιλάμε! Laughing Αλλά μετά συνήλθε κι επειδή ήταν και η ανιψιά μου εκεί συνέχισαν το ξεσάλωμα μέχρι να την πάρουμε (με τα 1000 ζόρια τα καταφέραμε μόνο και μόνο επειδή ήμουν κι εγώ εκεί, όταν πάει να την πάρει μόνος του ο άνδρας μου γίνεται κακός χαμός!) να πάμε σπίτι πτώματα... Το θέμα μου είναι το εξής: Παρατήρησα μια καινούρια συμπεριφορά, που δεν ήταν του χαρακτήρα της μικρής, αλλά μάλλον το κάνει λόγω της ανιψιάς (ένας χρόνος και 3 μήνες μεγαλύτερη). Η ανιψιά που λέτε, κάνει διάφορες ζήλειες απέναντι στη μικρή: μην δει ότι η μικρή θα πιάσει ένα παιχνιδάκι-μπιχλιμπιδάκι, θέλει να της το πάρει από το χέρι, θέλει μόνο αυτό και χτυπιέται από το κλάμα. Μέχρι πρότινος η μικρή της το έδινε (με τη βοήθειά μας), τώρα όμως η μικρή δεν ήθελε να της το δώσει και το έσφιγγε καλά στο χέρι της. Δε μου αρέσει που δεν δίνει τα παιχνίδια που κρατάει, από την άλλη όταν η άλλη όλο θέλει να της τα παίρνει από το χέρι και ποτέ δεν της έχει δώσει τίποτα, λογικό δεν είναι που τα κάνει αυτά; Κι επίσης με ενόχλησε και η συμπεριφορά της κουνιάδας, που 2 φορές που παίχτηκε το προηγούμενο σκηνικό, πήρε το παιχνίδι από το χέρι της Δανάης και το έδωσε στην ανιψιά. Αποτέλεσμα; Η δικιά μου να σπαράζει από το κλάμα. Εμένα με ενόχλησε αυτό, θέωρώ πως η ανιψιά πρέπει να μάθει να παίζει με αυτά που έχει και όχι να της δίνουν ο,τι θέλει, ακόμα κι αν αυτό το κρατάει άλλο παιδάκι. Και με ενόχλησε που για να μην κλαίει η δικιά της έκανε τη δικιά μου να κλαίει. Ήμασταν στο σπίτι της πεθεράς, γι αυτό και δεν είπα τίποτα, αλλά πραγματικά, αν ξαναγίνει θα μιλήσω και δε με νοιάζει που θα βρισκόμαστε. Χώρια που τόσες φορές που αφήνουμε τη μικρή στην πεθερά, εμένα ποιος μου λέει ότι δεν γίνεται το ίδιο πράγμα όσο λείπω; Εσείς τι λέτε;

Γεωργία μου φρίκαρα εντελώς όμως! Περιέγραψα το σκηνικό σας και στον άνδρα μου και φρίκαρε κι αυτός. Αλλά παρόλα αυτά, εγώ δεν μπορώ να θυμώσω τόσο μαζί σου. Αν μέχρι τότε δεν ήξερε να κλείνει μπαλκονόπορτες, πού να το σκεφτείς; Και πάλι, έχοντας τόσα στο μυαλό, και είναι και η ρημαδοκούραση, είναι τόσο εύκολο να σου ξεφύγει κάτι... Εγώ νομίζω πως κανένας γονέας δεν είναι τέλειος σε αυτά, τα παιδάκια μας μεγαλώνουν και λίγο λόγω τύχης! Χτες με ψιλοπήρε ο ύπνος στον καναπέ και η μικρή σε 2' είχε πάρει και άδειασε πάνω της κάτι σαπουνάκια (υγρά) ξενοδοχείου... Θα μπορούσε να τα έχει καταπιεί και φοβήθηκα πολύ, αλλά, όπως είπε και ο σύζηγος, είναι πολύ πικρά γι' αυτό, κι ελπίζω να έχει δίκιο! Εγώ πάντως, αν και μπορεί να θύμωνα με κάποιον άλλον, μαζί σου δεν μπορώ να θυμώσω τόσο. Όταν κρατάς το παιδί τόσες ώρες, είναι εύκολο να ξεφύγει κάτι, ειδικά όταν είναι και ζιζάνιο... Όταν το κρατάει κάποιος άλλος οφείλει να είναι πιο προσεχτικός γιατί δεν το κρατάει συνήθως τόσες ώρες όσες εσύ...

Ζουζού μου περαστικάκια σας!!!! Τελικά ιωσούλα πάλι, υπομονή να σας περάσει το συντομότερο!!! Πραγματικά, κάποιες φορές δεν μπορείς να το αποφύγεις και αν το παιδί έχει ευάλωτο ανοσοποιητικό δε θα τη γλιτώσει δυστυχώς! Υπομονή, σε λίγο θα ανοίξει οριστικά ο καιρός και θα ηρεμήσετε κι εσείς λιγάκι!!!

Αυτά, σας ζάλισα! Σήμερα δεν ξέρω πού θα φάμε, με ποιούς δηλαδή. Είναι και οι γονείς μου αλλά και τα πεθερικά. Ελπίζω να μην τσακωθούμε μονάχα...! Σας φιλώ γλυκά (σόρρυ για το σεντόνι!) και να έχετε μια υπέροχη μέρα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 417472

annibal

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σας κορίτσια! Σας διάβαζα συνέχεια αλλα ποτέ δ προλαβαινα να απαντήσω.
Χρόνια πολλα Εύα κ Ευαγγελία.
Γιωργια μου πραγματικά αγχωθηκα με το σκηνικο με το μικρο. Φαντάζομαι το δικό σου σοκ! Μερικ πράγματα γίνονται για να αποφύγουμε αλλα, χειρότερα. Μετα απο αυτο θα είμαστε όλες πιο προσεκτικές γιατί πίστεψε με, σε όλες μας μπορούσε να συμβεί.
Ζουζου περαστικα στη μικρή. Καταλαβαινω, μεγάλο ζορυ περνάτε. Υπομονή κ εύχομαι να αναρρωσει γρήγορα η μικρή κ να συνεχίσεται τις εξορμήσεις.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
κοριτσακια μου!!!τι κανετε?σας ελειψα?εμενα μου λειψατε πολυ!τι κανουν τα ζουζουνια σας?ζουζουνιτσα ειδα οτι ειναι αρρωστουλα?περαστικα.εχουμε κανενα αλλο νεο σημαντικο που πρεπει να μαθω?δεν μπορω να κατσω να να διαβασω τοοοσα πολλα.
ΕΥΑ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

annibal

Γεια σου τουρτιτσα!
Crazymommy σίγουρα η κατάσταση σου επηρεάζει τις αντοχές σου. Να προσεχείς όσο περισσότερο μπορείς. Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο ότι μπορείς να λες ' η κοιλιά της μαμάς πονάει λιγο' ώστε να αΠοφευγεις τις πολλές αγκαλιές. Δε ξέρω αν συμφωνώ με αυτο γιατί δε ξέρω πως νιώθει το παιδι ακούγοντας το. Στο βιβλίο έλεγε ότι δ πρέπει να λες ' η Μαμα έχει νινι στη κοιλιά κ δ μπορει' γιατί δημιουργείται ανταγωνισμός πριν ακομη γεννηθεί το μικρο.
Η σγμπεριφορα της συνυφαδας σου ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ. Πρέπει να κρατά τις ισορροπίες κ όχι να υπερασπίζεται με αυτο το τροπο μόνο το δικό της παιδάκι. Όσο για τη μικρή σου είναι λογικό να μη θέλει να δίνει τα παιχνίδια που κρατάει. Νομίζω ότι είναι κ καλο που αντιδρά. Ούτε σε εμάς θα άρεσε να μας αρπάζουν τα πραγματα πο τα χέρια. Εξάλλου σε αυτη την ηλικία δε μπορούν να μοιραστουν.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
τρελλομαμα εισαι εκγυος??????????

mommy12585

mommy12585
Γεια σας κοριτσάκια μου. Ευχαριστώ για τις ευχές σας!! Σήμερα από το πρωί γυρνούσαμε έξω για φαγητό και μετά για καφέ οικογενειακώς. Αφήστε, έντυσα την μικρή ωραιότατα και στο δρόμο που κοντεύαμε στο σπίτι της αδερφης μου γκρίνιαζε πολύ και την πήρα αγκαλιά και ρίχνει ένα ξερατο, γίναμε και οι δυο χάλια! Πήγαμε στο σπίτι της αδερφής μου και την έβαλα για ντους κατευθείαν και εγώ δανείστηκα ρούχα από την αδερφή μου, μέχρι και τη ζακέτα μου γέμισε...μπλιααααααχχχχχχχ........Κρύωσε το στομάχι της αυτές τις μέρες το μωρό μου σίγουρα. ευτυχώς στον γυρισμό κοιμήθηκε και το έχει παρει σερί ήταν κομμάτια εντελώς, δεν κοιμήθηκε και το μεσημέρι...Ωραία περάσαμε πάντως δεν μπορώ να πω...

Γεωργία τουρτίτσα χάθηκες καλέ από την ομαδούλα!!! Welcome backkkkk!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 654316

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια γειά σας...

Ευάκι και από εδώ να σου ευχηθώ χρόνια πολλά... καλέ η Ευαγγελια ποια είναι η ζουζού??? και ξέχασα η γαιδούρα να της ευχηθώ... συγνώμη να σε χαιρόμαστε και εσένα και ότι επιθυμείς Ευαγγελια μου χρόνια πολλά πολλά...

Ευάκι περαστικά στην μικρούλα μήπως έχετε και εσείς την γαστρεντερίτιδα που κυκλοφορεί... αλλά για να λες κρύωμα κάτι θα ξέρεις... πολλά υγρά και εσείς μην το ξεχνάς.... υπομονή το γλυκούλι μου... είδα και φώτο... μια κούκλα...και τι ωραία οικογένεια που κάνετε και οι τρεις σας... ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ

Τουρτίτσα???????? It's real you?????
Καλοσόρισες πίσω... πες μας γιατί χάθηκες αν και κάτι πήρε το αυτί μας... Laughing Laughing Laughing Laughing όχι που δεν θα έπαιρνε έχουμε το ραντάρ το Αλικάκι που μας έχει όλες φακελομένες...

Τρελομάνα και annibal ευχαριστώ για την συμπαράσταση.... εννοείται ότι δεν τον αφήνω πια από τα μάτια λεπτό... να σκεφτείτε επειδή έχω σε όλες τις εσωτερικές πόρτες κλειδί από την έξω πλευρά για να τις κλειδώνω και να μην μπαίνει στα δωμάτια και στα μπάνια... τώρα όποτε είναι ξύπνιος και θέλω να μπω σε ένα δωμάτιο βγάζω το κειδί και το βάζω στην τσέπη, μην με κλειδώσει και σε κανένα δωμάτιο καταλάθος και δεν έχω και οπτική επαφή... δεν ξέρει να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει μόνο με τα κλειδιά στις κλειδαριές παίζει προς το παρόν, αλλά και τα χερούλια από τις μπαλκονόπορτες δεν ήξερε και να τι πάθαμε... που ξέρω πότε θα το κάνει και αυτό πρώτη φορά...

Σήμερα πήγαμε στην πεθερά για φαγητό... και μου είπε ότι θα πάρει δυο μέρες άδεια κάποια στιγμή σύντομα και να της πάω το μικρό να τον κρατήσει όλη μέρα... άκουσα και κάτι καλό.. όχι ότι θα της τον αφήσω όλη μέρα αλλά από τον να τον κοιμίζει (χωρίς να τον αλλάζει) προτιμώ να τον έχει λίγες μέσα στην μέρα, να μην είναι και αυτό κλεισμένο μέσα στο γραφείο αυτές τις μέρες... δεν ξέρω αν θα το κάνει βέβαια είδομεν...

Φιλιά σε όλες... ελπίζω να έχουμε μία υπέροχη αβδομάδα με εξίσου τέλειο καιρό....

Ζουζού, Σωτηρία και οι λοιπές από Θεσσαλονίκη... ετοιμάζουν συνάντηση εδώ...παίζει θεματάκι.. βέβαια λένε για κέντρο Αριστοτέλους.. οι κοπέλες μάλλον έχουν μωρά... δεν ξέρω αν απευθύνονται σε όλες... λογικά ναι για να άνοιξε θέμα... έκανα ερωτήση για λεπτομέρειες... τσεκάρετε αν θέλετε και we'll keep in touch!!!

(αχ σεντόνι...σεντονάκι...)
Φιλιά σε όλες...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε;χρονια πολλα στις εορταζουσες ζουζουνιτσα και μομμυ .τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν;εμεις περασαμε φανταστικο σκ.ρε σεις κοριτσια να σας ρωτησω οταν κανατε το τριπλο εμβολιο σας εκαναν πυρετο;εμενα μου εκανε το σββατο το απογευμα μετα τελος και χτες το βραδυ ηταν πολυ ανησυχη στον υπνο της πεταγοταν παραμιλουσε κλαψουριζε δε ξερω τι εινια αυτο τωρα.μαλλον θα την παω στην παιδιατρο σημερα γιατι ανησυχω λιγο.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα κοριτσια.τι κανετε.εγω κοριτσια μου χαθηκα γιατι χαλασε το λαπ τοπ,τωρα ομως επεστρεψα δυναμικα.το μικρο μου κοιμαται ακομα,περιεργο,θα χιονισει αυριο,αλλα μαλλον ειναι απο την αλλαγη της ωρας.
τοσο καιρο που ειχα να γραψω τα νεα μας καναμε προοδο μεγαλη.κοψαμε τα αλεσμενα,τρωει τραχανα,που ουτε να τον δει δεν ηθελε.χρησιμοποιουμε το γιογιο λιγο πιο συχνα και την πιπιλα οταν ξυπναει μου την δινει μονη της.βεβαια στην διαρκεια της μερας μου την ζηταει,της λεω οταν θα κανεις νανι και μου λεω η πονηρη οτι θελει να κοιμηθει,για να παρει την πιπιλα.και επισης λεει τα παντα τωρα πια,οτι ακουσει θα το πει,συνενοουμαστε ανετα.γλωσσοκοπανα και φωνακλου μου βγηκε και αυτη σαν την μεγαλη.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια.τι κανετε.εγω κοριτσια μου χαθηκα γιατι χαλασε το λαπ τοπ,τωρα ομως επεστρεψα δυναμικα.το μικρο μου κοιμαται ακομα,περιεργο,θα χιονισει αυριο,αλλα μαλλον ειναι απο την αλλαγη της ωρας.
τοσο καιρο που ειχα να γραψω τα νεα μας καναμε προοδο μεγαλη.κοψαμε τα αλεσμενα,τρωει τραχανα,που ουτε να τον δει δεν ηθελε.χρησιμοποιουμε το γιογιο λιγο πιο συχνα και την πιπιλα οταν ξυπναει μου την δινει μονη της.βεβαια στην διαρκεια της μερας μου την ζηταει,της λεω οταν θα κανεις νανι και μου λεω η πονηρη οτι θελει να κοιμηθει,για να παρει την πιπιλα.και επισης λεει τα παντα τωρα πια,οτι ακουσει θα το πει,συνενοουμαστε ανετα.γλωσσοκοπανα και φωνακλου μου βγηκε και αυτη σαν την μεγαλη.

καλημερα γεωργια καλως μας ηρθες και παλι.ελα ρε συ πωπω προοδους.μονο η δικιαμου μαλλον εμεινε της ομαδας που τρωει ακομη αλεσμενα.και γιογιο ε;πωπω τελεια.χαχαχαχαχα τα κοριτσια τελικα ειναι γλωσσοκοπανες.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
πολυ ομως βρε τιτικα μου και εγω εχω δυο και ωρες ωρες δεν αντεχω αλλο,μιλανε ασταματητα.
οσο για τα αλεσμενα δεν το πιεσα απλα της εδινα απο αυτο που τρωμε και εμεις που ηξερα οτι μπορει να το φαει.μη ξεχνας οτι η δικια μου ειναι και φαταουλας.μονο τα φρουτα της δινω αλεσμενα γιατι διαφορετικα τρωει μονο το αχλαδι.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπελίτσες μου!!!
Τι μου κάνετε???

Γεωργία μου-τουρτίτσα καλώς ήρθες!!!!
Ανησυχήσαμε πραγματικά αλλά ευτυχώς που ενημερώθηκε το Ναταλλάκι και ενημέρωσε το Νενάκι και με ενημέρωσε και μένα.. Very Happy

Σήμερα έχει ο μπαμπάκας μου γεννέθλια!!!!Θα το γιορτάσουμε το απογευματοβραδάκι...

Πάω να διαβάσω τι γράψατε..

Άνιμπαλ,ελπίζω να φάνηκες!Πού είσαι???
Ζουζού μου,το κοριτσάκι σου τι κάνει???

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοπελίτσες μου!!!
Τι μου κάνετε???

Γεωργία μου-τουρτίτσα καλώς ήρθες!!!!
Ανησυχήσαμε πραγματικά αλλά ευτυχώς που ενημερώθηκε το Ναταλλάκι και ενημέρωσε το Νενάκι και με ενημέρωσε και μένα.. Very Happy

Σήμερα έχει ο μπαμπάκας μου γεννέθλια!!!!Θα το γιορτάσουμε το απογευματοβραδάκι...

Πάω να διαβάσω τι γράψατε..

Άνιμπαλ,ελπίζω να φάνηκες!Πού είσαι???
Ζουζού μου,το κοριτσάκι σου τι κάνει???

καλημερα αλικακι να τον χαιρεστεεεεεεε

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Αν και ξύπνησα πολύ δύσκολα - είναι και αυτή η χαζοαλλαγή της ώρας... Γκρρρρρ!!!

Τουρτίτσα μας καλώς ήρθες και πάλι! Η αλήθεια είναι πως είχαμε ανησυχήσει λιγάκι, αλλά τελικά το λαγωνικό μας (αλικάκι) μας ενημέρωσε... Ήταν βέβαια ευκαιρία για αποτοξίνωση, ε; Razz
Άντε, καλωσήρθατε το κλαμπ των μη-αλεσμένων! Laughing Εξακολουθεί να σου τρώει αρκετά; (όσο για σένα Τιτίκα μου, να μην ανησυχείς, θα τα κόψει και η μικρή σου όταν νιώσει έτοιμη!)
Ναι, ισχύει το ότι είμαι έγκυος! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 215994 Αλλά ακόμα δεν το είδαμε (είναι πρόσφατο το νέο), σε μια εβδομάδα για την ακρίβεια, κι ελπίζω όλα να πάνε καλά!!! Προς το παρόν πολύυυυυ κούραση....... Sleep

Εύα μου περαστικά στο κοριτσάκι σου!!! Αν και ήταν σπαστικό όλο αυτό όπως έγινε, το σημαντικό είναι να είναι η μικρή σου καλά!!! Ελπίζω να μην έχετε άλλο... επεισόδιο!!!

Annibal μου συμφωνώ απόλυτα, απλά ρώτησα κι εσάς για να σιγουρευτώ ότι δε σκέφτομαι μόνο εγώ έτσι... Είναι κουνιάδα μου και όχι συνυφάδα, οπότε μετά από όλη αυτή την ιστορία που είχε προηγηθεί με τα πεθερικά θα πρέπει να είμαι προσεχτική... Παρόλα αυτά, αν δω τέτοιο περιστατικό να επαναλαμβάνεται θα μιλήσω στάνταρ... Το κακό είναι ότι για να βλέπω ότι η μικρή μου έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί στην ξαδερφούλα της (μέχρι πρότινος δεν είχε τόσο πρόβλημα να δώσει το παιχνιδάκι που κρατούσε στα χέρια και να πάρει κάτι άλλο), αυτό εμένα μου λέει ότι το περιστατικό έχει επαναληφθεί... Δυστυχώς η μικρή βρίσκεται συχνά στα πεθερικά εν τη απουσία μου και πολλές φορές πάει εκεί και η κουνιάδα μου με τη μικρή της. Κάθε φορά που λείπω, όταν τους ρωτάω μου λένε πάντα ότι οι μικρές παίζουν μια χαρά μεταξύ τους και ούτε ζήλειες ούτε τίποτα. Πώς τυχαίνει κάθε φορά που βρίσκομαι κι εγώ εκεί η ανιψιά να κάνει όλο ζήλειες στη Δανάη και τελικά δεν τις έχω δει και ποτέ να παίζουν μαζί, η κάθεμιά με τα δικά της, μέχρι που θα κάνει η μεγάλη ζήλεια και θα έχουμε κλάμματα... Γιατί νομίζω ότι με κοροϊδεύουν λιγάκι; ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 4872 Mad

Αλικάκι μου τώρα είδα ότι μπήκες στο μεταξύ, άντε και θα έπαιρνες πάλι κ.π., στο τσακ πρόλαβες! Razz Να χαίρεσαι το μπαμπάκα σου!!! Αύριο έχει γενέθλια ο αντρούλης μου, χιχι! Κοντά-κοντά...

Πάντως κοριτσομανούλες, η δικιά μου δε μιλάει όλη την ώρα... ακόμα τουλάχιστον! Ξέχασα να σας πω ότι μάθαμε να λέμε και το όνομά μας!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 30 328109
-Πες μας πώς σε λένε;
-Δανάααααααααηηηη... (ή Νανάααααααααηηηη...)
Laughing Laughing Laughing
Ετοιμάζονται κι άλλα δοντάκια-πήραν φόρα! Αλλά όπως είπα είναι πολλές οι στιγμές που είναι ήσυχη και απλώς κάνει... ταρζανιές ή αταξίες!!! Εμ βέβαια, θέλει συγκέντρωση για να πετύχει η σωστή ταρζανιά!!! Laughing

Με την ευκαιρία, λογικά η Ana πρέπει να έχει γεννήσει... Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις