476 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Παρ Μαρ 16, 2012 1:56 pm
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γκρινιαρα έγραψε:
Ας ελπισουμε οτι τον επομενο μηνα θα με σβησεις απο τη λιστα...και οχι μονο εμενα με αυτα που διαβαζω...ιωαννα και ευη ακουτε???????
goldangel1990 έγραψε:γεια σας κοριτσάκια μου,τι κάνετε??εγω σας διαβάζω συνεχως αλλα με προβληματίζει κατι,η ακατανομαστη ηρθε 14 μαρτιου και σήμερα κοπηκε δηλαδη 3 μερες,και ηταν με πολυ λιγη ροη,δεν ξερω γιατι!!αλλες φορες παω 5 μερες.
τι λετε κοριτσια?ισως φταιει ο καιρος?
goldangel1990 έγραψε:γεια σας κοριτσάκια μου,τι κάνετε??εγω σας διαβάζω συνεχως αλλα με προβληματίζει κατι,η ακατανομαστη ηρθε 14 μαρτιου και σήμερα κοπηκε δηλαδη 3 μερες,και ηταν με πολυ λιγη ροη,δεν ξερω γιατι!!αλλες φορες παω 5 μερες.
evi27 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
Ας ελπισουμε οτι τον επομενο μηνα θα με σβησεις απο τη λιστα...και οχι μονο εμενα με αυτα που διαβαζω...ιωαννα και ευη ακουτε???????
εε....εμείς σ'ακούμε.....στον πελαργό να τα πεις!!!αυτός είναι ο κουφός!!
γκρινιαρα έγραψε:evi27 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
θεοκουφος ειναι...μα καλα γιατι δεν παιρνει συνταξη να μπει κανενας νεος στη θεση του να γελασει κι εμας το χειλακι μας!!!!
γκρινιαρα έγραψε:evi27 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
θεοκουφος ειναι...μα καλα γιατι δεν παιρνει συνταξη να μπει κανενας νεος στη θεση του να γελασει κι εμας το χειλακι μας!!!!
γκρινιαρα έγραψε:goldangel1990 έγραψε:γεια σας κοριτσάκια μου,τι κάνετε??εγω σας διαβάζω συνεχως αλλα με προβληματίζει κατι,η ακατανομαστη ηρθε 14 μαρτιου και σήμερα κοπηκε δηλαδη 3 μερες,και ηταν με πολυ λιγη ροη,δεν ξερω γιατι!!αλλες φορες παω 5 μερες.
γεια σου κοριτσακι!!! σου περναει απ΄το μυαλο να εισαι εγκυος???
αγαπη έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:evi27 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
να μπω εγω στην θεση του πελαργου που ακουω τα παντα??? εκτος απο το ροχαλητο του αντρα μου ακουω και το πεσιμο μιας καρφιτσας ειμαι φαινομενο σας λεω
αγαπη έγραψε:Λέει το κοριτσάκι στον μπαμπά:
- Μπαμπά; - Ναι, αγάπη μου.
- Γιατί η μαμά δεν σε θέλει πιά; Έκανες αταξία;
- Ε, κάτι τέτοιο, μωρό μου.. ...
- Έφαγες γλυκό από το βάζο;
- Όχι μωρέ, αλλά δεν ξέρω που το βάζω...
ΑΧ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ Η ΜΠΡΙΖΟΛΑ
Υ.Γ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΥΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ COPY PASTE ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΜΕ
γκρινιαρα έγραψε:βλεπω ενα εργο στο μεγκα...και μου'ρχεται να μπω μεσα στην τηλεοραση και να πνιξω την πεθερα....
ioanna85 έγραψε:Aγαπη χαμογελα ειναι μεταδοτικο, ειναι της ζωης το μυστικο!
Γκρινιαρα τι εχει το μεγκα;εμεις εδω και 2 ωρες βλεπουμε αθλητικη εκπομπη!!!
αγαπη έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:βλεπω ενα εργο στο μεγκα...και μου'ρχεται να μπω μεσα στην τηλεοραση και να πνιξω την πεθερα....
ΑΧ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΟΦΙΑ ΟΡΘΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ (ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΟΣΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΚΛΕΤΣΟ ΕΙΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΑ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης