526 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Σαβ Μαρ 17, 2012 2:34 am
xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xristina_29 έγραψε:
προς το παρον κοριτσι μου δεν εχω κατι σιγουρο να σου πω...σε λιγες μερες θα ξερω σιγουρα..εχω πονακια περιοδου κ πολλα πολλα υγρα ασπρα κ πηχτα..κατα τ'αλλα δεν εχω κατι αλλο υποπτο!!!εσυ απ'οτι βλεπω ξεσαλωνεις!!!!!!!εεετσι αγαπη!!!!!!πολυ καλα κανεις!!!!!!
αγαπη έγραψε:xristina_29 έγραψε:
προς το παρον κοριτσι μου δεν εχω κατι σιγουρο να σου πω...σε λιγες μερες θα ξερω σιγουρα..εχω πονακια περιοδου κ πολλα πολλα υγρα ασπρα κ πηχτα..κατα τ'αλλα δεν εχω κατι αλλο υποπτο!!!εσυ απ'οτι βλεπω ξεσαλωνεις!!!!!!!εεετσι αγαπη!!!!!!πολυ καλα κανεις!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ????
xristina_29 έγραψε:αγαπη έγραψε:xristina_29 έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ????
πεφτει πολυ ησυχια το σαββατοκυριακο....
xristina_29 έγραψε:το βραδυ θα βγουμε εξω για ποτακι με φιλους για τα γενεθλια μου..προς το παρον χαλαρωνω σπιτακι μου να ειμαι ξεκουραστη το βραδυ...
αγαπη έγραψε:xristina_29 έγραψε:το βραδυ θα βγουμε εξω για ποτακι με φιλους για τα γενεθλια μου..προς το παρον χαλαρωνω σπιτακι μου να ειμαι ξεκουραστη το βραδυ...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΙΝΑΚΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ
lia-ka έγραψε:καλημερα1τι κανετε?anda μου χαρηκα πολυ που ολα πηγαν καλα στον γιατρο!γκρινιαρα μου τι εγινε τελικα?ηρθε κανονικα η περιοδος η μονο αυτα τα ροζ υγρα?evi,δηλαδη εσυ εχεις τα ιδια συμπτωματα οπως της εγκυμοσυνης,σε περιοδο και γονιμες?οταν θα εχεις σπορακι δεν θα το καταλαβεις! !αγαπη δωστα ολααααααα! !χριστινακι τι κανεις?αντε να ακουσουμε ευχαριστα! !ιωαννα μου,τι ναυτιες ειναι αυτες?αχ μακαρι μακαρι να δω πολλα σπορακια! !λεμονακι,μαλλον τρελαθηκε η περιοδος!αλλα που θα παει,θα ερθει η μερα που θα την τρελανεις εσυ!goldangel1990 και εμενα μου εχει συμβει αυτο,αλλα αν θες να σιγουρευτεις κανε ενα τεστακι,θα μου αρεσε αν εβγενε θετικο!ελλη,πως εισαι?διαβασα οτι εισαι πιασμενη,ελπιζω να εισαι καλητερα!αργυρω,εισαι καλα τωρα,ειχες πεσει ψυχολογικα και μετα δεν ξαναδιαβασα νεα σου,μην πεφτεις,να κοιτας τα αγγελουδια σου και να περνεις δυναμη!ματινακι πολυ ωραιο το σκυλακι σου,μια γλυκα!ζουζουνιτσα περαστικα κοπελα μου,το εχω περασει πολλες φορες και ειναι πικρα!να προσεχεις και να πινεις πολυ νερο!xaftounaki και mariposa καλημερα!εγω κοπελες μου τελικα κολησα και το πρωι ειχα διαρροια,θα πηγαινα στο νοσοκομειο αλλα τελικα γλιτωσα!τωρα διαιτα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης