Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
74 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 74 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ,Τιτίκα μου!!!Αρκεί να το δουλεύουμε κι εμείς το θέμα..δηλαδή,εγώ του λέω...παίξε λίγο με το ποδηλατάκι σου και η μαμά να μαγειρέψει ή οτιδήποτε...
Και ασχολείται μόνος του.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ναι ,Τιτίκα μου!!!Αρκεί να το δουλεύουμε κι εμείς το θέμα..δηλαδή,εγώ του λέω...παίξε λίγο με το ποδηλατάκι σου και η μαμά να μαγειρέψει ή οτιδήποτε...

μωρε και εγω το λεω αλλα καποιες φορες δε θελει με τιποτα ερχεται στα ποδια μου εκει που ειαμι στην κουζινα και κλαψουριζει η καημενη και τη λυπαμαι

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου,θα τα πούμε αυριο..πάω να την πέσω (Βιβήκα πρόσεχε τι θα μου ευχηθείς)γιατί έχω λίγο πονοκέφαλο.
Φιλάκια πολλά σε όλες!!!
Αλικάκι μου,τρελλομαμά,σε εσένα διπλά φιλάκια!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ναι ,Τιτίκα μου!!!Αρκεί να το δουλεύουμε κι εμείς το θέμα..δηλαδή,εγώ του λέω...παίξε λίγο με το ποδηλατάκι σου και η μαμά να μαγειρέψει ή οτιδήποτε...

μωρε και εγω το λεω αλλα καποιες φορες δε θελει με τιποτα ερχεται στα ποδια μου εκει που ειαμι στην κουζινα και κλαψουριζει η καημενη και τη λυπαμαι

Αν σε παίρνει να αδιαφορείς..και καλά...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Αν σε παίρνει να αδιαφορείς..και καλά...

ναι θα το προσπαθησω και αυτο.καλη ξεκουραση φιλια

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βιβη εκανα τις φακες και βγηκαν φανταστικες.τα κεφτεδακια μενουν μονο να κανω μαστερ σεφ μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 215994

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:βιβη εκανα τις φακες και βγηκαν φανταστικες.τα κεφτεδακια μενουν μονο να κανω μαστερ σεφ μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 215994
μπραβο κοριτσακι μουυυυ.
μπιφτεκια εννοεις ε?αχαχαχχαχαχ

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:βιβη εκανα τις φακες και βγηκαν φανταστικες.τα κεφτεδακια μενουν μονο να κανω μαστερ σεφ μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 215994
μπραβο κοριτσακι μουυυυ.
μπιφτεκια εννοεις ε?αχαχαχχαχαχ

ναι μωρε μπιφτεκια κεφτεδακια το ιδιο ειναι παντως δεν ειναι κιμας με σαλτσα. Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Χθες πήγαμε βόλτα στο Cosmos και αντί να τρέξει, να παίξει, να πάει κοντά στις πισίνες, στα παιδάκια, στα παιχνίδια, αυτός.....πήρε σβάρνα τα τραπέζια ψάχνοντας για κινητό....... Laughing
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ

χαχαχαχαχ... άνοιγε και τσάντες????!!!! λες να σου γίνει γκατζετάκιας? Αλήθεια κόσμος πήγατε μέσα ή στον παιδότοπο????

[quote="αλικακι"]
γεωργία02/07/10 έγραψε:Στα δικά σας, αρχικά παράξενο που το Αλικάκι δεν μας είπε ακόμα καλημέρα.. αυτή συνήθως είναι πρώτη-πρώτη, και παίρνει παρουσίες,... ελπίζω να είναι όλα καλά και να είναι δικαιολογημένη απούσα...

Δικαιολογημένη είμαι!!Στο λεω εγώ!!
Thanks,Γεωργία μου,για το ενδιαφέρον...
Καλά της τα'πες της μαντάμ στο τρένο!
Να σου πω την αλήθεια έτσι όπως τα περιέγραψες έχω πέσει κάτω από τα γέλια!!!
Είσαι θεά,χρυσή μου!!!Αχαχαχαχαχ!!!!
Βέβαια,το καταλαβαίνω ότι έφριξες και δικαιολογημένα αλλά τώρα που πέρασε η μπορα με παίρνει να γελάω,ε?????

Γέλα Αλικάκι μου όσο θέλεις, και αφού έχεις και δικαιολογητικό για την απουσία, χαλάλι... ε? πώς? δεν θα ενδιαφερόμαστε για τις regular???? φωτιά θα πέσει... τι μαγείρεψες δεν είπες??? εγώ όπως είπα τίποτα αλλά μάλλον μπιφτέκια θα κάνω και εγώ για αυριο έβγαλα κιμά...

αλικακι έγραψε:Μιας και βλέπω ότι συζηταγατε για παιχνίδια κλπ σας λέω επειδή ο γιος μου είναι και ο μεγαλύτερος,ότι τώρα αρχίζει και ασχολείται λίγο παραπάνω μόνος του.Οπότε ,ναι,υπάρχει ελπίδα!!!!

Καλέ ναι εννοείτε ότι υπάρχει, αν το δουλέψεις... εγώ αναγκάστηκα στο γραφείο, αλλά και αυτός τώρα θέλει το χρόνο του με όλα τα παιχνίδια του, βέβαια εμείς έχουμε αδυναμία και στις ρόδες από μωρό, όποτε μπορεί να περάσει και μισή ώρα με το να κυκλόφορει κάνοντας βόλτα (πάντα μπουσουλώντας), τα αυτοκινητάκια του... από την μία τα θέλουμε να παίζουν μόνα τους να κάνουμε καμιά δουλειά και από την άλλη να μοιράζονται και τα παιχνίδια τους και να μην αρπάζουν των άλλων, εεε είμαστε και εμείς.... Laughing Laughing Laughing

Βιβή να μου πείτε και μένα για εκείνο τον καφέ αν είναι σ/κ και το κανονήσετε κανένα μισό μήνα πριν, μπορεί να σας έρθω και εγώ.... τώρα που έμαθα τον δρόμο... Wink Wink

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 417472

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσιαααααααααα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 688264 !!!Ο Μπάρκουλης!!(εντάξει, ξεπερασμενο, αλλά ηθελα να αρχισω κάπως διαοφρετικα!!)
Τι κανετε??Καλη εβδομαδα!!Από πού να αρχίσω με τα νεα σας??
Καταρχην, Χαπινες ξανακαλωσηρθες!!Καλέ προταση κανονικη κανει ο μικρος σου!!
Τρελομαμα, τι κανεις εσυ και το σπορακι σου??Γελούσα προχτες πολυ με τα μηνυματα στο φεις!!
Αλικάκιιιιιιι!!!!Εσυ θεςνα μαθεις τωρα τι ειναι τα γιαχνερα ε??Χορτα ειναι, συνηθως σπανακι, πρασσα, μαραθο και κατι άλλα που δεν θυμαμαι πώς λεγονται!!Τωρα που έμαθες , θα έρθεις την επομενη φορα να με βοηθησεις να τα καθαρισουμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 4872 ??
Γεωργια, πώς ηταν οι διήμερες δακοπες σου??Σου βγηκαν ξινες στο τελος ε??Καλά της τα ειπες της λεγάμενης!Ποσο θα ηθελα να μπορω και γω να μιλησω ετσι πολλές φορες σε καποιους, εχω κ το εκδικητικο(λογω ωροσκοπου στο Σκορπιο χιχι!)!
Ζουζουνιτσα, εκανες κλισμα ε??Δε βοηθανε τη μικρη συγκεκριμενες τροφες ε?
Αννιμπαλ(εσενα σε εχουμε στο φεις??), ειστε καλυτερα με τη λαρυγγιτιδα??Εμενα ο μικρος μου αρχισε πριν 1μησι μηνα να παιζει λιγο μονος του κ αυτο για κανενα 10λεπτο!Τρελεινεται για τον ατμοκαθαριστη, κανει το σσσσσσ οταν βγαζει ατμο κ παριστανει οτι καθαριζει!Οι δουλειες που μπορω να κανω κ να με βλεπει ειναι σκουπισμα με ηλεκτρικη κ σφουγγαρισμα ή καθαρισμα με τον ατμοκαθαριστη, διοτι πολυ απλα του αρεσουν!Αντε λιγο τουβλακια, βιβλια, μπαλες,εκπαιδευτικα κλπ, αλλά μαζι!Α!Κ του αρεσει επεισης πολύ(αυτουνου, οχι εμενα) να βαζει με το παγουρινο του νερο σε ολα τα μπολάκια που έχει απλωσει στο τραπεζι!
Σωτηρια, εψαχνε τακ ινητα ο δικος σου Laughing ?Φανταζεσαι να τους έλεγε:Μμμμμ,ακομα εκει έχεις μεινει καλέ και το παίζεις και μεγάλος??Αυτο έιναι παλιο μοντέλο Laughing !!
Χαπινες, για βραδυνο δινω γαλα, μια φορα μονο ξαναφαγε για 3η φορα φαγητο, πεινουσεπαρα πολύ , τι να πω??Αλλά ηπιε και γαλα εννοείται!!
Τεραστιο σεντονι πωπω Embarassed !!Περιμενω τη μανουλα, ενα χερι βοηθειας ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 688264 !!! Φιλακια σε ολες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 417472 !!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Κοριτσιαααααααααα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 688264 !!!Ο Μπάρκουλης!!(εντάξει, ξεπερασμενο, αλλά ηθελα να αρχισω κάπως διαοφρετικα!!)
Τι κανετε??Καλη εβδομαδα!!Από πού να αρχίσω με τα νεα σας??
Καταρχην, Χαπινες ξανακαλωσηρθες!!Καλέ προταση κανονικη κανει ο μικρος σου!!
Τρελομαμα, τι κανεις εσυ και το σπορακι σου??Γελούσα προχτες πολυ με τα μηνυματα στο φεις!!
Αλικάκιιιιιιι!!!!Εσυ θεςνα μαθεις τωρα τι ειναι τα γιαχνερα ε??Χορτα ειναι, συνηθως σπανακι, πρασσα, μαραθο και κατι άλλα που δεν θυμαμαι πώς λεγονται!!Τωρα που έμαθες , θα έρθεις την επομενη φορα να με βοηθησεις να τα καθαρισουμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 4872 ??
Γεωργια, πώς ηταν οι διήμερες δακοπες σου??Σου βγηκαν ξινες στο τελος ε??Καλά της τα ειπες της λεγάμενης!Ποσο θα ηθελα να μπορω και γω να μιλησω ετσι πολλές φορες σε καποιους, εχω κ το εκδικητικο(λογω ωροσκοπου στο Σκορπιο χιχι!)!
Ζουζουνιτσα, εκανες κλισμα ε??Δε βοηθανε τη μικρη συγκεκριμενες τροφες ε?
Αννιμπαλ(εσενα σε εχουμε στο φεις??), ειστε καλυτερα με τη λαρυγγιτιδα??Εμενα ο μικρος μου αρχισε πριν 1μησι μηνα να παιζει λιγο μονος του κ αυτο για κανενα 10λεπτο!Τρελεινεται για τον ατμοκαθαριστη, κανει το σσσσσσ οταν βγαζει ατμο κ παριστανει οτι καθαριζει!Οι δουλειες που μπορω να κανω κ να με βλεπει ειναι σκουπισμα με ηλεκτρικη κ σφουγγαρισμα ή καθαρισμα με τον ατμοκαθαριστη, διοτι πολυ απλα του αρεσουν!Αντε λιγο τουβλακια, βιβλια, μπαλες,εκπαιδευτικα κλπ, αλλά μαζι!Α!Κ του αρεσει επεισης πολύ(αυτουνου, οχι εμενα) να βαζει με το παγουρινο του νερο σε ολα τα μπολάκια που έχει απλωσει στο τραπεζι!
Σωτηρια, εψαχνε τακ ινητα ο δικος σου Laughing ?Φανταζεσαι να τους έλεγε:Μμμμμ,ακομα εκει έχεις μεινει καλέ και το παίζεις και μεγάλος??Αυτο έιναι παλιο μοντέλο Laughing !!
Χαπινες, για βραδυνο δινω γαλα, μια φορα μονο ξαναφαγε για 3η φορα φαγητο, πεινουσεπαρα πολύ , τι να πω??Αλλά ηπιε και γαλα εννοείται!!
Τεραστιο σεντονι πωπω Embarassed !!Περιμενω τη μανουλα, ενα χερι βοηθειας ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 688264 !!! Φιλακια σε ολες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 417472 !!!

γεια σου καλη βδομαδα και καλες δουλιτσες με τη μανουλα μαζι.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα κατσω και καμια ωρα παραπανω ετσι για το γαμωτο ...καλα εχω κατι νευραααααα

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαλόου κούκλες, τι μου κάνετε; Βιβήκα μου μην έχεις νεύρα λέμεεεεε! Άντε, τώρα που σου γράφω λογικά είσαι παρέα με το Διονυσάκο σου!!! Razz

Γεωργία μου γύρισες και τα βρήκες όλα άνω-κάτω, εεε; Κουράγιο, έτσι είναι οι άνδρες συνήθως... Και εμένα που όταν τον γνώρισα έμενε μόνος του και έβαζε και πλυντήρια και σκούπιζε και σφουγγάριζε, αλλά τώρα... τα κάνω εγώ όλα. Και είναι και άδικο για εμάς που δουλεύουμε, αλλά τι να κάνω; Αν περιμένω από αυτόν να μαζέψει και να καθαρίσει το σπίτι θα γίνει αχούρι, οπότε τα κάνω εγώ. Δεν πειράζει, καλά να είμαστε. Εξάλλου τώρα σιγά-σιγά έχει αρχίσει να με προσέχει, για να δούμε... Razz

Σωτηρία γιατρέ μου έχω πεθάνει λέμε, χαχαχα! Μωρέ γκατζετάκιας ας βγει, τσαντάκιας να μη βγει, χαχαχαχ!

Ωχ, ζουζουνίτσα μου πάλι ταλαιπωρείται η μικρή; Sad Πάντως, πώς δεν το σκεφτήκαμε ότι μπορεί να φταίει και το γάλα! Ναι, καλά κάνεις να το αλλάξεις μήπως και δείτε άσπρη μέρα γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πολύ η καημενούλα...

Happiness μας τα νέα μου είναι ότι μάλλον έχω σποράκι στην κοιλίτσα! Very Happy Αλλά λέω μάλλον, γιατί αν δεν το δω...! Την Πέμπτη θα πάμε για τον 1ο υπέρηχο και ελπίζω να είναι όλα καλά!!!
Όσο για το βραδυνό, εμείς συνήθως τρώμε αργά το απογευματινό, οπότε είναι κάτι ενδιάμεσο που λένε... Συνήθως τοστάκι ή τραχανά σε αυτή τη φάση, αλλά έχει τύχει λίγες φορές να δώσω και από το μεσημεριανό... Πάντως, χτες το βράδυ κατά τις 11 επιτέθηκε στον πατέρα της που έτρωγε... παστίτσιο! Μας έχει ζαλίσει στα μαμ και μαμ τελευταία, αλλά τις περισσότερες φορές θέλει να της βάλουμε δημητριακά σε 2 πιατάκια, να της δώσουμε κι ένα κουταλάκι και μετά τα μεταφέρει από το ένα στο άλλο, τρώει μερικά, και τα υπόλοιπα μας ταΐζει, χιχι!

Mangio μου πλάκα είχε στο φέης τις προάλλες, χιχιχι! Αλλά δε φταίω εγώ, η Γεωργία που μας έκανε να... κλαίμε!!!! Razz Όσο για το σπόρι, αν έχει επιβιώσει από όλα τα βασανιστήρια τόσες μέρες, τότε το βλέπω να φτάνει μέχρι τέλους και να γίνεται θηριάκι σαν την αδερφούλα του! Very Happy Τι κάνει το δικό σου θηριάκι;;; Εεεε; Ελπίζω να τα βγάλατε πέρα με τις δουλειές... Αχ αυτές οι μαμάδες!!!

Αλικάκι, αν και δε μας είπες το λόγο της απουσίας, οκ, σου βάζουμε μόνο κ.π., σε συγχωρούμε, αλλά σε περιμένουμε εδώ τα πρωινά, χιχιχι! Εγώ σε ποιον θα λέω την καλημέρα μου, εεεε; Razz

Τιτίκα μου απ' ότι βλέπω έχεις εξελιχθεί σε νέο μάστερ σεφ!!! Χιχιχι, σε λίγο θα μας μαθαίνεις εσύ (και τα credits θα πηγαίνουν στη Βιβήκα εννοείται! Wink )

Ωχ, τι άλλα; Rolling Eyes

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Κοριτσάκια μου,θα τα πούμε αυριο..πάω να την πέσω (Βιβήκα πρόσεχε τι θα μου ευχηθείς)γιατί έχω λίγο πονοκέφαλο.
Φιλάκια πολλά σε όλες!!!
Αλικάκι μου,τρελλομαμά,σε εσένα διπλά φιλάκια!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 417472

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 417472
Ελπίζω να πέρασε ο πονοκέφαλος...!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annibal έγραψε:Γεια σας κορίτσια! Εμείς το σκ δε πολυ βγήκαμε γιατί ο μικρός είναι λίγο μπουκωμενος αλλα σε γενικές γραμμές περάσαμε καλα.

Γιωργια μου καλα της τα είπες της κυρίας στο τρένο. Ο κόσμος έχει χαζεψει τελευταία κ τα βάζει με παιδια.

Γιωργια κ happines ευχαριστώ πολυ πολυ για τις ιδέες σας. Ο μικρός μου γενικά μόνος του δε παίζει πάνω απο 1 λεπτό. Εσάς τα παιδάκια σας παίζουν μόνα τους;

Annibal μας περαστικά στο μικρούλη σου!!!
Και όσο για το παιχνίδι η φιλενάδα Γεωργία βλέπω σου έδωσε πολλές ιδέες! Χαχαχα, θα διαλύσετε λιγάκι το σπίτι, αλλά θα το διασκεδάσετε! Κι εμείς βέβαια κάνουμε κάποια από αυτά, πώς θα γίνει; Είναι γενικά της ηλικίας που δε θέλουν να παίζουν μόνα τους... Αν και είναι ώρες που η μικρή μου θέλει να κάνει τη ζαβολιά της, οπότε δε με θέλει από πάνω της... Cool

Και όσο για το σκηνικό με το τρένο (Γεωργία), καλά που δεν ήμουν εκεί γιατί θα μου είχε ανέβει η πίεση... Και μόνο που τα διάβασα δηλαδή... Ναι, τώρα έχει λίγη πλάκα που τα διαβάζουμε, αλλά αν ήμουν παρούσα στο γεγονός μάλλον θα της είχα δώσει κανένα χαστούκι... ειδικά αν ήμουν εγώ η μάνα και μου είχε πει "κάνε τα να σκάσουν" ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 13 186566 Εντελώς όμως...!

annibal

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ευχαριστώ πολυ για τα περαστικα! Μόνο λίγο βήχα έχει ο μικρός.
Mangio μου δ είμαι στο φεις.

Κ γω κάποιες φορές του λέω παίξε πχ λίγο με τη μπάλα για να κάνω καμία δουλειά, αλλα έρχεται στα πόδια κ κλαψουριζει λέγοντας 'αγκαλια θελω'. Όταν πλενω πιάτα χωνεται στα πόδια μου κ με σπρώχνει. Είναι ακομη μικρά για να παίζουν μόνα τους. Συνήθως μετά τα 2 μπορούν να παίξουν κ μόνα τους αλλα κ πάλι προτιμούν τη παρουσία ενός ενήλικα.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Αλικάκι, αν και δε μας είπες το λόγο της απουσίας, οκ, σου βάζουμε μόνο κ.π., σε συγχωρούμε, αλλά σε περιμένουμε εδώ τα πρωινά, χιχιχι! Εγώ σε ποιον θα λέω την καλημέρα μου, εεεε; Razz

Καλημέρα,κοπελίτσες!!!!
Άντε πάλι...με τα κωδικοποιημένα γράμματα,συμπεθερούλα μου...χαχαχχαχαχα!!!!!
Τι μου βάζεις???Τι μου βάζεις???κπ?????
Είναι καλό αυτό???? Very Happy

Mangioύλα μου,οκ μου έφυγε η απορία με τα γιαχνερά!Κοίτα,αν είναι να με φιλοξενήσεις πολύ ευχαρίστως να έρθω για βοήθεια!!Την θάλασσά σας δεν ξέρω πώς θα ξαναπεράσω,αλλά θα χαπακωθώ και θα έρθω!!! Very Happy

Άνιμπαλ,περαστικά στον μικρό σου!Αν και μόνο βήχα είπες ότι έχει ε???Καλή ανάρρωση τότε!!

Χάπινες,ξανα-καλώς ήρθες!!!Τι κάνετε???Ρώτησες για το βραδυνό...εγώ του δίνω το απόγευμα φαγητό από το μεσημέρι,καμιά φορά γύρω στις 7 του δίνω ένα μήλο φιρίκι και στις 9 γάλα με μπισκότα.

Γεωργία μου,εγώ τώρα είμαι regular????Αχαχαχαχχαχαχ!!!!!!Καλόοοοοο!!!!!!

Ζουζουνίτσα μου,δεν κατάλαβα είπες οτι έχεις πάρτυ??Και γιατί να μην πας???Αν είναι να φοβόμαστε έτσι χωρίς λόγο θα τρελλαθούμε....Να πάτε και να περάσετε καλά!!!

Αυτά!!Ότι θυμόμουν από χτες...τελικά πρέπει το αλτσχάιμέρ μου να πηγαίνει καλά,ε????ε???

Κοριτσάκια,να σας ρωτήσω..μου έχει μείνει από πέρυσι το αντηλιακό.Έχει ξεθυμάνει τώρα??Πρέπει να πάρω άλλο????Εσείς τι θα κάνετε????

Πολλά φιλιά στις λοιπές κοπελιές!!Πάω να σιδερώσω και αν προλάβω θα επανέλθω!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε;εγω εκανα μαυρο υπνο το βραδυ ξυπναγε συνεχεια η μικρη και το πρωι στο ποδι απο τις 7 παρα.απο οτι ειδα εσκασε ενας κυνοδοντας και ειναι αλλοι 2 ετοιμοι.μαμακιαση φουλ εν τω μεταξυ δε μπορουσα με τιποτα να φυγω απο το σπιτι να ερθω στη δουλεια.αλικακι και εγω εχω απο περυσι αντιηλιακο και θα το χρησιμοποιησω δ ενομιζω να εχιε παθει τιποτα.μαλιστα μου ειπε η παιδιατρος απο τωρα που εχει ηλιο να της βαζω.αυτα φιλια στις υπολοιπες κοπελες.

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοπελούδες μου! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα! Χθες ήρθε η παιδίατρος αλλά δε μας έκανε εμβόλιο γιατί έχει το γιοκάκι μου λίγο βήχα ακόμα και φλεματάκια και η γιατρός θεώρησε οτι θα τον επιβαρύνει με το εμβόλιο. Θα το κάνουμε αργότερα. Μου είπε οτι πρέπει να κάνουμε και της ηπατίτιδας Α λόγω του παιδικού σταθμού.
Μετά ήρθε και ο ωριλάς και μας είδε.Τα αυτάκια είναι στην ίδια κατάσταση, με υγρό, αλλά ευτυχώς δεν χειροτέρεψε. Θα συνεχίσουμε την αγωγή μας. Χθες εν τω μεταξύ πήγε και ο παιδίατρος στο σταθμό και εξέτασε τα παιδάκια. Οπότε, 3 γιατροί το είδαν χθες το αστέρι μου! Φτάνει! Τέλος! Σήμερα θα γυρίσω και θα τον πάρω να πάμε βολτίτσα γιατί χθες του τη στέρησα.

Σας φιλώ, πάω να απαντήσω στα ποστάκια σας......

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια.
εχτες γυρισα 7,30 στο σπιτι κομματια.ευτυχως δεν ειχα μαγειρεμα,μονο ενα πλυντηριο εβαλα που το απλωσα σημερα το πρωι γιατι κοιμηθηκα απο τις 9 χτες.ναι ναι .πηγα να κοιμησω τον Διονυση και αποκοιμηθηκα.Ξυπνησαμε σημερις στις 8 παρα.Ελιωσαααα.
καναμε αυτο με τον καναπε που ειπε η γεωργια πολυ πλακα.οΔιονυσης ελιωσε στο πανω κατω .Μετα ντουλαπι και μπολ και μετα νανι.αααα καναμε και μπανακι -καταδυση .αυτα.
παλι δουλεια σημερα .Καναμε τα χαρτια μας για Αυστραλια .Ζητανε ελληνες ταξιτζηδες,νομιζω το εχετε ακουσει.οτι γινει.Την προσπαθεια μας την καναμε παντως. Very Happy Very Happy

αλικακι εγω πλεον δεν σιδερωνω.βαρεθηκααααααααα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια.
εχτες γυρισα 7,30 στο σπιτι κομματια.ευτυχως δεν ειχα μαγειρεμα,μονο ενα πλυντηριο εβαλα που το απλωσα σημερα το πρωι γιατι κοιμηθηκα απο τις 9 χτες.ναι ναι .πηγα να κοιμησω τον Διονυση και αποκοιμηθηκα.Ξυπνησαμε σημερις στις 8 παρα.Ελιωσαααα.
καναμε αυτο με τον καναπε που ειπε η γεωργια πολυ πλακα.οΔιονυσης ελιωσε στο πανω κατω .Μετα ντουλαπι και μπολ και μετα νανι.αααα καναμε και μπανακι -καταδυση .αυτα.
παλι δουλεια σημερα .Καναμε τα χαρτια μας για Αυστραλια .Ζητανε ελληνες ταξιτζηδες,νομιζω το εχετε ακουσει.οτι γινει.Την προσπαθεια μας την καναμε παντως. Very Happy Very Happy

πλακα κανεις τωρα;θα πατε αυστραλια;οχι ρε συ βιβη γιατι τοσο μακρυα;και εμεις τι θα κανουμε εδω χωρις εσενα;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε;εγω εκανα μαυρο υπνο το βραδυ ξυπναγε συνεχεια η μικρη και το πρωι στο ποδι απο τις 7 παρα.απο οτι ειδα εσκασε ενας κυνοδοντας και ειναι αλλοι 2 ετοιμοι.μαμακιαση φουλ εν τω μεταξυ δε μπορουσα με τιποτα να φυγω απο το σπιτι να ερθω στη δουλεια.αλικακι και εγω εχω απο περυσι αντιηλιακο και θα το χρησιμοποιησω δ ενομιζω να εχιε παθει τιποτα.μαλιστα μου ειπε η παιδιατρος απο τωρα που εχει ηλιο να της βαζω.αυτα φιλια στις υπολοιπες κοπελες.

Ναι,Τιτίκα και γω θα του βάζω αντιλιακό από τώρα και στο εξής..και εμείς ρε γμτ έχουμε γκρίνια.Ξυπνάει και κλαίει.Αλλά μόλις πάω εκεί σκάει κάτι χαμόγελα....νααααα!!Μέχρι τα αφτιά!!!Τι είν'τούτο πάλι???

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοπελούδες μου! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα! Χθες ήρθε η παιδίατρος αλλά δε μας έκανε εμβόλιο γιατί έχει το γιοκάκι μου λίγο βήχα ακόμα και φλεματάκια και η γιατρός θεώρησε οτι θα τον επιβαρύνει με το εμβόλιο. Θα το κάνουμε αργότερα. Μου είπε οτι πρέπει να κάνουμε και της ηπατίτιδας Α λόγω του παιδικού σταθμού.
Μετά ήρθε και ο ωριλάς και μας είδε.Τα αυτάκια είναι στην ίδια κατάσταση, με υγρό, αλλά ευτυχώς δεν χειροτέρεψε. Θα συνεχίσουμε την αγωγή μας. Χθες εν τω μεταξύ πήγε και ο παιδίατρος στο σταθμό και εξέτασε τα παιδάκια. Οπότε, 3 γιατροί το είδαν χθες το αστέρι μου! Φτάνει! Τέλος! Σήμερα θα γυρίσω και θα τον πάρω να πάμε βολτίτσα γιατί χθες του τη στέρησα.

Σας φιλώ, πάω να απαντήσω στα ποστάκια σας......

Αυτό θα πει "ξεσκόνισμα"!!!Περαστικούλια σας και καλή ανάρρωση,γιατρέ μου!!
Αααα,και μία εσύ(γιατρός) σύνολο 4 τον εξέτασαν,χαχαχαχα!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Πλάκα κάνεις ε???Θα πάτε Αυστραλία???? Rolling Eyes
Πω,πω,μεγάλη απόφαση βρε Βιβήκα...
Α,κι εγώ το βαρέθηκα αλλά πλέον κάνω μόνο του μικρού στην πρέσσα!Τα δικά μας μόνο αυτά που "θέλουν",τα υπόλοιπα πετσέτες ,σεντόνια κλπ όπως τα μαζέυω ,τα διπλώνω και φύλαγμα...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

πλακα κανεις τωρα;θα πατε αυστραλια;οχι ρε συ βιβη γιατι τοσο μακρυα;και εμεις τι θα κανουμε εδω χωρις εσενα;
βρε κουτο βρε κουτο μια αιτηση καναμε.Σιγα μην μας παρουν ,αλλα να μην την εκανα?πολυ μακρια,πολυ απομονωση αλλα καλυτερα θα ηταν για ολα εκει,αν τελικα πηγαιναμε.μπορει ναι ,μπορει και οχι.ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ.μου απαντησαν βεβαια,αλλα οχι για το τελικο οκ.οτι απλα την ελαβαν και θα μας ενημερωσουν αν και εφοσον.
Ο ΣΠΥΡΟς δεν θελει αλλα εγω για το παιδι σκεφτομαι πολυ και το εκανα.Αν πουν ναι τοτε θα δουμε τι θα κανουμε.
θα σου στελνω αυστραλεζικες συνταγες.αχαχχαχααχαχχαχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις