Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
644 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 644 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

giota1977

giota1977
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Vivian έγραψε:Κοριτσια μην με βρισετε αλλα αν ενω ειστε εν κινηση το μωρο θελει να θηλάσει δεν το σηκώνετε απο το καρεκλακι να θηλασει γατι εγω το σηκωνω! Rolling Eyes Rolling Eyes

καλέ εδώ συναντιόμαστε για να βοηθάμε η μια την άλλη και να λέμε τα δικά μας όχι να βρίζουμε
Και για μένα καλό θα ήταν να σταματάτε και να θηλάζεις το μπεμπέ σου και μετά βουρ στον προορισμό σας Ποτέ χωρίς το καρεκλάκι αυτοκινήτου. ΠΟΤΕ! - Σελίδα 2 587529

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι εχετε δικιο! Ευτυχως δεν εχει χρειαστει να το κανω πολλές φορες γιατι συνηθως κοιματε! Αλλα εστω και λιγες το εχω κανει! Δεν θα το ξανακανω θα δινω πιπιλα! Ευχαριστω Ρινούλα ευχαριστω κοριτσια μου!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Ναι εχετε δικιο! Ευτυχως δεν εχει χρειαστει να το κανω πολλές φορες γιατι συνηθως κοιματε! Αλλα εστω και λιγες το εχω κανει! Δεν θα το ξανακανω θα δινω πιπιλα! Ευχαριστω Ρινούλα ευχαριστω κοριτσια μου!

Ποτέ χωρίς το καρεκλάκι αυτοκινήτου. ΠΟΤΕ! - Σελίδα 2 417472

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Ναι εχετε δικιο! Ευτυχως δεν εχει χρειαστει να το κανω πολλές φορες γιατι συνηθως κοιματε! Αλλα εστω και λιγες το εχω κανει! Δεν θα το ξανακανω θα δινω πιπιλα! Ευχαριστω Ρινούλα ευχαριστω κοριτσια μου!

Very Happy

και ένα ενδιαφέρον κείμενο με πληροφορίες σχετικά

http://www.eimaimama.gr/2010/11/blog-post_1546.html/comment-page-2#comments

να συμπληρώσω οτι υπάρχουν και καθισματάκια της κατηγορίας 0- +1 που είναι για μωράκια από τη γέννηση μέχρι 4 ετών περίπου (δηλαδή από 0 κιλά- 18 κιλά)

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:Ρε παιδια, τι λεμε τωρα, εδω υπάρχουν γονεις που βαζουν το παιδι τους στο τιμονι, μπροστα, στην αγκαλια τους. Ακομα κι αν οδηγουν με δευτέρα (που δεν οδηγουν τοσο αργα) δεν σκέφτονται οτι σε ενα τρακαρισμα, ακομα και μικρο, το παιδι τους θα γινει σαντουιτς μεταξυ αυτων κ του τιμονιου.
Τζαμπα μαγκες το παιζουν, αλλά την πληρωνουν αθωες ψυχουλες..

Έχω έναν τέτοιο γείτονα ανεύθυνο που παίρνει το 2.5 χρονών γιο του αγκαλιά και οδηγοί Ποτέ χωρίς το καρεκλάκι αυτοκινήτου. ΠΟΤΕ! - Σελίδα 2 679259 Ποτέ χωρίς το καρεκλάκι αυτοκινήτου. ΠΟΤΕ! - Σελίδα 2 679259 . Όσες φορές τον βλέπω του λέω βρε που το πας το παιδί και αυτός γελάει και με γράφει. Και καλά καμαρώνει που έχει γιο Ποτέ χωρίς το καρεκλάκι αυτοκινήτου. ΠΟΤΕ! - Σελίδα 2 966307 δεν μπορώ να καταλάβω τι μυαλό κουβαλάνε μερική.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:ένας γονιός που πάει το παιδάκι του στον παιδικό μας το πηγαινοφέρνει με το μηχανάκι!!!!!!!!!!! 19 μηνών μωρό με το μηχανάκι;;;; πόσο μυαλό έχουν;
στον συγκεκριμένο του έχω κάνει παρατήρηση προσωπικά, έχω πει και στις δασκάλες του παιδιού να του πουν κάτι, αλλά που.........

Mad Mad Mad
Mpiskotaki79 έγραψε:ποτε μα ποτε χωρις καρεκλακι στο αυτοκινητο!και απορω εμας που μας εβαζαν ετσι χυμα και μαλιστα πολλες φορες στην μπροστινη θεση,πως ζουμε ακομα!αγιο ειχαμε!ειναι μεγαλη ανευθυνοτητα να βαλεις ενα παιδι μεσα στο αυτοκινητο χωρις να του παρεχεις την απαραιτητη ασφαλεια βαζοντας σε κινδυνο την σωματικη του ακαιρεοτητα ακομα και τη ζωη του.

Τοτε δεν κυκλοφορουσαν τοσα πολλα αυτοκινητα αλλα ουτε μας πηγαινοεφερναν με το αυτοκινητο συχνα,τουλαχιστον στις κοντινες διαδρομες. Υπηρχαν σιγουρα σοβαρα τροχαια αλλα αναλογικα ηταν λιγοτερα, γι αυτο και το επιχειρημα της τοτε γενιας ειναι "ελα μωρε και εσεις τι παθατε?"... Rolling Eyes

Vivian έγραψε:Κοριτσια μην με βρισετε αλλα αν ενω ειστε εν κινηση το μωρο θελει να θηλάσει δεν το σηκώνετε απο το καρεκλακι να θηλασει γατι εγω το σηκωνω! Rolling Eyes Rolling Eyes

Βιβιαν αν σκυψεις πανω απο το καρεκλακι?Αν δεν γινεται να σταματησετε δλδ. Την μικρη στα ταξιδια μας ετσι την θηλαζα, ημουν πισω μαζι της (ειχαμε ακομα το βρεφικο καθισμα) κ εσκυβα απο πανω της.Το κανουν κι αλλες αυτο.

Φλω Ποτέ χωρίς το καρεκλάκι αυτοκινήτου. ΠΟΤΕ! - Σελίδα 2 417472 για την Δαναη.

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευτυχως δεν παθατε το παραμικρο και ειστε μια χαρα!
Ολοι σχεδον εχουν καρεκλακι, αλλα λιγοι το χρησιμοποιουν.
Ο γιος μου ποτε δε μου ειπε οτι δε θελει να καθισει στο καρεκλακι και επισης εβαζε τις φωνες στο μπαμπα του που καμια φορα δε φορουσε ζωνη γιατι "του τσαλακωνει το πουκαμισο". Μα καλα του λεω ειναι δωρο αδωρο να ειναι το μικρο στο καθισμα δεμενο, εγω με ζωνη και εσυ να οδηγεις ετσι. Αν γινει κατι, ειμαστε ολοι απροστατευτοι γιατι εσυ θα χασεις τον ελεγχο αμεσως. Ευτυχως το καταλαβε σχετικα γρηγορα και δεν ειχαμε κανενα ατυχημα. Και τωρα με το μωρο, απο το μαιευτηριο με καθισματακι φυγαμε.
Προσοχη παντα λοιπον!

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
litsakos έγραψε:..............................

Βιβιαν αν σκυψεις πανω απο το καρεκλακι?Αν δεν γινεται να σταματησετε δλδ. Την μικρη στα ταξιδια μας ετσι την θηλαζα, ημουν πισω μαζι της (ειχαμε ακομα το βρεφικο καθισμα) κ εσκυβα απο πανω της.Το κανουν κι αλλες αυτο.

Φλω Ποτέ χωρίς το καρεκλάκι αυτοκινήτου. ΠΟΤΕ! - Σελίδα 2 417472 για την Δαναη.

Και εγώ έτσι την θήλαζα την μικρή, έσκυβα απο πάνω της για να ηρεμήσει λίγο. Για κανονικό γεύμα συνήθως σταματούσαμε Very Happy
Αν και εγώ δεν οδηγώ, δεν την έχω βάλει ποτέ σε αυτοκίνητο χωρίς καρεκλάκι.
Πρώτα μπαίνει η μαμά στο αυτοκίνητο, μετά η Βάλια, την δένουμε και μετά πάμε βόλτα!
Στην αρχή που ήταν μικρό και ήταν στο ξαπλωτό καθισματάκι, δεν της άρεσε καθόλου. Βαριόταν, έκλαιγε (βασικά δεν έκλαιγε, τσίριζε) αλλά ποτέ, ποτέ, ΠΟΤΕ δεν την έβγαλα απο το καρεκλάκι της.
Έχει τύχει να κλαίει μία ώρα συνεχόμενα (και χωρίς ανάσα, τι πείσμα...) γιατί ήθελε να την πιάσω. Δεν λύγισα όμως και δεν πρόκειτε να λυγίσω ποτέ.
Η ασφάλειά της είναι μείζον θέμα για μένα. Στο αυτοκίνητο ΠΑΝΤΑ δεμένη και ΠΑΝΤΑ καθιστή η δική μου κόρη.-

Φλωρούκο, το συζητάγαμε, θυμάσαι? Εμάς μας είχαν τρακάρει βγαίνοντας απο το πάρκινγκ του Σκλαβενίτη Twisted Evil

nena1988

nena1988
ευτυχως ειστε καλα και εσυ και το μωρο,η αληθεια ειναι οτι καποιες φορες σε πολυ κοντινη αποσταση δεν τον βαζω στο καρεκλακι,βαλκεια μου το ξερω και επισης τον θηλαζω καμια φορα στο αμαξι και παλι βλακεια μου,το κακο δεν ειναι τιποτα να γινει,απο εφω και περα θα ειμαι πιο προσεκτικη!

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμεις στα καρεκλακια...αλλα εχει τυχει να μετακινηθουμε και χωρις καρεκλακι και φοβαμαι....!!!αλλα πολλες φορες δεν μπορω να κανω διαφορετικα....κινουμαστε συχνα με ταξι!!!
παντως και εμας μας εχουν τρακαρει με μηδενικη σχεδον ταχυτητα....για την ακριβεια ηταν ο Μητσος μονος με τη μικρη αλλα η μικρη δεν πηρε χαμπαρι!!!!
Φλω ολα καλα και ευτυχως για τη μικρη που δεν τρομαξε!!!

eiralis

eiralis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι ένα από τα λίγα πράγματα που είμαι απόλυτη και δεν διαπραγματεύομαι!
Δεν ξεπαρκάρουμε καν αν η μικρή δεν είναι δεμένη στο κάθισμά της.

Δεν χρειάζεται να πάθουμε για να μάθουμε!

Δυστυχώς έχω φιλικό ζευγάρι που μετακινούνται, αν όχι πάντα, πολύ συχνά με το παιδί όχι στο καθισματάκι του αλλά στην αγκαλιά της μαμάς, της γιαγιάς, του παππού κλπ κλπ..
Αλλά δυστυχώς κάθε φορά που τους μιλάω αισθάνομαι πως μιλάω σε τοίχο!

mommy12585

mommy12585
Κορίτσια και εγώ είμαι κάθετη σε αυτό το θέμα, σε σημείο να με λένε υπερβολικοί οι γονείς μου..επειδή η δικιά μου γκρινιάζει πολλές φορές και λυσσάει στο καρεκλάκι επιμένει η μάνα μου να την πάρουμε αγκαλιά, με 0 ταχύτητα λέει πάμε...άλλη φορά της έχει βγάλει απλά τις ράντες, και της λέω τι νόημα έχει αν βγάλουμε τις ράντες? δλδ έλεος...

Οι μόνες φορές που την έχω πάρει αγκαλιά σε αυτοκίνητο είναι όταν παίρνω ταξί..υπάρχει καμία λύση για αυτό? είμαι με το άγχος σε όλη τη διαδρομή φυσικά, γιατί δεν κάθεται στην αγκαλιά μου αλλά θέλει να κάθετα στο κάθισμα κανονικά...και αγχώνομαι τρελά

eiralis

eiralis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mommy12585 έγραψε:
Οι μόνες φορές που την έχω πάρει αγκαλιά σε αυτοκίνητο είναι όταν παίρνω ταξί..υπάρχει καμία λύση για αυτό? είμαι με το άγχος σε όλη τη διαδρομή φυσικά, γιατί δεν κάθεται στην αγκαλιά μου αλλά θέλει να κάθετα στο κάθισμα κανονικά...και αγχώνομαι τρελά

mommy το καλοκαίρι που μας πέρασε βρεθήκαμε στο Βερολίνο για λίγες μέρες. Εκεί δεν σε παίρνει ο ταξιτζής αν δεν έχει παιδικό κάθισμα. Χρησιμοποιήσαμε 2 φορές ταξί και ο ταξιτζής (και στις 2 περιπτώσεις) έλεγξε ο ίδιος αν έχω δέσει σωστά το μωρό στο κάθισμα!

Μέχρι να το δούμε αυτό στην Ελλάδα, τα παιδιά μας θα έχουν βγάλει δίπλωμα οδήγησης!!! Laughing

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω ρε Φλωρούκο πρέπει να τρόμαξες πολύ! Είδες καμιά φορά...

Βιβιανάκι, εγώ λέω στον Γιώργο να σταματήσει όπου βρεί να θηλάσω να ηρεμήσει το νινί και μετά συνεχίζουμε. Όταν μία μητέρα θηλάζει ή γενικώς έχει το μωρό αγκαλιά σε ένα πιθανό τρακάρισμα το μωρό γίνεται ο αερόσακός της. Εκείνη πιθανόν θα σωθεί αλλά το μωρό μόνο με θαύμα. Έχουν συμβεί περιστατικά.

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάντως κι εμείς έχουμε πρόβλημα. Έχουμε ένα φόκους και πίσω έχω δεξιά αριστερά τα δύο μεγάλα 0/0+/1 που είναι από νεογέννητο μέχρι περίπου 4 ετών. Η κόρη μου πρέπει να μπεί αναγκαστικά στην μέση. Έχουμε δύο booster αλλά κανένα δεν χωράει. Και όταν πρέπει να μετακινηθούμε όλοι μαζί την βάζουμε ανάμεσα στα δύο με την ζώνη ασφαλείας. Αυτό όμως δεν της παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεται γιατί η ζώνη κρατάει από 32 κιλά άνθρωπο και πάνω. Και εννοείτε δεν κάνουμε ταξείδια. Κανονικά πρέπει να αλλάξουμε βουβού για να κάθονται όλοι με ασφάλεια. Ειδικά όταν γεννήσω.

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="eiralis"]
mommy12585 έγραψε:

mommy το καλοκαίρι που μας πέρασε βρεθήκαμε στο Βερολίνο για λίγες μέρες. Εκεί δεν σε παίρνει ο ταξιτζής αν δεν έχει παιδικό κάθισμα. Χρησιμοποιήσαμε 2 φορές ταξί και ο ταξιτζής (και στις 2 περιπτώσεις) έλεγξε ο ίδιος αν έχω δέσει σωστά το μωρό στο κάθισμα!

Μέχρι να το δούμε αυτό στην Ελλάδα, τα παιδιά μας θα έχουν βγάλει δίπλωμα οδήγησης!!! Laughing

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Πάντως κι εμείς έχουμε πρόβλημα. Έχουμε ένα φόκους και πίσω έχω δεξιά αριστερά τα δύο μεγάλα 0/0+/1 που είναι από νεογέννητο μέχρι περίπου 4 ετών. Η κόρη μου πρέπει να μπεί αναγκαστικά στην μέση. Έχουμε δύο booster αλλά κανένα δεν χωράει. Και όταν πρέπει να μετακινηθούμε όλοι μαζί την βάζουμε ανάμεσα στα δύο με την ζώνη ασφαλείας. Αυτό όμως δεν της παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεται γιατί η ζώνη κρατάει από 32 κιλά άνθρωπο και πάνω. Και εννοείτε δεν κάνουμε ταξείδια. Κανονικά πρέπει να αλλάξουμε βουβού για να κάθονται όλοι με ασφάλεια. Ειδικά όταν γεννήσω.

Από 1.4ο ύψος! Ε, ναι, πρέπει να αλλάξετε.,.. Αυτό με τα τρία παιδιά δυστχώς είναι θέμα!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Νενεν"]
eiralis έγραψε:
mommy12585 έγραψε:

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Ούτε σε 30 χρόνια δεν πρόκειται να γίνει αυτό εδώ!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eiralis έγραψε:
mommy12585 έγραψε:

Αγαπω Βερολινο Ποτέ χωρίς το καρεκλάκι αυτοκινήτου. ΠΟΤΕ! - Σελίδα 2 669659
Καλα αυτο για να το δουμε εδω.....μονο σαν ανεκδοτο μου ακουγεται!

mamamatina έγραψε:Πάντως κι εμείς έχουμε πρόβλημα. Έχουμε ένα φόκους και πίσω έχω δεξιά αριστερά τα δύο μεγάλα 0/0+/1 που είναι από νεογέννητο μέχρι περίπου 4 ετών. Η κόρη μου πρέπει να μπεί αναγκαστικά στην μέση. Έχουμε δύο booster αλλά κανένα δεν χωράει. Και όταν πρέπει να μετακινηθούμε όλοι μαζί την βάζουμε ανάμεσα στα δύο με την ζώνη ασφαλείας. Αυτό όμως δεν της παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεται γιατί η ζώνη κρατάει από 32 κιλά άνθρωπο και πάνω. Και εννοείτε δεν κάνουμε ταξείδια. Κανονικά πρέπει να αλλάξουμε βουβού για να κάθονται όλοι με ασφάλεια. Ειδικά όταν γεννήσω.

Ματινακι εσεις χρειαζεστε μεγαλο αυτοκινητο. Ισχυουν οι διευκολυνσεις για πολυτεκνους για την αγορα αυτοκινητου? Και εμεις αλλαξαμε οταν ηρθε η μικρη. Επειδη το χρησιμοποιουμε πολυ για ταξιδια, πολλα χλμ οδικως, δεν χωρουσαμε στο παλιο. Μονο τα πραγματα των παιδιων να κουβαλησεις....τα παιδικα καθισματα ειναι μεγαλα ....

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι, κάνουν κάποια έκπτωση 2 με 3 χιλιάρικα, ανάλογα το αυτοκίνητο. Αλλά θες πολλα λεφτα ρε γαμώτο. Με δάνειο μόνο. Κοιτάει μήπως φέρει κανένα μεταχειρισμένο από Γερμανία. Γενικώς κοιτιόμαστε πολύ αλλά τίποτα δεςν γίνεται. Πρόπερσυ που δεν είχα την μικρή ακόμη για τις διακοπές αγοράσαμε και σχάρα!!! Όταν πάμε Σάμο κουβαλάμε 2 σπαστα παρκοκρέββατα για να κοιμούντε τα παιδιά. Στο χωριό του άντρα μου έχουμε κάτι κούνιες που μας έχουν χαρίσει. Για τα δύο παιδιά. Με τρία δεν έχουμε πάει ποτέ λόγω αυτοκινήτου.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Ναι, κάνουν κάποια έκπτωση 2 με 3 χιλιάρικα, ανάλογα το αυτοκίνητο. Αλλά θες πολλα λεφτα ρε γαμώτο. Με δάνειο μόνο. Κοιτάει μήπως φέρει κανένα μεταχειρισμένο από Γερμανία. Γενικώς κοιτιόμαστε πολύ αλλά τίποτα δεςν γίνεται. Πρόπερσυ που δεν είχα την μικρή ακόμη για τις διακοπές αγοράσαμε και σχάρα!!! Όταν πάμε Σάμο κουβαλάμε 2 σπαστα παρκοκρέββατα για να κοιμούντε τα παιδιά. Στο χωριό του άντρα μου έχουμε κάτι κούνιες που μας έχουν χαρίσει. Για τα δύο παιδιά. Με τρία δεν έχουμε πάει ποτέ λόγω αυτοκινήτου.

Σωστα....καλα τα 2-3 χιλιαρικα αλλα θελεις και τα υπολοιπα για το αυτοκινητο. Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις