Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
119 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 119 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:εγω παλι ακομη δεν εχω καταλαβει αλλα δεν το κανουμε θεμα Embarassed
για το φαγητο λες?αντι για σπανακοριζο ,φτιαχνει σπανακι με πενες .πολυ ωραια ιδεα.αυτο εννοεις?

οχι για το θεμα ομαδα που σου λεει η δωρα
ειχα φτιαξειο παλια ενα γκρουπ απο την δουλεια μου και σιγα σιγα τους παιρναω μεσα ολους .δεν σου εστειλα?ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩΩΩΩΩΩ

α μαλιστα μπραβο βιβη μπραβο.συνωμοσια λοιπον ε;χμ οχι δε θελω ρε να με βαλεις ετσι με το ζορι;οχι οχι οχι Very Happy
ΑΓΑΠΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΠΕΙ.ΒΕΒΑΙΩς ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΟΜΑΙ σε ολα τα κοριτσακια καλο σαβατοκυριακο.

καλα να περασετε.

Φιλάκιααααααααααα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο σκ βιβη καλα να περασετε .φιλια

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia. xathika liges meres... crazymommy elpizw na pires to minima mou gia to infanrix hexa, den exw ksanastilei pm Very Happy episeis XRONIA POLLA gia xthes kai ME TO KALO TO MWRAKI. den uparxei megaliteri eutixia, me oles tis diskolies, arkei na to thes kai na ksereis ti kaneis.

twra gia ton upno, epeidi apo tote pou tin valame sto krevati mas ekane noumera kai evgene sunexia kai argouse na koimithei arxisa na tis kleinw tin porta. den ftanei na tin anoiksei akoma... stis prwtes meres eklege ligo, meta tin akouga na paizei k telika koimotane. twra to polu tha dokimasei an anoigei i porta kai tha pesei gia upno sto krevati tis. otan katalava oti koimatai anoigw tin porta na mporei na vgei otan ksipnisei.

auta apo emas gia twra. 6 wra pame paidiatro. tha sas grapsw to vradu pos paei i mikri. elpizw na min argisw me to sideroma Razz

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ana έγραψε:geia sas koritsia. xathika liges meres... crazymommy elpizw na pires to minima mou gia to infanrix hexa, den exw ksanastilei pm Very Happy episeis XRONIA POLLA gia xthes kai ME TO KALO TO MWRAKI. den uparxei megaliteri eutixia, me oles tis diskolies, arkei na to thes kai na ksereis ti kaneis.

twra gia ton upno, epeidi apo tote pou tin valame sto krevati mas ekane noumera kai evgene sunexia kai argouse na koimithei arxisa na tis kleinw tin porta. den ftanei na tin anoiksei akoma... stis prwtes meres eklege ligo, meta tin akouga na paizei k telika koimotane. twra to polu tha dokimasei an anoigei i porta kai tha pesei gia upno sto krevati tis. otan katalava oti koimatai anoigw tin porta na mporei na vgei otan ksipnisei.

auta apo emas gia twra. 6 wra pame paidiatro. tha sas grapsw to vradu pos paei i mikri. elpizw na min argisw me to sideroma Razz
Χελόου!!! Όσο προλαβαίνω δηλαδή γιατί από ώρα σε ώρα έρχεται η μικρή από τα πεθερικά...
Ana μου εσύ βρε πότε γεννάς είπαμε;
Ναι, έχεις δίκιο, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί εννοείται πως το θέλαμε!!! Τώρα για το αν ξέρω τι κάνω... χαχα θα δείξει!!! Wink Ελπίζω να το παλέψω με την κούραση μονάχα... Θα σε ρωτάω να με συμβουλεύεις γιατί τότε εσύ θα είσαι ήδη έμπειρη μαμά με 2 παιδάκια!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 10 215994
Το είδα το pm σου, μια χαρά το έστειλες, σου απάντησα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Έλα ρε Τιτίκα...δεν μου το 'λεγες τόσον καιρό???Να έχω και μέσο στα ραντεβού,χιχιχ!!!!

αν θελεις κατι περα την πλακα ναι μπορει να σε εξυπηρετησει

Τέλεια!!!!Μπορεί να την χρειαστώ τότε...
Ευχαριστώ!!!!

Βιβήκα,ο Σκλαβενίτης έχει προσφορά,ε??
Θα πάω να πάρω...
ναι τυχαι ατο ειδα.-5 ευρω στα παμπερς τα πρασινα.τα κανονικα.τα simbly dry τα κιτρινα ειναι 10 λεπτα πιο φθηνα αλλα εγω προτιμω τα πρασινα αφου τα βρηκα σε προσφορα.
πως το παθανε?
ολο τα libero exουν προσφορες.
Μέχρι πότε κορίτσια;;;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Καλε κοριτσια τι κανετε???Τα μπεμπονια σας??
Σας εχασα τελειως, σας διαβασα απο την 6 σελιδα κ μετα, πόσα να προλαβω?
Βρε τρελομαμα, πότε ειχες γενέθλια???χρονια πολλά, να τα εκατοστησεις, να σε χαιρονται!!!Ωραια, παει αυτο!Παμε στο άλλο τωρα!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 10 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 10 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 10 215994 !!!!!!!!!Μπραβο σας, με το καλο να μεγαλωσετε την οικογενεια σας!!!Μεχρι να το πεις, εμεινες κιολας!!!
Γεωργια, ταξιδακι ταξιδακι??Χωρις το μικρο(ποιο μικρο δηλαδή, το γιγαντακι σου εννοω Razz !!).Καλα να περασεις, τι ωραια!!!
Βιβη, δεν εχει και πολύ γουστο ο γιος σου στο θεμα γυναικες ε Embarassed ??Ελα, πλάκα κανω, αλλά και η ηθοποιος που λες, δεν ξερω γιατι δε μου αρεσει ουτε μενα!Κατι εχει και με χαλαει!
Κοριτσια, εμας προχτες πεθανε ενας θειος του αντρα μου, μεγαλος ηταν,αλλα καλουλης και ειχαμε λιγα τρεξιματα.Ο μικρος δεν κοιμαται πολύ, χτες ειχα ενα πονοκεφαλο λογω περιοδου που ηθελα να σπασω το κεφαλι μου με οση δυναμη ειχα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 10 679259 !Ολα εμεις τα περναμε λογω περιοδου, βαρεθηκα!Πονοκεφαλοι, νευρα ατελειωτα, πονοι, ελεος!
Αλικακι, τι κανεις?Σημερα ειχα σπανακομακαρονα(δεν ξερω αντο λενε ετσι χιχι!),αλλά το γιοκακιδεν τρελαθηκε, ηθελε κοτοπουλακι, γιατι ολο μου το εδειχνε επειδη του το βαζω στο καρεκλακι κ το τσιμπαει σαν πουλακι!
Δεν πιστευω να εχουμε αρρωστα μωρακια ε?Δεν εχω διαβασει κ ολα τα νεα!Ζουζουνιτσα, περαστικα Crying or Very sad !
Οι υπολοιπες μανουλες τι κανετε??Οσες θελετε μωρακια, με το καλο!! Η Αna στην ομαδα μας δε θα γεννουσε τωρα ή λαθος θυμαμαι!!
Να περασετε καλα το σ/κ!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 10 417472
Τρελομαμα, το συνειδητοποιησες το θετικο τεστ ή ακομα Very Happy ??
Σ' ευχαριστώ πολύ κι από εδώ mangio μου!!! Smile Ναι, χτες είχα γενέθλια και χτες έκανα και το τεστάκι... να σας πω την αλήθεια ήταν τεστάκι επιβεβαίωσης! Γιατί έκανα κι άλλο ένα την Τρίτη το απόγευμα, το οποίο βγήκε επίσης θετικό, αλλά έλεγα πως το έκανα λάθος γιατί φοβόμουν πως το εξέθεσα (μα πώς τα λέω Razz ) περισσότερο από 5'' που λέει το τεστ (Clearblue παντα). Και ήταν αχνό τότε, το έκανα γιατί είχα ζαλάδες στη δουλειά και φυσικά 3 μέρες καθυστέρηση. Χώρια τις αναγούλες που είχαν ξεκινήσει πριν τη μέρα που περίμενα περίοδο την τύχη μου, αλλά τεσπα. Και έτσι είπα να το επαληθεύσω στα γενέθλιά μου. Εκεί να δείτε πλάκα, για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα το άφηνα περισσότερο από 5'' το άφησα τελικά πολύ λίγο. Και περίμενα, περίμενα, τίποτα. Ούτε καν δείκτης εγκυρότητας, οριζόντια γραμμή, τίποτα. Και τελικά του κάνω άλλο ένα αστραπιαίο μπλουμ (σόρρυ κιόλας Razz ) και ξαφνικά έδειξε σχεδόν αμέσως θετικό. Λέτε να είναι λάθος; Shocked Πάντως, μόνο όταν δω υπέρηχο θα το συνειδητοποιήσω... Wink

Έμεινα πάλι πολύ γρήγορα - στη Δανάη έμεινα έγκυος με μόλις 1 ελεύθερη επαφή στον 1,5 χρόνο σχέσης. Τώρα, ήταν η 1η φορά που έγινε ακριβώς πάνω στις ημέρες ωορρηξίας, κανονικά λέγαμε από τον επόμενο μήνα αλλά έλα που μας έτυχε. Εύχομαι σε όλες εσάς που το θέλετε να σας έρθει το ίδιο εύκολα, από τον άλλο μήνα κιόλας!!! Smile

Κατά τ' άλλα, ναι, όλα εμείς οι γυναίκες τα περνάμε! Και δεν μας καταλαβαίνουν κιόλας οι άτιμοι! Τι να πω...
Σπανακομακάρονα, ε;;; Ενδιαφέρον! Και τι βάζεις μέσα εκτός από σπανάκι και μακαρόνια; Πες μας κι εμάς που είμαστε άσχετες!!! Αν και φοβάμαι πως ούτε η μικρή μου θα τρώει...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Γειά σας κοριτσάκια!!!Πήγαμε κούνιες σήμερα για λίγο..στο μισάωρο τα'χα παίξει από το κυνηγητό και φύγαμε,χαχαχα!!!!!
Μόνο 2 φορές έπεσε το καμάρι μου...
Εσείς τι κάνετε??
Χαχαχα ρε Αλικάκι...! Εμείς κάθε φορά που πηγαίνουμε φεύγουμε κλαμμένες. Αφού απορώ γιατί πηγαίνουμε τελικά! Razz Το πρόβλημά μας είναι να μην δούμε μπάλα να κρατάει άλλο παιδάκι. Τη θέλουμε. ΤΕΛΟΣ. Ακόμα και όταν εμείς ήδη κρατάμε τη δικιά μας στα χέρια μας. ΤΕΛΟΣ.

Μια χαρά βρε συ, μόνο 2 φορές. Εμάς θα έπεφτε περισσότερες, δεν τις μετράω, φαντάζομαι... Νομίζω ότι είναι περισσότερο στο μυαλό σου Αλικάκι μου. Το παιδί είναι μια χαρά!!! I love you

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:Γειά σας κοριτσάκια!!!Πήγαμε κούνιες σήμερα για λίγο..στο μισάωρο τα'χα παίξει από το κυνηγητό και φύγαμε,χαχαχα!!!!!
Μόνο 2 φορές έπεσε το καμάρι μου...
Εσείς τι κάνετε??
καλα εδω λεμε με τα κοριτσια να βρεθουμε για καφε.θες?θες?θες?η ομαδα της αθηνας δλδς .θες?θες?θες?

Πείτε και σε μένα ρε σεις! Razz Κι εγώ Αθήνα και τώρα που το διάβασα, γειτόνισσα της Mommy!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 10 215994

Ουψ, σας αφήνω, γύρισεεεεεε!
Να έχετε ένα καλό σ/κ!!!!! I love you Αν και θα προσπαθήσω να μπω αργότερα ή αύριο πρωί γιατί χρωστάω κι άλλες απαντήσεις!!!!!

annibal

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Crazymommy καταρχήν χρόνια πολλα για τα γενέθλια σου, πολύχρονη! Πολλα συγχαρητηρια για την εγκυμοσύνη. Εύχομαι σε 9 μήνες να έχεις στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο μωρακι κ φυσικά σου εύχομαι καλη εγκυμοσύνη. Επίσης θα ήθελα να σου πω ότι κ ο μικρός μου έχει το ίδιο θεμα με τις μπάλες. Πάμε στη παιδική Χαρα κ παρακαλαμε να μην έχει άλλο παιδάκι μπάλα!

Αλικακι μου 2 φορές που έπεσε ο μικρός στη μισή ώρα, δεν είναι τίποτα. Εμείς πήγαμε χθες για μια ώρα στο πάρκο κ έπεσε 8 φορές. Εσείς είστε σε πολυ καλο δρόμο οπότε μη το σκέφτεσαι καθόλου.

Καλο σβ σα όλες!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!

Αχαχαχαχ,ρε Αλικάκι πολύ γέλασα με την περιγραφή σου,με το τεστ!!Να'σαι καλά!!!!!
Μια χαρά το έκανες,να μην αμφιβάλλεις.Εξάλλου αν έπεσες 2 δευτερόλεπτα έξω και δεν ήσουν έγκυος υπήρχε περίπτωση να δείξει θετικό????Δεν νομίζω!!!!! Very Happy
Το θετικό είναι πάντα θετικό!Το αρνητικό δεν είναι σίγουρο...
Γι αυτό άστα αυτά και χάρσου(προστακτική του χαίρομαι Very Happy )!!!!!!!

Επίσης,Αλικάκι μου και Άνιμπαλ ευχαριστώ για την συμπαράσταση!Σας είπα οτι έπεσε 2 φορές,ο μικρούλης μου, αλλά δεν σας είπα πόσες φορές τον γλίτωσα από ατσούμπαλη πτώση,χαχαχα!!
Την περισσότερη ώρα τον συγκρατούσα από το μπλουζί πίσω στο σβέρκο!!!

Αλήθεια,Αλικάκι??Κλαίει η κοκόνα σου και θέλει τις μπάλες???Ήταν και ένα παιδάκι χθες στις κούνιες και κυνήγαγε την μπάλα μας και από πίσω η γιαγιά του με την δική τους μπάλα στα χέρια,χαχαχα!!!!

Πήγα και πήρα 2 πακέτα πάμπερς χτες.Μπράβο,ρε Βιβή!!13 ευρώ τα πήρα.Το ένα!Μια χαρά!Όπως είπε και η Γεωργία,θα του φοράω ένα κάθε βράδυ οπότε θα έχουμε για τρείς μήνες...
Αλικάκι μου,δεν ρώτησα μέχρι πότε ισχύει η προσφορά...

Mangioύλα μου,καλή!!Μια χαρά είμαι!!Αλλά δεν μου απάντησες τι είναι τα γιαχνερά..Μου το χρωστάς...

Σωτηρούλα μου,καλό ΣΚ!!!!!

Ζουζουνίτσα μου,στο φυλλάδιο με την προσφορά που σου είπα έχει και μαγαζί εκεί που μένεις.Πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις???Ή δεν σε ενδιαφέρει????

Άννα,ωραίο το κόλπο σας με την πόρτα..
Βιβήκα,μήπως να το εφαρμόσεις κι εσύ????

Πάω να δω μήπως άφησα τίποτα ασχολίαστο..αλλιώς.. μιας και όλες απουσιάζετε(το πιθανότερο),καλό ΣΚ σε όλες!!!!Φιλιά!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
kalhmera saw koritsia!!!kati epathe o ypologisths kai den mporw na grapsw sta ellhnika Twisted Evil

extes tin katebasa katw stin aylh mas kaname podhlato paiksame mpala etrekse mia xara!!!!

alla shmera eipe oti o kairow tha htan kalos ...mpa synefia vlepw!!!makari ayrio na bgei o hlios na pame gia kanena kafedaki!!

crazymmomy sygxarhthria me to kalo na ertei to nini sas,o theoylis grhgora saw to efere!!!ante na pernoyme seira opoia thelei 2 nini!!

alikaki moy me endiaferei alla den mporesa na mpw sto sait poy moy edwses..an exeis xrono kai mporeis grapse moy to onoma tis etairias!!

shmera ekana mosxari me laxanika sto foyrno kai ayrio lew na kanw kolokythakia gemista tha ta kanw to brady!!egw exw trelathei sto nero kai san na eimai kalhtera den ponaw!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,ζουζουνίτσα μου!!Χαίρομαι που είσαι καλύτερα!
Εμείς εδώ έχουμε λιακάδα..κάτσε να φυσήξω λίγο προς τα εκεί!!! Very Happy
Έχω και το τηλέφωνο του καταστήματος..
Αν δεν θες να φανεί πού μένεις,θες να στο στείλω στο φέις????

mommy12585

mommy12585
Καλημέρα Αλικάκι και Ευαγγελία ! Τι κάνετε? Εμείς σήμερα κατά περίεργο τρόπο ξυπνήσαμε ανθρώπινα, νωρίς εννοώ Embarassed ...Εμένα δεν τρελαίνεται με τη μπάλα έτσι η δικιά μου, αλλά αν δει κανέναν και τρώει! Μια μέρα πεταχτήκαμε για λίγο στην παιδική χαρά και δεν πρόλαβα να πάρω κανένα σνακ μαζί μου. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Ένα κοριτσάκι έτρωγε ένα τυροπιτάκι και έκανε σαν λιμασμένη η δικιά μου ενώ μόλις είχε φάει φρούτα! Άρων άρων φύγαμε, λέω νηστικό θα νομίζουν ότι το έχω Razz Razz Razz

Θέλω σήμερα να πάμε καμιά βολτίτσα η αλήθεια είναι γιατί έχουμε μέρες να βγούμε έξω..

Ευαγγελία πότε πρόλαβες και έκανες φαγητό καλέ σήμερα? Σηκώνεσαι νωρίς και μαγειρεύεις? Εμένα μου φαίνεται επιστημονική φαντασία να το κάνω αυτό..Κακώς αλλά δεν τρελαίνομαι για το μαγείρεμα γενικώς

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
steiltw koritsaki moy!!!

aaa fysa kai ligo apo edw mpas kai bgei hlios

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:steiltw koritsaki moy!!!

aaa fysa kai ligo apo edw mpas kai bgei hlios

Το έστειλα!!!!
Φούυυυυυυυυυυυ....χαχαχαχα!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Εύα!!!!
Όλα τα παιδάκια έτσι κάνουν,μωρέ...Και ο δικός μου και να έχει φάει μόλις δει κάποιον να τρώει ορμάει,χαχαχα!!!!
Εεε,δεν νομίζω καμία μανούλα να σε παρεξηγήσει...

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
eya moy kathe mera shkwnomai apo tis 6 para na kanw ton antra moy prwino kai fysika ksypanei kai h mikrh moy molis fygei o antra moy kanv doyleies kai bazv kai to fai na mhn exw gia meta h mikrh paizei kai stis 9 ksana koimatai kai panta tetoia wra eimai xalarh kai pinw kafedaki mexri tis 10.30 poy ksypanei gia na fai froyta.

poly gelasa me tin mikrh soy,kai emena to kati ayto phgame se mia baftisei kai eklege kai fwnaze mam mam mam olh tin koitoysan kai geloysan rezilh me ekane!alla entaksei einai mikroylia

mommy12585

mommy12585
zoyzoynitsa moy έγραψε:eya moy kathe mera shkwnomai apo tis 6 para na kanw ton antra moy prwino kai fysika ksypanei kai h mikrh moy molis fygei o antra moy kanv doyleies kai bazv kai to fai na mhn exw gia meta h mikrh paizei kai stis 9 ksana koimatai kai panta tetoia wra eimai xalarh kai pinw kafedaki mexri tis 10.30 poy ksypanei gia na fai froyta.

poly gelasa me tin mikrh soy,kai emena to kati ayto phgame se mia baftisei kai eklege kai fwnaze mam mam mam olh tin koitoysan kai geloysan rezilh me ekane!alla entaksei einai mikroylia

Ααααα κάνεις και πρωινό του άντρα σου?? Respect Πωπω εγώ είμαι τρελή γαιδούρα τότε!!Μπράβο βρε Ευαγγελία είσαι άψογη...δεν ξέρω εγώ δεν είμαι ετσι καθόλου! Εγώ η αλήθεια είναι ότι γενικώς δεν είχα μάθει ποτέ να είμαι έτσι..αλλά το προσπαθώ πάααρα πολύ...από τότε που έκανα σχέση με τον άντρα μου και ειδικά μετά την μικρή, άρχισα να το παλεύω πολύ και για να είναι το σπίτι οκ καθημερινά και στο μαγείρεμα...αλλά στο επίπεδο σου, να φτιάχνω και πρωινό όχι!!! χαχαχαχα

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
eya moy oyte kai egw den eimoyn etsi alla mwre shkwnomai giati doyleyei parapolles wres twra tha ertei stis 8 to brady kai efyge apo tis 7 para...alla to prwino oso mporw to apaito gia na mathenei kai h mikrh moy kai to pisteyeis stis 6 para trwei kai ayth tost xixixixixix

kai egw den hmoyn apo takoritsia poy tha trelenotan stis doylies alla h katastaseis se kanoyn

mommy12585

mommy12585
zoyzoynitsa moy έγραψε:eya moy oyte kai egw den eimoyn etsi alla mwre shkwnomai giati doyleyei parapolles wres twra tha ertei stis 8 to brady kai efyge apo tis 7 para...alla to prwino oso mporw to apaito gia na mathenei kai h mikrh moy kai to pisteyeis stis 6 para trwei kai ayth tost xixixixixix

kai egw den hmoyn apo takoritsia poy tha trelenotan stis doylies alla h katastaseis se kanoyn

Σίγουρα οι καταστάσεις σε κάνουν, πωπω τοστακι τοσο νωρίς? Εγώ γάλα της δίνω μόνο το πρωί και το απόγευμα τοστάκι μερικές φορές. Πολλές ώρες δουλεύει ο άντρας σου καλέ...εκεί που μας έφτασαν Twisted Evil
Εμενα τώρα το ψάχνει και για 2η δουλειά, κάτι έχει βρει θα δείξει τωρα σε λίγο καιρό. Εγώ πάλι τίποτα, έχω στείλει παντού, έχω βάλει μέσα αλλά τίποτα, έχω βαρεθεί πολύ, είχα μάθει να δουλεύω 4-5 χρόνια και μου φαίνεται κάπως. Βέβαια χαίρομαι το παιδί μου, δε λέω αλλά είναι δύσκολα τα οικονομικά και δε μπορούμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε πλέον δυστυχώς. Μου έλειψε έτσι να πάω βρε παιδί μου να ψωνίσω στο σουπερ μαρκετ ή για τη μικρή και να μη σκέφτομαι και το ευρώ

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσαρες μου ,μου λειψατε...επιτελους μετα απο 2 μηνες σχεδον εχω παλι ιντερνετ...
ελπιζω να εισαστε καλα και τα μπεμπονια σας ακομα καλυτερα....
εμας τα νεα μας ειναι καλα σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσετε οτι ψαχνω δουλεια και δεν βρισκω...
ο μουργακος μου μεγαλωνει συνεχεια..πλεον μπορουμε να συνεννοηθουμε καλυτερα αρχιζει κανει προτασουλες με 3-4 λεξουλες...
με το φαγητο μου κανει νουμερα,αλλα επαψα να σκαω και προσπαθω παλι να τον μαθω να κοιμαται μονος του χωρις την παρεα τη δικη μου...
εχει πλεον αρχισει να απαιτει και να προσπαθει να περασει με καθε τροπο το δικο του με αποτελεσμα να εχουμε αρκετα ξεσπασματα,αλλα θα τα ξεπερασουμε ...τον μαλωνω και λιγο παραπανω(αισθανομαι ασχημα αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο)
επισης στα δοντια εχουμε μεινει ππολυ πισω χθες εσκασε το 5ο δοντακι...
συγνωμη για το κατεβατο ...

mommy12585

mommy12585
happiness έγραψε:γεια σας κοριτσαρες μου ,μου λειψατε...επιτελους μετα απο 2 μηνες σχεδον εχω παλι ιντερνετ...
ελπιζω να εισαστε καλα και τα μπεμπονια σας ακομα καλυτερα....
εμας τα νεα μας ειναι καλα σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσετε οτι ψαχνω δουλεια και δεν βρισκω...
ο μουργακος μου μεγαλωνει συνεχεια..πλεον μπορουμε να συνεννοηθουμε καλυτερα αρχιζει κανει προτασουλες με 3-4 λεξουλες...
με το φαγητο μου κανει νουμερα,αλλα επαψα να σκαω και προσπαθω παλι να τον μαθω να κοιμαται μονος του χωρις την παρεα τη δικη μου...
εχει πλεον αρχισει να απαιτει και να προσπαθει να περασει με καθε τροπο το δικο του με αποτελεσμα να εχουμε αρκετα ξεσπασματα,αλλα θα τα ξεπερασουμε ...τον μαλωνω και λιγο παραπανω(αισθανομαι ασχημα αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο)
επισης στα δοντια εχουμε μεινει ππολυ πισω χθες εσκασε το 5ο δοντακι...
συγνωμη για το κατεβατο ...

Γεια σου happiness!! Δεν ψάχνεις μόνο εσύ δουλειά αλλά και εγώ και δεν βλέπω φως στον ορίζοντα εδώ και αρκετό καιρό. Ωραία που κάνει προτασούλες ο μικρός σου θα συνεννοήστε καλύτερα τώρα είναι πολύ σημαντικό...εμένα λέει λέξεις και προτάσεις 2 λέξεων μόνο. Αλλά ευελπιστώ μέχρι το καλοκαίρι να αρχίσει να μιλάει καλύτερα. Προς το παρόν λέει τα δικά της τα σουαχίλι . Μην ανησυχείς που τον μαλώνεις, πολλές φορές μας φτάνουν στα όρια μας, και εγώ έτσι κάνω και μετά το μετανιώνω...Όσο για τα δοντάκια θα τα βγάλει όλα μαζί...πάντως η δικιά μου τα έχει βγάλει σχεδόν όλα. από 7 μηνών έβγαλε το πρώτο δοντάκι.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ειναι καμια εδω? αλικακι μου φυσηξες και εφυγε η συνεφια Very Happy εχει βγαλει ηλιο και ετσι βγηκαμε τιν βολτουλα μας....

ευα μου δουλευει 14 ωρεσ τιν μερα καταλαβενεις ολη μερα μονηCrying or Very sad αλλα δοξα το θεο.οσο αναφορα για δουλεια σταματησα να ψαχνω αφου δεν εβρισκα.....τωρα εχουμε βαλει μπρος για νινι τοσο που το ηθελε ο αντρας μου,αλλα και εγω ,θα φτιαξουν τα πραγματα μωρε αλλα θελει καιρο ακομα οικονομια για να επανελθει!!!!

κοριτσια αυτη τιν στιγμη πουγραφω εχει παρει ολουσ τους μαρακαδορους και εχει μουτζουρωσει το κολαν τις θα τρελαθω..αααααααα και τα ποδια σας αφηνω γιατι η μικρη μου νομιζει καρναβαλια εχουμε ακομα.

annibal

Γεια σας κορίτσια! Εδώ σε μας έχει ήλιο αλλα με λίγο αέρα. Βγήκαμε βολτουλα αλλα ο μικρός άρχισε να βηχει, σα λαρυγγιτιδα μου ακούγεται. Είμαι κ γω μπουκωμενη κ πολυ κομμένη. Σήμερα δεν είχα κουράγιο για παιχνίδι. Αλήθεια, τις μερες που κλεινεστε μέσα όλη τη μέρα με τα παιδάκια σας τι παιχνίδια σκαρφιζεστε; Νομίζω ότι έχω στερέψει κ απο ιδέες...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις