Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
149 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 149 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:σημερα δεν πηγες για δουλεια;πως τα περασατε με τον διονυσακη;
ειχα εξωτερικες δουλειες.γυρισα 14,00 το μεσημερι και ταλιμπανιζουμε.περιμενουμε να παει 17,30 για να παμε κουνιεεεες.
μολις κατι εσπασε..

ωχ παναγια μου και εγω το απογευμα λεω να την παω κουνιες και μετα στον φιλο της τον σκυλο.
ποιο σκυλο????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:σημερα δεν πηγες για δουλεια;πως τα περασατε με τον διονυσακη;
ειχα εξωτερικες δουλειες.γυρισα 14,00 το μεσημερι και ταλιμπανιζουμε.περιμενουμε να παει 17,30 για να παμε κουνιεεεες.
μολις κατι εσπασε..

ωχ παναγια μου και εγω το απογευμα λεω να την παω κουνιες και μετα στον φιλο της τον σκυλο.
ποιο σκυλο????

εχει μια ξαδερφη μου εναν πατσατσουφη και παμε και παιζει η μικρη βασικα τον ξεμαλλιαζει.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κανετε κυριες μου??
Ηρθα να διακόψω τη σεξοσυζητηση!!!Τι πραγματα ειναι αυτά Razz ??Δε σέβεστε τον πόνο των....αδιάθετων Razz ??τελικά έγινε η δουλειά χτες,άξιζε τον κοπο ε!!Τουλάχιστον πήρε κι άλλες η μπάλα ή μόνο Βιβη+Τιτίκα ήταν οι τυχερές Laughing ??7 παρα παιδι μου??Πώς???Ασε μη μου πεις, ξερω ξερω!!Τιτικα, με το καλό να ερθει κι άλλο σπορακι στην παρεα!Και στη χαπινες το ιδιο!
Τρελομαμα, Ηρακλειο μενουν τα πεθερικά σου???Να βρεθουμε καλέ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 19 215994 !!!
Και μεις θα ανεβουμε καλοκαιρι Αθηνα ,βαφτιζει η κουνιαδα μου το παιδι τηςκαι δεν ξερω με τι θελω να ταξιδεψουμε!Μονο με καραβι εχουμε ταξιδεψει με το μικρο, το αεροπλάνο λιγο το φοβαμαι!!Οπως κι αν παω, Αλικάκι μεγάλο( Razz ), θα παρω και σενα μαζι μου......μαζί με δραμαμινες!
Δε θυμαμαι τι άλλο διαβασα Embarassed !Οι λοιπες κοπελιτσες που έιναι??Σα λιγα δε γραψατε σημερα Very Happy ??
Ουπς!!!Μαμαααααα ακουω!!!Ποιος να με φωναζει άραγε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 19 4872 ??Σας αφηνω εσπευσμενα............

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
οκ το βρηκα Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια γρήγορη καλησπέρα από μένα..αρχίζει ωραίο έργο στο μέγκα εντός ολίγου και θέλω να το δω!!
Δείτε το κι εσείς,πρέπει να είναι πολύ ωραίο...
Τι άλλα,τι κάνετε???

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:οκ το βρηκα Very Happy

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Καλησπέρα,ζουζού μου!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια ,ποιο εργο/?

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλησπερα αλικακι μου!!θα δω τι παιζει στο μεγκα!!

ρε συ μερικες φορες νιωθο οτι καταπιεζω τιν μικρη μου πολυ,να σημερα στο παρτυ ηταν ολο χαρα και εγω ημουν ολο απο πισω τις να μην πεσει,ενω αλλες μαμαδες τα αφηνουν ...λετε να εχω προβλημα?ασε που φοβαμαι τις ιωσεις δεν ειδα κανενα παιδακι αρωστο αλλα εγω μολις λιγο βηχαν αγχωνομουν,πρεπει να παω σε ψυχιατρο εεεεεεεεεε χιχιχιχιχιχι τωρα χωρις πλακα ωρες ωρες κουραζουμε να βαζω παντα το κακο στο μαυλο μου

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζουνίτσα μου,κι εγω τα ίδια κάνω..κλείσε και μια θέση στον ντόκτορ και για μένα!!!!
Ο μπαμπάς μου όλο με λέει υπερβολικιά,αχαχαχα!!!!!

Βιβίκα μου,λέγεται "σκοτεινό μυστικό".Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα για το σύνδρομο ντάουν και η ταινία εχει σχετικό θέμα...φοβερή σας λέω!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα μου,thanks,για τα λάικ...εγώ έχω δει ελάχιστες φωτό σου..και θέλω τόσο πολύ αλλά όλο μπλέκω εδώ μέσα και δεν έχω χρόνο... Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου μια γρήγορη καλησπέρα και απο μένα, την έχω ακουστά την ταινία, αλλά δεν θα την δω, είναι πολύ καλή, αλλά σε μεταεφηβική ηλικία ο ψυχολόγος μου, μου είχε διαγνώσει μια υπερικανότητα στο να βιώνω αρνητικά συναισθήματα, οπότε είμαι του chart show και του dancing εγώ, έτσι χαλάρα να κουρκουτιάζει ο εγκέφαλος, σίγουρα είναι ωραία ταινία και καλά κάνανε και τιμάνε και την μέρα, αλλά εγώ που τα κάνω "όλα δικά μου", μετά δεν κοιμάμαι για μέρες, οπότε κάνω λαπά τον εγκέφαλο το βράδυ...
α!επίσης σήμερα είναι και η μέρα κατά του ρατσισμού... που αν το σκεφτείς και τα παιδιά αυτά τον βιώνουνε με το παραπάνω ειδικά στην χώρα μας... Αnyway μην ανοίξω τέτοιο θέμα βραδυάτικο....

Καληνύχτα κούκλες...

Υ.Γ.1 και εγώ έκατσα στον ανήρ μου mangio μου, ε τι να έκανα μέχρι και κουρτίνες έπλυνε... άσε που επείδη ήταν σπέσιαλ η περιποίηση τον έχωσα να κάνει και 5-6 δουλειές το σ/κ... Wink
Υ.Γ.2 Ο μικρός τις τελευταίες μέρες εκτός από αυτό που περπατάει στις μύτες, μου κοιμάται με το πάπλωμα πάνω απο το κεφάλι, σήμερα που το τράβηξα πήρε το μαξιλάρι... το κάνουν και τα δικά σας??? Rolling Eyes Rolling Eyes σημαίνει κάτι... να το αφήσω... ιδρώνει που ιδρώνει στον ύπνο του, έτσι κουκουλομένο γίνεται παπι...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 19 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ειδα το τρεηλερ αλικακι και δεν τολμησα καν την δω γιατι ειχα θεμα στην εγκυμοσυνη με το συνδρομο νταουν οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να το αντεξω να το δω.
23-24/3 να ξερετα οτι τα λιμπερο εχουν 50% εκπτωση στα σουπερ μαρκετ γαλαξιας.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα αγαπεεες.

αλικακι απλα εισαι πανεμορφη βρε συ.σε ειχα πλασει αλλιως στην φαντασια μου αλλα και στην πραγματικοτητα τα σπας Very Happy Very Happy
γεωργια ετσι ακριβως κοιμαται και ο διονυσης πλεον.μαξιλαρι στα μουτρα και νανι.πανομοιοτατα ειναι τα ατιμα Very Happy Very Happy
την ταινια δεν την ειδα..γιατι αποκοιμηθειν Very Happy Very Happy μονο την αρχη ειδα κανα 15λεπτο.

πονανε τα ποδια μου ,το τι τρεξιμο ριξαμε με τον διονυση χτες δεν λεγετε.ξελυσσαξε στην παιδικη χαρα.μας μαθανε και εκει πλεον.Αφου οι αλλες μαμαδες μου λεγανε"καλα ουτε ενα λεπτο δεν σταματαει?"πηγα με τις αδελφες μου παρεα .μας εβγαλε απλα οφ το σκαθαρακι. Very Happy Very Happy

τιτικα μου καλημεραααααααααααααααααα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα αγαπεεες.

αλικακι απλα εισαι πανεμορφη βρε συ.σε ειχα πλασει αλλιως στην φαντασια μου αλλα και στην πραγματικοτητα τα σπας Very Happy Very Happy
γεωργια ετσι ακριβως κοιμαται και ο διονυσης πλεον.μαξιλαρι στα μουτρα και νανι.πανομοιοτατα ειναι τα ατιμα Very Happy Very Happy
την ταινια δεν την ειδα..γιατι αποκοιμηθειν Very Happy Very Happy μονο την αρχη ειδα κανα 15λεπτο.

πονανε τα ποδια μου ,το τι τρεξιμο ριξαμε με τον διονυση χτες δεν λεγετε.ξελυσσαξε στην παιδικη χαρα.μας μαθανε και εκει πλεον.Αφου οι αλλες μαμαδες μου λεγανε"καλα ουτε ενα λεπτο δεν σταματαει?"πηγα με τις αδελφες μου παρεα .μας εβγαλε απλα οφ το σκαθαρακι. Very Happy Very Happy

καλημερα βιβκα μου λιγο το προχτεσινο σεξ λιγο ο διονυσης αποτελειωθηκες ε;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:καλημερα αγαπεεες.

καλημερα βιβκα μου λιγο το προχτεσινο σεξ λιγο ο διονυσης αποτελειωθηκες ε;

ναι ρε δεν κανω εγω για τετοια Very Happy Very Happy Very Happy εκανα και σουπερ φασινα στοσπιτι ομως !!τα ποδια μου απλα πονανεεεεεεεεεεεε.σαν να εκανα ολη νυχτα γυμναστικη νιωθω...(που δεν θυμαμαι κιολας πωςειναιαχχαχαχαχχααχαχαχ)

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα ζουζουνες!!!!αχ τι καλα που εχει ωραιο καιρο,ευχομαι να μην χαλασει!!!να βγενουμε εξω βολτιτσες!!!

τι κανετε κοριτσια?εγω πινω καφε και κουτουλαω εχω ενα τρομερο υπνο,αστα να πανε...και εχω και δουλειες Mad η μικρη μου δεν αφησε να βαλω σκουπα γκρινιαζε για να τιν κοιμησω!!!

σημερα σκευτομαι παλι το φαγητο Rolling Eyes μαλλον θα κανω φασολακια!!
ουτε εγω ειδα το εργο,δεν μπορω να βλεπω τετιου ειδους ταινιες αγχονομαι πολυ,ειδικα που στιν εγκυμοσυνη μου ειχα τετιου ειδους αγχη Crying or Very sad

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,ζουζούνες μου!!!!
Βιβήκα μου,τα παραλές λιγάκι αλλά σε ευχαριστώωωωωω!!!!!!
Κορίτσια,η ταινία ήταν πολύ συγκινητική.Καλά κάνατε Τιτίκα και Γεωργία που δεν την είδατε αφού έχετε θέμα..Εγώ έκλαιγα,να φανταστείτε...
Χθες,είδα κι εγώ τιτίκα την διαφήμιση για τον Γαλαξία.Έχω και κουπονάκι οπότε μια χαρά!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα ζουζουνες!!!!αχ τι καλα που εχει ωραιο καιρο,ευχομαι να μην χαλασει!!!να βγενουμε εξω βολτιτσες!!!

τι κανετε κοριτσια?εγω πινω καφε και κουτουλαω εχω ενα τρομερο υπνο,αστα να πανε...και εχω και δουλειες Mad η μικρη μου δεν αφησε να βαλω σκουπα γκρινιαζε για να τιν κοιμησω!!!

ουτε εγω ειδα το εργο,δεν μπορω να βλεπω τετιου ειδους ταινιες αγχονομαι πολυ,ειδικα που στιν εγκυμοσυνη μου ειχα τετιου ειδους αγχη Crying or Very sad
και εσυ κοριτσακι μου ε;και εγω τα ιδια δε μπορω με τιποτα μονο με το τρεηλερη ψιχοπλακωθηκα.σας ξαναγραφω τα λιμπερο εχουν 50% εκπτωση στα γαλαξιας για 23 και 24 μαρτιου.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζού μου,πιασε κόκκινο για το "ζουζούνες",χαχαχαχα!!!!!!
Το ίδιο είπαμε!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
χαχαχα, τα μεγαλα πνευματα επικοινωνουν!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
grammatiki έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα ζουζουνες!!!!αχ τι καλα που εχει ωραιο καιρο,ευχομαι να μην χαλασει!!!να βγενουμε εξω βολτιτσες!!!

και εσυ κοριτσακι μου ε;και εγω τα ιδια δε μπορω με τιποτα μονο με το τρεηλερη ψιχοπλακωθηκα.σας ξαναγραφω τα λιμπερο εχουν 50% εκπτωση στα γαλαξιας για 23 και 24 μαρτιου.

ααα μια χαρα θα παα να παρω ,ευχαριστουμε για τιν ενημερωση,εγω απο τιν μερα που εμεινα εγκυος δεν μπορω αγχωνομαι για τετοια πραματα,και σκευτομαι και τι κλαμα εριξα στιν εγκυμοσυνη !!!ουτε να το σκευτομαι δεν θελω

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ααα μια χαρα θα παα να παρω ,ευχαριστουμε για τιν ενημερωση,εγω απο τιν μερα που εμεινα εγκυος δεν μπορω αγχωνομαι για τετοια πραματα,και σκευτομαι και τι κλαμα εριξα στιν εγκυμοσυνη !!!ουτε να το σκευτομαι δεν θελω

και εγω ετσι μετα την β'επιπεδου και μεχρι να γεννησω πολυ κλαμα

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:χαχαχα, τα μεγαλα πνευματα επικοινωνουν!!!!

Έτσι,έτσι....!!!! Very Happy

Κοριτσάκια μου,σας αφήνω..σήμερα με πλάκωσε το πάπλωμα και δεν πρόλαβα να σας "δω" και πολύ..
Μόλις ξύπνησε και ο παίδαρος.Φιλάκια!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

και εγω ετσι μετα την β'επιπεδου και μεχρι να γεννησω πολυ κλαμα
γιατι ρε κοριτσια ,δεν εχω καταλαβει τι εγινε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις