Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
23 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 23 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλησπέρα... τι μου κάνετε??? τι τέλεια μέρα σήμερα... θα ήθελα να συζήσω και επίσημα συγνώμη από το αγοράκι μου (τον ανήρ λέω), γιατι χτές και κατέβασε και όταν πλύθηκαν άπλωσε κουρτίνες, και τίναξε τα χαλάκια του χολ, και μάζεψε και κατέβασε σκουπίδια...
Τον αγαπώ....

Η "συγγνώμη" δεκτή από τους ενόρκους!!

Και εγώ ακόμα σκόνη δίνω, και δημητριακά δεν έχω δοκιμάσει καθόλου... μόνο τραχανά που αν το σκεφτείς σε αυτή την κατηγορία ανήκει, αλλά και μόνο στην ιδέα γάλα με το κουτάλι λίγο πανικοβάλομαι ότι θα γίνουμε χάλια... εκτός αν βάλω πολλά και δεν έχει πολύ γαλατάκι, αλλά έχει ειδικά για μικρά παιδάκια, γιατί ή θα έχει τύπου fitness που νομίζω δεν κάνει μην μαμήσουν το έντερο, ή τύπου κοκο-κοπσ, που είναι τίγκα στην ζάχαρη....????

Όχι μην πανικοβάλλεσαι..εμείς έτσι πίνουμε το γαλατάκι με τα μπισκοτάκια,με κουταλάκι και ούτε σταγόνα δεν χύνεται.Θέλει εκπαίδευση..
Εγώ δημητριακά του είχα πάρει τα cherios,και κάποια άλλη κοπελίτσα από δω του δίνει τέτοια,τα οποία και καλά είναι πιο υγιεινά.Αλλά τα βαρέθηκε γρήγορα.

Τα φιλιά και στις υπόλοιπες, ζουζού σωτηρία, τιτίκα...

Βιβή μου, κάνατε τελικά τα κόλπα με τα μαξιλάρια του καναπέ με τον Διονυσάκη???? Μπράβο, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις τώρα... έτσι τον κάνω να σέρνετε από την κούραση, μπας και κανονίσουμε και εμέις κανένα ραντεβού με τον σύζυξ... τώρα που άρχησε να μου κάνει και δουλειές... γιατι του είπα, αν θέλεις σεξ θα βοηθάς... γιατι ρε κορίτσια αν κουτουλάω απο κούραση και νύστα πως να αποδώσω η γυναίκα????

Εεεε,ένα δίκιο το'χεις...δεν λέω...

άσε που τον φοβάμαι γιατι τώρα τελευταία έχει αρχίσει να μου τσαμπουνάει για δεύτερο, και θέλει να με βγάλει από το πρόγραμμα... θέλω να είμαι ξύπνια να τον ελέγχω.... Laughing Laughing Laughing , μην με πιάσει στον ύπνο και στο δεύτερο δεν λέει...

Άντε καλέ...βγες εκτός προγράμματος..
Μου θύμισες τώρα το σίριαλ με τον Σάκη τον υδραυλικό που είχε γνωρίσει την καθωσπρέπι Λίλι και αυτή είχε πρόγραμμα ..να παντρευτεί την τάδε χρονολογία ,να κάνει το πρώτο παιδί τότε και το δεύτερο τότε...χαχαχαχαχ!!!!Πολύ γέλιο!!!!

Χαχαχα, ρε τη Λίλι και το Σάκη, τι μου θύμισες... παρακαλώ πολύ!!! Razz

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Αλικάκι μου!!!
Αντίο κοριτσάκια μου!!Ξυπνήσαμε νωρίς σήμερα!!!Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧχαχαχαχαχ!!!!Είδες Αλικάκι μου??Αξεχαστες εποχές!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εγω της ειχα παρει της frezyderm με μικροτερο δεικτη .

Κι εμείς της Frezyderm με δείκτη 30, γιατί μας είχε πει η παιδίατρος ότι οι μεγαλύτεροι δείκτες σε αυτή τη μάρκα τουλάχιστον δεν είναι με φυσικά φίλτρα...
Η μικρή μου έγινε γυφτάκι βέβαια μετά τις διακοπές, παρά το πάστωμα και όσο και αν την είχα διαρκώς σε σκιά... Μάλλον έμοιασε σε μένα που μαυρίζω πανεύκολα, αλλά καλύτερα από το να καίγεται. Πάντως θυμάμαι πέρισυ δεν της άρεσε καθόλου να της βάζω και είχαμε δράματα, ελπίζω φέτος να έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο... Rolling Eyes

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα Αλικάκι μου!!!
Αντίο κοριτσάκια μου!!Ξυπνήσαμε νωρίς σήμερα!!!Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!

Να μου φιλήσεις το γαμπρούλη! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 417472

αλικακι έγραψε:ΑΧχαχαχαχαχ!!!!Είδες Αλικάκι μου??Αξεχαστες εποχές!!

Καλά ναι, πώς τα θυμάμαι αμυδρά, βρέφος θα ήμουν τότε, αν είχα γεννηθεί δηλαδή... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 4872

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;και ναι μετα απο τετοια συζητηση χτες με τη βιβη ενεδωσα και εγω στον αντρα μου και την εκανε την βλακεια ο αντρουλης μου.δεν κρατηθηκε λει πανω στο παθος.οποτε τωρα ειμαι σε αναμονη αν θα ερθει η περιοδος ή οχι. Very Happy

Χιχιχι, κάπως έτσι έγινε και με εμάς, εις διπλούν όμως! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 604962
Είναι γλυκιά η αναμονή, απόλαυσέ την, εγώ σου εύχομαι αυτό που θέλεις!!! Wink

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια σας αφήνω κι εγώ... Να έχετε μια τέλεια μέρα!!! Very Happy
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 417472

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσακια!!!τι κανετε? εμεις εχθες τιν βγαλαμε εξω στιν αυλη μας καναμε κουνια και ποδηλατο δεν αντεξα με τοσο καλο καιρο.....

σημερα τον βλεπω ετσι εκαι ετσι τον καιρο θα δουμε,πως θα παει!!!

εχθες ψωφισα τιν εβγαλα για λιγο στο μπαλκονι μας και ηταν χαλια πολυ σκονη και επεσε η μπαλιτσα και κυλιοταν για να τιν παρει...δεν μπορειτε να φανταστειτε εγινε σαν γουρουνιτσα χιχιχιχι ,ε δεν αντεξα και το μεσιμερη βγηκα και το επλενα με το λαστιχο πεταξα 2 σακουλες πραματα,τα πολλα πολλα φυγανε τουλαχιστον ,αν εχει καλο καιρο τις επομενες μερες θελω να πλενω και τα στορια απο τα παραθυρα!!!

σημερα εχουμε ενα παρτυ και θα παμε ....να πω τιν αληθεια βαριεμαι !!!

λεω τιν πεμπτη να τιν παω στους χαιρετισμους στιν εκλησια πρωτα ο θεος,και τιν κυριακη για να κοινωνιση!!!θα μας ακουσει ολη η εκλησια!!!

οσο για δημητριακα και εγω νομιζα οτι δεν θα τα φαει αλλα τωρα τιν πηρα κουακερς και βαζω και μελι μεσα και το τρωει,σημερα εφαγε και 3 δαμασηνα ..αντε να δουμε!!

να κανω μια ερωτηση? λοιπον τα ζουζουνια σας τωρα που τρωνε μη αλεσμενα πως ειναι τα κακα τους? μαλακα?η σχηματισμενα? συγνωμη για τιν ερωτηση αλλα εχω αγχωθει με τιν δυσκοιλιοτητα

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;και ναι μετα απο τετοια συζητηση χτες με τη βιβη ενεδωσα και εγω στον αντρα μου και την εκανε την βλακεια ο αντρουλης μου.δεν κρατηθηκε λει πανω στο παθος.οποτε τωρα ειμαι σε αναμονη αν θα ερθει η περιοδος ή οχι. Very Happy

Χιχιχι, κάπως έτσι έγινε και με εμάς, εις διπλούν όμως! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 604962
Είναι γλυκιά η αναμονή, απόλαυσέ την, εγώ σου εύχομαι αυτό που θέλεις!!! Wink

αυτο καλο μου ακουγετε!!! αυτη η αναμονη ειναι πιο γλυκια!!!! και εγω τωρα στιν αναμονη ειμαι....εχω και λιγα συμπτωματα πχ ποναει το στηθος μου και τσιμπηματακια στιν κοιλια,αντε να δουμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 328109 θα ρθει το αδερφακι χιχιχιχ

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχα οποτε εχουμε μια εγκυμονουσα και 2 σε αναμονη μια χαρα την βλεπω την ομαδουλα μας. Very Happy

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάρες μου! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα και πανέτοιμοι για βολτίτσες μετά τη δουλειά!!!

Έχω γελάσει πάρα πολύ με τη σεξοσυζήτηση Βιβίκας - Τιτίκας και Τιτίκα θέλω να σου δηλώσω οτι τρελλαίνομαι για τις απορίες σου!!! Είναι τρομερές όμως!!! Εύχομαι να έχεις υπέροχα νέα σε λίγο καιρό!!!

Αλικάκι μου, έτσι όπως τα λες είναι με τα γάλατα κι έτσι το μόνο που μας απομένει να κάνουμε είναι.....το σταυρό μας!!!

Δε θυμάμαι κάτι άλλο τώρα...θα επανέλθω.....

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου καλημέρα, σήμερα ο καιρός είναι πιο καλός από χτες, μας βλέπω και εμάς νωρίς να φεύγουμε να περάσουμε πριν βραδιάσει από κούνιες... πως και πως περιμένω να αλλάξει η ώρα, να μεγαλώσει η μέρα για να είμαστε συνέχεια έξω...

Τώρα στα δικά σας... αλικάκι τιτίκα ελπίζω να σου έλυσε την απορία το αλικάκι με την λήξη των καλυντικών... αν όχι πες...

Τρελομάνα μου, δεν ξέρω να σου πω για αεροπλάνα και παιδάκια, μόνο να ρωτήσετε γιατί μερικές αεροπορικές δεν επιτρέπουν εγκυες και μικρά παιδιά (π.χ. easy jet)... Επίσης να ρωτήσεις τον γυναικολόγο σου... δεν ξέρω οι αναταράξεις, νομίζω μέχρι τον 3ο μήνα δεν κάνει?

Εμείς για αντιλιακό είχαμε της VICHY 30+. α!Κορίτσια ο μικρός έχει αρχίσει τις τελευταίες μέρες να περπατάει στις μύτες... τι να κάνω μήπως να του κόψω το HAPPY FEET!!! Aρχισε να χτυπάει και τα πόδια του κάτω... τι να πω αυτό το παιδί, καμιά λέξη δεν λέει να πει, άσε που μιλάει ακαταπαυστα... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 911307 σουαχίλι και εμείς όπως ο Διονυσάκης...

Αυτα για τώρα τα φιλιά μου... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 417472

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσαρες μου....βλεπω σε ολες αρεσε η συζητηση των κοριτσιων...χαχαχαχα....
επισης βαλτε και εμενα σε αναμονη ...εγω εδω και καμποσους μηνες αναμενω αλλα δεν εχει ερθει ακομα το σπορακι...ισως αυτο το μηνα να ειμαι πιο τυχερη...
εγω απο αντιλιακο του ειχα παρει της προδερμ με δεικτη 30...
συγνωμη τα κουακερ τα δινετε για πρωϊνο,δλδ αντι για γαλα....???και τα κανετε κρεμα???και τι αλλο βαζετε???
εγω του εκανα παλιοτερα κρεμα με κουακερ γαλα και μελι και λιγο ανθος αραβοσιτου και την εδινα σαν απογευματινο...τωρα εχω καιρο να του την κανω...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οσο για τα κακακια συνηθως σχηματισμενα...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπεραααααααααααααααααααα
τι κανετε?
εγω τωρα σηκωθηκα ....αχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχαχα.

πολυ καλα αρχισε η μερα αχαχχαχαχαχαχχαχχαα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ειμαι σπιτι και κανω την δουλα τωραααααααααααα

θα τα πουμε μετα
σας φιλωωωωω

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
re paidia aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
where are you ????? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

πληκτρολογω με τον χακερ διονυση Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχαχα τι κανυομε βιβη;ολα καλα χτες το βραδυ;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
h nyxta του αγιου βαρθολαιμεου ηταν.

ενα θα σου πω.....5 ξυπνησε και ο διονυσης αχχαχαχχαχχαχχα/

αλλα μετα κοπον -βασανων και διονυσιου ,συνευρεθην με τον συζυξ 7 παρα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:χαχαχαχαχαχα τι κανυομε βιβη;ολα καλα χτες το βραδυ;

ΕΣΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ενα θα σου πω τον σπορο θα τον βγαλεις βιβη ή βιβοοοοοο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:h nyxta του αγιου βαρθολαιμεου ηταν.

ενα θα σου πω.....5 ξυπνησε και ο διονυσης αχχαχαχχαχχαχχα/

αλλα μετα κοπον -βασανων και διονυσιου ,συνευρεθην με τον συζυξ 7 παρα.

ελα ρε συ σας εκανε τετοια νηλα ο διονυσης;πωπω παλι καλα που κοιμηθηκε.εγω ειδες τι εγραψα;τι βλακεια εκανε ο αντρας μου;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:

ενα θα σου πω τον σπορο θα τον βγαλεις βιβη ή βιβοοοοοο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 18 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σημερα δεν πηγες για δουλεια;πως τα περασατε με τον διονυσακη;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:σημερα δεν πηγες για δουλεια;πως τα περασατε με τον διονυσακη;
ειχα εξωτερικες δουλειες.γυρισα 14,00 το μεσημερι και ταλιμπανιζουμε.περιμενουμε να παει 17,30 για να παμε κουνιεεεες.
μολις κατι εσπασε..

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:σημερα δεν πηγες για δουλεια;πως τα περασατε με τον διονυσακη;
ειχα εξωτερικες δουλειες.γυρισα 14,00 το μεσημερι και ταλιμπανιζουμε.περιμενουμε να παει 17,30 για να παμε κουνιεεεες.
μολις κατι εσπασε..

ωχ παναγια μου και εγω το απογευμα λεω να την παω κουνιες και μετα στον φιλο της τον σκυλο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις