Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ιωάννα!!!

γεια σου Λεμονάκι!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τσουουπ!

Πετιέμαι κι εγώ να ρίξω ένα βλέφαρο στο τι κάνετε! Razz

Κι εγώ πέθανα στις δουλειές σήμερα αλλά άξιζε τον κόπο!Τώρα μπορείς να φας ακόμα κ μέσα στην μπανιέρα!! Laughing

Τώρα ετοιμαζόμαστε για πίτσα κ ταινία Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 M021 γιαμ γιαμ

Τι μου κάνετε εσείς?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Τσουουπ!

Κι εγώ πέθανα στις δουλειές σήμερα αλλά άξιζε τον κόπο!Τώρα μπορείς να φας ακόμα κ μέσα στην μπανιέρα!! Laughing

Τώρα ετοιμαζόμαστε για πίτσα κ ταινία Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 M021 γιαμ γιαμ

Τι μου κάνετε εσείς?

καλώς την !! εγώ ακόμη καφεδάκι πίνω!πίτσα ε?ωραια ιδέα για μετά Very Happy

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η βολτα εληξε...α'ι' αμ μπακ γκερλς... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 40746

ιωαννα ποιο βιβλιο κερδισες σου ειπαν???

τυχερουλα...εγω την τεταρτη θα παω θεσ/νικη στο γιατρο για τις εξετασεις λεω να περασω μια βολτα απο τα καρφουρ κατα καιρους βγαζουν κατι καλες προσφορες βιβλιων με 6 ευρω...

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Bonsoir!!!!!!
Τι κάνετε κορίτσια? Εμένα το σπίτι μου βρωμάει αλλα...είναι καθαρή η σκάλα!!!!! Embarassed

Σοφία δεν κάνει να βάφεις τα νύχια σου στην εγκυμοσύνη?

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Τσουουπ!

Τι μου κάνετε εσείς?

πιτσουλα ε??? ωραια θα φατε πιτσα-τζακουζατι αφου η μπανιερα ειναι λαμπικο...
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 90233 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 90233 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 90233

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 315810

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Bonsoir!!!!!!
Τι κάνετε κορίτσια? Εμένα το σπίτι μου βρωμάει αλλα...είναι καθαρή η σκάλα!!!!! Embarassed

ο γιατρος μου ειπε 'οχι' λογω του ασετον.μου στοιχισε να σου πω αλλα τι να κανω.αλλοι λενε οτι κανει.τωρα τι να πω.... Mad

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που εισαι Λεμονακι μυρωδατο που λεει και η Αντα του βουνου;

Σοφια εμεις ειμασταν πιο βιαστικοι!Ο γαμος εγινε λιγο πριν κλεισουμε 3 χρονια!Μπαμ μπαμ!Χαχαχαχαχα!Οσο για το νυχακι το βιολογικο επιτρεπεται... Wink

Ευη Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 M057

Βρε Αντα κι εσυ ξεπατωθηκες σημερα;Μα τι νοικοκυρες ειστε εσεις;Πιτσα ε;Ειμαι ζουλιαρα που λεει κι η Αργυρω και θελω κι εγω!!

Γκρινιαρα οχι δε μου ειπαν! Rolling Eyes

Ελενη στο πρωτο τριμηνο ειδικα δεν πρεπει κανενα χημικο!Μονο βιολογικο στα νυχια αλλα αργοτερα!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ τα είχα γυαλισμένα τα κρύσταλλα μου οπότε πήγαμε εκδρομή με φιλικό ζευγάρι και τα σκυλιά μας, βεβαίως βεβαίως Razz
τώρα περιμένουμε να πάει το ταιμ στης 9 να δούμε ταινία στο τηβί Very Happy

κοιτούσα και εγώ για κανένα βιβλίο στα καρφούρ αλλά δεν είχε τίποτα σε προσφορά Crying or Very sad

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Bonsoir!!!!!!

bonsoir helene!!! κι εμενα βρωμαει...ας κανει μεχρι αυριο υπομονη που θα το καθαρισω... Wink

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς τες!! γκρινιάρα και την Ελένη τι κάνετε?

στην εγκυμοσύνη δεν απαγορεύεται το βάψιμο αλλά η ονυχοπλαστική(τζελ ή ακρυλικό) βέβαια εξαρτάται κι από τον γιατρό...η κουμπάρα μου είχε ακρυλικό στην εγκυμοσύνη.. Rolling Eyes

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Που εισαι Λεμονακι μυρωδατο που λεει και η Αντα του βουνου;

Σοφια εμεις ειμασταν πιο βιαστικοι!Ο γαμος εγινε λιγο πριν κλεισουμε 3 χρονια!Μπαμ μπαμ!Χαχαχαχαχα!Οσο για το νυχακι το βιολογικο επιτρεπεται... Wink

Ευη Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 M057

Βρε Αντα κι εσυ ξεπατωθηκες σημερα;Μα τι νοικοκυρες ειστε εσεις;Πιτσα ε;Ειμαι ζουλιαρα που λεει κι η Αργυρω και θελω κι εγω!!

Γκρινιαρα οχι δε μου ειπαν! Rolling Eyes

Ελενη στο πρωτο τριμηνο ειδικα δεν πρεπει κανενα χημικο!Μονο βιολογικο στα νυχια αλλα αργοτερα!

Κ εγώ που έβαζα μέχρι τώρα τροφή? Νόμιζα οτι αφού δεν έχει χρώμα δεν κάνει κακό.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια σε πολλα βιβλιοπωλεια βγαζουν βιβλια σε προσφορα!εδω εχουμε κι ενα μαγαζι που τα βρισκεις απο 3€!

Ελενη δεν πρεπει τιποτα γιατι αυτα περνανε μεσω των νυχιων στο αιμα και το αιμα απο το εμβρυο!Τιποτα δεν πρεπει στην αρχη!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:καλώς τες!! γκρινιάρα και την Ελένη τι κάνετε?

στην εγκυμοσύνη δεν απαγορεύεται το βάψιμο αλλά η ονυχοπλαστική(τζελ ή ακρυλικό) βέβαια εξαρτάται κι από τον γιατρό...η κουμπάρα μου είχε ακρυλικό στην εγκυμοσύνη.. Rolling Eyes

ευουλι με πονανε τα ρημαδια τα ποδια απο το περπατημα...εχω κι αυτη την αλεκα που με εχει ριμαξει...αντε να φυγει... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 215994

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:

ευουλι με πονανε τα ρημαδια τα ποδια απο το περπατημα...εχω κι αυτη την αλεκα που με εχει ριμαξει...αντε να φυγει... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 215994

υπομονή!!!και μετά βουρ στην....μπριζόλα!!χαχχαχα

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:κοριτσια σε πολλα βιβλιοπωλεια βγαζουν βιβλια σε προσφορα!εδω εχουμε κι ενα μαγαζι που τα βρισκεις απο 3€!

Ελενη δεν πρεπει τιποτα γιατι αυτα περνανε μεσω των νυχιων στο αιμα και το αιμα απο το εμβρυο!Τιποτα δεν πρεπει στην αρχη!

3€???? αααα!!!! ερχομαι να φορτωσω το αμαξι....!!!!

ουτε τα μαλλια κανει να βαφεις...ε???

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 90233 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 90233 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 90233
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 315810

Αχαχαχαχα καλόοο!! Laughing Laughing

Μετά τα πρώτα γέλια μόνο το δικό μου μυαλό πήγε στο πονηρό??Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 M131

Με στεναχωρείτε για τα νύχια κορίτσια, έχω τρελό κόλλημα!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 534787
Θα μου πεις ας έρθει με το καλό κ όταν το σποράκι κ όλα τ αλλά ντέφι να γίνουν!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 328109

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν θα ήταν να μην κάνετε καλύτερα τίποτα στα νυχάκια σας για σίγουρα ;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιωαννα μου,ητανε τετοιες οι συγκυριες που δε προλαβαιναμε να παρουμε σειρα.οταν το περναμε αποφαση,ο κουνιαδος μου ειχε αφησει εγκυο μια κοπελα οπου και τη παντρευτηκε.αντε λεμε του χρονου....του χρονου πεταγοτανε ο διδυμος αδελφος μου και μας ανακοινωνε εγκυμοσυνη της κοπελας του..αντε γαμος,βαπτιση κτλ. λεμε δε πειραζει θα ερθει η σειρα μας...μετα αφου 'χασαμε' γιαγιαδες,παππουδες...λεμε οτι και να γινει θα το κανουμε.ανακοινωνουμε ημερομηνια και 'φευγει' η αγαπημενη μου γιαγια.ρωτησα το παπα αν γινεται πριν κλεισει χρονο,πηρα το οκ και ετσι ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ!!!!!!και αφου το καναμε λεμε ας κανουμε προσπαθειες για μωρακι γιατι θα μας προλαβει η αδελφη μου........ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 215994 και ηρθε και το μπιζελι και επιτελους ηρεμησαμε!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

υπομονή!!!και μετά βουρ στην....μπριζόλα!!χαχχαχα

ολοι νηστευουν για το πασχα κι εγω θα τρωω "μπριζολες" μεχρι τελικης πτωσης... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 875502

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσακια μου τι κανετε?αυτες τις μερεςς με κρατα μια μελαχολια που δεν εχω ακομα ενα σπορακια,εχτες με σταυρωσε μια γιαγιουλα και μου ειπε,σου ευχομαι να κανεις μωρακια ωσπου να βαρεθεις!!!τι καλη γιαγιακα!!το μονο που μου ειναι να μην αχωνομαι..!!!και αυτους τους μηνες μονο αχος εχω!!!πως θα πιασω σπορακι με τετοιο αγχος?

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

Αχαχαχαχα καλόοο!! Laughing Laughing

Μετά τα πρώτα γέλια μόνο το δικό μου μυαλό πήγε στο πονηρό??Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 M131

Με στεναχωρείτε για τα νύχια κορίτσια, έχω τρελό κόλλημα!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 534787
Θα μου πεις ας έρθει με το καλό κ όταν το σποράκι κ όλα τ αλλά ντέφι να γίνουν!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 328109

πονηρουλαααααα.....Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 Md004

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γκρινιαρα η ασκηση αυξανει την ροη και μπορει να κανει τους πονους λιγο πιο εντονους!

Ελα στη Γουναρη ειναι απεναντι απο τα δικαστηρια!

Στο πρωτο τριμηνο ουτε βαφη!Αργοτερα ειναι στην κριση του καθε γιατρου!Ουτε φυτικες και τετοια γιατι φυτικο δε σημαινει πως δεν ειναι και τοξικο!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για βαφη στα μαλλια μου ειπε μετα τον εκτο μηνα!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:ιωαννα μου,ητανε τετοιες οι συγκυριες που δε προλαβαιναμε να παρουμε σειρα.οταν το περναμε αποφαση,ο κουνιαδος μου ειχε αφησει εγκυο μια κοπελα οπου και τη παντρευτηκε.αντε λεμε του χρονου....του χρονου πεταγοτανε ο διδυμος αδελφος μου και μας ανακοινωνε εγκυμοσυνη της κοπελας του..αντε γαμος,βαπτιση κτλ. λεμε δε πειραζει θα ερθει η σειρα μας...μετα αφου 'χασαμε' γιαγιαδες,παππουδες...λεμε οτι και να γινει θα το κανουμε.ανακοινωνουμε ημερομηνια και 'φευγει' η αγαπημενη μου γιαγια.ρωτησα το παπα αν γινεται πριν κλεισει χρονο,πηρα το οκ και ετσι ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ!!!!!!και αφου το καναμε λεμε ας κανουμε προσπαθειες για μωρακι γιατι θα μας προλαβει η αδελφη μου........ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 215994 και ηρθε και το μπιζελι και επιτελους ηρεμησαμε!

αμα ο θεος εχει γραψει στο τεφτερι του οτι εσεις οι 2 θα γερασετε μαζι ο,τι και να γινει στο τελος μαζι θα καταληξετε...ακομα και η συντελεια του κοσμου να'ρθει...κι εγω τον παντρευτηκα μετα απο 8 χρονια σχεσης...Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 31 C36

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις