401 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Παρ Μαρ 16, 2012 6:23 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου αναστασια τη κανεις ????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αυτή την στιγμή είμαι ξάπλα και μου πονάει λίγο η κοιλιά λίγο η μέση και λίγο νύστα...αγαπη έγραψε:γεια σου αναστασια τη κανεις ????
evi27 έγραψε:γεια σας αγάπες μου! ήρθα πάλι...αλλά έχω μια νύστα άλλο πράγμα...τι κάνετε?είναι καμιά εδώ??
Ευούλι έγραψε:Γεια σου συνονόματη!Τι κάνεις;Ολο για "μπριζόλες" ακούω!Καλά κάνεις!!!
Εγώ μόλις πήρα τον γιατρό και μου είπε ότι δεν χρειάζεται αντιβίωση αλλά μια κολπική κρέμα!Πάλι καλά Θεούλη μου!Πήρα λίγο το πάνω μου!
Ευούλι έγραψε:"Φάε" και για μένα συνονόματη!!! Πού θα πάει όμως;Δεν θα ξεμπερδέψω;;;Τότε θα δει και η δική μου μπριζόλα!
Δεν σας χόρτασα αλλά πρέπει να σας αφήσω για να πάω για κάτι ψώνια...Φιλάκια!!!
αγαπη έγραψε:μολις εφυγε τρεχω για μπανακι παω να καλλοπιστω να τον ξελογιασω φιλακια αγαπες μου μα να μην βαριεμε ποτε την μπριζολα χαχαχαχα ακουστε και το ωραιο ειδε λεει ενα πολυ ωραιο ονειρο που δυστηχως τον εκοψε πανω στο καλυτερο δεν πειραζει θα σινεχισω εγω μολις γυρισει δεν θα προλαβει να μπει απο την πορτα θα τα πουμε πιο μετα φιλακια
Λεμονάκι έγραψε:όλες οι λυσσάρες εδώ μαζευτήκατε καλέ;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης