426 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 Τετ Μαρ 21, 2012 12:04 am
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλησπέρα... τι μου κάνετε??? τι τέλεια μέρα σήμερα... θα ήθελα να συζήσω και επίσημα συγνώμη από το αγοράκι μου (τον ανήρ λέω), γιατι χτές και κατέβασε και όταν πλύθηκαν άπλωσε κουρτίνες, και τίναξε τα χαλάκια του χολ, και μάζεψε και κατέβασε σκουπίδια...
Τον αγαπώ....
Η "συγγνώμη" δεκτή από τους ενόρκους!!
Και εγώ ακόμα σκόνη δίνω, και δημητριακά δεν έχω δοκιμάσει καθόλου... μόνο τραχανά που αν το σκεφτείς σε αυτή την κατηγορία ανήκει, αλλά και μόνο στην ιδέα γάλα με το κουτάλι λίγο πανικοβάλομαι ότι θα γίνουμε χάλια... εκτός αν βάλω πολλά και δεν έχει πολύ γαλατάκι, αλλά έχει ειδικά για μικρά παιδάκια, γιατί ή θα έχει τύπου fitness που νομίζω δεν κάνει μην μαμήσουν το έντερο, ή τύπου κοκο-κοπσ, που είναι τίγκα στην ζάχαρη....????
Όχι μην πανικοβάλλεσαι..εμείς έτσι πίνουμε το γαλατάκι με τα μπισκοτάκια,με κουταλάκι και ούτε σταγόνα δεν χύνεται.Θέλει εκπαίδευση..
Εγώ δημητριακά του είχα πάρει τα cherios,και κάποια άλλη κοπελίτσα από δω του δίνει τέτοια,τα οποία και καλά είναι πιο υγιεινά.Αλλά τα βαρέθηκε γρήγορα.
Τα φιλιά και στις υπόλοιπες, ζουζού σωτηρία, τιτίκα...
Βιβή μου, κάνατε τελικά τα κόλπα με τα μαξιλάρια του καναπέ με τον Διονυσάκη???? Μπράβο, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις τώρα... έτσι τον κάνω να σέρνετε από την κούραση, μπας και κανονίσουμε και εμέις κανένα ραντεβού με τον σύζυξ... τώρα που άρχησε να μου κάνει και δουλειές... γιατι του είπα, αν θέλεις σεξ θα βοηθάς... γιατι ρε κορίτσια αν κουτουλάω απο κούραση και νύστα πως να αποδώσω η γυναίκα????
Εεεε,ένα δίκιο το'χεις...δεν λέω...
άσε που τον φοβάμαι γιατι τώρα τελευταία έχει αρχίσει να μου τσαμπουνάει για δεύτερο, και θέλει να με βγάλει από το πρόγραμμα... θέλω να είμαι ξύπνια να τον ελέγχω.... , μην με πιάσει στον ύπνο και στο δεύτερο δεν λέει...
Άντε καλέ...βγες εκτός προγράμματος..
Μου θύμισες τώρα το σίριαλ με τον Σάκη τον υδραυλικό που είχε γνωρίσει την καθωσπρέπι Λίλι και αυτή είχε πρόγραμμα ..να παντρευτεί την τάδε χρονολογία ,να κάνει το πρώτο παιδί τότε και το δεύτερο τότε...χαχαχαχαχ!!!!Πολύ γέλιο!!!!
Χαχαχα, ρε τη Λίλι και το Σάκη, τι μου θύμισες... παρακαλώ πολύ!!!