Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
50 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 50 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mommy12585 έγραψε:
happiness έγραψε:γεια σας κοριτσαρες μου ,μου λειψατε...επιτελους μετα απο 2 μηνες σχεδον εχω παλι ιντερνετ...
ελπιζω να εισαστε καλα και τα μπεμπονια σας ακομα καλυτερα....
εμας τα νεα μας ειναι καλα σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσετε οτι ψαχνω δουλεια και δεν βρισκω...
ο μουργακος μου μεγαλωνει συνεχεια..πλεον μπορουμε να συνεννοηθουμε καλυτερα αρχιζει κανει προτασουλες με 3-4 λεξουλες...
με το φαγητο μου κανει νουμερα,αλλα επαψα να σκαω και προσπαθω παλι να τον μαθω να κοιμαται μονος του χωρις την παρεα τη δικη μου...
εχει πλεον αρχισει να απαιτει και να προσπαθει να περασει με καθε τροπο το δικο του με αποτελεσμα να εχουμε αρκετα ξεσπασματα,αλλα θα τα ξεπερασουμε ...τον μαλωνω και λιγο παραπανω(αισθανομαι ασχημα αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο)
επισης στα δοντια εχουμε μεινει ππολυ πισω χθες εσκασε το 5ο δοντακι...
συγνωμη για το κατεβατο ...

Γεια σου happiness!! Δεν ψάχνεις μόνο εσύ δουλειά αλλά και εγώ και δεν βλέπω φως στον ορίζοντα εδώ και αρκετό καιρό. Ωραία που κάνει προτασούλες ο μικρός σου θα συνεννοήστε καλύτερα τώρα είναι πολύ σημαντικό...εμένα λέει λέξεις και προτάσεις 2 λέξεων μόνο. Αλλά ευελπιστώ μέχρι το καλοκαίρι να αρχίσει να μιλάει καλύτερα. Προς το παρόν λέει τα δικά της τα σουαχίλι . Μην ανησυχείς που τον μαλώνεις, πολλές φορές μας φτάνουν στα όρια μας, και εγώ έτσι κάνω και μετά το μετανιώνω...Όσο για τα δοντάκια θα τα βγάλει όλα μαζί...πάντως η δικιά μου τα έχει βγάλει σχεδόν όλα. από 7 μηνών έβγαλε το πρώτο δοντάκι.
ναι ευτυχως μπορουμε να συνεννοηθουμε πλεον και επεισης επαναλαμβανει και προτασουλες που του λεω εγω,απλα δεν λεει ολες τις λεξεις καθαρα ...πχ εχθες καναμε βολτα με τα ποδια και του λεω "παμε απο εκει που ειναι το σκυλακι" και λεει αυτος "απο κει λακι παμε"

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ακουστε τωρα και τα αλλα νεα...
πηγα και μιλησα για μια δουλεια...σε ενα ξενοδοχειο(δεν εχω και πολλες επιλογες)...πηγα να μιλησουμε για τη θεση της υποδοχης και φτασαμε εντελει να μιλαμε για την κουζινα στην πισινα και τι μου ειπε...για να σε παρω εστω και στην κουζινα πρεπει στην αρχη της σεζον που δεν εχει πολυ δουλεια να βοηθας στο καθαρισμα των δωματιων...επεσα απο τα συννεφα με ενα μισθο θελουν να καλυψουν ολα τα ποστα....γκρρρρρρρ

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
happiness έγραψε:ακουστε τωρα και τα αλλα νεα...
πηγα και μιλησα για μια δουλεια...σε ενα ξενοδοχειο(δεν εχω και πολλες επιλογες)...πηγα να μιλησουμε για τη θεση της υποδοχης και φτασαμε εντελει να μιλαμε για την κουζινα στην πισινα και τι μου ειπε...για να σε παρω εστω και στην κουζινα πρεπει στην αρχη της σεζον που δεν εχει πολυ δουλεια να βοηθας στο καθαρισμα των δωματιων...επεσα απο τα συννεφα με ενα μισθο θελουν να καλυψουν ολα τα ποστα....γκρρρρρρρ

Και γω βρήκα αγγελία ρεσεψιονίστ με μισθό 650 ευρώ, είναι τρελοί οι άνθρωποι. Επειδή έχω τελειώσει ξενοδοχειακά και εκεί ψάχνω πίστεψε με όλα οι ξενοδόχοι τα ξεκίνησαν με τις μειώσεις στον ιδιωτικό τομέα. Δεν πάνε καλά. Απελπισία με έχει πιάσει, απορώ γιατί σπούδασα..Σε αυτή τη φάση στεναχωριέμαι γιατί ούτε για σερβις δε βρίσκω σε ξενοδοχείο, δεν έχω καθόλου εμπειρία.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχουν ξεφυγει τελειως...ευτυχως εμενα μου ειπε καλυτερα λεφτα 900€ αλλα δεν θελω να γινω και καθαριστρια ...απο υπ.γραφειου καθαριστρια δεν λεει

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αχ ευα μου δυσκολα κοριτσι μου για δουλεια!!!
δεν υπαρχει τιποτα,και αν βρεις θα σε εκμεταλευτουν απο παντου!!!αστο καλο συγχιστικα Mad και εγω ειχα βρει σε ιατρειο δερματολογου πλαστικου απο τις 4 μεχρι τις 11 το βραδυ εδινε 200 ευρω χωρις ενσημα ηταν και στριγκλα....

δεν καταλαβες λεω ειπαμε κριση κριση αλλα οχι και 200 ευρω και χωρις ενσημα....τοσο λεφτα βγαζεις τουλαχιστον 400 ευρω να αξιζει να παω!!!

εγω παντος δεν ψαχνω πια,1 χρονο τωρα ψαχνω

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ξεκινησα τωρα...αφου δεν καταφεραμε να μεινω ξαναεγκυος δεν με παιρνει να κατσω αλλο....ειναι πολυ δυσκολο παντως ....και οπου ρωταω λενε αν ειναι θα σου πουμε,δεν ξερουμε ακομα και κατι τετοια

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ερωτηση:δινετε βραδυνο στα παιδακια σας και αν ναι τι τους δινετε???

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
το εντελως αντιθετο απο μενα χιχιχιχιχιχ εγω ξεκινησα για νινι τωρα αφου δεν βρισκω δουλεια τι να κανω ,με τοσο καιρο που ειμαι σπιτι θα εμενα εγκυος και θα γεννουσα.

ευχομαι μονο γρηγορα να ερθει το νινι για να μην πεδευσει

οσο για βραδυνο τις δινω γαλα,τι αλλο να δωσο το απογευμα τις δινω ,η κρεμα η τοστ η τραχανα

mommy12585

mommy12585
Βρε κορίτσια τι θα κάνουμε πλέον δε ξέρω πραγματικά.. Και τσαντίζομαι και με τη μάνα μου έρχεται και μου λέει άντε ξεκουνίσου να βρεις δουλεια και τέτοια. Ώρες ώρες νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει τι γίνεται γύρω μας. Έχω στείλει ένα κάρο βιογραφικά, δλδ τι άλλο να κάνω για να βρω...Τουλάχιστον να βρεθεί κάτι πριν τελειώσει το ταμείο γιατί μετά με βλέπω στη Φυλής με τις μαύρες μαζί χαχαχαχα Razz Razz

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτο το ταμειο θελω να προλαβω κι εγω ...σε λιγους μηνες τελειωνει και θελω ενσημα για να ξαναμπω το επομενο χειμωνα αλλιως θα πεινασουμε

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
χαχα ευα με εκανες και γελασα!!!! καληνυχτα κοριτσακια μου παω για υπνο γιατι αυριο θα σηκωθο πρωι πρωι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 850933 φιλακια

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι εγω σας αφηνω καλο βραδυ...παω για μπανακι και ξαπλα....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στη γλυκιά μας ομάδα!!! Καλέ πού βρίσκεστε όλες; Πάω να διαβάσω λίγο πίσω, μήπως σώσω τίποτα από τα χαμένα (εγώ τα χω χάσει, χαχα)...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:eya moy kathe mera shkwnomai apo tis 6 para na kanw ton antra moy prwino kai fysika ksypanei kai h mikrh moy molis fygei o antra moy kanv doyleies kai bazv kai to fai na mhn exw gia meta h mikrh paizei kai stis 9 ksana koimatai kai panta tetoia wra eimai xalarh kai pinw kafedaki mexri tis 10.30 poy ksypanei gia na fai froyta.

poly gelasa me tin mikrh soy,kai emena to kati ayto phgame se mia baftisei kai eklege kai fwnaze mam mam mam olh tin koitoysan kai geloysan rezilh me ekane!alla entaksei einai mikroylia
Πωπω ρε συ ζουζουνίτσα, χαρά στο κουράγιο σου!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ μάλλον μοιάζω στη mommy, σε αυτό το θέμα, αν και εγώ έχω τη δικαιολογία ότι δουλεύω...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:γεια σας κοριτσαρες μου ,μου λειψατε...επιτελους μετα απο 2 μηνες σχεδον εχω παλι ιντερνετ...
ελπιζω να εισαστε καλα και τα μπεμπονια σας ακομα καλυτερα....
εμας τα νεα μας ειναι καλα σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσετε οτι ψαχνω δουλεια και δεν βρισκω...
ο μουργακος μου μεγαλωνει συνεχεια..πλεον μπορουμε να συνεννοηθουμε καλυτερα αρχιζει κανει προτασουλες με 3-4 λεξουλες...
με το φαγητο μου κανει νουμερα,αλλα επαψα να σκαω και προσπαθω παλι να τον μαθω να κοιμαται μονος του χωρις την παρεα τη δικη μου...
εχει πλεον αρχισει να απαιτει και να προσπαθει να περασει με καθε τροπο το δικο του με αποτελεσμα να εχουμε αρκετα ξεσπασματα,αλλα θα τα ξεπερασουμε ...τον μαλωνω και λιγο παραπανω(αισθανομαι ασχημα αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο)
επισης στα δοντια εχουμε μεινει ππολυ πισω χθες εσκασε το 5ο δοντακι...
συγνωμη για το κατεβατο ...
Πού είσαι βρε happiness; Καλώς μας ξανάρθες!!! Very Happy Το πιστεύεις ότι σε σκεφτόμουν το τελευταίο διάστημα; Απ' ότι βλέπω και το δικό σου ζουζουνάκι ζωήρεψε το τελευταίο διάστημα, όχι πως θα έκανε την εξαίρεση!
Καλέ 3-4 λεξούλες μαζί; Ααααα μα τούτος είναι αστέρι!!!! Εμένα ας τις λέει και 1-1, εγώ θα είμαι ευχαριστημένη! (παρεμπιπτόντως, μας έχει τρελάνει στα ακαταλαβίστηκα η μικρή τελευταία, σαν να μιλάει ξένη γλώσσα και έχουμε πεθάνει στο γέλιο. Βέβαια κι εμείς, μη χάσουμε, της απαντάμε, χαχα)
Κι όσο για τα δοντάκια, δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά κι εμείς ακόμα στα 5 βρισκόμαστε, αλλά με κάτι εντελώς πρησμένα ούλα, τουλάχιστον στα μπροστά πλαϊνά...
Αυτά, ελπίζω τώρα να σε "διαβάζουμε" πιο συχνά! Smile

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα ομορφιές μου! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα και πανέτοιμοι για να απολαύσουμε το ηλιόλουστο Σ/Κ που έρχεται!!!

Crazymommyyyyy, συγχαρητήριααααααααα!!!Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου ένα υπέροχο, υγιέστατο μωράκι!!!

Φιλιά

Σ' ευχαριστώ Σωτηρία μου!!!! I love you I love you I love you Έστω και καθυστερημένα!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!!
Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ-πολύ όλες σας για τις ευχές!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 417472 Γεωργία μου με τιμά το ότι χτες τα γενέθλιά μου ήταν... το γεγονός της ημέρας, χαχαχα! Δυστυχώς χτες ήταν μια πολύ γεμάτη μέρα και η μικρή με ξενύχτησε (όπως και πέρισυ στα γενέθλιά μου) οπότε σηκώθηκε μαζί μου το πρωί και έτσι δεν μπόρεσα να μπω να γράψω!

Τα καλά νέα είναι ότι χτες επιβεβαίωσα την καθυστέρησή μου... μ' ένα τεστάκι θετικό!!! Ουφ, ελπίζω να το έκανα σωστά λέμε! Αλλά και πάλι το λέω τελείως ανεπίσημα, μιας και είναι πολύ νωρίς και δεν ξέρω, ελπίζω πως θα εξελιχθεί καλά...Όμως, θα ήθελα να σας παρακαλέσω όσες είστε φίλες στο fb να μην κοινοποιήσετε στον τοίχο μου τίποτα σχετικό διότι εκεί έχω και φίλους συναδέλφους και δε θέλω να μαθευτεί ακόμα...
Εύχομαι πάντως και σ' εσάς μανούλες που το θέλετε πολύ, να σας έρθει γρήγορα άλλο ένα σποράκι!!!!!

αλικακι μου ωραιαααααααα νεα μας φερνεις ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 215994
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 215994

grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!!
Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ-πολύ όλες σας για τις ευχές!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 417472 Γεωργία μου με τιμά το ότι χτες τα γενέθλιά μου ήταν... το γεγονός της ημέρας, χαχαχα! Δυστυχώς χτες ήταν μια πολύ γεμάτη μέρα και η μικρή με ξενύχτησε (όπως και πέρισυ στα γενέθλιά μου) οπότε σηκώθηκε μαζί μου το πρωί και έτσι δεν μπόρεσα να μπω να γράψω!

Τα καλά νέα είναι ότι χτες επιβεβαίωσα την καθυστέρησή μου... μ' ένα τεστάκι θετικό!!! Ουφ, ελπίζω να το έκανα σωστά λέμε! Αλλά και πάλι το λέω τελείως ανεπίσημα, μιας και είναι πολύ νωρίς και δεν ξέρω, ελπίζω πως θα εξελιχθεί καλά...Όμως, θα ήθελα να σας παρακαλέσω όσες είστε φίλες στο fb να μην κοινοποιήσετε στον τοίχο μου τίποτα σχετικό διότι εκεί έχω και φίλους συναδέλφους και δε θέλω να μαθευτεί ακόμα...
Εύχομαι πάντως και σ' εσάς μανούλες που το θέλετε πολύ, να σας έρθει γρήγορα άλλο ένα σποράκι!!!!!

αχχχχχχχχχχχχ τι καλα.τελειαααααααααααααα δε θα πουμε τιποτα στο fb εννοειται.με το καλο κοριτσακι μου ευχομαι ενα μωρακι

Αν και σας ευχαρίστησα και από αλλού Wink , σας ευχαριστώ πολύ-πολύ και από εδώ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 215994

Ζουζουνίτσα μου κάπου μου έγραψες κι εσύ (πιο πρόσφατα) αλλά δε σε βρίσκω τώρα. Σ' ευχαριστώ πολύ. Ναι, ήμαστε πολύ τυχεροί και σου εύχομαι από καρδιάς να μη σου ξαναέρθει η ακατανόμαστη, να είμαστε εγκυούλες παρέα και να γεννήσουμε παρέα! Μάκάρι όλα να πάνε καλά...!

Αααα, δεν πάω πιο πίσω στα μηνύματα...!!! Razz

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα πού εξαφανιστήκατε όλες; Εμείς θα έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα διότι θα έχουμε κάτι εργάτες στο σπίτι τα απογεύματα, οπότε και θα στέλνω όσο μπορώ τη μικρή στα πεθερικά (δε θέλω και πολύ γιατί πρέπει να με βλέπει και λιγάκι!!!)

Κατά τ' άλλα περάσαμε ένα όμορφο σ/κ, ο καιρός τέλειος, εεε; Το Σάββατο βράδυ γιορτάσαμε και με τουρτίτσα τα γενέθλιά μου αλλά και του πατέρα μου που ήταν εκείνη τη μέρα (ω ναι, κι άλλα γλυκά!!!) και η μικρή αν και έκανε ντροπές στην αρχή (είχαμε μαζευτεί κόσμος στης μάνας μου) μετά ξεσάλωσε. Ήταν και η ξαδερφούλα της εκεί... Είχε πολλή πλάκα. Χτες, πήγαμε στο πάρκο στο Γαλάτσι, αλλά με τόσο ωραίο καιρός γινόταν ένας χαμός και η μικρή αφενός αποσυντονίστηκε (χάζευε σαν αποχαυνωμένη) και αφετέρου άντε να βρούμε ελεύθερη κούνια ή τσουλήθρα... Τουλάχιστον έκανε λίγο ποδηλατάκι... Αλλά μάλλον προτιμώ όταν έχει λίγο χειρότερο καιρό και λιγότερο κόσμο... Rolling Eyes

Αυτά, περιμένω και τα δικά σας, πού είστε καλέ;;;
Σας φιλώ γλυκά! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις τη παρασκευη ειχαμε παιδιατρο.καναμε δοκιμαστικο μαντου και το εμβολιο του μηνα το τριπλο.το πρωτο το αντιμετωπισε νορμαλ το δευτερο οχι και τοσο.της εσπασε και εναν κουμπαρα της παιδιατρου αλλα κατα τα αλλα καλα.ειμαστε 85 ποντους 11400 καλα το παμε για να δουμε.αααα και 11 δοντακια.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις τη παρασκευη ειχαμε παιδιατρο.καναμε δοκιμαστικο μαντου και το εμβολιο του μηνα το τριπλο.το πρωτο το αντιμετωπισε νορμαλ το δευτερο οχι και τοσο.της εσπασε και εναν κουμπαρα της παιδιατρου αλλα κατα τα αλλα καλα.ειμαστε 85 ποντους 11400 καλα το παμε για να δουμε.αααα και 11 δοντακια.

Καλημέρα Τιτίκα μου! Με πέτυχες ενώ ετοιμάζομαι να φύγω!
Σούπερ είναι η μικρούλα σου!!! Και μην ανησυχείτε για τον κουμπαρά, δε θα είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει της παιδιάτρου, χαχα! Άντε να σας φτάσουμε κι εμείς (και σε πόντους και σε βάρος και σε δόντια, χαχαχα!). I love you

Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις τη παρασκευη ειχαμε παιδιατρο.καναμε δοκιμαστικο μαντου και το εμβολιο του μηνα το τριπλο.το πρωτο το αντιμετωπισε νορμαλ το δευτερο οχι και τοσο.της εσπασε και εναν κουμπαρα της παιδιατρου αλλα κατα τα αλλα καλα.ειμαστε 85 ποντους 11400 καλα το παμε για να δουμε.αααα και 11 δοντακια.

Καλημέρα Τιτίκα μου! Με πέτυχες ενώ ετοιμάζομαι να φύγω!
Σούπερ είναι η μικρούλα σου!!! Και μην ανησυχείτε για τον κουμπαρά, δε θα είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει της παιδιάτρου, χαχα! Άντε να σας φτάσουμε κι εμείς (και σε πόντους και σε βάρος και σε δόντια, χαχαχα!). I love you

Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια!!!!

ολα θα τα καταφερετε και εσεις και εμεις που θα παει θα βγουν ολα τα δοντια τα ρημαδια.φιλια καλη συνεχεια

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλες ...αργοπορημενα...
τι να πω οτι παλι τρεχω?εχουμε ελεγχο ISO ΜΗΝ ΧΕΣΩ αχαχααχα.

περασαμε πολυ τελεια σαβατοκυριακο.δεν κατσαμε καθολουυυ σπιτι.φευγαμε το πρωι γυρναγαμε για μεσημεριανο υπνο και μετα παλι εξω μεχρι τις 21,00 ή 20,00 αναλογα.
Εφτιαξα και καπως την βεραντα για να καθομαστε αλλα εχει πολυ δουλεια ακομα.
Ο μπαμπας μας ελειπε εκδρομη και ηρθε σημερα 08,00 το πρωι και του εκανε μουτρα ο Διονυσης και στεναχωρηθηκε ο καημενος.

Εσεις βλεπω ολες βολτα ε?

τι αλλα νεα?

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσια μου,πως περασατε μωρε το σ/κ? εμεις καλα μονο παλι η μικρη τιν κυριακη δεν μπορουσε να κανει κακα και αναγκαστικα τιν εκανα μικροκλισμα!!!πηρα σημερα τον παιδιατρο οτι δεν μασ βοηθα το σιροπακι που μας εδωσε ...τωρα θα παρω τηλ το απογευμα να παρω οδηγιες και μαλλον θα αλλαξω και γαλα ,μαλλον αυτο κανει τιν δουλεια!!

καταταλα μολις καναμε κακα μας ηρεμησαμε και βγηκαμε βολτα πηγαμε σε ενα αναψυκτηριο λουνα παρκ με κουνιες κοντα στιν θαλλασα ηταν τελεια η μικρη ετρεχε βουρ για βουτια,τιν επομενη κυριακη θα παρω και τα κουβαδακια μας να παιξουμε στιν αμμο!!!

σημερα θα κανω φακες !!!!

crazymmommy μπραβω κοπελα μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου..τωρα προσοχη οσο μπορεις!

κοριτσια εμεις εχουμε ενα παρτυ τιν τεταρτη και λιγο φοβαμαι με τις ιωσεις... και δεν γινετε να μην παμε

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου γύρισα....
θα σας έγραφα χτες το βράδυ αλλά δεν ήταν καλή νύχτα η χθεσινή...

αρχικά κόντεψα να δείρω μια υστέρω στο τρένο Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil που τα έβαλα με μια μανούλα με δυο μικρά παιδιά 2 χορνών και 5... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 654655

και πραγματικά ήταν τόσο καλά και τα δύο ειδικά το μικρό το θαύμασα το δικό μου θα είχε γυρίσει όλο το τρένο 6 ώρες ταξίδι.... αλλά λογικό είναι το μωρό σε αυτήν την ηλικία να μην μπορεί να ψιθυρίσει αλλά δεν φώναζε κιόλας...

και τι έκανε η να μην τι πω.... κάνει σε κάποια φάση ένα δυνατό "ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ" και ρωτάει η μάνα "θέλετε κάτι?", και απαντάει η μαλάκο δυνατα λέμε τώρα "ΚΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΆΣΟΥΝ" και λέει η μάνα "Δηλαδή τι να κάνω?", "ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ", και λέει η μάνα "Καλά δεν ντρέπεστε να τα βάζετε με τα παιδιά?", "ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ", "μόνο εσείς ενοχλείστε όμως..." "ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΛΟΎΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ"...

Ε δεν άντεξα ρε κορίτσια σηκώθηκα πάνω, και ρώτησα ΟΛΟ το βαγόνι, αν ενοχλείτε κανείς... ε κανείς δεν απάντησε... και τότε γυρνάω και της λέω (πολύ ευγενικά,αν και έβραζα...),

"όπως βλέπετε μόνο έσεις έχετε πρόβλημα και καθόλου τρόπους, αν είχατε πρόβλημα με την κυρία να πηγαίνατε κοντά και να της το λέγατε, αλλά μπροστα στα παιδιά της, αυτό που κάντε ήταν τουλάχιστον ανάγωγο...",

και μου λέει ρε κορίτσια ,και "εσύ τι είσαι δικηγόρος???"

ε δεν άντεξα.... "ΝΑΙ ΡΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ Ο ΟΣΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΕΙΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΟΘΟΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, Ή ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ, ΑΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ???", ξέρω ότι ήταν βαρύ αυτό που είπα και βέβαια, έπεσαν πολλά γέλια και κάποια χειροκτροτήματα, αλλά δεν άντεξα ρε κορίτσια, ίσως επειδή έχω και εγώ ένα παιδάκι όπως ο μικρός και στο θέμα της μητρότητας είμαι λίγο ευέξαπτη, ίσως γιατι είδα πως κοιτούσαν τα παιδάκια όταν τα μάλωνε η τσουράπο, αλλά ειλικρινά αν μπορούσα και το έκανε σε μένα αυτό θα την είχα πιάσει από το λαιμό.... τα θυμάμαι και μου ανεβαίνει το αίμα...

Ασε που μετά πήγα σπίτι και το είδα... μην πω πως το είδα που έλειπα 3 μέρες και ο ανήρ ήταν μόνος... μέχρι και πιάτα λερωμένα μέσα στο ψηγείο είδα, για να μην μοιρίζουν έξω... ευρηματικός είναι, να πλύνει κανένα πιάτο ούτε λόγος....

Ευτυχώς πέρασα τέλεια, αλλά μου βγήκε από την μύτη...
Πάω να σας διαβάσω... καλά ρε κορίτσια 10 σελίδες σε 3 μέρες.... σαν εξεταστική μου φαίνεται.... (χιχιχιχιχ) Laughing Laughing

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάκια μου γύρισα....
θα σας έγραφα χτες το βράδυ αλλά δεν ήταν καλή νύχτα η χθεσινή...

αρχικά κόντεψα να δείρω μια υστέρω στο τρένο Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil που τα έβαλα με μια μανούλα με δυο μικρά παιδιά 2 χορνών και 5... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 11 654655

και πραγματικά ήταν τόσο καλά και τα δύο ειδικά το μικρό το θαύμασα το δικό μου θα είχε γυρίσει όλο το τρένο 6 ώρες ταξίδι.... αλλά λογικό είναι το μωρό σε αυτήν την ηλικία να μην μπορεί να ψιθυρίσει αλλά δεν φώναζε κιόλας...

και τι έκανε η να μην τι πω.... κάνει σε κάποια φάση ένα δυνατό "ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ" και ρωτάει η μάνα "θέλετε κάτι?", και απαντάει η μαλάκο δυνατα λέμε τώρα "ΚΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΆΣΟΥΝ" και λέει η μάνα "Δηλαδή τι να κάνω?", "ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ", και λέει η μάνα "Καλά δεν ντρέπεστε να τα βάζετε με τα παιδιά?", "ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ", "μόνο εσείς ενοχλείστε όμως..." "ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΛΟΎΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ"...

Ε δεν άντεξα ρε κορίτσια σηκώθηκα πάνω, και ρώτησα ΟΛΟ το βαγόνι, αν ενοχλείτε κανείς... ε κανείς δεν απάντησε... και τότε γυρνάω και της λέω (πολύ ευγενικά,αν και έβραζα...),

"όπως βλέπετε μόνο έσεις έχετε πρόβλημα και καθόλου τρόπους, αν είχατε πρόβλημα με την κυρία να πηγαίνατε κοντά και να της το λέγατε, αλλά μπροστα στα παιδιά της, αυτό που κάντε ήταν τουλάχιστον ανάγωγο...",

και μου λέει ρε κορίτσια ,και "εσύ τι είσαι δικηγόρος???"

ε δεν άντεξα.... "ΝΑΙ ΡΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ Ο ΟΣΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΕΙΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΟΘΟΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, Ή ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ, ΑΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ???", ξέρω ότι ήταν βαρύ αυτό που είπα και βέβαια, έπεσαν πολλά γέλια και κάποια χειροκτροτήματα, αλλά δεν άντεξα ρε κορίτσια, ίσως επειδή έχω και εγώ ένα παιδάκι όπως ο μικρός και στο θέμα της μητρότητας είμαι λίγο ευέξαπτη, ίσως γιατι είδα πως κοιτούσαν τα παιδάκια όταν τα μάλωνε η τσουράπο, αλλά ειλικρινά αν μπορούσα και το έκανε σε μένα αυτό θα την είχα πιάσει από το λαιμό.... τα θυμάμαι και μου ανεβαίνει το αίμα...

Ασε που μετά πήγα σπίτι και το είδα... μην πω πως το είδα που έλειπα 3 μέρες και ο ανήρ ήταν μόνος... μέχρι και πιάτα λερωμένα μέσα στο ψηγείο είδα, για να μην μοιρίζουν έξω... ευρηματικός είναι, να πλύνει κανένα πιάτο ούτε λόγος....

Ευτυχώς πέρασα τέλεια, αλλά μου βγήκε από την μύτη...
Πάω να σας διαβάσω... καλά ρε κορίτσια 10 σελίδες σε 3 μέρες.... σαν εξεταστική μου φαίνεται.... (χιχιχιχιχ) Laughing Laughing

και λιγα της ειπες τη παπαρος γεωργια μου.οσο για το σπιτι και εμενα ετσι ο αντρας μου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις