Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
126 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 1 μη ορατός και 125 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:εγω γραφω cd του σεμιναριου.και ολο κολλαει η μαλακια.
φτιαχνω ετικετες
και πρεπει να τελειωσω μια εναρξη για υπουργειο
την τυχη μου μεσα Very Happy Very Happy Very Happy
μιλαγα με διονυσακη τωρα.το σουαχιλι πηγενε συννεφο...γλωσοκοπανααααααας Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχαχαχαχα αγορι αλλα πολυλογας ε;μμμμ καπου θα εμοιασε μαλλον. Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 36 215994

και εγω απορω που εμοιασε.ειμαστε λιγομιλητοι οι γονεις αχαχχαχαχχαχαχαχχα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Theofania έγραψε:ΟΟΟ Τέλεια δεν είμαι μόνη μου !!!!

Δεν έχει πολύ πλάκα όταν μας μιλάνε στο τηλέφωνο?? Καμιά φορά μου τον δίνει και εμένα η μαμά μου αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για να μην με καταλάβουν στο γραφείο Embarassed

καλα εγω μιλαω κανονικοτατα στο γραφειο..γκαριζω μαλλον..να με ακουει το θηριακι μου και να απανταει τα δικα του Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:εγω γραφω cd του σεμιναριου.και ολο κολλαει η μαλακια.
φτιαχνω ετικετες
και πρεπει να τελειωσω μια εναρξη για υπουργειο
την τυχη μου μεσα Very Happy Very Happy Very Happy
μιλαγα με διονυσακη τωρα.το σουαχιλι πηγενε συννεφο...γλωσοκοπανααααααας Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχαχαχαχα αγορι αλλα πολυλογας ε;μμμμ καπου θα εμοιασε μαλλον. Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 36 215994

και εγω απορω που εμοιασε.ειμαστε λιγομιλητοι οι γονεις αχαχχαχαχχαχαχαχχα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Δεν έχει πολύ πλάκα όταν μας μιλάνε στο τηλέφωνο?? Καμιά φορά μου τον δίνει και εμένα η μαμά μου αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για να μην με καταλάβουν στο γραφείο Embarassed

καλα εγω μιλαω κανονικοτατα στο γραφειο..γκαριζω μαλλον..να με ακουει το θηριακι μου και να απανταει τα δικα του Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΑ καλά και εμένα μην φανταστείς οτι πιάνουμε συζήτήση, οπότε πρέπει εγώ να μιλάω μπας και μου πεί καμιά κουβέντα.
Πάντως εχθές για πρώτη φορά πήγαμε στον γιατρό και το σκατούλι μου δεν ξεσήκωσε όλη την γειτονιά ως συνήθως, ίσα ίσα που έκανε και επίδειξη γνώσεων,μην φανταστείτε μαθηματικά (δεν είχε όρεξη διαφορετικα...) απλά πως λένε την νονά και τον νονό.

grammatiki έγραψε:

α οχι εγω χεστηκα μιλαω κανονικα μαζι της η οποια βεβαια μονο ενα γεια μου λεει ενα μαμα και μετα το πεταει το τηλεφωνο δεν την ενδιαφερει αλλο. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Theofania έγραψε:ΑΑ καλά και εμένα μην φανταστείς οτι πιάνουμε συζήτήση, οπότε πρέπει εγώ να μιλάω μπας και μου πεί καμιά κουβέντα.
Πάντως εχθές για πρώτη φορά πήγαμε στον γιατρό και το σκατούλι μου δεν ξεσήκωσε όλη την γειτονιά ως συνήθως, ίσα ίσα που έκανε και επίδειξη γνώσεων,μην φανταστείτε μαθηματικά (δεν είχε όρεξη διαφορετικα...) απλά πως λένε την νονά και τον νονό.

grammatiki έγραψε:

α οχι εγω χεστηκα μιλαω κανονικα μαζι της η οποια βεβαια μονο ενα γεια μου λεει ενα μαμα και μετα το πεταει το τηλεφωνο δεν την ενδιαφερει αλλο. Very Happy

με ονοματεπωνυμο τους ονοματιζει?αχαχαχχα τι λε ρε φιλε?καλα εμενα ποτε θα τα πει οε?και εχει διαθεση να μιλησει πολυ..δεν σταματαει του σουαχιλι λεπτοοοοοοο

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
Theofania έγραψε:ΑΑ καλά και εμένα μην φανταστείς οτι πιάνουμε συζήτήση, οπότε πρέπει εγώ να μιλάω μπας και μου πεί καμιά κουβέντα.

grammatiki έγραψε:

με ονοματεπωνυμο τους ονοματιζει?αχαχαχχα τι λε ρε φιλε?καλα εμενα ποτε θα τα πει οε?και εχει διαθεση να μιλησει πολυ..δεν σταματαει του σουαχιλι λεπτοοοοοοο

εσενα βιβη ποιες λεξεις λεει;καλα εσενα θα στα πει μια και καλη και θα μεινεις μαλακας.μιας φιλης μου δε μιλαγε καθολου και μια μερα ξυπναει και λεει ολοκληρωμενη προταση καθαρα σαν μεγαλος ανθρωπος.εμεινε μαλακας η φιλη μου.

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κάνε υπομονή mamavivo γιατί θα στα πεί όλα και μαζεμένα και δεν θα μπορείς να τον σταματήσεις. Θα τον κοιτάς απορημένη και θα δεν προλαβαίνεις να επεξεργαστείς τις πληροφορίες. Εμένα ξεκίνησε να μιλάει μικρός αλλά πήγαμε βήμα βήμα, εσένα αφού θέλει βλέπεις οτι θέλει θα στα πει απότομα και μετά ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 36 911307

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

grammatiki έγραψε:

εσενα βιβη ποιες λεξεις λεει;καλα εσενα θα στα πει μια και καλη και θα μεινεις μαλακας.μιας φιλης μου δε μιλαγε καθολου και μια μερα ξυπναει και λεει ολοκληρωμενη προταση καθαρα σαν μεγαλος ανθρωπος.εμεινε μαλακας η φιλη μου.
μαμα μπαμπα,οια(θεια)γιαγια παπου ,γεια,κακα γαβ ,κοκο,νιαου,μπεεεεεεεεε,τικ τικ(ρολοι)μμμμμμμμ(αγελαδα)ανα(γιαννα)τακι(τι ειναι αυτο δεν ξερω)μπιμπι (μαλλον εμενα εννοει)και τα αλλα ολο σουαχιλι και τα δειχνει ολα.λιγα λεει ε?πολυ λιγα γαμωτο

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

grammatiki έγραψε:

μαμα μπαμπα,οια(θεια)γιαγια παπου ,γεια,κακα γαβ ,κοκο,νιαου,μπεεεεεεεεε,τικ τικ(ρολοι)μμμμμμμμ(αγελαδα)ανα(γιαννα)τακι(τι ειναι αυτο δεν ξερω)μπιμπι (μαλλον εμενα εννοει)και τα αλλα ολο σουαχιλι και τα δειχνει ολα.λιγα λεει ε?πολυ λιγα γαμωτο

δε νομιζω ρε βιβη οτι λεει λιγα χαλαρωσε.αλλα δε λενε τιποτα τιποτα ομως.

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οχι δεν λέει λίγα, λέει αυτά που θέλει να πει, εγώ αυτό πιστεύω.

Αλλά να σου πω κάτι είμαστε περίεργες και εμείς οι μαμάδες γαμώτο. Εγώ εχω φαγωθεί γιατί ο δικός μου όταν τον ρωτάς τι χρώμα είναι λέει μονο κόκκινο, για όλα.......... Και όταν του λές όχι είναι "λευκό" θα πεί εκό αλλά μετά απο 5 λεπτά πάλι κόκκινο. Εμένα αυτό με αγχώνει Shocked

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Gramatiki συμφωνούμε απόλυτα Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

grammatiki έγραψε:

ναι το ξερω αλλα συνεχεια,συνεχεια του επαναλαμβανω π.χ το νερο .μα να μην το λεει με τιποτα?ή το μπανιο και παρα πολλα αλλα.τυρι και τετοια.τα παντα.
τα καταλαβαινει ολα ομως.
να σας πω εσας παραπαταει οταν τρεχει ή περπαταει γρηγορα?ειναι φυσιολογικο? ειναι σχεδον 20 μηνων.σκουντουφλανε και εσας?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατσε βρε και εσυ περιμενεις απο τωρα να ξεχωριζει τα χρωματα ;ε οχι αυτο ειναι λιγο υπερβολη θεοφανια μου.τα ζωακια αντε να μαθουν και αυτα καποια .ειναι παρατηρητικα πολυ αλλα δε νομιζω οτι τα χρωματα ειναι για την ηλικια τους.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

grammatiki έγραψε:

ναι το ξερω αλλα συνεχεια,συνεχεια του επαναλαμβανω π.χ το νερο .μα να μην το λεει με τιποτα?ή το μπανιο και παρα πολλα αλλα.τυρι και τετοια.τα παντα.
τα καταλαβαινει ολα ομως.
να σας πω εσας παραπαταει οταν τρεχει ή περπαταει γρηγορα?ειναι φυσιολογικο? ειναι σχεδον 20 μηνων.σκουντουφλανε και εσας?

τρεχει χοροπηδηχτα εμενα τις περισσοτερες φορες και καποιες φορες αν το παει και πολυ γρηγορα μπορει και να πεσει.

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαχαχαχα συνέχεια, όταν προσπαθεί δηλαδή να τρέξει...

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Grammatiki μου το ξέρω ότι είμαι υπερβολική και το λέω γιατί τελικά μάλλον όλες ζητάμε κατι παραπάνω απο τα παιδιά μας που στην τελική δεν τα ρωτάμε αν γουστάρουνε κιόλας. Και ασε τώρα μπορεί να στο παίζω έξυπνη και μετά να πάω σπίτι και να αρχίσω πάλι να το σκέφτομαι, άσε στα ζωάκια έχουμε ένα θέμα, μόνο την γάτα και το σκύλο ξεχωρίζουμε με άνεση στα άλλα κάθε μέρα αλλάζουν και ονομασία

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Theofania έγραψε: Grammatiki μου το ξέρω ότι είμαι υπερβολική και το λέω γιατί τελικά μάλλον όλες ζητάμε κατι παραπάνω απο τα παιδιά μας που στην τελική δεν τα ρωτάμε αν γουστάρουνε κιόλας. Και ασε τώρα μπορεί να στο παίζω έξυπνη και μετά να πάω σπίτι και να αρχίσω πάλι να το σκέφτομαι, άσε στα ζωάκια έχουμε ένα θέμα, μόνο την γάτα και το σκύλο ξεχωρίζουμε με άνεση στα άλλα κάθε μέρα αλλάζουν και ονομασία

χαχαχαχα δεν πειραζει το καθε παιδακι εχει και καπου εφεση.ολ θα τα π ουν και ολα θα τα μαθουν σιγα σιγα

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σας έχω όμως και άλλο θεματάκι.

Πως τα πάτε με το φαγητό ??? Σήμερα είχαμε σνίτσελ με καλαμπόκι και αρακά και ούτε που ακούμπησε.........

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια μουυυυυ!!! Τι κάνετε?? Δεν σας προλαβαίνω καλέ τόσα που γράφετεεεε!!!

Βιβή μου καταρχάς να σου πω ότι και εμένα στο ίσιωμα πέφτει παρόλο που περπατάει μια χαρά και τρέχει....

Όσον αφορά την ομιλία και η δικιά μου στη σουαχίλι είναι ακόμα...λέει την λέξη 'κουφούνε' που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι σημαίνει!!! αλλά την λέει συνέχεια!! Γενικώς έχει αυξήσει πολύ το λεξιλόγιο της, τα έχω σημειώσει όλα ότι λέει σε βιβλιαράκι, τις φράσεις τις λέξεις κλπ για να τα θυμόμαστε όταν μεγαλώσει!! Laughing

Όταν με ψάχνει στο σπίτι φωνάζει ευα ευα ευα...τις υπόλοιπες στιγμές με λέει μαμά!! Οταν θέλει να της πω τραγούδι λέει κουκου κουκου!! όταν έχει κάνει κακά λεει πουρτες και πιάνει τον πισινό της...το νερό το λέει λολο..

Την ρωτάω πόσα παιδάκια έχει η μαμά? και λέει ΈΕΕνα μαμά και σηκώνει το δάκτυλο της! χαχαχα αυτό έχει πολύ πλάκα λιώνω όταν το λέει.

Για τα χρώματα που λέτε ούτε εμένα τα έχει μάθει...με ρώτησε η παιδίατρος αν έχει μάθει κανένα χρώμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ασχοληθεί να της μάθω...

Για να μην ανησυχείτε μήπως και έχουν αργήσει να μιλάνε να σας πω ότι τα υπερκινητικά παιδιά άκουσα ότι αργουν λίγο να μιλήσουν....

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
@Εύα

Σε ρώτησε η παιδιάτρος ?? Εγώ όταν τον ρώτησα μου είπε οτι μετά τα 3 αρχίζουν να τα μαθαίνουν αλλά το θέμα μου είναι οτι καμιά φορά και άθελα μου τον συγκρίνω με άλλα παιδάκια και είναι λάθος και το ξέρω...

Οταν κάνει κακά της σας το λέει ??

mommy12585

mommy12585
Theofania έγραψε:@Εύα

Σε ρώτησε η παιδιάτρος ?? Εγώ όταν τον ρώτησα μου είπε οτι μετά τα 3 αρχίζουν να τα μαθαίνουν αλλά το θέμα μου είναι οτι καμιά φορά και άθελα μου τον συγκρίνω με άλλα παιδάκια και είναι λάθος και το ξέρω...

Το λέει αφού τα κάνει...εκτός και αν την πετύχω να έχει κάτσει σε καμιά γωνία να σφίγγεται.. δεν πρέπει μωρέ να τα συγκρίνουμε γιατί θα αρχίσουμε να τρελαινόμαστε..το κάθε παιδί εχει την ανάπτυξη του και τα κάνει όλα απλά θέλει τον δικό του χρόνο..εγώ έχω πάψει να συγκρίνω πλέον..

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εχεις απόλυτο δίκιο και εγώ το προσπαθώ.

Ο δικός μου ούτε λεει οταν τα έχει κάνει αλλά ούτε και κρύβεται όπως κάνουν πολλά, και οταν τον ρωτάω αν έχει κάνει μου λέει "όχι μαμά".

mommy12585 έγραψε:
Theofania έγραψε:@Εύα

Το λέει αφού τα κάνει...εκτός και αν την πετύχω να έχει κάτσει σε καμιά γωνία να σφίγγεται.. δεν πρέπει μωρέ να τα συγκρίνουμε γιατί θα αρχίσουμε να τρελαινόμαστε..το κάθε παιδί εχει την ανάπτυξη του και τα κάνει όλα απλά θέλει τον δικό του χρόνο..εγώ έχω πάψει να συγκρίνω πλέον..

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ο παιδιατρος μου ειπα να λεει 3-4 λεξουλες και ειμαστε καλα.νομιζω το εχω ξαναγραψει μου ειπε να κατσω και να του δειχνω διαφορα και να του λεω καθοτι υπερ κινητικος ετσι ωστε να αφομοιωνει οτι μπορει.

σνιτσελ?μμμμμμ και δεν εφαγε?
μπας και δεν ηθελε αρακα και επειδη ηταν στο ιδιο πιατο με το σνιτσελ δεν το ακουμπησε.
εμενα εχει γινει ψιρας με το φαι τελος.το κοιταει πρωτα καλα καλα και μετα ανοιγει τοπ στομα του και εφοσον του κανει κλικ.

αχ ευακι και σενα στο ισιωμα πεφτει?αχαχαχχαχα
λεει πολλα η μικρη σου ομως.εισαι και σπιτι και ασχολεισαι μωρε πολυ και ειναι και κοριτσακι...τα πιανουν πιο ευκολα ... Very Happy Very Happy Very Happy

mommy12585

mommy12585
mamavivo έγραψε:εμενα ο παιδιατρος μου ειπα να λεει 3-4 λεξουλες και ειμαστε καλα.νομιζω το εχω ξαναγραψει μου ειπε να κατσω και να του δειχνω διαφορα και να του λεω καθοτι υπερ κινητικος ετσι ωστε να αφομοιωνει οτι μπορει.

σνιτσελ?μμμμμμ και δεν εφαγε?
μπας και δεν ηθελε αρακα και επειδη ηταν στο ιδιο πιατο με το σνιτσελ δεν το ακουμπησε.
εμενα εχει γινει ψιρας με το φαι τελος.το κοιταει πρωτα καλα καλα και μετα ανοιγει τοπ στομα του και εφοσον του κανει κλικ.

αχ ευακι και σενα στο ισιωμα πεφτει?αχαχαχχαχα
λεει πολλα η μικρη σου ομως.εισαι και σπιτι και ασχολεισαι μωρε πολυ και ειναι και κοριτσακι...τα πιανουν πιο ευκολα ... Very Happy Very Happy Very Happy

Ναι στο ίσιωμα κανονικά όμως... και λέω μήπως φταίει που δεν της έκανα στρατόπιτα όταν περπάτησε!! Razz Razz
Καλά ασχολούμαι αρκετά αλλά εντάξει και γω με τις ώρες μου ειμαι μη νομίζεις ότι είμαι από πάνω να της μαθαίνω πράγματα συνέχεια...

Το απόγευμα θα την πανε στην παιδίατρο οι γονείς μου για τα σπιθουράκια γιατί έχει βγάλει αρκετά βλέπω και φοβάμαι μήπως είναι καμιά παιδική αρρώστια, τουλάχιστον να μας πει τι είναι να μου φύγει το άγχος...Εγώ έχω ραντεβού στο γυναικολόγο ρε γμτ εκείνη την ώρα και δε θα μπορέσω να πάω..ήρθε και ο καιρός για τεστ παπ και υπέρηχο, πολύ καιρό το άφησα το θέμα, δεν πάει άλλο!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαλόου,κοριτσάκια!!
Για σπινθουράκια κάτι ακούω...μόλις είδα ότι έβγαλε κι ο δικός μου 4-5 στον ποπό...να ανησυχήσω???
Κατά σύμπτωση,σήμερα πήγα στο φαρμακείο και πήρα eubos!

mommy12585

mommy12585
αλικακι έγραψε:Χαλόου,κοριτσάκια!!
Για σπινθουράκια κάτι ακούω...μόλις είδα ότι έβγαλε κι ο δικός μου 4-5 στον ποπό...να ανησυχήσω???
Κατά σύμπτωση,σήμερα πήγα στο φαρμακείο και πήρα eubos!

Πολύ καλό το eubos και γω με αυτό την πλένω από κάτω...εμένα έχει βγαλει στο πρόσωπο, στο λαιμό μέχρι και στην παλάμη της μερικά..στο ποπό έχει κάτι διάσπαρτα..θα μας πει σήμερα τι είναι η παιδίατρος τουλάχιστον να ξέρω τι παίζει...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις