Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
49 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 49 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Έλα ρε Τιτίκα...δεν μου το 'λεγες τόσον καιρό???Να έχω και μέσο στα ραντεβού,χιχιχ!!!!

αν θελεις κατι περα την πλακα ναι μπορει να σε εξυπηρετησει

Τέλεια!!!!Μπορεί να την χρειαστώ τότε...
Ευχαριστώ!!!!

Βιβήκα,ο Σκλαβενίτης έχει προσφορά,ε??
Θα πάω να πάρω...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Έλα ρε Τιτίκα...δεν μου το 'λεγες τόσον καιρό???Να έχω και μέσο στα ραντεβού,χιχιχ!!!!

Αχρειαστη να ειναι η γυναικα.
θελω να παω σπιτι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

εγω ας πουμε εκει εκανα την παρακεντηση στον οζο που μου βρηκαν και εκει εκανα και ολες τις εξετασεις του προγεννητικου ελεγχου.απλα αν θελετα καποιο ραντεβου επειδη εκει παιζει τρελη αναμονη πειτε το μου.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Ευχαριστώ!!!!

Θα πάω να πάρω...
ναι τυχαι ατο ειδα.-5 ευρω στα παμπερς τα πρασινα.τα κανονικα.τα simbly dry τα κιτρινα ειναι 10 λεπτα πιο φθηνα αλλα εγω προτιμω τα πρασινα αφου τα βρηκα σε προσφορα.
πως το παθανε?
ολο τα libero exουν προσφορες.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

εγω ας πουμε εκει εκανα την παρακεντηση στον οζο που μου βρηκαν και εκει εκανα και ολες τις εξετασεις του προγεννητικου ελεγχου.απλα αν θελετα καποιο ραντεβου επειδη εκει παιζει τρελη αναμονη πειτε το μου.
μπορεις να κανεις προγεννητικο στον ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ? δεν το ηξερα.μεσω ικα?στα γραφει ο γιατρος και πας εκει?ή πρεπει να περασεις και απο το ικα πρωτα?

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Ευχαριστώ!!!!

Θα πάω να πάρω...
ναι τυχαι ατο ειδα.-5 ευρω στα παμπερς τα πρασινα.τα κανονικα.τα simbly dry τα κιτρινα ειναι 10 λεπτα πιο φθηνα αλλα εγω προτιμω τα πρασινα αφου τα βρηκα σε προσφορα.
πως το παθανε?

Θα πάω το απόγευμα!!Μπράβο,κοριτσάκια μου, να ενημερώνετε για προσφορές....
Καλό μεσημέρι!!!!!Φιλάκια!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Ευχαριστώ!!!!

Θα πάω να πάρω...
πως το παθανε?

ναι οντως αν και καπου μια στο τοσο βαζουν και στα παμπερς.εγω παντως με τα λιμπερο δεν ειμαι και τοσο ικανοποιημενη πολλες διαροες ρε παιδια.για εμενα μετα τα παμπερς τα καλυτερα ειναι τα μπειμπιλινο και ωραια ποιοτητα και τελεια σε θεμα διαρροων κλπ.την αλλη βδοαμδα θα δοκιμασω και τα πανες βρακακια της μπειμπιλινο γιατι εχω κουπονια τα οποια ληγουν στο τελος του μηνα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

μπορεις να κανεις προγεννητικο στον ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ? δεν το ηξερα.μεσω ικα?στα γραφει ο γιατρος και πας εκει?ή πρεπει να περασεις και απο το ικα πρωτα?

ενταξει εγω ειμαι ειδικη περιπτωση τα περασε η μανα μυο στο βιβλιαριο της τα περισσοτερα που εχει δημοσιο και επειδη ειναι και υπαλληλος δεν πληρωσα τα υπολοιπα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ενταξει εγω ειμαι ειδικη περιπτωση τα περασε η μανα μυο στο βιβλιαριο της τα περισσοτερα που εχει δημοσιο και επειδη ειναι και υπαλληλος δεν πληρωσα τα υπολοιπα
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΙΤΙΚΑ .γιατι οσο ναναι ειναι ακριβες οι ατιμες.
ευχομαι να σου χρειαστουν συντομαααααααα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

μακαρι ρε συ βιβη μακαρι αν και δε θελω να το σκεφτομαι και πολυ γιατι σκεφτομαι τον θυροειδη και αγχωνομαι.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

μακαρι ρε συ βιβη μακαρι αν και δε θελω να το σκεφτομαι και πολυ γιατι σκεφτομαι τον θυροειδη και αγχωνομαι.

σου ειπα μην αγχω .... τιποτα δεν ειναι.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι ρε συ βιβη μακαρι.αντε αλλη μια ωρα μας εμεινε και εμτα σπιτακια μας επιτελους

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:μακαρι ρε συ βιβη μακαρι.αντε αλλη μια ωρα μας εμεινε και εμτα σπιτακια μας επιτελους

ναι ναι ναι .
εχω ανεβασει πιεση στην κυριολεξια που διαβαζω παλι για κακοποιηση παιδιων.μου λενε οι συναδελφοι οτι εχω κοκκινησει πολυ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλε κοριτσια τι κανετε???Τα μπεμπονια σας??
Σας εχασα τελειως, σας διαβασα απο την 6 σελιδα κ μετα, πόσα να προλαβω?
Βρε τρελομαμα, πότε ειχες γενέθλια???χρονια πολλά, να τα εκατοστησεις, να σε χαιρονται!!!Ωραια, παει αυτο!Παμε στο άλλο τωρα!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 9 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 9 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 9 215994 !!!!!!!!!Μπραβο σας, με το καλο να μεγαλωσετε την οικογενεια σας!!!Μεχρι να το πεις, εμεινες κιολας!!!
Γεωργια, ταξιδακι ταξιδακι??Χωρις το μικρο(ποιο μικρο δηλαδή, το γιγαντακι σου εννοω Razz !!).Καλα να περασεις, τι ωραια!!!
Βιβη, δεν εχει και πολύ γουστο ο γιος σου στο θεμα γυναικες ε Embarassed ??Ελα, πλάκα κανω, αλλά και η ηθοποιος που λες, δεν ξερω γιατι δε μου αρεσει ουτε μενα!Κατι εχει και με χαλαει!
Κοριτσια, εμας προχτες πεθανε ενας θειος του αντρα μου, μεγαλος ηταν,αλλα καλουλης και ειχαμε λιγα τρεξιματα.Ο μικρος δεν κοιμαται πολύ, χτες ειχα ενα πονοκεφαλο λογω περιοδου που ηθελα να σπασω το κεφαλι μου με οση δυναμη ειχα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 9 679259 !Ολα εμεις τα περναμε λογω περιοδου, βαρεθηκα!Πονοκεφαλοι, νευρα ατελειωτα, πονοι, ελεος!
Αλικακι, τι κανεις?Σημερα ειχα σπανακομακαρονα(δεν ξερω αντο λενε ετσι χιχι!),αλλά το γιοκακιδεν τρελαθηκε, ηθελε κοτοπουλακι, γιατι ολο μου το εδειχνε επειδη του το βαζω στο καρεκλακι κ το τσιμπαει σαν πουλακι!
Δεν πιστευω να εχουμε αρρωστα μωρακια ε?Δεν εχω διαβασει κ ολα τα νεα!Ζουζουνιτσα, περαστικα Crying or Very sad !
Οι υπολοιπες μανουλες τι κανετε??Οσες θελετε μωρακια, με το καλο!! Η Αna στην ομαδα μας δε θα γεννουσε τωρα ή λαθος θυμαμαι!!
Να περασετε καλα το σ/κ!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 9 417472
Τρελομαμα, το συνειδητοποιησες το θετικο τεστ ή ακομα Very Happy ??

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:μακαρι ρε συ βιβη μακαρι.αντε αλλη μια ωρα μας εμεινε και εμτα σπιτακια μας επιτελους

ναι ναι ναι .
εχω ανεβασει πιεση στην κυριολεξια που διαβαζω παλι για κακοποιηση παιδιων.μου λενε οι συναδελφοι οτι εχω κοκκινησει πολυ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ

που το διαβασες αυτο;αποφευγω να διαβαζω τετοια γιατι με εξοργιζουν

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Καλε κοριτσια τι κανετε???Τα μπεμπονια σας??
Σας εχασα τελειως, σας διαβασα απο την 6 σελιδα κ μετα, πόσα να προλαβω?
Βρε τρελομαμα, πότε ειχες γενέθλια???χρονια πολλά, να τα εκατοστησεις, να σε χαιρονται!!!Ωραια, παει αυτο!Παμε στο άλλο τωρα!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 9 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 9 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 9 215994 !!!!!!!!!Μπραβο σας, με το καλο να μεγαλωσετε την οικογενεια σας!!!Μεχρι να το πεις, εμεινες κιολας!!!
Γεωργια, ταξιδακι ταξιδακι??Χωρις το μικρο(ποιο μικρο δηλαδή, το γιγαντακι σου εννοω Razz !!).Καλα να περασεις, τι ωραια!!!
Βιβη, δεν εχει και πολύ γουστο ο γιος σου στο θεμα γυναικες ε Embarassed ??Ελα, πλάκα κανω, αλλά και η ηθοποιος που λες, δεν ξερω γιατι δε μου αρεσει ουτε μενα!Κατι εχει και με χαλαει!
Κοριτσια, εμας προχτες πεθανε ενας θειος του αντρα μου, μεγαλος ηταν,αλλα καλουλης και ειχαμε λιγα τρεξιματα.Ο μικρος δεν κοιμαται πολύ, χτες ειχα ενα πονοκεφαλο λογω περιοδου που ηθελα να σπασω το κεφαλι μου με οση δυναμη ειχα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 9 679259 !Ολα εμεις τα περναμε λογω περιοδου, βαρεθηκα!Πονοκεφαλοι, νευρα ατελειωτα, πονοι, ελεος!
Αλικακι, τι κανεις?Σημερα ειχα σπανακομακαρονα(δεν ξερω αντο λενε ετσι χιχι!),αλλά το γιοκακιδεν τρελαθηκε, ηθελε κοτοπουλακι, γιατι ολο μου το εδειχνε επειδη του το βαζω στο καρεκλακι κ το τσιμπαει σαν πουλακι!
Δεν πιστευω να εχουμε αρρωστα μωρακια ε?Δεν εχω διαβασει κ ολα τα νεα!Ζουζουνιτσα, περαστικα Crying or Very sad !
Οι υπολοιπες μανουλες τι κανετε??Οσες θελετε μωρακια, με το καλο!! Η Αna στην ομαδα μας δε θα γεννουσε τωρα ή λαθος θυμαμαι!!
Να περασετε καλα το σ/κ!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 9 417472
Τρελομαμα, το συνειδητοποιησες το θετικο τεστ ή ακομα Very Happy ??

γεια σου δωρακι τι κανεις?τι ειναι αυτο το φαγακι που λες?για πες μας και εμας
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ναι ναι ναι .

που το διαβασες αυτο;αποφευγω να διαβαζω τετοια γιατι με εξοργιζουν
στις ειδησεις το λεει και παντου το γραφουν.ασε μην το δεις.εχω βαρεσει μπιλιες ωρα τωρα.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βιβη,αυτο το φαγητο δεν ειναι τιποτα!Αντι για ρυζι, βαζεις με το σπανακι πενες.Οταν το ειχα ακουσει, σκεφτηκα τι αηδια!Αλλά το προτιμω απο το σπανακορυζο να πω την αληθεια!Η ιδια διαδικασια γινεται παντως, δοκιμασε το!!
Καλε, αυτη η ομαδα στο φεις που μας προσθεσες τι ειναι?Σε ρωταω και στην ομαδα μας!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Βιβη,αυτο το φαγητο δεν ειναι τιποτα!Αντι για ρυζι, βαζεις με το σπανακι πενες.Οταν το ειχα ακουσει, σκεφτηκα τι αηδια!Αλλά το προτιμω απο το σπανακορυζο να πω την αληθεια!Η ιδια διαδικασια γινεται παντως, δοκιμασε το!!
Καλε, αυτη η ομαδα στο φεις που μας προσθεσες τι ειναι?Σε ρωταω και στην ομαδα μας!
ειναι το ΚΕΚ ΠΡΟΟΔΟΣ 21 που δουλευω και κανουμε σεμιναρια.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δωρα μου επισης συλληπητηρια κοριτσακι μου για τον θειο σας.

και θα φτιαξω και το φαγακι αυτο.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βιβη, ευχαριστουμε!Α ενταξει, τωρα καταλαβα για την ομαδα Embarassed !
Το ταρζανακιμου ξυπνησε με γκρινια παλι!Οιμε!!!!!Σας αφηνω!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι ακομη δεν εχω καταλαβει αλλα δεν το κανουμε θεμα Embarassed

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εγω παλι ακομη δεν εχω καταλαβει αλλα δεν το κανουμε θεμα Embarassed
για το φαγητο λες?αντι για σπανακοριζο ,φτιαχνει σπανακι με πενες .πολυ ωραια ιδεα.αυτο εννοεις?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:εγω παλι ακομη δεν εχω καταλαβει αλλα δεν το κανουμε θεμα Embarassed
για το φαγητο λες?αντι για σπανακοριζο ,φτιαχνει σπανακι με πενες .πολυ ωραια ιδεα.αυτο εννοεις?

οχι για το θεμα ομαδα που σου λεει η δωρα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ειχα φτιαξειο παλια ενα γκρουπ απο την δουλεια μου και σιγα σιγα τους παιρναω μεσα ολους .δεν σου εστειλα?ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩΩΩΩΩΩ

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ειχα φτιαξειο παλια ενα γκρουπ απο την δουλεια μου και σιγα σιγα τους παιρναω μεσα ολους .δεν σου εστειλα?ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩΩΩΩΩΩ

α μαλιστα μπραβο βιβη μπραβο.συνωμοσια λοιπον ε;χμ οχι δε θελω ρε να με βαλεις ετσι με το ζορι;οχι οχι οχι Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις