Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
130 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 130 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mama katerina έγραψε:
Αργυρώ030509 έγραψε:???η Maya???Αυτη που έλεγε οτι περιμένει δίδυμα??? Shocked

MAJA δικο μου το λαθος σορυ οχι η αλλη κοπελα με τα διδυμα δεν εχει καμια σχεση! αγοραζουν απο  ebay  και μοσχοπουλανε.. τερμα η κοροιδια - Σελίδα 5 667478

η κοπελα αυτη ειναι η ιδια και στο φεις??Μια φορα της χαρισα μια φορμα καινουργια μου πληρωσε τα μεταφορικα και ολα καλα..

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

τατιανα

τατιανα

Αλλο να τα βρεις σε μαγαζί στην Ελλάδα που πληρώνει φόρους και δίνει αποδείξεις και άλλο να γίνεται αυτό με εκατό προφίλ στο FB ή κάπου αλλού τέλος πάντων. Δεν είναι ίδιο. Αν πάρουμε έτσι και το λάδι που αγοράζεις εδώ σε ένα σουπερ μαρκετ στη Βουλγαρία ή στη Γερμανία μπορείς να τα βρεις πιο φθηνά. Μην συγκρίσεις πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Με όλο το σεβασμό το λέω. Φυσικά ο άλλος μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά και εμείς όταν βλέπουμε κάτι τέτοιο ΦΥΣΙΚΑ και μπορούμε να το σχολιάσουμε μεταξύ μας και να δώσουμε προειδοποιήσεις. [/quote]

Ένα Μαγαζι δηλαδή δικαιολογήται να πουλάει διπλή τιμή επειδή κόβει αποδείξει; Δεν συγκρινω καθόλου ανομοια πράγματα γιατί κ αυτο το θεωρώ αισχροκερδια... Και καλα έκανε η Μαμα Κατερινα κ αναρτησε το θέμα με την συγκεκριμένη απλά εγω είπα κ 2 αλλα παραδείγματα για να δείξω ότι πρέπει να ψαχνομαστε γενικά αν δεν θελουμε να πιανομαστε κορόιδα.

ioannageo

ioannageo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:

Αλλο να τα βρεις σε μαγαζί στην Ελλάδα που πληρώνει φόρους και δίνει αποδείξεις και άλλο να γίνεται αυτό με εκατό προφίλ στο FB ή κάπου αλλού τέλος πάντων. Δεν είναι ίδιο. Αν πάρουμε έτσι και το λάδι που αγοράζεις εδώ σε ένα σουπερ μαρκετ στη Βουλγαρία ή στη Γερμανία μπορείς να τα βρεις πιο φθηνά. Μην συγκρίσεις πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Με όλο το σεβασμό το λέω. Φυσικά ο άλλος μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά και εμείς όταν βλέπουμε κάτι τέτοιο ΦΥΣΙΚΑ και μπορούμε να το σχολιάσουμε μεταξύ μας και να δώσουμε προειδοποιήσεις.

Ένα Μαγαζι δηλαδή δικαιολογήται να πουλάει διπλή τιμή επειδή κόβει αποδείξει; Δεν συγκρινω καθόλου ανομοια πράγματα γιατί κ αυτο το θεωρώ αισχροκερδια... Και καλα έκανε η Μαμα Κατερινα κ αναρτησε το θέμα με την συγκεκριμένη απλά εγω είπα κ 2 αλλα παραδείγματα για να δείξω ότι πρέπει να ψαχνομαστε γενικά αν δεν θελουμε να πιανομαστε κορόιδα.

[/quote]
Ένα μαγαζί πουλάει διπλή τιμή γιατί έχει να πληρώσει στο κράτος 23% και στο προσωπικό που έχει. Στο Facebook τι έχει να πληρώσει?

http://www.beboulino.gr

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
bell έγραψε:
Αργυρώ030509 έγραψε:Είναι να το'χει η γκλάβα σου να κατεβάζει ψείρες!!! Wink Razz Razz Razz

Εννίοτε δε και η κούτρα σου!

Ενίοτε δε και σκούφια σου!!!Εξαρτάται απο το χωριό που είσαι!!! Razz

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:

Αλλο να τα βρεις σε μαγαζί στην Ελλάδα που πληρώνει φόρους και δίνει αποδείξεις και άλλο να γίνεται αυτό με εκατό προφίλ στο FB ή κάπου αλλού τέλος πάντων. Δεν είναι ίδιο. Αν πάρουμε έτσι και το λάδι που αγοράζεις εδώ σε ένα σουπερ μαρκετ στη Βουλγαρία ή στη Γερμανία μπορείς να τα βρεις πιο φθηνά. Μην συγκρίσεις πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Με όλο το σεβασμό το λέω. Φυσικά ο άλλος μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά και εμείς όταν βλέπουμε κάτι τέτοιο ΦΥΣΙΚΑ και μπορούμε να το σχολιάσουμε μεταξύ μας και να δώσουμε προειδοποιήσεις.

[/quote]

με το μαγαζι ειναι διαφορετικα!!!!
το μαγαζι εκδιδει αποδειξη,πληρωνει φπα,τεβε ,ικα και οτι φορο καπνισει στη κυβερνηση να βγαλει...συν τις "φθορες"....

τατιανα

τατιανα
athina24 έγραψε:
τατιανα έγραψε:

με το μαγαζι ειναι διαφορετικα!!!!
το μαγαζι εκδιδει αποδειξη,πληρωνει φπα,τεβε ,ικα και οτι φορο καπνισει στη κυβερνηση να βγαλει...συν τις "φθορες"....[/quote]

δηλαδη καλα κανουν εδω στην ελλαδα κ τα εχουν ολα υπερκτιμημενα? ξερω πολυ καλα τι εξοδα εχει ενα μαγαζι γιατι τυχαινει να εχουμε μαγαζι..κ τα εξοδα αυτα δεν δικαιολογουν τις διπλασιες τιμες.τωρα με την κριση καπως εστρωσαν τα πραγματα κ κατεβηκαν οι τιμες.. και μην μου πειτε τωρα οτι δεν εχετε γκρινιαξει για τις ακριβες τιμες στα μαγαζια που τωρα ξαφνικα θυμηθηκατε οτι εχουν εξοδα..??
αν το παμε ετσι τοτε οσοι εμπορευονται μεσω ιντερνετ χειροποιητα αντικειμενα ή πουλανε τα μεταχειρισμενα τους κτλ θα πρεπει να κοβουν αποδειξεις..
ή οι κοπελες που προσφερουν υπηρεσιες κατοικον πληρωνουν φορους ή κκοβουν αποδειξεις? αν θελει καποιος να κανει απατεωνιες ευκολο ειναι, γιαυτο και εχουμε τα ματια μας ανοιχτα παντου και οχι μονο σε μια maja.

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχει καταντήσει αηδία όλο αυτό κορίτσια, έχω βαρεθεί να βλεπω την αρχική μου στο facebook μαγαζάκι..

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:
δηλαδη καλα κανουν εδω στην ελλαδα κ τα εχουν ολα υπερκτιμημενα? ξερω πολυ καλα τι εξοδα εχει ενα μαγαζι γιατι τυχαινει να εχουμε μαγαζι..κ τα εξοδα αυτα δεν δικαιολογουν τις διπλασιες τιμες.τωρα με την κριση καπως εστρωσαν τα πραγματα κ κατεβηκαν οι τιμες.. και μην μου πειτε τωρα οτι δεν εχετε γκρινιαξει για τις ακριβες τιμες στα μαγαζια που τωρα ξαφνικα θυμηθηκατε οτι εχουν εξοδα..??
αν το παμε ετσι τοτε οσοι εμπορευονται μεσω ιντερνετ χειροποιητα αντικειμενα ή πουλανε τα μεταχειρισμενα τους κτλ θα πρεπει να κοβουν αποδειξεις..
ή οι κοπελες που προσφερουν υπηρεσιες κατοικον πληρωνουν φορους ή κκοβουν αποδειξεις? αν θελει καποιος να κανει απατεωνιες ευκολο ειναι, γιαυτο και εχουμε τα ματια μας ανοιχτα παντου και οχι μονο σε μια maja.

εννοειτε πως και η αισχροκερδια απο τα καταστηματα δεν δικαιολογειται!!!!γιατι οντως και οι καταστηματαρχες πουλανε χωρις να εχουν συναισθηση του τι γινετε!!!αλλα και παλι δεν ειναι το ιδιο!!!!
απο απατεωνες χαμος παντου!!!!

????????

Επισκέπτης
vasoula έγραψε: Εχει καταντήσει αηδία όλο αυτό κορίτσια, έχω βαρεθεί να βλεπω την αρχική μου στο facebook μαγαζάκι..

δεν καταλαβαινω τι λες.........που βλεπεις ποια αρχικη σου? εχασα κατι???

????????

Επισκέπτης
παιδια ταπεινη μου γνωμη ετσι?

η επονομαζομενη "κλεψια" λογω αισχρου κερδους μας ενοχλει ολους γιατι ζουμε σε χαλεπους καιρους....

δεν την ξερω την κοπελα που λετε, αλλα αφου με ενημερωσατε θα προσεχω

αυτο δε σημαινει οτι παυει να με ενοχλει στα καταστηματα να με κλεβουν.......

αυτο δε σημαινει ομως οτι το εμποριο δεν ειναι ελευθερο- δε θες δεν ψωνιζεις........

δλδ αν η maja που λετε σας χρεωνε οπως λετε 20 ευρω παραπανω αλλα σας εκοβε αποδειξη θα ησασταν ΟΚ?

δε νομιζω οτι το θεμα ειναι η αποδειξη ...

ioannageo

ioannageo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φυσικά είναι και απόδειξη!!!! (πέρα από άλλα)
Από τα 20 ευρώ που πουλάει, αν έκοβε την απόδειξη περίπου τα 5 θα τα έδινε στο κράτος, κάτι θα έδινε και στο ΤΕΒΕ.

δηλαδη καλα κανουν εδω στην ελλαδα κ τα εχουν ολα υπερκτιμημενα? ξερω πολυ καλα τι εξοδα εχει ενα μαγαζι γιατι τυχαινει να εχουμε μαγαζι..κ τα εξοδα αυτα δεν δικαιολογουν τις διπλασιες τιμες
ότι υπάρχει σε ΚΑΠΟΙΑ μαγαζιά αισχροκέρδεια, υπάρχει συμφωνώ. Αν βρεις σε 2μαγαζιά της Ελλάδας πολύ μεγάλη διαφορά στη τιμή σε κάποιο προϊόν.
Δεν μπορούμε όμως να συγκρίνουμε μαγαζία που πουλάνε ίδιο προϊόν σε δύο διαφορετικές χώρες. (παράδειγμα που έφερε η τατιανα με τη Βουλγαρία) γιατί πολύ απλά δεν έχουν ίδιο εργασιακό και φορολογικό πλαίσιο.

????????

Επισκέπτης
[quote="ioannageo"]Φυσικά είναι και απόδειξη!!!! (πέρα από άλλα)

εννοω απλα οτι εμενα αν ειναι να μου χρεωσεις 20 ευρω κερδος δε με συμφερει ετσι κι αλλιως........

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε: Εχει καταντήσει αηδία όλο αυτό κορίτσια, έχω βαρεθεί να βλεπω την αρχική μου στο facebook μαγαζάκι..

μια απ'τα ίδια.. ευτυχώς το χρονολόγιο έχει ειδικές ρυθμίσεις!! Razz Razz

????????

Επισκέπτης
Lilliput έγραψε:

μια απ'τα ίδια.. ευτυχώς το χρονολόγιο έχει ειδικές ρυθμίσεις!! Razz Razz

τι λετε ρε παιδια σε ποιανου το φεις??

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α τωρα το πιασα νομιζω!Τα κοριτσια μαλλον εννοουν οτι καποια ατομα γινονται φιλοι με εμας και εχουν διαφορες "επιχειρησεις" και η αρχικη μας σελιδα γεμιζει απο διαφημιστικες ενοχλητικες αναρτησεις καθημερινα!

????????

Επισκέπτης
α μαλιστα.........τωρα καταλαβα

ioannageo

ioannageo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επειδή εγώ δεν έπιασα, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν όχι δημόσια, στο p.m. Ευχαριστώ.

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαλλον εννοουν αυτο που λεω παραπανω Ιωαννα!Οτι πολλοι γινονται φιλοι μας στο φεις και μετα γεμιζει η αρχικη μας σελιδα με διαφημισεις τους και φαινεται σαν μαγαζακι!

Δεν ξερω αν κανω λαθος,ας με διορθωσουν οι κοπελιες που τα ανεφεραν ολα αυτα!

ioannageo

ioannageo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγοραζουν απο  ebay  και μοσχοπουλανε.. τερμα η κοροιδια - Σελίδα 5 417472 αγοραζουν απο  ebay  και μοσχοπουλανε.. τερμα η κοροιδια - Σελίδα 5 417472 αγοραζουν απο  ebay  και μοσχοπουλανε.. τερμα η κοροιδια - Σελίδα 5 417472

Thanks

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε ξέρω πως το εννοούσε η βασούλα αλλά εγώ έχω φίλες που μου βομβαρδίζουν την αρχική με διαφημισούλες των προϊόντων τους. έχω κάνει ρύθμιση να μην εμφανίζονται πλέον γιατί εφόσων δεν με ενδιαφέρουν με κουράζουν πολύ!
αυτό!

ioannageo

ioannageo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Thank you too. αγοραζουν απο  ebay  και μοσχοπουλανε.. τερμα η κοροιδια - Σελίδα 5 417472

βιολετα3

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama katerina έγραψε:
Αργυρώ030509 έγραψε:???η Maya???Αυτη που έλεγε οτι περιμένει δίδυμα??? Shocked

MAJA δικο μου το λαθος σορυ οχι η αλλη κοπελα με τα διδυμα δεν εχει καμια σχεση! αγοραζουν απο  ebay  και μοσχοπουλανε.. τερμα η κοροιδια - Σελίδα 5 667478
κοριτσια αυτη η κοπελα πουλουσε κατι σκιες?

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Βιολετα γιατι?

pusi

pusi
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εγω παλι εχω αλλη γνωμη Rolling Eyes
ειχε κατι πολυ ομορφα πινελα η κοπελα,με 20 ευρω 25 η 30 κομματια,εμενα μου αρεσαν πολυυυ,ηθελα να τα παρω αλλα χαθηκε η σελιδα,...τετοια πινελλα δεν βρισκω εδω στην ελλαδα με αυτα τα χρηματα!!!!!
,εαν πατε στο HONDOS το ενα πινελο το εχουν 10 ευρω Mad
εαν μπορει καποιος να το αγωρασει απο ebay η οποιο αλλο ebay,ας το κανει!!!!
εγω προσωπικα φοβαμαι και ΔΕΝ ψωνιζω ουτε ξερω να το κανω απο ebay
δεν βρικα τιποτα παραλογο και παρανομο στην σελιδα της,....στεναχωρηθκα που χαθηκε Crying or Very sad

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pusi έγραψε:εγω παλι εχω αλλη γνωμη Rolling Eyes
ειχε κατι πολυ ομορφα πινελα η κοπελα,με 20 ευρω 25 η 30 κομματια,εμενα μου αρεσαν πολυυυ,ηθελα να τα παρω αλλα χαθηκε η σελιδα,...τετοια πινελλα δεν βρισκω εδω στην ελλαδα με αυτα τα χρηματα!!!!!
,εαν πατε στο HONDOS το ενα πινελο το εχουν 10 ευρω Mad
εαν μπορει καποιος να το αγωρασει απο ebay η οποιο αλλο ebay,ας το κανει!!!!
εγω προσωπικα φοβαμαι και ΔΕΝ ψωνιζω ουτε ξερω να το κανω απο ebay
δεν βρικα τιποτα παραλογο και παρανομο στην σελιδα της,....στεναχωρηθκα που χαθηκε Crying or Very sad

μαλιστα.. μη στεναχωριεσαι βρε υπαρχουν κι αλλες τετοιες σιγουρα θα ξαναβρεις καποια...
ξεφυτρωνουν απο το πουθενα.. οπως και τα τρολλ Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις