Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
167 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 167 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια γρηγορη ασχετη ερωτηση βιβη στον αρακα τι βαζεις μεσα;εγω βαζω καροτο και πατατουλα τι αλλο μου προτεινεις;γιατι παω σπιτι βουρ τωρα για μαγειρεμα Very Happy

καλεεεεεεεεεεεεεεεε βιβη εγινα πρωταγωνιστης επιτελους!!!!!!!!!!!!!αααα αυτο πρεπει να το γιορτασουμε

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου καλησπέρα... τι μου κάνετε??? τι τέλεια μέρα σήμερα... θα ήθελα να συζήσω και επίσημα συγνώμη από το αγοράκι μου (τον ανήρ λέω), γιατι χτές και κατέβασε και όταν πλύθηκαν άπλωσε κουρτίνες, και τίναξε τα χαλάκια του χολ, και μάζεψε και κατέβασε σκουπίδια...
Τον αγαπώ....

αλικακι έγραψε:
Κοριτσάκια,να σας ρωτήσω..μου έχει μείνει από πέρυσι το αντηλιακό.Έχει ξεθυμάνει τώρα??Πρέπει να πάρω άλλο????Εσείς τι θα κάνετε????

Αλικάκι όλα τα καλυντικά στο πίσω μέρος δείχνουν ένα βαζάκι με ένα αριθμό, (6,12,18,24), είναι οι μήνες που μπορεί να καταναλωθεί από την στιγμή που ανοίγει. σίγουρα θα έχει και το δικό σας, τσέκαρε το... στο λέω γιατί ρώτησα τον γιατρό εγώ πριν καμιά βδομάδα...

grammatiki έγραψε:εγω δεν εχω αποψη γιατι δινω ακομη σκονη αλλα απο φιλες που ακουω που δινουν αυτο το γαλα ειναι νοστιμο και αρεσει στα παιδια οπως και το νεσλακ που μου εχουν πει οτι εινια νοστιμο .

αλλα να σου πω και κατι αλικακι μου ετσι μου ελεγαν και εμενα για το guigoz οτι ειναι πολυ γλυκο και δε θα θελει αλλο γαλα αλλα το αλλαξε με τη μια οταν πηγαμε στην σκονη στο 3.

Και εγώ ακόμα σκόνη δίνω, και δημητριακά δεν έχω δοκιμάσει καθόλου... μόνο τραχανά που αν το σκεφτείς σε αυτή την κατηγορία ανήκει, αλλά και μόνο στην ιδέα γάλα με το κουτάλι λίγο πανικοβάλομαι ότι θα γίνουμε χάλια... εκτός αν βάλω πολλά και δεν έχει πολύ γαλατάκι, αλλά έχει ειδικά για μικρά παιδάκια, γιατί ή θα έχει τύπου fitness που νομίζω δεν κάνει μην μαμήσουν το έντερο, ή τύπου κοκο-κοπσ, που είναι τίγκα στην ζάχαρη....????

Τα φιλιά και στις υπόλοιπες, ζουζού σωτηρία, τιτίκα...

Βιβή μου, κάνατε τελικά τα κόλπα με τα μαξιλάρια του καναπέ με τον Διονυσάκη???? Μπράβο, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις τώρα... έτσι τον κάνω να σέρνετε από την κούραση, μπας και κανονίσουμε και εμέις κανένα ραντεβού με τον σύζυξ... τώρα που άρχησε να μου κάνει και δουλειές... γιατι του είπα, αν θέλεις σεξ θα βοηθάς... γιατι ρε κορίτσια αν κουτουλάω απο κούραση και νύστα πως να αποδώσω η γυναίκα???? άσε που τον φοβάμαι γιατι τώρα τελευταία έχει αρχίσει να μου τσαμπουνάει για δεύτερο, και θέλει να με βγάλει από το πρόγραμμα... θέλω να είμαι ξύπνια να τον ελέγχω.... Laughing Laughing Laughing , μην με πιάσει στον ύπνο και στο δεύτερο δεν λέει...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλησπέρα... τι μου κάνετε??? τι τέλεια μέρα σήμερα... θα ήθελα να συζήσω και επίσημα συγνώμη από το αγοράκι μου (τον ανήρ λέω), γιατι χτές και κατέβασε και όταν πλύθηκαν άπλωσε κουρτίνες, και τίναξε τα χαλάκια του χολ, και μάζεψε και κατέβασε σκουπίδια...
Τον αγαπώ....

αλικακι έγραψε:
Κοριτσάκια,να σας ρωτήσω..μου έχει μείνει από πέρυσι το αντηλιακό.Έχει ξεθυμάνει τώρα??Πρέπει να πάρω άλλο????Εσείς τι θα κάνετε????

Αλικάκι όλα τα καλυντικά στο πίσω μέρος δείχνουν ένα βαζάκι με ένα αριθμό, (6,12,18,24), είναι οι μήνες που μπορεί να καταναλωθεί από την στιγμή που ανοίγει. σίγουρα θα έχει και το δικό σας, τσέκαρε το... στο λέω γιατί ρώτησα τον γιατρό εγώ πριν καμιά βδομάδα...

grammatiki έγραψε:εγω δεν εχω αποψη γιατι δινω ακομη σκονη αλλα απο φιλες που ακουω που δινουν αυτο το γαλα ειναι νοστιμο και αρεσει στα παιδια οπως και το νεσλακ που μου εχουν πει οτι εινια νοστιμο .

αλλα να σου πω και κατι αλικακι μου ετσι μου ελεγαν και εμενα για το guigoz οτι ειναι πολυ γλυκο και δε θα θελει αλλο γαλα αλλα το αλλαξε με τη μια οταν πηγαμε στην σκονη στο 3.

Και εγώ ακόμα σκόνη δίνω, και δημητριακά δεν έχω δοκιμάσει καθόλου... μόνο τραχανά που αν το σκεφτείς σε αυτή την κατηγορία ανήκει, αλλά και μόνο στην ιδέα γάλα με το κουτάλι λίγο πανικοβάλομαι ότι θα γίνουμε χάλια... εκτός αν βάλω πολλά και δεν έχει πολύ γαλατάκι, αλλά έχει ειδικά για μικρά παιδάκια, γιατί ή θα έχει τύπου fitness που νομίζω δεν κάνει μην μαμήσουν το έντερο, ή τύπου κοκο-κοπσ, που είναι τίγκα στην ζάχαρη....????

Βιβή μου, κάνατε τελικά τα κόλπα με τα μαξιλάρια του καναπέ με τον Διονυσάκη???? Μπράβο, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις τώρα... έτσι τον κάνω να σέρνετε από την κούραση, μπας και κανονίσουμε και εμέις κανένα ραντεβού με τον σύζυξ... τώρα που άρχησε να μου κάνει και δουλειές... γιατι του είπα, αν θέλεις σεξ θα βοηθάς... γιατι ρε κορίτσια αν κουτουλάω απο κούραση και νύστα πως να αποδώσω η γυναίκα???? άσε που τον φοβάμαι γιατι τώρα τελευταία έχει αρχίσει να μου τσαμπουνάει για δεύτερο, και θέλει να με βγάλει από το πρόγραμμα... θέλω να είμαι ξύπνια να τον ελέγχω.... Laughing Laughing Laughing , μην με πιάσει στον ύπνο και στο δεύτερο δεν λέει...

αυτο με το βαζακι που εγραψες και τους μηνες δεν το επιασα.δηλαδη καταλαβαινουμε αν εχει ληξει;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχαχαχ, κορίτσια έχετε γράψει τόσα πολλά που πλέον δε θυμάμαι να απαντήσω!!! Αλλά... γράψατε, απορώ που δεν κατουρήθηκα, την έχω και εύκολη τώρα την τουαλέτα... Embarassed

Γιατί καλέ να σας κράξω; Και μετά να χάσω τους απολαυστικούς διαλόγους σας; Αλλά το Αλικάκι σαν γριά που είναι (αχαχα βρε Αλικάκι θα μας τρελάνεις που "γηράσκεις" κιόλας, μη μασάς με τα γενέθλιά, μια ιδέα είναι!) μπορεί να σας βάλει λίγο χέρι... Τώρα το θέμα είναι άλλος να σας το βάλει το χέρι απόψε κιόλας, χαχαχα ορίστε τι μου κάνατε και γράφω τέτοια! Embarassed Razz

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
axaxxaxxaxaxa γεωργια δωσεεεεεεε.
τιτικα μουυυυυυυυυ καλοριζικη ,επιτελουυυυυυυυς!!!

κοριτσια αυριο δεν θα παω δουλεια ,γιατι εχω κατι ραντεβου να κανω!!μην αγχωθειτε το πρωι και λυσσαξετε που ειμαι.θα επανελθω δρυμητερη λιαν συντομωωωως...

παω για μπιντεεεεεε αχαχαχαχχαχχαχχαχχαχαχχαχαχ

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε φωτια πηρε το φορουμ με αυτα που γραψατε...
οχι τιποτα μας βαλατε και ιδεες ...και αν ειναι να φαινομαι και μικροτερη λετε να ενδωσω κι εγω....χαχαχαχα

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παω να βαλω το μικρουλη για υπνο και επανερχομαι

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια,κοριτσάκια μου!!!!
Τι μου κάνετε???
Πάω να διαβάσω τα νέα σας και επανέρχομαι..

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τους διαλόγους Τιτίκας-Βιβήκας πρέπει να τους καταγράφω σε προσωπικό ημερολόγιο,να τους διαβάζω και να μου φτιάχνουν το κέφι!!!!!
Τι να λέμε τώρα.....χαχαχαχαχααχ!!!!
Δεν παίζεστε !!!!!
Καταρχάς,καλά μαρή Τιτίκα....4.340 τον μήνα για παιδικό σταθμό????Χρυσό φαγητο θα τα ταίζουν τα παιδάκια????χαχαχαχαχαχα!!!!!!!
Και οι διάλογοι που εκτυλίχθηκαν παρακάτω???Όλα τα λεφτά!!!!!
Παρακαλώ τις κοπελίτσες της ομάδας μας αν εκείνην την ώρα θέλουν να γράψουν κάτι...να περιμένουν να ολοκληρώνεται ο διάλογος των ΤιτικοΒιβίκων!!!!
Για να μην χάνεται ο οιρμός τους!!!!!!!
Και άντε καλέ που θα σας κράξουμε...ποιός ο λόγος??Φυσιολογικά πράματα είναι αυτά!!!! Very Happy
Μιλήστε ελεύθερα!!!!Δεν σας ακούει κανείς!!!!Αχχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!
Και παρασύρατε και την εγκυούλα μας είδα παρακάτω..και την χάπινες...
Οιμέεεεεεεεεεε........έχουμε ξεφύγειιιιι λέμεεεεεεεεεεεε!!!!!Αχαχαχαχαχααχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;και ναι μετα απο τετοια συζητηση χτες με τη βιβη ενεδωσα και εγω στον αντρα μου και την εκανε την βλακεια ο αντρουλης μου.δεν κρατηθηκε λει πανω στο παθος.οποτε τωρα ειμαι σε αναμονη αν θα ερθει η περιοδος ή οχι. Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Τους διαλόγους Τιτίκας-Βιβήκας πρέπει να τους καταγράφω σε προσωπικό ημερολόγιο,να τους διαβάζω και να μου φτιάχνουν το κέφι!!!!!
Τι να λέμε τώρα.....χαχαχαχαχααχ!!!!
Δεν παίζεστε !!!!!
Καταρχάς,καλά μαρή Τιτίκα....4.340 τον μήνα για παιδικό σταθμό????Χρυσό φαγητο θα τα ταίζουν τα παιδάκια????χαχαχαχαχαχα!!!!!!!
Και οι διάλογοι που εκτυλίχθηκαν παρακάτω???Όλα τα λεφτά!!!!!
Παρακαλώ τις κοπελίτσες της ομάδας μας αν εκείνην την ώρα θέλουν να γράψουν κάτι...να περιμένουν να ολοκληρώνεται ο διάλογος των ΤιτικοΒιβίκων!!!!
Για να μην χάνεται ο οιρμός τους!!!!!!!
Και άντε καλέ που θα σας κράξουμε...ποιός ο λόγος??Φυσιολογικά πράματα είναι αυτά!!!! Very Happy
Μιλήστε ελεύθερα!!!!Δεν σας ακούει κανείς!!!!Αχχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!
Και παρασύρατε και την εγκυούλα μας είδα παρακάτω..και την χάπινες...
Οιμέεεεεεεεεεε........έχουμε ξεφύγειιιιι λέμεεεεεεεεεεεε!!!!!Αχαχαχαχαχααχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα σε ευχαριστουμε πολυ αλικακι γιατι ενα αγχος το ειχαμε χτες με την βιβη ειναι αληθεια οτι θα μας κραζατε αγρια καποια στιγμη. Very Happy οσο για τον παιδικο σταθμο ετσι οπως το εθεσε καταλαβα οτι θελουν να πληρωνουμε ολο τον χρονο ντουκου για αυτο και χτυπησα εγκεφαλικο. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 17 654316

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για να σοβαρευτούμε λιγάκι.......
Σωτηρία μου,το διάβασα το λινκ που έβαλες.Η αλήθεια είναι ότι το έχω διαβάσει και ειλικρινά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τίποτα δεν είνα αγνό..
Μου φαίνεται ότι ψάχνουμε βελόνα στα άχυρα αναζητώντας τα καλύτερα προιόντα για τα παιδιά μας.Είτε πρόκειται για φαγώσιμα είτε για καλλυντικά.
Τι τα ταίζουμε,Χριστέ μου?????Και ποιός μου λέει εμένα ότι η συγκεκριμενη εταιρία δεν λαδώθηκε από τις υπόλοιπες για να μην τις αναφέρει???Ε??????
Επειδή,εχει το όνομα σημαίνει ότι είναι και αξιόπιστες οι έρευνές της???
Μπούρδες.......................

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Για να σοβαρευτούμε λιγάκι.......
Σωτηρία μου,το διάβασα το λινκ που έβαλες.Η αλήθεια είναι ότι το έχω διαβάσει και ειλικρινά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τίποτα δεν είνα αγνό..
Μου φαίνεται ότι ψάχνουμε βελόνα στα άχυρα αναζητώντας τα καλύτερα προιόντα για τα παιδιά μας.Είτε πρόκειται για φαγώσιμα είτε για καλλυντικά.
Τι τα ταίζουμε,Χριστέ μου?????Και ποιός μου λέει εμένα ότι η συγκεκριμενη εταιρία δεν λαδώθηκε από τις υπόλοιπες για να μην τις αναφέρει???Ε??????

συμφωνα απολυτα μαζι σου αλικακι ολα αυτα τις περισσοτερες φορες ειναι και φτιαχτα καποιες εταιριες λαδωνουν βγαινουν απο τη λιστα καποιες μπαινουν και παει λεγοντας δυστυχως.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά πλάκα κάνεις...είχατε αμφιβολία ότι θα σας κράζαμε εμείς????
Της ομαδούλα σας???
Έλα ρε........πλάκα κάνεις,δεν μπορεί..
Εγώ πάντως τις απολαμβάνω τέτοιου είδους συζητήσεις...
Όπααααα,μυρίζομαι ανακοινώσεις στον αέρα!!!!!
Μπράβο,Τιτίκα μου!!!Εν αναμονή,λοιπόν!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεωργία μου,σε ευχαριστώ γι αυτό που είπες για το βαζάκι με την ημερομηνία!!!
Μπράβο!!!Αυτό ήθελα να ξέρω!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλά πλάκα κάνεις...είχατε αμφιβολία ότι θα σας κράζαμε εμείς????
Της ομαδούλα σας???

βασικα δεν ηθελα τωρα μεχρι να ρυθμισω τον θυροειδη μου αλλα αν ειναι να εχει συμβει δε πειραζει τι να κανουμε ολα καλα να πανε μονο ευχομαι.οχι μωρε ημουν σιγουρη οτι θα σας φτιαχναμε το κεφι και τη διαθεση με την τοσο ενδιαφερουσα συζητηση μας. Very Happy ασχετο μιας και λεγαμε χτες για αντιηλιακα ποιο βαζετε στα παιδακια σας;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Γεωργία μου,σε ευχαριστώ γι αυτό που είπες για το βαζάκι με την ημερομηνία!!!
εξηγηστε το και σε εμενα την χαζη ξανθια να το καταλαβω ρε κοριτσια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Για να σοβαρευτούμε λιγάκι.......

συμφωνα απολυτα μαζι σου αλικακι ολα αυτα τις περισσοτερες φορες ειναι και φτιαχτα καποιες εταιριες λαδωνουν βγαινουν απο τη λιστα καποιες μπαινουν και παει λεγοντας δυστυχως.

Έτσι είναι,δυστηχώς.Και δεν φταίμε εμείς που σκεφτόμαστε έτσι..
Έχουν μαθευτεί πολλά τέτοια...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Γεωργία μου,σε ευχαριστώ γι αυτό που είπες για το βαζάκι με την ημερομηνία!!!

Λοιπόν,πίσω από το κάθε σωληνάριο βρίσκεται ένα εικονίδιο που μοιάζει στο σχήμα με βαζάκι.
Μέσα εκεί γράφει πχ,12Μ
Αυτό σημαίνει ότι η διάρκεια ζωής από το ανοιγμα είναι 12 μήνες.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Λοιπόν,πίσω από το κάθε σωληνάριο βρίσκεται ένα εικονίδιο που μοιάζει στο σχήμα με βαζάκι.
Μέσα εκεί γράφει πχ,12Μ
Αυτό σημαίνει ότι η διάρκεια ζωής από το ανοιγμα είναι 12 μήνες.

α οκ θα το κοιταξω τοτε οταν γυρισω σπιτι.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:axaxxaxxaxaxa γεωργια δωσεεεεεεε.
τιτικα μουυυυυυυυυ καλοριζικη ,επιτελουυυυυυυυς!!!

κοριτσια αυριο δεν θα παω δουλεια ,γιατι εχω κατι ραντεβου να κανω!!μην αγχωθειτε το πρωι και λυσσαξετε που ειμαι.θα επανελθω δρυμητερη λιαν συντομωωωως...

παω για μπιντεεεεεε αχαχαχαχχαχχαχχαχχαχαχχαχαχ

εχεις καποια ραντεβου να πας ή δε θα μπορεις να παρεις τα ποδια σου μετα απο την συγκλονιστικη βραδια με τον αντρα σου;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Καλά πλάκα κάνεις...είχατε αμφιβολία ότι θα σας κράζαμε εμείς????
Της ομαδούλα σας???

βασικα δεν ηθελα τωρα μεχρι να ρυθμισω τον θυροειδη μου αλλα αν ειναι να εχει συμβει δε πειραζει τι να κανουμε ολα καλα να πανε μονο ευχομαι.οχι μωρε ημουν σιγουρη οτι θα σας φτιαχναμε το κεφι και τη διαθεση με την τοσο ενδιαφερουσα συζητηση μας. Very Happy ασχετο μιας και λεγαμε χτες για αντιηλιακα ποιο βαζετε στα παιδακια σας;

Αν είναι να έχει συμβεί,με το καλό,θα τα ρυθμίσει όλα ο γυναικολόγος σου σε συνεργασία φαντάζομαι με ενδοκρινολόγο.Εσύ απόλαυσε τώρα την γλυκια αναμονή...

Εγώ του είχα πάρει της La Roche-Posay,με δείκτη προστασίας 50+
Ο δείκτης πρ. το ξέρετε ότι μας δείχνει την ώρα που θα πρέπει να ανανεωνουμε το αντηλιακό μας???
Ελπίζω να μην κάνω λάθος σε αυτό..έτσι μου έχουν πει..χιχιχι!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω της ειχα παρει της frezyderm με μικροτερο δεικτη .

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλησπέρα... τι μου κάνετε??? τι τέλεια μέρα σήμερα... θα ήθελα να συζήσω και επίσημα συγνώμη από το αγοράκι μου (τον ανήρ λέω), γιατι χτές και κατέβασε και όταν πλύθηκαν άπλωσε κουρτίνες, και τίναξε τα χαλάκια του χολ, και μάζεψε και κατέβασε σκουπίδια...
Τον αγαπώ....

Η "συγγνώμη" δεκτή από τους ενόρκους!!

Όχι μην πανικοβάλλεσαι..εμείς έτσι πίνουμε το γαλατάκι με τα μπισκοτάκια,με κουταλάκι και ούτε σταγόνα δεν χύνεται.Θέλει εκπαίδευση..
Εγώ δημητριακά του είχα πάρει τα cherios,και κάποια άλλη κοπελίτσα από δω του δίνει τέτοια,τα οποία και καλά είναι πιο υγιεινά.Αλλά τα βαρέθηκε γρήγορα.

Βιβή μου, κάνατε τελικά τα κόλπα με τα μαξιλάρια του καναπέ με τον Διονυσάκη???? Μπράβο, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις τώρα... έτσι τον κάνω να σέρνετε από την κούραση, μπας και κανονίσουμε και εμέις κανένα ραντεβού με τον σύζυξ... τώρα που άρχησε να μου κάνει και δουλειές... γιατι του είπα, αν θέλεις σεξ θα βοηθάς... γιατι ρε κορίτσια αν κουτουλάω απο κούραση και νύστα πως να αποδώσω η γυναίκα????

Εεεε,ένα δίκιο το'χεις...δεν λέω...

άσε που τον φοβάμαι γιατι τώρα τελευταία έχει αρχίσει να μου τσαμπουνάει για δεύτερο, και θέλει να με βγάλει από το πρόγραμμα... θέλω να είμαι ξύπνια να τον ελέγχω.... Laughing Laughing Laughing , μην με πιάσει στον ύπνο και στο δεύτερο δεν λέει...

Άντε καλέ...βγες εκτός προγράμματος..
Μου θύμισες τώρα το σίριαλ με τον Σάκη τον υδραυλικό που είχε γνωρίσει την καθωσπρέπι Λίλι και αυτή είχε πρόγραμμα ..να παντρευτεί την τάδε χρονολογία ,να κάνει το πρώτο παιδί τότε και το δεύτερο τότε...χαχαχαχαχ!!!!Πολύ γέλιο!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσούμπες!!! Very Happy Πώς ήταν... η βραδιά σας;;; Ευτυχώς η μικρή μ' άφησε να κοιμηθώ, φοβήθηκα μήπως το γρουσούζεψα, χεχε!
Ουφ, έχουμε κάτι εργάτες κάθε απόγευμα στο σπίτι, μετά βάζω σκούπες, μαζεύουμε τη μικρή που έχει σεληνιαστεί στα πεθερικά, μαγειρεύω, την μπανιάρω και μετά ξεραίνομαι! Απορώ πώς αντέχω... Sleep Άντε να περάσει η εβδομάδα....

Εντωμεταξύ, λέμε μάλλον το Πάσχα να κατέβουμε Κρήτη στα πεθερικά. Ναι, ξέρω, θα απορείτε, αλλά πιστεύω θα είναι τυπικοί απέναντί μου και θα το εκτιμήσουν. Απλά προβληματιζόμαστε γιατί μάλλον βολεύει περισσότερο το αεροπλάνο (θα έρθουν να μας πάρουν με το αμάξι). Έχετε ταξιδέψει με αεροπλάνο με τα μικράκια σας; Κυρίως με φοβίζει η απογείωση-προσγείωση, μιας και η μικρή δεν παίρνει πιπίλα... Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις