851 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Κυρ Μαρ 18, 2012 11:37 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:οριστε μια φωτο μου!!!!!!!
γεια και σε σένα κουκλίτσα!(κ με εικόνα πλέον)!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:οριστε μια φωτο μου!!!!!!!
evi27 έγραψε:sofouli έγραψε:οριστε μια φωτο μου!!!!!!!
γεια και σε σένα κουκλίτσα!(κ με εικόνα πλέον)!
ioanna85 έγραψε:Πεταγομαι και στους αντρες μη θελουν τιποτα και επιστρεφω μετα γι αυτο αργω!
Λιανα κι εγω εχω αναγουλα αλλα θα παμε σε κατι γενεθλια και θα φαω εκει!καληνυχτα και ονειρα γλυκα!
Σοφια καλα εκανες κι εβαλες!Εισαι γλυκα!
Εβελιν ετσι υπομονη και ολα θα γινουν!Εμεις θα γινουμε μανες βρεχει χιονισει το ποτε δεν ξερουμε μονο!
Λεμονακι μακαρι να της πανε ολα καλα!Καλη ταινια!Καληνυχτα!
Αντα καλη ορεξη και καληνυχτα!
Σοφια να την βαλεις μια μερα να την δουμε την κοιλιτσα!Αμαρτησες για το παιδι σου!
Αγαπη κι εγω μπισκοτινι!Σωστηηηηηηηηηη!
Ευη
Γκρινιαρα κουκλα στην φωτο!!!Φτου φτου!Οσο για διαιτα αστα...αν μεχρι την πεμπτη αδιαθετησω θα ξεκινησω αλλα για ποσο;μεχρι τις γονιμες....δηλαδη καμια 15αρια μερες στην καλυτερη!Τρελανε μας!
sofouli έγραψε:λοιπον παω να κανω μπανακι και να ετοιμασω τπτ για να φαω γιατι δε βλεπω να γυρναει ο αντρας συντομα......και το μωρο πεινασε! σας καληνυχτω και αυριο παλι εδω!!!!!!!
sofouli έγραψε:αγαπη μια απο τα ιδια.ουτε ζωγραφιστο δε το θελω!!!!!!ακομα και τωρα παιρνω το ασβεστιο και ολα καλα!!!!!!!!
Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα σε όλες τις κούκλες!
Πολύ ωραίες οι φώτο που βάλατε!Τρελαίνομαι να βλέπω νύφες!Πόσο μάλλον όμορφες!
Πριν λίγο γύρισα εγώ...Το πρωί για καφέ σε ένα φιλικό ζευγάρι,το απόγευμα συμβουλευτική με το πανεπιστήμιο,πέρασε η μέρα...!Και τώρα πρέπει να ετοιμαστώ για αύριο και βαριέμαι...
Ευούλι έγραψε:Ιωάννα όλα τα είδη τα καφέ;;;
Καλησπέρα Ευάκι!Γεμάτη η μέρα αλλά την ευχαριστήθηκα!Είχε τόσο ωραίο καιρό!
ioanna85 έγραψε:Kαλα κι εγω μισω τον καφε και δε μου αρεσει ο μεσημεριανος υπνος........
Ετσι με κοιτανε....
ioanna85 έγραψε:Ευη μην πας αυριο για δουλεια.....
ioanna85 έγραψε:Kαλα κι εγω μισω τον καφε και δε μου αρεσει ο μεσημεριανος υπνος........
Ετσι με κοιτανε....
Ευούλι έγραψε:Ιωάννα πρόσθεσε άλλον έναν σ'αυτούς που σε κοιτάνε έτσι...
Σοφία κι εσύ;;;Ούτε το άσπρο υγρό;;;
Εγώ πάλι λατρεύω τον καφέ...Για λόγους υγείας πίνω απλά έναν ημερησίως...'Οσο για το "άσπρο υγρό"...ΕΞΑΡΤΗΣΗ!Τώρα που νηστεύω μου λείπει πιο πολύ απ'όλα (μαζί και το τυρί!)
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης