251 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 Σαβ Μαρ 17, 2012 12:12 pm
happiness
Η ψυχή της παρέας!
ναι ευτυχως μπορουμε να συνεννοηθουμε πλεον και επεισης επαναλαμβανει και προτασουλες που του λεω εγω,απλα δεν λεει ολες τις λεξεις καθαρα ...πχ εχθες καναμε βολτα με τα ποδια και του λεω "παμε απο εκει που ειναι το σκυλακι" και λεει αυτος "απο κει λακι παμε"mommy12585 έγραψε:happiness έγραψε:γεια σας κοριτσαρες μου ,μου λειψατε...επιτελους μετα απο 2 μηνες σχεδον εχω παλι ιντερνετ...
ελπιζω να εισαστε καλα και τα μπεμπονια σας ακομα καλυτερα....
εμας τα νεα μας ειναι καλα σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσετε οτι ψαχνω δουλεια και δεν βρισκω...
ο μουργακος μου μεγαλωνει συνεχεια..πλεον μπορουμε να συνεννοηθουμε καλυτερα αρχιζει κανει προτασουλες με 3-4 λεξουλες...
με το φαγητο μου κανει νουμερα,αλλα επαψα να σκαω και προσπαθω παλι να τον μαθω να κοιμαται μονος του χωρις την παρεα τη δικη μου...
εχει πλεον αρχισει να απαιτει και να προσπαθει να περασει με καθε τροπο το δικο του με αποτελεσμα να εχουμε αρκετα ξεσπασματα,αλλα θα τα ξεπερασουμε ...τον μαλωνω και λιγο παραπανω(αισθανομαι ασχημα αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο)
επισης στα δοντια εχουμε μεινει ππολυ πισω χθες εσκασε το 5ο δοντακι...
συγνωμη για το κατεβατο ...
Γεια σου happiness!! Δεν ψάχνεις μόνο εσύ δουλειά αλλά και εγώ και δεν βλέπω φως στον ορίζοντα εδώ και αρκετό καιρό. Ωραία που κάνει προτασούλες ο μικρός σου θα συνεννοήστε καλύτερα τώρα είναι πολύ σημαντικό...εμένα λέει λέξεις και προτάσεις 2 λέξεων μόνο. Αλλά ευελπιστώ μέχρι το καλοκαίρι να αρχίσει να μιλάει καλύτερα. Προς το παρόν λέει τα δικά της τα σουαχίλι . Μην ανησυχείς που τον μαλώνεις, πολλές φορές μας φτάνουν στα όρια μας, και εγώ έτσι κάνω και μετά το μετανιώνω...Όσο για τα δοντάκια θα τα βγάλει όλα μαζί...πάντως η δικιά μου τα έχει βγάλει σχεδόν όλα. από 7 μηνών έβγαλε το πρώτο δοντάκι.