601 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 Πεμ Μαρ 22, 2012 6:29 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
ρε πως θα παω τον ταλιμπαν στην παιδικη χαρα?ειμαι πτωμααααααα
μην βαλεις τραχανα θα ειναι αηδιααααααααααααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamavivo έγραψε:ρε πως θα παω τον ταλιμπαν στην παιδικη χαρα?ειμαι πτωμααααααα
δεν γινετε θα κανει το σπιτι ρημαδιο απο την τσιτα του και ειμαι και μονη και δεν την παλευω την καταστασηgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ρε πως θα παω τον ταλιμπαν στην παιδικη χαρα?ειμαι πτωμααααααα
και εγω αυτο σκεφτηκα οτι θα ειναι αηδια.μην τον πας σημερα αν δεν αντεχεις.
mamavivo έγραψε:δεν γινετε θα κανει το σπιτι ρημαδιο απο την τσιτα του και ειμαι και μονη και δεν την παλευω την καταστασηgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ρε πως θα παω τον ταλιμπαν στην παιδικη χαρα?ειμαι πτωμααααααα
ναι φευγει ειναι πολυ κουρασμενη ,ειναι και μεςγαλη μωρε και εχει καταπεσει βασικα μετα τον θανατο του μποαμπα μου και δεν θελω να την κουραζω αγχωνομαι.και δεν ειναι και ηρεμος ο διονυσης.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:δεν γινετε θα κανει το σπιτι ρημαδιο απο την τσιτα του και ειμαι και μονη και δεν την παλευω την καταστασηgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ρε πως θα παω τον ταλιμπαν στην παιδικη χαρα?ειμαι πτωμααααααα
εχεις δικιο.πηγαινε τον καμια ωριτσα τοτε να ξελαμπικαρει.η μαμα σου οταν γυριζεις σπιτι φευγει;να τον παει αυτη καμια βολτα εννοω .
mamavivo έγραψε:ναι φευγει ειναι πολυ κουρασμενη ,ειναι και μεςγαλη μωρε και εχει καταπεσει βασικα μετα τον θανατο του μποαμπα μου και δεν θελω να την κουραζω αγχωνομαι.και δεν ειναι και ηρεμος ο διονυσης.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:δεν γινετε θα κανει το σπιτι ρημαδιο απο την τσιτα του και ειμαι και μονη και δεν την παλευω την καταστασηgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ρε πως θα παω τον ταλιμπαν στην παιδικη χαρα?ειμαι πτωμααααααα
εχεις δικιο.πηγαινε τον καμια ωριτσα τοτε να ξελαμπικαρει.η μαμα σου οταν γυριζεις σπιτι φευγει;να τον παει αυτη καμια βολτα εννοω .
βρηκα 2 στενα απο μενα δημοτικος ειναι θα κανω τα χαρτια μου 20 μαιου μου ειπαν να καταθεσω .βρηκα φιλες που τα πανε εκει.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ναι φευγει ειναι πολυ κουρασμενη ,ειναι και μεςγαλη μωρε και εχει καταπεσει βασικα μετα τον θανατο του μποαμπα μου και δεν θελω να την κουραζω αγχωνομαι.και δεν ειναι και ηρεμος ο διονυσης.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:δεν γινετε θα κανει το σπιτι ρημαδιο απο την τσιτα του και ειμαι και μονη και δεν την παλευω την καταστασηgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ρε πως θα παω τον ταλιμπαν στην παιδικη χαρα?ειμαι πτωμααααααα
εχεις απολυτο δικιο σε ολα.να σε ρωτησω με τον παιδικο σταθμο τι εκανες τελικα;
α τελεια βρε μπραβο.για το εσπα εμαθες μηπως τιποτα;mamavivo έγραψε:βρηκα 2 στενα απο μενα δημοτικος ειναι θα κανω τα χαρτια μου 20 μαιου μου ειπαν να καταθεσω .βρηκα φιλες που τα πανε εκει.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ναι φευγει ειναι πολυ κουρασμενη ,ειναι και μεςγαλη μωρε και εχει καταπεσει βασικα μετα τον θανατο του μποαμπα μου και δεν θελω να την κουραζω αγχωνομαι.και δεν ειναι και ηρεμος ο διονυσης.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:δεν γινετε θα κανει το σπιτι ρημαδιο απο την τσιτα του και ειμαι και μονη και δεν την παλευω την καταστασηgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ρε πως θα παω τον ταλιμπαν στην παιδικη χαρα?ειμαι πτωμααααααα
οχι τιποτα ακομαgrammatiki έγραψε:α τελεια βρε μπραβο.για το εσπα εμαθες μηπως τιποτα;mamavivo έγραψε:βρηκα 2 στενα απο μενα δημοτικος ειναι θα κανω τα χαρτια μου 20 μαιου μου ειπαν να καταθεσω .βρηκα φιλες που τα πανε εκει.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ναι φευγει ειναι πολυ κουρασμενη ,ειναι και μεςγαλη μωρε και εχει καταπεσει βασικα μετα τον θανατο του μποαμπα μου και δεν θελω να την κουραζω αγχωνομαι.και δεν ειναι και ηρεμος ο διονυσης.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:δεν γινετε θα κανει το σπιτι ρημαδιο απο την τσιτα του και ειμαι και μονη και δεν την παλευω την καταστασηgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ρε πως θα παω τον ταλιμπαν στην παιδικη χαρα?ειμαι πτωμααααααα
mommy12585 έγραψε:Γεια σας κοπελούδες μου τι κάνετε?? Εγώ χαλαρώνω, η μικρή ευτυχώς κοιμάται και βρήκα λίγο χρόνο να σας γραψω. Λοιπόν, τη Δευτέρα ήρθαν η νονά μου με τα παιδιά της που είναι σχεδόν συνομίληκοι μου και έμειναν σπίτι μας...για αυτό και χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες..Χθες πήγα την μικρή με τον πατέρα μου σε μια καφετέρια εδώ στη γειτονιά που έχει και μια μικρή παιδική χαρά...Είχε τέλεια μέρα πολύ ζεστή. Η κόρη μου έπαιζε με ένα αγοράκι 2 χρονών, συνέχεια από πίσω του πήγαινε...τι αγκαλιές του έκανε τι χαριτωμενιές δεν λέγεται...δε κολλάει πουθενά..ενώ εκείνος ήταν πιο ντροπαλός...
Σήμερα φάγαμε κριθαράκι κοκκινιστό με σαλατίτσα και στη μικρή έδωσα αρακά με τυράκι φέτα που είχε μείνει από χθες..μια χαρά να το έκανε....Της αγόρασα και ένα ποδήλατο από αυτά με το χερουλάκι που έχει για να το πιάνουμε εμείς, πολύ ωραίο είναι..αλλά δε βάζει τα πόδια της στα πετάλια ακόμα δεν έχει μάθει!
Αυτά από εμάς, εσείς τι κάνετε κοριτσάκια μου? Τα παιδάκια σας???
Βιβηκα, δυστυχως εμενα με το κουταλακι στο χερι !!Ξυπνησε το ταρζανακι μου κ τον εχω στο κρεβατι ακομα να κλαιει!!Τι ειναι αυτο το πραγμα βρε παιδι μου να ξυπναει συνεχεια στο κλαμα?? Παω να τον κανω τον καφε, δε μου γλιτωνει!!Τωρα για το αν θα τον πιω, αλλο θεμα!!mamavivo έγραψε:δωρακι μου λιγο κρασακι βαζω .για την νοστιμιαααα
καφεδακι ε?μμμμμμμμμμμμμμμμμμ
grammatiki έγραψε:και εγω της δινω κιντερ και γλυκα γενικοτερα δεν εχω θεμα.οσο για το γιογιο ψαχνω βαση λεκανες οχι γιογιο και το πιο συμπαθητικο που βρηκα ειναι αυτα.
http://www.ebaby.gr/disney-1/soft-potty-eaeeoiaouee-aea-oc-eaaeuic-disney.html
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης