Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
79 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 79 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofoula29 έγραψε:κοριτσια καλημερα! εχει ξανακανει λογαριασμο εδω με αλλο ονομα?

Ναι Σοφουλα με αλλα 3-4,αλλα την βρηκανε οτι ηταν το ιδιο ατομο!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νενεν έγραψε:
Lilliput έγραψε:και ποιος είπε ρε παιδιά ότι την κατέβασε!! χαχαχαχα όνομα άλλαξε για να μην την βρίσκετε!

ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!

μην ανησυχείτε και υπάρχει παρακολούθηση..
πόσες φορές θα αλλάξει το όνομα της? Twisted Evil

Έχει διαφορά η πονηριά απ'την κουτοπονηριά Wink Wink

Black beauty έβαλα παραπάνω το προφίλ της!δε το κατέβασε ποτέ απλά συνέχεια αλλάζει όνομα!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κουκλίτσα έγραψε:Συγγνώμη βρε κορίτσια... πληρώνετε το κουτί το γάλα 17 ευρώ ενώ στο εξωτερικό έχει 5, τα pampers διπλή τιμή,τα weleda τριπλή τιμή και γενικά τα πάντα 2-3 φορές επάνω και σας πείραξε αυτό στο facebook;;;
Ίσως να έχει ανάγκη να ζήσει και να το έκανε, το σκεφτήκατε αυτό....;;; Δε λέω ότι είναι σωστό σε καμιά περίπτωση, αλλά μας κλέβουν τοοοοσοι σε πράγματα που πραγματικά χρειαζόμαστε, που το να με ''κλέψει'' για μια σκιά (που δεν είναι αναγκαίο αγαθό...) ειλικρινά δε με νοιάζει...

Βρε κοπελια δηλαδη και οι αλλες κοπελες που ψωνιζουν,δεν τα εχουν αναγκη τα χρηματα αυτα?

Αλλωστε ξες ποιος ηταν ο τιτλος της σελιδας της? πουλαμε χαριζουμε(δηλαδη ηθελε να πει οτι τα πουλαει σε εξευτελιστικες τιμες)

Φυσικα και μας πειραζει και το αλλο που λες,αφου ομως μπορουμε να κανουμε κατι εστω για αυτο,ε το κανουμε!

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι,αλλα το σωστό θα ήταν να το λένε!!!
ξέρεις έχω ανάγκη,τα φέρνω απο εξωτερικό,τα δίνω λίγο πιο φθηνά απο την αγορά...όχι να τα δίνει στην ίδια τιμή ή και ακριβότερα!!!Το να με "κλέβει" όπως και τόσοι άλλοι,δεν τις κάνει διαφορετικές!!! scratch
Όσο για τις αγορές,στο χέρι του καθε ένα μας είναι απο που θα ψωνίσουμε.Βρίσκουμε αυτο που μας καλύπτει και το προτιμάμε!!! Smile

Κουκλίτσα

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Το θέμα είναι ότι οοολοι μας κλεβουν... από το γάλα στο σούπερ μάρκετ μέχρι τα απορρυπαντικά, τα σαμπουάν κτλ... Που είναι και βασικά για το σπιτι μας.. Αυτή τουλάχιστον πουλάει πράγματα που δεν είναι αναγκαία για το σπίτι, στην τελική μην ψωνίζετε... Απλά μου κάνει εντύπωση... Έχω δει μέσα στο facebook πολλά ''μαγαζιά'' που πουλάνε πανάκριβα πράγματα, που στο ebay τα βρίσκεις ακόμα και μισή τιμή (πχ ΤΑ ΙΔΙΑ αυτοκόλλητα τοίχου με 20 ευρώ φτηνότερα, η Σόφυ η καμηλοπάρδαλη 5 ευρώ φτηνότερα και πολλά άλλα... ) και δεν έγινε θέμα.. Αυτή σας πείραξε;;;;

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι ακριβως Αργυρω!

Ναι Lilliput το ειδα μετα οτι το εβαλες!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αργυρώ030509 έγραψε:Ναι,αλλα το σωστό θα ήταν να το λένε!!!
ξέρεις έχω ανάγκη,τα φέρνω απο εξωτερικό,τα δίνω λίγο πιο φθηνά απο την αγορά...όχι να τα δίνει στην ίδια τιμή ή και ακριβότερα!!!Το να με "κλέβει" όπως και τόσοι άλλοι,δεν τις κάνει διαφορετικές!!! scratch
Όσο για τις αγορές,στο χέρι του καθε ένα μας είναι απο που θα ψωνίσουμε.Βρίσκουμε αυτο που μας καλύπτει και το προτιμάμε!!! Smile

ακριβώς αυτό.
εγώ δεν έχω αγοράσει ποτέ μέσω ίντερνετ και δε θα το τολμήσω ακόμα κι αν πρόκειται για οδοντογλυφίδες,δεν εμπιστεύομαι κανέναν.δεν υπάρχει καλύτερο απ'την συναλλαγή “χέρι με χέρι”.κι αυτό ισχύει για μένα,έτσι; Very Happy
προσοχή και πάλι προσοχή στα λαμόγια που κυκλοφορούν.

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Κουκλίτσα έγραψε:Το θέμα είναι ότι οοολοι μας κλεβουν... από το γάλα στο σούπερ μάρκετ μέχρι τα απορρυπαντικά, τα σαμπουάν κτλ... Που είναι και βασικά για το σπιτι μας.. Αυτή τουλάχιστον πουλάει πράγματα που δεν είναι αναγκαία για το σπίτι, στην τελική μην ψωνίζετε... Απλά μου κάνει εντύπωση... Έχω δει μέσα στο facebook πολλά ''μαγαζιά'' που πουλάνε πανάκριβα πράγματα, που στο ebay τα βρίσκεις ακόμα και μισή τιμή (πχ ΤΑ ΙΔΙΑ αυτοκόλλητα τοίχου με 20 ευρώ φτηνότερα, η Σόφυ η καμηλοπάρδαλη 5 ευρώ φτηνότερα και πολλά άλλα... ) και δεν έγινε θέμα.. Αυτή σας πείραξε;;;;

Κουκλίτσα,δεν μιλάμε μόνο για την συγκεκριμένη,αυτη ήταν αφορμή,γιατί το προσπαθεί επιδεικτικά και μιλάει και άσχημα.
Το θέμα είναι οταν ανακαλύπτεις οτι ο άλλος σε "κλέβει",να του το λες!!!Το να μην μιλάς ,δεν είναι λύση!!!Όπως και το να συνεχίσεις να πηγαίνεις εκεί που σε "κλέβουν",είναι σαν να τους δίνεις το δικαίωμα να συνεχίσουν να το κάνουν,σε όλους!!!
Άν φύγουν όλοι απο ένα μαγαζί και πάνε στο διπλανό που πουλάει φτηνότερα,τοτε θα αναγκαστεί και αυτο το μαγαζί να κατεβάσει τιμές!!!
Αυτο είναι το θέμα!!!
Συγνώμη για το μεγάλο ποστ!!! Embarassed

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Έτσι ακριβώς!!! Smile

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xexex Lilliput και εγω ειμαι λιγο πολυ αυτη της αποψης αλλα αν ξερω σιγουρα οτι αυτα τα ατομα ειναι εμπιστα θα κανω συναλλαγη!

Δεν μπορεις να ελεγξεις και σε τι κατασταση ειναι ενα πραγμα,ενω αλλο ειναι απο κοντα!

86αγοραζουν απο  ebay  και μοσχοπουλανε.. τερμα η κοροιδια - Σελίδα 4 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Πεμ Μαρ 15, 2012 2:19 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε οχι βρε κουκλιτσα και να δικαιολογουμε τετοιες καταστασεις!!μην τρελαθουμε!μου χτυπαει πολυ ασχημα κυριως οταν γινεται εδω μεσα που υποτιθεται ειναι πιο προσωπικα τα πραγματα!

τατιανα

τατιανα
συγνωμη ρε κοριτσια αλλα πως το λετε αυτο κλεψιμο??αν μπορειτε να βρειτε το ιδιο αντικειμενο φτηνοτερο τοτε μαγκια σας να το παρετε πιο φτηνα..
εχω ψωνισει απειρα πραγματα απο ιντερνετ πολυ φτηνοτερα απο καποια μαγαζια..ο καθενας οτι κ να πουλαει εχει δικαιωμα να το πουλαει οσο θελει..κ εγω εχω το δικαιωμα να το παρω ή οχι..
εγω ψωνισα τα επιπλακια της κορης μου απο βουλγαρια στην μιση τιμη απο οσο τα εχω δει να τα πουλανε στην ελλαδα τα ιδια ακριβως ετσι? κ εχω δει κ να πουλιονται κ πολλα αλλα οπως καροτσια κτλ πιο ακριβα εδω.. ε δεν βγηκα να τους πω απατεωνες..
οπως επισης αγορασα κατι μεταχειρισμενο απο μαμα κ μετα εψαξα την μαρκα στο ιντερνετ κ το βρηκα καινουργιο απο αγγλια στην τιμη που το πηρα εγω μεταχειρισμενο..
περισσοτερο πρεπει να εχουμε η ιδιες επιγνωση των πραγματων κ να ξερουμε να ψαχνομαστε..

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κουκλίτσα έγραψε:Συγγνώμη βρε κορίτσια... πληρώνετε το κουτί το γάλα 17 ευρώ ενώ στο εξωτερικό έχει 5, τα pampers διπλή τιμή,τα weleda τριπλή τιμή και γενικά τα πάντα 2-3 φορές επάνω και σας πείραξε αυτό στο facebook;;;
Ίσως να έχει ανάγκη να ζήσει και να το έκανε, το σκεφτήκατε αυτό....;;; Δε λέω ότι είναι σωστό σε καμιά περίπτωση, αλλά μας κλέβουν τοοοοσοι σε πράγματα που πραγματικά χρειαζόμαστε, που το να με ''κλέψει'' για μια σκιά (που δεν είναι αναγκαίο αγαθό...) ειλικρινά δε με νοιάζει...

Κουκλίτσα έγραψε:Το θέμα είναι ότι οοολοι μας κλεβουν... από το γάλα στο σούπερ μάρκετ μέχρι τα απορρυπαντικά, τα σαμπουάν κτλ... Που είναι και βασικά για το σπιτι μας.. Αυτή τουλάχιστον πουλάει πράγματα που δεν είναι αναγκαία για το σπίτι, στην τελική μην ψωνίζετε... Απλά μου κάνει εντύπωση... Έχω δει μέσα στο facebook πολλά ''μαγαζιά'' που πουλάνε πανάκριβα πράγματα, που στο ebay τα βρίσκεις ακόμα και μισή τιμή (πχ ΤΑ ΙΔΙΑ αυτοκόλλητα τοίχου με 20 ευρώ φτηνότερα, η Σόφυ η καμηλοπάρδαλη 5 ευρώ φτηνότερα και πολλά άλλα... ) και δεν έγινε θέμα.. Αυτή σας πείραξε;;;;

Το θέμα ειναι πως τα παμπερς, το βρεφικο γαλα, η σοφι η καμηλοπαρδαλη, πωλουνται απο νομιμα καταστηματα, που εκδιδουν αποδειξεις, πληρωνουν εισφορες κλπ. Εχεις την επιλογη να τα αγορασεις πχ απο το μαρκετ της γειτονιας σου ή από το ebay. Νομιμα και στις δυο περιπτωσεις και επιλεγεις εκεινο που θεωρεις πιο συμφερον για σενα. Το να μου πουλαει μια κοπελα ομως πραγματα που αγορασε απο αλλου και τα δινει 2 και 3 φορες πανω στην τιμη, χωρις να εχει αδεια ειναι κοροιδια.

????????

Επισκέπτης
Και στο ιδιο το ebay ενα αντικειμενο αλλος το δινει τοσο και αλλος τοσο......η αγορα ειναι ελευθερη ....απλα πρεπει να εχουμε τα ματια μας 1114.....

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
panta έγραψε:

Το θέμα ειναι πως τα παμπερς, το βρεφικο γαλα, η σοφι η καμηλοπαρδαλη, πωλουνται απο νομιμα καταστηματα, που εκδιδουν αποδειξεις, πληρωνουν εισφορες κλπ. Εχεις την επιλογη να τα αγορασεις πχ απο το μαρκετ της γειτονιας σου ή από το ebay. Νομιμα και στις δυο περιπτωσεις και επιλεγεις εκεινο που θεωρεις πιο συμφερον για σενα. Το να μου πουλαει μια κοπελα ομως πραγματα που αγορασε απο αλλου και τα δινει 2 και 3 φορες πανω στην τιμη, χωρις να εχει αδεια ειναι κοροιδια.

πεστα βρε panta!!!!!

Kαι μετα αναρωτιουνται μερικες πως αρχιζουν οι τσακωμοι..

ο καθενας μπορει να κανει οτι ΘΕΛΕΙ εγω οφειλα να ενημερωσω επειδη ειναι μεγαλη κοροιδια να κερδιζεις 20 ευρω απο το ατομο.. αυτο που κανει ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και γιαυτο δεν εχει ονομα στο προφιλ της εχει επισης και τρεσσες που κανουν 3 λιρες και τις πουλα κι αυτες 20!!! αν ενημερωνε τον κοσμο απο που τα παιρνει και κερδιζε μεχρι 5 ευρω απο ολο αυτο δεν θα ελεγα τιποτα.. τωρα αυτα που λες "κουκλιτσα" για παμπερς και γαλατα ειναι εντελως ασχετα σορυ κι ολας! το παμπερς και το γαλα πουλιουνται τοσο και με αποδειξη δεν ειναι παρανομο.. συμφωνω πως κι εκει μας κλεβουν και γιαυτο βρισκουμε λυσεις για πιο φτηνα..αυτο ομως δεν εχει να κανει με το συγκεκριμενο θεμα ειναι εντελως ασχετο το ενα με το αλλο

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Σωστή!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα ρε κοριτσια μας ανοιγει μια κοπέλα τα ματια για δικό μας καλο και εχετε κατι ΄΄κακο΄΄ να πειτε και εδω;

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Καλα ρε κοριτσια μας ανοιγει μια κοπέλα τα ματια για δικό μας καλο και εχετε κατι ΄΄κακο΄΄ να πειτε και εδω;

δεν ξερουν Βιβιανακι τι γινεται εγω που την εχω πατησει ηθελα να το πω γιατι ενιωσα πολυ ασχημα οταν καταλαβα τι γινεται αγοραζουν απο  ebay  και μοσχοπουλανε.. τερμα η κοροιδια - Σελίδα 4 334590

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Είναι να το'χει η γκλάβα σου να κατεβάζει ψείρες!!! Wink Razz Razz Razz

bell

bell
Αργυρώ030509 έγραψε:Είναι να το'χει η γκλάβα σου να κατεβάζει ψείρες!!! Wink Razz Razz Razz

Εννίοτε δε και η κούτρα σου!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα πουθενα να μην τα βρισκουμε!!!!
απαραδεκτο ολο αυτο!!!!θα μπορουσε τουλαχιστον η εν λογο κυρια να εχει ενα μικροτερο κερδος....στη προκειμενη ειναι αισχροκερδια!!!!

ioannageo

ioannageo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:συγνωμη ρε κοριτσια αλλα πως το λετε αυτο κλεψιμο??αν μπορειτε να βρειτε το ιδιο αντικειμενο φτηνοτερο τοτε μαγκια σας να το παρετε πιο φτηνα..
εχω ψωνισει απειρα πραγματα απο ιντερνετ πολυ φτηνοτερα απο καποια μαγαζια..ο καθενας οτι κ να πουλαει εχει δικαιωμα να το πουλαει οσο θελει..κ εγω εχω το δικαιωμα να το παρω ή οχι..
εγω ψωνισα τα επιπλακια της κορης μου απο βουλγαρια στην μιση τιμη απο οσο τα εχω δει να τα πουλανε στην ελλαδα τα ιδια ακριβως ετσι? κ εχω δει κ να πουλιονται κ πολλα αλλα οπως καροτσια κτλ πιο ακριβα εδω.. ε δεν βγηκα να τους πω απατεωνες..
οπως επισης αγορασα κατι μεταχειρισμενο απο μαμα κ μετα εψαξα την μαρκα στο ιντερνετ κ το βρηκα καινουργιο απο αγγλια στην τιμη που το πηρα εγω μεταχειρισμενο..
περισσοτερο πρεπει να εχουμε η ιδιες επιγνωση των πραγματων κ να ξερουμε να ψαχνομαστε..

Αλλο να τα βρεις σε μαγαζί στην Ελλάδα που πληρώνει φόρους και δίνει αποδείξεις και άλλο να γίνεται αυτό με εκατό προφίλ στο FB ή κάπου αλλού τέλος πάντων. Δεν είναι ίδιο. Αν πάρουμε έτσι και το λάδι που αγοράζεις εδώ σε ένα σουπερ μαρκετ στη Βουλγαρία ή στη Γερμανία μπορείς να τα βρεις πιο φθηνά. Μην συγκρίσεις πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Με όλο το σεβασμό το λέω. Φυσικά ο άλλος μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά και εμείς όταν βλέπουμε κάτι τέτοιο ΦΥΣΙΚΑ και μπορούμε να το σχολιάσουμε μεταξύ μας και να δώσουμε προειδοποιήσεις.

http://www.beboulino.gr

chicken

chicken
ioannageo έγραψε:
τατιανα έγραψε:συγνωμη ρε κοριτσια αλλα πως το λετε αυτο κλεψιμο??αν μπορειτε να βρειτε το ιδιο αντικειμενο φτηνοτερο τοτε μαγκια σας να το παρετε πιο φτηνα..

Αλλο να τα βρεις σε μαγαζί στην Ελλάδα που πληρώνει φόρους και δίνει αποδείξεις και άλλο να γίνεται αυτό με εκατό προφίλ στο FB ή κάπου αλλού τέλος πάντων. Δεν είναι ίδιο. Αν πάρουμε έτσι και το λάδι που αγοράζεις εδώ σε ένα σουπερ μαρκετ στη Βουλγαρία ή στη Γερμανία μπορείς να τα βρεις πιο φθηνά. Μην συγκρίσεις πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Με όλο το σεβασμό το λέω. Φυσικά ο άλλος μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά και εμείς όταν βλέπουμε κάτι τέτοιο ΦΥΣΙΚΑ και μπορούμε να το σχολιάσουμε μεταξύ μας και να δώσουμε προειδοποιήσεις.

Συμφωνώ

nena1988

nena1988
εχετε απολυτο δικιο κοριτσια καιεγω ειμαι πολυ προσεκτικη στις συναλαγες μου,ειχα δει κατι τελεια πλεκτα παπουτσακια για τον μικρο μου σε μια κοπελα στο φεις που τα πουλουσε 26 ευρω επαθα πλακα,τα ιδια ακριβως μου επλεξε μια μανουλα στο 1/3 της τιμης,οπως επισης και σκουφακια,τα αγοραζει απο εξωτερικο και τα χρυσοπληρωνεις για χειροποιητα ελεος και εμενα η κοπελα μου το επλεξε με 8ευρω,στα χειροποιητα επειδη η αλλη βαζει προσωπικο κοπο να δωσεις λεφτα αλλα οχι να τα περνεις απο εξωτερικο και να πουλας για χειροποιητα και να βγαζεις 15 ευρω στο ειδος,ειπαμε,και εγω ασχολουμε με χειροποιητα(φτιαχνω diaper cake)αλλα βγαζω ενα χαρτζιλικι πραγματικα,που καιρος να βγαλεις 20 και 30 ευρω!

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:Καλα ρε κοριτσια μας ανοιγει μια κοπέλα τα ματια για δικό μας καλο και εχετε κατι ΄΄κακο΄΄ να πειτε και εδω;

Aπ'το στομα μου το πηρες...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις