Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
36 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 36 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε πως θα παω τον ταλιμπαν στην παιδικη χαρα?ειμαι πτωμααααααα

μην βαλεις τραχανα θα ειναι αηδιααααααααααααα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ρε πως θα παω τον ταλιμπαν στην παιδικη χαρα?ειμαι πτωμααααααα

και εγω αυτο σκεφτηκα οτι θα ειναι αηδια.μην τον πας σημερα αν δεν αντεχεις.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

δεν γινετε θα κανει το σπιτι ρημαδιο απο την τσιτα του και ειμαι και μονη και δεν την παλευω την κατασταση

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

δεν γινετε θα κανει το σπιτι ρημαδιο απο την τσιτα του και ειμαι και μονη και δεν την παλευω την κατασταση

εχεις δικιο.πηγαινε τον καμια ωριτσα τοτε να ξελαμπικαρει.η μαμα σου οταν γυριζεις σπιτι φευγει;να τον παει αυτη καμια βολτα εννοω .

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

εχεις δικιο.πηγαινε τον καμια ωριτσα τοτε να ξελαμπικαρει.η μαμα σου οταν γυριζεις σπιτι φευγει;να τον παει αυτη καμια βολτα εννοω .
ναι φευγει ειναι πολυ κουρασμενη ,ειναι και μεςγαλη μωρε και εχει καταπεσει βασικα μετα τον θανατο του μποαμπα μου και δεν θελω να την κουραζω αγχωνομαι.και δεν ειναι και ηρεμος ο διονυσης.
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ναι φευγει ειναι πολυ κουρασμενη ,ειναι και μεςγαλη μωρε και εχει καταπεσει βασικα μετα τον θανατο του μποαμπα μου και δεν θελω να την κουραζω αγχωνομαι.και δεν ειναι και ηρεμος ο διονυσης.

εχεις απολυτο δικιο σε ολα.να σε ρωτησω με τον παιδικο σταθμο τι εκανες τελικα;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

βρηκα 2 στενα απο μενα δημοτικος ειναι θα κανω τα χαρτια μου 20 μαιου μου ειπαν να καταθεσω .βρηκα φιλες που τα πανε εκει.

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοπελούδες μου τι κάνετε?? Εγώ χαλαρώνω, η μικρή ευτυχώς κοιμάται και βρήκα λίγο χρόνο να σας γραψω. Λοιπόν, τη Δευτέρα ήρθαν η νονά μου με τα παιδιά της που είναι σχεδόν συνομίληκοι μου και έμειναν σπίτι μας...για αυτό και χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες..Χθες πήγα την μικρή με τον πατέρα μου σε μια καφετέρια εδώ στη γειτονιά που έχει και μια μικρή παιδική χαρά...Είχε τέλεια μέρα πολύ ζεστή. Η κόρη μου έπαιζε με ένα αγοράκι 2 χρονών, συνέχεια από πίσω του πήγαινε...τι αγκαλιές του έκανε τι χαριτωμενιές δεν λέγεται...δε κολλάει πουθενά..ενώ εκείνος ήταν πιο ντροπαλός... Laughing Laughing Laughing Laughing
Σήμερα φάγαμε κριθαράκι κοκκινιστό με σαλατίτσα και στη μικρή έδωσα αρακά με τυράκι φέτα που είχε μείνει από χθες..μια χαρά να το έκανε....Της αγόρασα και ένα ποδήλατο από αυτά με το χερουλάκι που έχει για να το πιάνουμε εμείς, πολύ ωραίο είναι..αλλά δε βάζει τα πόδια της στα πετάλια ακόμα δεν έχει μάθει!

Αυτά από εμάς, εσείς τι κάνετε κοριτσάκια μου? Τα παιδάκια σας???

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

βρηκα 2 στενα απο μενα δημοτικος ειναι θα κανω τα χαρτια μου 20 μαιου μου ειπαν να καταθεσω .βρηκα φιλες που τα πανε εκει.
α τελεια βρε μπραβο.για το εσπα εμαθες μηπως τιποτα;

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια, καλό απόγευμα απο εμένα !!
Ευχαριστώ για την παρέα, θα τα πούμε αύριο.

Καλά να περάσετε με ό,τι κι αν κάνετε σήμερα με τα μικρά σας Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

α τελεια βρε μπραβο.για το εσπα εμαθες μηπως τιποτα;
οχι τιποτα ακομα
ευακι καλησπερα ,ωραια περασατε ε???

θεοφανια φιλια καλα να περασεις.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλε κοριτσια γεια σας!!
Καλέ, γλιστρίδα φάγατε σήμερα Razz ??Αμαν έκανα να σας διαβασω Very Happy !!
Θεοφανια καλωσήρθες!!!Να χαιρεσαι το Θανουλη σου!!
Ζουζουνιτσα, τι σου ειναι η μητροτητα ομως!Ποση χαρα μπορει να παρει μια μανα οταν κανει το παιδι της κακα!!Ευχομαι να συνεχισετε ετσι!
Αλικακι μου, θα εγραφα σημερα για την ταινια, την ειδα κ γω χτες, πολύ κλάμα Sad !Αλλά, περιμενα αλλη αντιδραση απο τη μανα στο τέλος οτνα βρηκε το παιδι, εσενα πώς σου φανηκε?
Γεωργια...... Razz , καλά περασες και συ βλέπω!!Αντε να παιρνουν άλλες σειρά σημερα Laughing !!
Καλα κ μενα ο δικος μου, μη με δει να φιλαω το μπαμπα, με σπρωχνει σαμπως θα του τον φαω!!!Επειδη τους βλεπουν κ λιγοτερες ωρες τους λειπουν!
Βιβη, και μενα λεει το ονομα του(αν τον ρωτησεις), αλλά κ σενα το Διονυσης ειναι λιγο δυσκολο βρε!!
Σημερα μπιφτεκακια κοτοπουλο με κοφτο μακαρονακι!Ρε παιδια, θελω να αδυνατισω, αλλά ολο γλυκα τρωω Twisted Evil !!
Βιβη, μια και ειπες για κρασι, βαζετε κανονικα στο φαγητο?Κανει για τα μικρα??Γιατι θελω να βαζω κ δεν το κανω!
Χαπινες κ γω ηρακλειο μενω, αντε να ειναι κι άλλη Κρητικια στην ομάδα μας, μη νιώθω σαν τη μυγα μες το γάλα Razz !!
Α!Σχετικα με τη σοκολατα, την υγεια που ειπατε τη δινετε ετσι σκληρη ήνα λιωσει λιγο?Του εχω δωσει 1-2 φορες λιωμενη,1 φορα κιντερ ντελις(αν κ δε μου αρεσει γιατιμου μυριζει "ποτο")και άλλες 2 φορες τουρτα!
Καλα να περασετε κοπελιτσες σημερα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 25 215994 !!Παω να κανω γρηγφορα εναν ελληνικο(ο 2ος καφες για σημερα) γιατι σε κανενα 5λεπτο θα ακουσω τη γνωριμη φωνουλα!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δωρακι μου λιγο κρασακι βαζω .για την νοστιμιαααα

καφεδακι ε?μμμμμμμμμμμμμμμμμμ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 25 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 25 654316

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Γεια σας κοπελούδες μου τι κάνετε?? Εγώ χαλαρώνω, η μικρή ευτυχώς κοιμάται και βρήκα λίγο χρόνο να σας γραψω. Λοιπόν, τη Δευτέρα ήρθαν η νονά μου με τα παιδιά της που είναι σχεδόν συνομίληκοι μου και έμειναν σπίτι μας...για αυτό και χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες..Χθες πήγα την μικρή με τον πατέρα μου σε μια καφετέρια εδώ στη γειτονιά που έχει και μια μικρή παιδική χαρά...Είχε τέλεια μέρα πολύ ζεστή. Η κόρη μου έπαιζε με ένα αγοράκι 2 χρονών, συνέχεια από πίσω του πήγαινε...τι αγκαλιές του έκανε τι χαριτωμενιές δεν λέγεται...δε κολλάει πουθενά..ενώ εκείνος ήταν πιο ντροπαλός... Laughing Laughing Laughing Laughing
Σήμερα φάγαμε κριθαράκι κοκκινιστό με σαλατίτσα και στη μικρή έδωσα αρακά με τυράκι φέτα που είχε μείνει από χθες..μια χαρά να το έκανε....Της αγόρασα και ένα ποδήλατο από αυτά με το χερουλάκι που έχει για να το πιάνουμε εμείς, πολύ ωραίο είναι..αλλά δε βάζει τα πόδια της στα πετάλια ακόμα δεν έχει μάθει!

Αυτά από εμάς, εσείς τι κάνετε κοριτσάκια μου? Τα παιδάκια σας???

γεια σου ευακι μου.μια χαρα ειμαστε και εμεις ευτυχως εφτιαξε και ο καιρος επιτελους.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:δωρακι μου λιγο κρασακι βαζω .για την νοστιμιαααα

καφεδακι ε?μμμμμμμμμμμμμμμμμμ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 25 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 25 654316
Βιβηκα, δυστυχως εμενα με το κουταλακι στο χερι Sad !!Ξυπνησε το ταρζανακι μου κ τον εχω στο κρεβατι ακομα να κλαιει!!Τι ειναι αυτο το πραγμα βρε παιδι μου να ξυπναει συνεχεια στο κλαμα?? Παω να τον κανω τον καφε, δε μου γλιτωνει!!Τωρα για το αν θα τον πιω, αλλο θεμα!!
Μομυ , γεια σου!!

mommy12585

mommy12585
Όντως επιτέλους έφτιαξε ο καιρός, από προχθές άλλαξε εντελώς η διάθεση μου, θέλω να βγαίνω έξω συνέχεια.. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 25 215994

Άσχετο αλλά σοκολατα υγείας δεν έχω δώσει στην μικρή καθόλου, μόνο κανένα κιντερ που και που αλλά και από παστες που έχουμε φάει έχει δοκιμάσει..δεν είμαι και πολύ αυστηρή μη φάει εκείνο και το άλλο καθόλου..λίγο από όλα! Και θαλασσινά μου είπε η παιδίατρος ότι μπορούμε μετά τον 18ο μήνα αν και δε το έχω επιδιώξει ακόμα, τα φοβάμαι γενικώς...

Τιτίκα είπες κάτι για το γιογιο πριν, εγώ λέω να την βάλω σιγά σιγά σε κανένα δίμηνο για να έχουμε ξεστρώσει και τα χαλιά και να την έχω χύμα για να μάθει πιο εύκολα και να αποφύγουμε και τα ατυχήματα!!! Και μένα αφού τα κάνει το λέει, βάζει το χερι της πίσω στο παντελόνι και λέει μπουρτες!! ( από το μπουρτ που κάνει όταν ''αερίζεται'' χαχαχαχα).

Εσάς λένε τίποτα φρασούλες καινούργιες κορίτσια? Εμένα έχει λυθεί η γλώσσα αρκετα...προχτές επειδή είμασταν πολλοί είχαμε πιάσει όλες τις θέσεις στο σαλόνι και έρχεται και μου λέει ''που κάτσω?'', επίσης λέει και κάποια τρισύλλαβα που δεν έλεγε του τύπου πατατα...την υπόλοιπη ημέρα λέει τα δικά της ασταμάτητα όμως, δε βάζει γλώσσα μέσα αφού την πιπίλα την θέλει πλέον μόνο όταν νυστάζει, όταν της την δίνω έτσι την πετάει την εμποδίζει να μιλάει χαχα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω της δινω κιντερ και γλυκα γενικοτερα δεν εχω θεμα.οσο για το γιογιο ψαχνω βαση λεκανες οχι γιογιο και το πιο συμπαθητικο που βρηκα ειναι αυτα.
http://www.ebaby.gr/disney-1/soft-potty-eaeeoiaouee-aea-oc-eaaeuic-disney.html

mommy12585

mommy12585
grammatiki έγραψε:και εγω της δινω κιντερ και γλυκα γενικοτερα δεν εχω θεμα.οσο για το γιογιο ψαχνω βαση λεκανες οχι γιογιο και το πιο συμπαθητικο που βρηκα ειναι αυτα.
http://www.ebaby.gr/disney-1/soft-potty-eaeeoiaouee-aea-oc-eaaeuic-disney.html

πολύ όμορφο Τιτίκα...μου αρέσουν τα winnie, έχω πάρει υπνόσακο της disney winnie εγώ.. Αλλά και ένα γιογιο θα το χρειαστείς σίγουρα πιστεύω και αν μάθει καλά μετά παίρνεις το καθισματάκι...

Αντε αντε να μάθουνε μήπως και γλιτώσουμε και τις πάνες, πολύ χρήμα φεύγει μιλάμε για τα σκατοπανα... Razz Razz Razz

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπηκα να πω μια καλησπερα και παω για μπανακι,να διαβασω και τι γραψατε γιατι αυριο παλι θα μετραω σελιδες
....
η παιδιατρος μου ειπε οτι μπορω να του δινω ή υγειας σοκολατα ή γαλακτοφετες (τις οποιες τις τσακιζει)...τουρτες και τετοια δεν θελει να τρωει(ευτυχως)
κι εγω εχω αρχισει σιγα σιγα τη διαδικασια για να κοψουμε την πανα...αλλα το λεει την ωρα που τα κανει,οποτε δεν προλαβαινουμε...και αν τον ρωτησω αν θελει να κανει λεει οχι και μετα απο λιγο τσουπ τα αμολαει...
εγω τον βαζω στη λεκανη γιατι το γιο-γιο δεν το θελει...
και να πω την αληθεια ποτε δεν εχουμε καταφερει να τα κανει στη λεκανη...κοριτσια μου φαινεται πολυ δυσκολο...αλλα θελω μεχρι το καλοκαιρι να εχουμε κοψει την πανα κατα τη διαρκεια της μερας
mangio το ξερω οτι εισαι Ηρακλειο,εχουμε μιλησει και παλιοτερα

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo τελικα τον πηγες στη παιδικη χαρα?

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ξεχασα να σας πω τελικα ο γιος μου εχει βγαλει κι ενα δοντακι πισω...(το ανακαλυψα σημερα κατατυχη,δεν το ειχα παρει χαμπαρι)...οποτε ειμαστε τωρα στο 6ο...λετε να εχει και κανενα αλλο και να μην το εχω δει...δεν με αφηνει κιολας να τα δω

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου καλησπέρα...

Πρώτον να πω καλως όρισες στην Θεοφανία, και να συστηθώ... εγώ είμαι η Γεωργία και έχω τον Γαβριήλ-Φίλιππο, τον φωνάζουμε Γαβριήλ... και η κατάσταση μας είναι ακριβώς όπως της Βιβής και του Διονυσάκη, αν και μεγαλύτεροι εμείς γεννηθήκαμε 2 Ιουλίου... δεν λέμε σχεδόν τίποτα εκτός από τα ακαταλαβίστικα μας, συνέχεια... ταλιμπανίζουμε και σκαρφαλώνουμε παντού... τα μικρά μας μόλις διαπίστωσα ότι όχι μόνο κοιμούνται με τον ίδιο τρόπο, αλλά και στο σ'αγαπώ έχουν την ίδια ακριβώς αντίδραση.... κοιτάνε με εκείνα τα τεράστια μάτια που τα λένε όλα...

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο δικός μου για να απαντήσω και στα υπόλοιπα ερωτήματα, δν έχει κανένα απολύτως θέμα με το φαί, τον ταίζω με τηλεόραση οπότε και σκατουλάκια να του βάλω στο στόμα θα τα φάει και μετά θα τα φτύσει... (να σε κάτι που διαφέρουμε με τον Διονυσάκη), επίσης εμείς σε αντίθεση με αυτόν δεν πολυσυμπαθούμε το ψάρι, στην τελευταία ίωση έκανε ένα εμετό την ώρα που του τάιζα ψαρόσουπα και από τότε μου τσινάει, αλλά τον αφήνω να μου πεινάσει πολύ και τρώει μετά μέχρι και πέτρες εξού και η ανάπτυξη μας 92 πόντους, 15.150 κιλά, μόνο την φρουτόκρεμα την τρώει αλεσμένη, όχι ότι αν δεν του βάλεις φρούτα σε μικρά κομματάκια δεν θα τα φάει και μόνος του, αλλά επειδή τρώει 1-2,(λογικό και εγώ τόσα μπορώ να φάω), οπότε προτιμώ την φρουτόκρεμα με 4 φρουτάκια και ένα μπισκότο αλεσμένα...

Επίσης εμείς όταν τα κάνουμε δεν λέμε τίποτα ούτε πριν ούτε μετά, από μωρό έτσι ήταν και σκατωμένο κοιμόταν... αλλά σιγά σιγά θα πάρω και εγώ ένα γιο-γιο να μαθαίνει...

Α!στο άλλο σου ερώτημα, Θεοφανία μου εγώ είμαι οικονομολόγος και έχω δικό μου γραφείο που δουλεύω με τους γονείς μου που κάνουν την ίδια δουλειά, στην εργασία μου ευτυχώς που γέννησα καλοκαίρι, γύρισα σωματικά... όταν ο μικρός ήταν 2,5 μηνών, αλλά με το μωρό.. έχω ένα δωμάτιο- παιδικό, και τον είχα όλη μέρα μαζί μου όπως και τώρα.. πέρισυ 10πμ με 10μμ, και φέτος μέχρι 8.30μμ... να φανταστείς θήλαζα στην δουλειά μέχρι τον 6 μήνα που το κόψαμε... τον δοκίμασα να τον στείλω παιδικό τον Σεπτέμβρη αλλά γονατίσαμε από ιώσεις...

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α!από χτες έχει έναν ύποπτο βήχα, τον ξεκίνησα μάσκες πάλι και ορό... δεν έχει τίποτα άλλο, μπορώ να πω κιόλας ότι σήμερα δεν έφαγε όπως άλλες φορές, αλλά χτες στον ύπνο του το βράδυ δεν έβηξε καθόλου μόνο το πρωί που ξύπνησε... του έβαλα υγραντήρα σήμερα, αλλά ήδη έχει βήξει 3 φορές από την ώρα που τον κοίμησα... να αγψωθώ???? Θα δώ πως θα πάει μέχρι το μεσημέρι και αν είναι θα τηλ τον γιατρό...

Ερώτηση: Τα άλατα του υγραντηρα με τι θα τα καθαρίσω??? με απλό υγό πιάτων και σφουγγάρι δεν βγαίνουν... ξέρει καμία????? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Α! και πριν κλείσω ζουζουνίτσα... αν θέλεις να αλλάξεις γυναικολόγο... πες έχω τον Θεό μου να σου συστήσω.... τι μόνο το Αλικάκι και η Ββή θα καυχιούνται... αμ πως!!!!

Η τρελομάνα που είναι σήμερις ερωτώ??? μήπως έγινε τίποτις??? να ανησυχήσουμε???

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτά... η μέρα είχε πολυυυυυυ ταλιμπανισμο και μετά την δουλειά... (σήμερα φύγαμε νωρίς στις 6), πήγαμε και κούνιες και παιδότοπο... (η τρελή που το έσερνα το μωρό με βήχα... αλλά είπε από αύριο συννεφιά... τι να έκανα???), ηρθαμε σπίτι 9.30 κάναμε μπάνιο-απολύμανση και ύπνο... είμαι κομμάτια λέμε......

Α! Σήμερα φασολάκια με μοσχάρι αύριο που είναι και το "ρεπό" μας και θα μείνουμε σπίτι θα κάνω κεφτέδες με πατάτες λεμονάτες στο φούρνο...

Πάλι έβηξε... μαμω... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 25 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 25 654655
πάω να τσεκάρω... κούκλες καληνύχτα σε όλες... αν ξέχασα κάτι θα επανέλθω αύριο φιλιά.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 25 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 25 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 25 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 25 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 25 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις