751 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Κυρ Μαρ 18, 2012 10:08 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ιωάννα!!!
γεια σου Λεμονάκι!!!
γεια σου Λεμονάκι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Elenisig έγραψε:Bonsoir!!!!!!
Τι κάνετε κορίτσια? Εμένα το σπίτι μου βρωμάει αλλα...είναι καθαρή η σκάλα!!!!!
Σοφία δεν κάνει να βάφεις τα νύχια σου στην εγκυμοσύνη?
Elenisig έγραψε:Bonsoir!!!!!!
Τι κάνετε κορίτσια? Εμένα το σπίτι μου βρωμάει αλλα...είναι καθαρή η σκάλα!!!!!
Σοφία δεν κάνει να βάφεις τα νύχια σου στην εγκυμοσύνη?
ioanna85 έγραψε:Που εισαι Λεμονακι μυρωδατο που λεει και η Αντα του βουνου;
Σοφια εμεις ειμασταν πιο βιαστικοι!Ο γαμος εγινε λιγο πριν κλεισουμε 3 χρονια!Μπαμ μπαμ!Χαχαχαχαχα!Οσο για το νυχακι το βιολογικο επιτρεπεται...
Ευη
Βρε Αντα κι εσυ ξεπατωθηκες σημερα;Μα τι νοικοκυρες ειστε εσεις;Πιτσα ε;Ειμαι ζουλιαρα που λεει κι η Αργυρω και θελω κι εγω!!
Γκρινιαρα οχι δε μου ειπαν!
Ελενη στο πρωτο τριμηνο ειδικα δεν πρεπει κανενα χημικο!Μονο βιολογικο στα νυχια αλλα αργοτερα!
evi27 έγραψε:καλώς τες!! γκρινιάρα και την Ελένη τι κάνετε?
στην εγκυμοσύνη δεν απαγορεύεται το βάψιμο αλλά η ονυχοπλαστική(τζελ ή ακρυλικό) βέβαια εξαρτάται κι από τον γιατρό...η κουμπάρα μου είχε ακρυλικό στην εγκυμοσύνη..
γκρινιαρα έγραψε:evi27 έγραψε:καλώς τες!! γκρινιάρα και την Ελένη τι κάνετε?
στην εγκυμοσύνη δεν απαγορεύεται το βάψιμο αλλά η ονυχοπλαστική(τζελ ή ακρυλικό) βέβαια εξαρτάται κι από τον γιατρό...η κουμπάρα μου είχε ακρυλικό στην εγκυμοσύνη..
ευουλι με πονανε τα ρημαδια τα ποδια απο το περπατημα...εχω κι αυτη την αλεκα που με εχει ριμαξει...αντε να φυγει...
ioanna85 έγραψε:κοριτσια σε πολλα βιβλιοπωλεια βγαζουν βιβλια σε προσφορα!εδω εχουμε κι ενα μαγαζι που τα βρισκεις απο 3€!
Ελενη δεν πρεπει τιποτα γιατι αυτα περνανε μεσω των νυχιων στο αιμα και το αιμα απο το εμβρυο!Τιποτα δεν πρεπει στην αρχη!
γκρινιαρα έγραψε:
πιτσουλα ε??? ωραια θα φατε πιτσα-τζακουζατι αφου η μπανιερα ειναι λαμπικο...
evi27 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:evi27 έγραψε:καλώς τες!! γκρινιάρα και την Ελένη τι κάνετε?
ευουλι με πονανε τα ρημαδια τα ποδια απο το περπατημα...εχω κι αυτη την αλεκα που με εχει ριμαξει...αντε να φυγει...
υπομονή!!!και μετά βουρ στην....μπριζόλα!!χαχχαχα
Ada έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
πιτσουλα ε??? ωραια θα φατε πιτσα-τζακουζατι αφου η μπανιερα ειναι λαμπικο...
Αχαχαχαχα καλόοο!!
Μετά τα πρώτα γέλια μόνο το δικό μου μυαλό πήγε στο πονηρό??
Με στεναχωρείτε για τα νύχια κορίτσια, έχω τρελό κόλλημα!!
Θα μου πεις ας έρθει με το καλό κ όταν το σποράκι κ όλα τ αλλά ντέφι να γίνουν!!!
sofouli έγραψε:ιωαννα μου,ητανε τετοιες οι συγκυριες που δε προλαβαιναμε να παρουμε σειρα.οταν το περναμε αποφαση,ο κουνιαδος μου ειχε αφησει εγκυο μια κοπελα οπου και τη παντρευτηκε.αντε λεμε του χρονου....του χρονου πεταγοτανε ο διδυμος αδελφος μου και μας ανακοινωνε εγκυμοσυνη της κοπελας του..αντε γαμος,βαπτιση κτλ. λεμε δε πειραζει θα ερθει η σειρα μας...μετα αφου 'χασαμε' γιαγιαδες,παππουδες...λεμε οτι και να γινει θα το κανουμε.ανακοινωνουμε ημερομηνια και 'φευγει' η αγαπημενη μου γιαγια.ρωτησα το παπα αν γινεται πριν κλεισει χρονο,πηρα το οκ και ετσι ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ!!!!!!και αφου το καναμε λεμε ας κανουμε προσπαθειες για μωρακι γιατι θα μας προλαβει η αδελφη μου........ και ηρθε και το μπιζελι και επιτελους ηρεμησαμε!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης