1 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Πεμ Μαρ 15, 2012 5:59 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
με το δεξί κούκλες μου!!!!! να είναι τυχερό για όλες μας!!!! μόνο καλά νέα να έχουμε εδώ με πολλά και πολλές
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
loulou_29 έγραψε:Ευη δεν πας να γραψεις κ κανενα τζοκερ??????τετοια συμπτωση ποια?????
xristina_29 έγραψε:εκανα τεστ εγκυμοσυνης απο περιεργια κ μονο...δεν νομιζω να δειχνει πριν την καθυστερηση...μην δινετε σημασια..ας περιμενουμε...με επιασε η χαζομαρα μου...
evi27 έγραψε:loulou_29 έγραψε:Ευη δεν πας να γραψεις κ κανενα τζοκερ??????τετοια συμπτωση ποια?????
λες ε?
loulou_29 έγραψε:evi27 έγραψε:loulou_29 έγραψε:Ευη δεν πας να γραψεις κ κανενα τζοκερ??????τετοια συμπτωση ποια?????
λες ε?
Δεν ειναι κακη ιδεα!!!!!η μηπως λεω μηπως θα εισαι η γουρλου του 20??????
evi27 έγραψε:loulou_29 έγραψε:evi27 έγραψε:loulou_29 έγραψε:Ευη δεν πας να γραψεις κ κανενα τζοκερ??????τετοια συμπτωση ποια?????
λες ε?
αχ μακάρι!!!ΔΕΝ περιμένω 2/4 και 10/4 έχω γενέθλια!!αυτό το δώρο θέλω χιχιχιχ
Αργυρώ030509 έγραψε:Της hometest είχε πάρει και είναι πολύ ευαίσθητα!!!!!
Αχχχ μπράβο Χριστινάκι!!!
Έκλεισε το 19 και μπήκαμε στο 20 με τέλεια νέα!!!
loulou_29 έγραψε:evi27 έγραψε:loulou_29 έγραψε:evi27 έγραψε:loulou_29 έγραψε:Ευη δεν πας να γραψεις κ κανενα τζοκερ??????τετοια συμπτωση ποια?????
λες ε?
αχ μακάρι!!!ΔΕΝ περιμένω 2/4 και 10/4 έχω γενέθλια!!αυτό το δώρο θέλω χιχιχιχ
Γιατι οχι?????μπορει να επιασε τοπο κ η ημερα της μπριζολας κιολας!!!!!!
Χωρις πλακα ομως θα ειναι το καλυτεροτερο δωρακι για τα γενεθλια σου!!!!!
Ε οχι κ αρνητικο βρε χριστινα μου με αχνη γραμμη.....ποτε μην λες ποτε!!!!!!xristina_29 έγραψε:αγαπες μου μην βιαζεστε...εγω δεν νομιζω με τιποτα πως ειμαι εγκυος...απο τα hometest εκανα 1.δεν πηρα καποιο συγκεκριμενο..αρνητικο ειναι κ ας εδειξε αχνη την δευτερη γραμμη..εχουμε ακομα 9 μερες μεχρι να ερθει η αλεκα...κ εγω νομιζω πως θα ερθει η ατιμη!!!!
xristina_29 έγραψε:Αργυρώ030509 έγραψε:Της hometest είχε πάρει και είναι πολύ ευαίσθητα!!!!!
Αχχχ μπράβο Χριστινάκι!!!
Έκλεισε το 19 και μπήκαμε στο 20 με τέλεια νέα!!!
Αργυρουλι μου γλυκο...μην χαιρομαστε ακομα...θα κλαιμε σε λιγο...η δευτερη γραμμη δεν ηταν κοκκινη..ηταν αχνη...
καλέ εμείς βιαζόμαστε ;xristina_29 έγραψε:αγαπες μου μην βιαζεστε...εγω δεν νομιζω με τιποτα πως ειμαι εγκυος...απο τα hometest εκανα 1.δεν πηρα καποιο συγκεκριμενο..αρνητικο ειναι κ ας εδειξε αχνη την δευτερη γραμμη..εχουμε ακομα 9 μερες μεχρι να ερθει η αλεκα...κ εγω νομιζω πως θα ερθει η ατιμη!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης