501 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Παρ Μαρ 16, 2012 2:39 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:Ασε το λαπτοπ να ζησει!!!!!!!!!!
καληνυχτα ιωαννα μου καταλαβαινωioanna85 έγραψε:Ματινακι τωρα που ηρθες φευγω εγω αλλα κουραστηκα αρκετα σημερα και νυσταζωωωωωωωωωωω.......
λεμονακι....δυσκολο το αυριανο σε καταλαβαινω απολυτα.....Λεμονάκι έγραψε:Ιωάννα περίοδος στα μέσα του κύκλου γιατί έκανα ωορρηξία αμέσος μετά την περίοδο, έτσι είχε πει ο ντακ και η αλήθεια είναι πως δεν το πολύ πίστεψα αλλά τελικά δίκιο είχε.
Δεν θα πάω και για νυφικό αύριο
Ελλη τι έγινε με το νυφικό σου ;
Αύριο πρέπει να δώσω το κουταβάκι στο νέο του σπίτι, το έχω μόνο λίγες ώρες και δεν θέλω να το δώσω !!!
θέλω να μείνει στην οικογένεια μας κάνω διάφορα σενάρια στο μυαλό μου για να μείνει εδώ αλλά ξέρω πως δεν γίνεται
τα άλλα 3 θα χαρούν που θα φύγει, τα έπιασαν οι ζήλιες τους, είχαμε και καβγάδες.
να πω την αλήθεια δεν διάβασα τα νέα σας, είναι η ώρα τέτοια...
τα λέμε το πρωί...
καλημερα ζουζουνίτσα μου,πιστεψε με το ιδιο σκεφτομουν εκτες,παλια ακουγα κοπελες που ελεγαν θελω μωρο τωραα και ελεγα τι ανθρωποι!!δεν καταλαβαινουν οτι ενα μωρο θα ερθει στην ωρα που πρεπει..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ,ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ οσο πιο συντομα γίνετε!!! ωσπου αχονομαστε ομως δεν έρχετε!!!zoyzoynitsa moy έγραψε:kalhmera koritsia kati epathe o ypologisths kai den grafei ellhnika
egw exw trelathei sto nero kai niwtho kalhtera den ponaw,alla thelei synexeia nero!!!etsi moy eipe o gynaikologos mhpws kai glitoso tin antibiwsh!!
koritsia edw kai kairo dhladh apo tin mera poy arxisame tis prospatheies gia nini eimoyn xalarh elega entaksei mwre opote ertei to lew kai twra,alla shmera me exei piasei kati san na thelw grhgora nini dhladh twra,kai den niwtho apo symptwmata tipota kai ta neyra moy tsitonontai!!kserw oti tha moy perasei apla moy erxete sto maylo merikes fores alla meta hremo
goldangel1990 έγραψε:που χανεστε το σαββατοκυριακο κοριτσια..λοιπον οπως σας ειπα σ αυτη την περιοδο ειχα 2-3 μερες μικρη ροη,και συνεχιζω να εχω πονακια δεξια!αρχιζω να φοβαμαι..λετε να εκανα κυστη?πριν 2 μηνες εκανα τσεκ απ και τεστ παπ και ηταν καθαρα!!αχχχ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης