Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
104 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 104 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου,

να χαιρομαστε τις ευαγγελιες μας . Very Happy Very Happy Very Happy
βρε τιτικα ποτε κανατε το τριπλο?
ευακι χρονια πολλα και περαστικα καμαρι μου.ειναι καλυτερα η μικρη?
Sad γεωργια μου τι εννοεις δεν τον αλλαζει η πεθερα? Shocked
τουρτιτσα εμεις τα ειπαμε...welcome bacκ και ζουλευω πω πω τι προοδος ειναι αυτη? Very Happy Very Happy
εμεις περασαμε τελειαααααααααα ..βεβαια χτες ειχαμε ατυχημα,επεσε στις κουνιες και εσχισε το χειλος του ...αιμα ποταμι...ευτυχως ηταν ο σπυρος μαζι μου γιατι αλλιως θα ειχα λιποθυμησει.πρηστηκε λιγο το χειλακι του αλλα το αιμα σταματησε γρηγορα.και συνεχισε να παιζει.πηγαμε και σε 2 παρτυ το σαβατο και ξεσαλωσε ταμαλα.
σημερα ξυπνησε με γκρινια αλλα βλεπει ντιεγκο τωρα και ηρεμησε λιγο
εχει πληρει αρνηση να τρωει πλεον.μονο κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες θελει και φετα.
τερμα τα κοκκινιστα ,τα πρασινα.ευτυχως τρωει και φρουτα.
τι θα κανω?
πεστε κανα κολπο για να τρωει.

αυτα ,αργησα σημερα πολυ στην δουλεια Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου,

τουρτιτσα εμεις τα ειπαμε...welcome bacκ και ζουλευω πω πω τι προοδος ειναι αυτη? Very Happy Very Happy
εμεις περασαμε τελειαααααααααα ..βεβαια χτες ειχαμε ατυχημα,επεσε στις κουνιες και εσχισε το χειλος του ...αιμα ποταμι...ευτυχως ηταν ο σπυρος μαζι μου γιατι αλλιως θα ειχα λιποθυμησει.πρηστηκε λιγο το χειλακι του αλλα το αιμα σταματησε γρηγορα.και συνεχισε να παιζει.πηγαμε και σε 2 παρτυ το σαβατο και ξεσαλωσε ταμαλα.
εχει πληρει αρνηση να τρωει πλεον.μονο κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες θελει και φετα.
τι θα κανω?

καλημερα βιβη μου ωχ αυτο με το χειλος το εχιε παθει και η δικια μου και ειχα χτυπησει εγκεφαλικο τοτε γιατι ημουν και μονη μου.το τριπλο το καναμε την προηγουμενη παρασκευη και μου ειπε η παιδιατρος οτι αν κανιε πυρετο θα το κανει σε 10 μερες οποτε το σαββατο τσουπ τον εκανε.δε ξερω αν ειναι τυχαιο γιατι σημερα το πρωι μου ειπε η πθερα μου οτι εβηξε και μια φορα.ελπιζω να μην αρρωστησε και παλι θα αυτοκτονησω.αν δω τα σκουρα το απγοευμα θα την παω στην παιδιατρο να την δει γιατι ειχε και ενα κοκκινο αυτι πριν 10 μερες που ειχε παει για εμβολιο.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι να χαιρεσαι τον μπαμπα κα σου. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 31 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 31 215994

αλικη δεν ξερω τι εχει προηγηθει με τα πεθερικα ...αλλα σε κοροιδευουν στανταρ ..οι ηλιθιες.Μολις μιλαει καλα η Δανάη θα της δίνει ασυστολα σου λεωωωωωωωωω Very Happy Very Happy τι κανει το σπορακι?
πηρες τον γιατρο για τα βαρη να του πεις? Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

τι θα κανω?

Καλημέρα Βιβήκα!!! Ωχ μωρέ τι έπαθε ο ταρζανάκος σου!!!! Φοβήθηκε μήπως χάσει τα σκήπτρα της... ταρζανιάς από το μικρό της Γεωργίας και είπε να στρέψει λίγο την προσοχή... πάνω του!!! Πέραν από την πλάκα πάντως απ' όσο έχω καταλάβει το σκίσιμο στο χείλος είναι λίγο τρομαχτικό λόγω του αίματος, αλλά τελικά είναι κάτι το πολύ συνηθισμένο και δεν είναι τίποτα...

Χα, όσο για το άλλαγμα, το Σάββατο η μικρή ήταν στην πεθερά από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ και δεν την άλλαξε ούτε μια φορά!!! Shocked Όταν την πήραμε σπίτι φορούσε ακόμα την πάνα που της είχαμε βάλει το μεσημέρι πριν φύγουμε και το καταλάβαμε διότι της είχαμε βάλει από τις νυχτερινές (μαζί με κρεμούλα) για να μη χρειαστεί σύντομα αλλαγή... Φυσικά η μικρή ήταν λίγο ερεθισμένη... Mad

Τιτίκα μου ξέχασα, πάρε τον παιδίατρο, αν και φαντάζομαι ότι δεν θα είναι τίποτα... Βέβαια με τόσα που έχετε περάσει εσείς, πάρε τον καλύτερα...!

Βιβήκα στο θέμα του φαγητού μόνο υπομονή. Άσε τον να τρώει αυτά που του αρέσουν, τι να κάνεις; Φάση είναι και θα περάσει! Κανα μπιφτεκάκι δε σου τρώει;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιτίκα μου και Αλικάκι ευχαριστώ πολύ!!!
Αλικάκι μου,αύριο θα σου ευχηθώ για τον αντρούλη σου!
Ζουζού μου και Mommy,χρόνια σας πολλά για χτες!!!!
Ρε Βιβήκα πάλι το χειλάκι του ο μικρός??????Κρίμα...Είσαι πολύ ψύχραιμη ακούω ε???χιχιχιχ!!!Άστα να πάνε..κι εγώ μια από τα ίδια...
Είπατε πάρα πολλά και δεν ξέρω αν προλαβαίνω να σχολιάσω...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="mamavivo"]αλικακι να χαιρεσαι τον μπαμπα κα σου. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 31 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 31 215994

Σε ευχαριστώ πολύ Βιβήκα μου!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:

τι θα κανω?

Καλημέρα Βιβήκα!!! Ωχ μωρέ τι έπαθε ο ταρζανάκος σου!!!! Φοβήθηκε μήπως χάσει τα σκήπτρα της... ταρζανιάς από το μικρό της Γεωργίας και είπε να στρέψει λίγο την προσοχή... πάνω του!!! Πέραν από την πλάκα πάντως απ' όσο έχω καταλάβει το σκίσιμο στο χείλος είναι λίγο τρομαχτικό λόγω του αίματος, αλλά τελικά είναι κάτι το πολύ συνηθισμένο και δεν είναι τίποτα...

Χα, όσο για το άλλαγμα, το Σάββατο η μικρή ήταν στην πεθερά από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ και δεν την άλλαξε ούτε μια φορά!!! Shocked Όταν την πήραμε σπίτι φορούσε ακόμα την πάνα που της είχαμε βάλει το μεσημέρι πριν φύγουμε και το καταλάβαμε διότι της είχαμε βάλει από τις νυχτερινές (μαζί με κρεμούλα) για να μη χρειαστεί σύντομα αλλαγή... Φυσικά η μικρή ήταν λίγο ερεθισμένη... Mad

Τιτίκα μου ξέχασα, πάρε τον παιδίατρο, αν και φαντάζομαι ότι δεν θα είναι τίποτα... Βέβαια με τόσα που έχετε περάσει εσείς, πάρε τον καλύτερα...!

Βιβήκα στο θέμα του φαγητού μόνο υπομονή. Άσε τον να τρώει αυτά που του αρέσουν, τι να κάνεις; Φάση είναι και θα περάσει! Κανα μπιφτεκάκι δε σου τρώει;

θα την παω απο εκει να την εξετασει γιατι κατι μου βρωμαει στην υποθεση .μαλλον θα κρυωσε πουθενα αυτη παλι.και περασε και αρκετος καιρος χωρις κρυωμα και ιωση και ανησυχησα. Twisted Evil

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:αλικακι να χαιρεσαι τον μπαμπα κα σου. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 31 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 31 215994

αλικη δεν ξερω τι εχει προηγηθει με τα πεθερικα ...αλλα σε κοροιδευουν στανταρ ..οι ηλιθιες.Μολις μιλαει καλα η Δανάη θα της δίνει ασυστολα σου λεωωωωωωωωω Very Happy Very Happy τι κανει το σπορακι?

Ρε συ αυτό νομίζω κι εγώ... Από την αρχή το πίστευα, αλλά όχι να της φέρεται έτσι της μικρής και μπροστά μου! Πραγματικά, την πρώτη φορά έλεγα τυχαίο ήταν. Αλλά τη δεύτερη... Mad

Άντε να αρχίσουν να μιλάνε, να μας τα λένε όλα όμως!!! Razz (Ρεζίλι θα μας κάνουν, στο λέω, χαχαχα)

Όσο για το σποράκι... με παιδεύει, χαχα! Smile Νιώθω το στομάχι μου κάπως (αλλά όχι τόσο χάλια όσο ήταν στη Δανάη!) αλλά σέρνομαι από την κούραση...!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
mamavivo έγραψε:αλικακι να χαιρεσαι τον μπαμπα κα σου. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 31 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 31 215994

Ρε συ αυτό νομίζω κι εγώ... Από την αρχή το πίστευα, αλλά όχι να της φέρεται έτσι της μικρής και μπροστά μου! Πραγματικά, την πρώτη φορά έλεγα τυχαίο ήταν. Αλλά τη δεύτερη... Mad

Άντε να αρχίσουν να μιλάνε, να μας τα λένε όλα όμως!!! Razz (Ρεζίλι θα μας κάνουν, στο λέω, χαχαχα)

Όσο για το σποράκι... με παιδεύει, χαχα! Smile Νιώθω το στομάχι μου κάπως (αλλά όχι τόσο χάλια όσο ήταν στη Δανάη!) αλλά σέρνομαι από την κούραση...!

οι πρωτοι μηνες απο οσο θυμαμαι ηταν δυσκολοι .υπνηλια τρελη ειχα εγω και κουραση φουλ.υπομονη αλικακι θα περασει το δυσκολο πρωτο 3μηνο εγκυμοσυνης.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:

τι θα κανω?

θα την παω απο εκει να την εξετασει γιατι κατι μου βρωμαει στην υποθεση .μαλλον θα κρυωσε πουθενα αυτη παλι.και περασε και αρκετος καιρος χωρις κρυωμα και ιωση και ανησυχησα. Twisted Evil
Σου εύχομαι βέβαια να ήταν απλώς παρενέργεια του εμβολίου... Δεν ξέρω κιόλας γιατί εμείς ήμασταν τυχεροί σε αυτά τα θέματα...
Πάντως είναι τέτοια η εποχή που όλοι αρρωσταίνουν είτε από ίωση, είτε από κρυολόγημα... Άντε να περάσει επιτέλους!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να πω και εγω ευχομαι να ειναι ειτε παρενεργεια του εμβολιου ειτε δοντια γιατι ειναι γεγονος οτι οι κυνοδοντες ειναι ετοιμοι να εμφανιστουν.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:

οι πρωτοι μηνες απο οσο θυμαμαι ηταν δυσκολοι .υπνηλια τρελη ειχα εγω και κουραση φουλ.υπομονη αλικακι θα περασει το δυσκολο πρωτο 3μηνο εγκυμοσυνης.

Σ' ευχαριστώ Τιτίκα μου!!! Άργησε λιγάκι (σε σχέση με την προηγούμενη φορά) η κούραση/υπνηλία, αλλά τελικά ήρθε, μη χάσει! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 31 966307 Και το κακό είναι ότι δεν πρέπει να φανεί ακόμα στη δουλειά... Μ' έχουν αγχώσει και όλοι οι δικοί μου, τι θα γίνει με τη δουλειά και τι θα γίνει με τη δουλειά... Ελπίζω να μην το πάρουν στραβά (έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι)!

Και μια και ανέφερα τη δουλειά, τώρα πρέπει να σας αφήσω... Περιμένω να διαβάσω όμως τους υπέροχους διαλόγους σας, Βιβήκα-Τιτίκα, χαχαχα! Σας φιλώ όλες σας!!! Να έχετε μια όμορφη μέρα!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 31 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Σ' ευχαριστώ Τιτίκα μου!!! Άργησε λιγάκι (σε σχέση με την προηγούμενη φορά) η κούραση/υπνηλία, αλλά τελικά ήρθε, μη χάσει! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 31 966307 Και το κακό είναι ότι δεν πρέπει να φανεί ακόμα στη δουλειά... Μ' έχουν αγχώσει και όλοι οι δικοί μου, τι θα γίνει με τη δουλειά και τι θα γίνει με τη δουλειά... Ελπίζω να μην το πάρουν στραβά (έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι)!

Και μια και ανέφερα τη δουλειά, τώρα πρέπει να σας αφήσω... Περιμένω να διαβάσω όμως τους υπέροχους διαλόγους σας, Βιβήκα-Τιτίκα, χαχαχα! Σας φιλώ όλες σας!!! Να έχετε μια όμορφη μέρα!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 31 417472

αντε καλη δουλιτσα οσο για τη δουλεια δε μπορουν να σου κανουν τιποτα μην τρελαθουμε κιολας.φιλια

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι μου,αυτό με τα παιχνίδια το έχουμε κι εμείς..
Εννοώ ότι όταν συναντιέται ο μικρός μου με άλλα παιδάκια,δεν τους αφήνει να ακουμπήσουν κανένα από τα παιχνίδια του..
Μάλιστα μια φορά έτυχε να είναι εδώ άτομο το οποίο ασχολείται με παιδάκια και μου είχε πει...όταν δυο παιδάκια μαλώνουν για τα παιχνίδια να τα αφήνω να ξεκαθαρίζουν μόνα τους την κατάσταση.
Τώρα αυτό δεν είναι πάντα εφικτό γιατί θα έχω δράματα και κλάμματα!
Επίσης ,ότι είναι καλό να διεκδικούν τα δικά τους παιχνίδια!
Όταν συναντιόμαστε με την νύφη μου και την ανηψιά μου,ετών3,αυτό που πάντα λέμε και οι δυο μας στα παιδάκια είναι να δίνει το ένα τα παιχνίδια στο άλλο.
Η μεν νύφη μου το λέει στην κόρη της και εγώ στον γιο μου.
Το να μένει ευχαριστημένο πάντα στο τέλος το ένα το παιδάκι δεν είναι η καλύτερη λύση με βάση την κοινή λογική!
Πολύ μεγάλο θέμα πάντως η ζήλεια μεταξύ των παιδιών.
Πρεπει να ξέρει κανείς να την διαχειριστεί από νωρίς...άλλά από την άλλη πολύ φοβάμαι ότι αν ένα παιδάκι ζηλεύει δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα η κατάσταση...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:τι να πω και εγω ευχομαι να ειναι ειτε παρενεργεια του εμβολιου ειτε δοντια γιατι ειναι γεγονος οτι οι κυνοδοντες ειναι ετοιμοι να εμφανιστουν.

Αμάν αυτά τα δόντια!!! Όλο μας βασανίζουν και μας μπερδεύουν!!! Τουλάχιστον, για να είστε στους κυνόδοντες σημαίνει πως ψιλοτελειώνετε εσείς... Άντε να δούμε!!!

Φιλιάαααααα!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
otan leme triplo ennoyme to ΜΜΡ?giati an nai σου λεω οτι εμενα εκανες τρελες παρενεργειες ,ειχε αρρωστησει απο το εμβολιο ,εννοω του εβγαλε τις ιωσεις και ετρεχα καμια βδομαδα...μακρια απο σας. Sad Sad

οσο για το αν ειμαι ψυχραιμη ...απλα δεν το εχω καθολου. Shocked Shocked

καλα ρε αλικη 7 ωρες το παιδι και δεν το κοιταξε?πλακα μας κανει πες της?πω πω ρε δεν ξερω τι πεθερα εχεις αλλα σαν γιαγια ειναι για τα μπαζα. Very Happy Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου,αυτό με τα παιχνίδια το έχουμε κι εμείς..
Εννοώ ότι όταν συναντιέται ο μικρός μου με άλλα παιδάκια,δεν τους αφήνει να ακουμπήσουν κανένα από τα παιχνίδια του..
Μάλιστα μια φορά έτυχε να είναι εδώ άτομο το οποίο ασχολείται με παιδάκια και μου είχε πει...όταν δυο παιδάκια μαλώνουν για τα παιχνίδια να τα αφήνω να ξεκαθαρίζουν μόνα τους την κατάσταση.
Τώρα αυτό δεν είναι πάντα εφικτό γιατί θα έχω δράματα και κλάμματα!
Επίσης ,ότι είναι καλό να διεκδικούν τα δικά τους παιχνίδια!
Όταν συναντιόμαστε με την νύφη μου και την ανηψιά μου,ετών3,αυτό που πάντα λέμε και οι δυο μας στα παιδάκια είναι να δίνει το ένα τα παιχνίδια στο άλλο.
Η μεν νύφη μου το λέει στην κόρη της και εγώ στον γιο μου.
Το να μένει ευχαριστημένο πάντα στο τέλος το ένα το παιδάκι δεν είναι η καλύτερη λύση με βάση την κοινή λογική!
Πολύ μεγάλο θέμα πάντως η ζήλεια μεταξύ των παιδιών.
Πρεπει να ξέρει κανείς να την διαχειριστεί από νωρίς...άλλά από την άλλη πολύ φοβάμαι ότι αν ένα παιδάκι ζηλεύει δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα η κατάσταση...

Αχ, Αλικάκι μου με πέτυχες που βιάζομαι τώρα... Συμφωνώ με όλα όσα λες, αλλά εμένα με ενόχλησε η συμπεριφορά της κουνιάδας. Λειτουργούσε πάντα υπερ της ανιψιάς. Αν δεν ήταν εκείνη, η ανιψιά δεν θα είχε πάρει το παιχνιδάκι από τα χέρια της δικιάς μου, απλά θα έκλαιγε. Δεν ξέρω αν κατάλαβες το point... Αν όχι, θα σου εξηγήσω όταν ξαναμπώ! Φιλάκια!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:otan leme triplo ennoyme to ΜΜΡ?giati an nai σου λεω οτι εμενα εκανες τρελες παρενεργειες ,ειχε αρρωστησει απο το εμβολιο ,εννοω του εβγαλε τις ιωσεις και ετρεχα καμια βδομαδα...μακρια απο σας. Sad Sad

καλα ρε αλικη 7 ωρες το παιδι και δεν το κοιταξε?πλακα μας κανει πες της?πω πω ρε δεν ξερω τι πεθερα εχεις αλλα σαν γιαγια ειναι για τα μπαζα. Very Happy Very Happy

ναι αυτο βιβη μου το mmr.αυτο δεν ειναι το ιλαρα ερυθρα και κατι αλλο;πωπω ρε γαμωτο κοιτα που θα περασω μαυρη βδομαδα.και περιμενω και περιοδο και δε λεει να ερθει. Very Happy ουτε εγω ειμαι ψυχραιμη δυστυχως.εκεινη την ημερα που εσκισε το χειλος της η μικρη ηταν και η ανιψια μου σπιτι 3 χρονων και πανω στον πανικο μου ελεγα στην ανιψια μου πηγαινε στη μανα σου κατω στο σπιτι σας να την φωναξεις να ερθει επανω.ακου τωρα τι ελεγα στο μικρο παιδι. Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:otan leme triplo ennoyme to ΜΜΡ?giati an nai σου λεω οτι εμενα εκανες τρελες παρενεργειες ,ειχε αρρωστησει απο το εμβολιο ,εννοω του εβγαλε τις ιωσεις και ετρεχα καμια βδομαδα...μακρια απο σας. Sad Sad

Laughing Laughing Laughing
Ήρθες στα λόγια μου!!!

Έφυγααααααααααα!!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:

Laughing Laughing Laughing
Ήρθες στα λόγια μου!!!

Έφυγααααααααααα!!!!!!!!

αλικη τωρα ειδα την υπογραφη σου.ποτε εχει γεννηθει η μικρη σου;γιατι εχουμε την ιδια ηλικια των μικρων μας στην υπογραφη

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα μανούλες, καλή εβδομάδα να έχουμε Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Theofania έγραψε:Καλημέρα μανούλες, καλή εβδομάδα να έχουμε Very Happy

καλημερα θεοφανια καλη βδομαδα και σε εσενα.

βιβη χτες εκανα το λεμονατο το εκανα με κοτοπουλο ομως αλλα βγηκε τελειο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annibal έγραψε:Γεια σας κορίτσια! Σας διάβαζα συνέχεια αλλα ποτέ δ προλαβαινα να απαντήσω.

Βρε κοριτσάκι μου,δεν είναι απαραίτητο να απαντάς σε όλες εμάς τις τρελλές (που άμα μας πιάνει η πάρλα,δεν μας αφήνει)!!!!!!!!!!!!!
Να μπαίνεις και να λες ένα "καλημέρα"!
Δεν υπάρχουν προυποθέσεις ούτε ποτέ έχουμε θυμώσει με κάποια γιατί δεν σχολιάζει.
Και εγώ πολλές φορές δυσκολεύομαι να απαντήσω σε όλες!
Και πολύ απλά, μερικές φορές είναι αδύνατον....
Είμαστε τόσες πολλές (φτού,φτού μας) που για να σχολιάσει κανείς όλα τα ποστ πρέπει να διαθέσει χρόνο,που είναι απολύτως κατανοητό αν κάποια δεν τον έχει..
Λοιπόν,άστα αυτά και μπαίνε τουλάχιστον να δίνεις το παρών!
Θα τρως απουσία,από δω και μπρός ...στο λέω,ε??????χιχιχιχιχι!!!!
Πολλά φιλιά!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως την θεοφανια .πως περασες?

να πω καλημερα και στην annabel thn hapiness ,ποια αλλη βρε κοριτσια ?ολο ξεχναω Very Happy Very Happy Very Happy

τιτικα μην αγχω ,μπορει να κανει περενεργειες ,μπορει και οχι ,απλα συνηθως κανει δυστυχως.

να μην σου ερθουν παρακαλωωωωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλως την θεοφανια .πως περασες?

να πω καλημερα και στην annabel thn hapiness ,ποια αλλη βρε κοριτσια ?ολο ξεχναω Very Happy Very Happy Very Happy

τιτικα μην αγχω ,μπορει να κανει περενεργειες ,μπορει και οχι ,απλα συνηθως κανει δυστυχως.

να μην σου ερθουν παρακαλωωωωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy

δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα παντως.ρε κοριτσια δεν ηταν στην ομαδα μια κοπελα που ηταν να γεννησει;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις