826 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Κυρ Μαρ 18, 2012 11:07 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Αντα εξαφάνισε την !!!
καλή όρεξη !!
Σοφούλι όλα για το σποράκι
καλή όρεξη !!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
lia-ka έγραψε:και αυτο σοφουλι!σου το δινει απλοχερα,αλλα με προσευχη και μετανοια!αααα,τι μας επιασε τωρα!για να ανεβουμε λιγο!τι θα φατε για βραδυ ?εγω εχω αναγουλα,αλλα πειναω κιολας!ειμαι αναποδη!χιχιχι
αγαπη έγραψε:
προς το παρον τρωω ενα soft kings με κομματακια καραμελας ασυνηθιστο για μενα μιας που εγω σιχαίνομαι την καραμελα αλλα τελικα καλο ηταν με τονωσε και λιγο
Λεμονάκι έγραψε:Αντα εξαφάνισε την !!!
καλή όρεξη !!
lia-ka έγραψε:κοριτσια παω να βαλω τα μικρα για υπνο!θα τα πουμε αυριο!φιλιαααααα
αχ σαν να ακούω τον εαυτό μου, δεν πάει άλλο αλλά η μασέλα δουλεύει...γκρινιαρα έγραψε:lia-ka έγραψε:και αυτο σοφουλι!σου το δινει απλοχερα,αλλα με προσευχη και μετανοια!αααα,τι μας επιασε τωρα!για να ανεβουμε λιγο!τι θα φατε για βραδυ ?εγω εχω αναγουλα,αλλα πειναω κιολας!ειμαι αναποδη!χιχιχι
εφαγα ενα γιαουρτακι και 2 αχλαδια...πρεπει να χασω μερικα κιλα δεν παει αλλο...
Λεμονάκι έγραψε:αχ σαν να ακούω τον εαυτό μου, δεν πάει άλλο αλλά η μασέλα δουλεύει...γκρινιαρα έγραψε:lia-ka έγραψε:και αυτο σοφουλι!σου το δινει απλοχερα,αλλα με προσευχη και μετανοια!αααα,τι μας επιασε τωρα!για να ανεβουμε λιγο!τι θα φατε για βραδυ ?εγω εχω αναγουλα,αλλα πειναω κιολας!ειμαι αναποδη!χιχιχι
εφαγα ενα γιαουρτακι και 2 αχλαδια...πρεπει να χασω μερικα κιλα δεν παει αλλο...
sofouli έγραψε:τι ωραιες φωτο εχετε!!!!!!!λεω να βαλω και εγω αλλα........
Λεμονάκι έγραψε:Κορίτσια καλή συνέχεια, άρχισε η ταινία
καληνύχτα
evi27 έγραψε:sofouli έγραψε:τι ωραιες φωτο εχετε!!!!!!!λεω να βαλω και εγω αλλα........
τι αλλά καλέ?βάλε!!
sofouli έγραψε:evi27 έγραψε:sofouli έγραψε:τι ωραιες φωτο εχετε!!!!!!!λεω να βαλω και εγω αλλα........
τι αλλά καλέ?βάλε!!
συνηθως δε βαζω φωτο.μονο στο fb εχω!
evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:
προς το παρον τρωω ενα soft kings με κομματακια καραμελας ασυνηθιστο για μενα μιας που εγω σιχαίνομαι την καραμελα αλλα τελικα καλο ηταν με τονωσε και λιγο
κοπελιά μήπως θα έχουμε κανένα ευχάριστο???σε λίγο θα μας πεις ότι πίνεις κι από το άσπρο υγρό!!!
evi27 έγραψε:να κι άλλη μια κούκλα!!
αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:
κοπελιά μήπως θα έχουμε κανένα ευχάριστο???σε λίγο θα μας πεις ότι πίνεις κι από το άσπρο υγρό!!!
ιουυυυυυυυυ δεν υπαρχει περιπτωση να πιω αυτο που λες ουτε να το πω δεν θελω (αλλα για να μην παρεξηγηθω κ ολας θα το πω ειναι αυτο που πινουν ολα τα μωρακια απο τα μεμε της μανουλας) σωστα το εθεσα??? τωρα για το αν θα εχουμε κανενα ευχαριστο θα το μαθουμε τον αλλον μηνα ειναι πολυ νωρις ακομη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την evi27 στις Κυρ Μαρ 18, 2012 11:26 am, 1 φορά
Λεμονάκι έγραψε:Κορίτσια καλή συνέχεια, άρχισε η ταινία
καληνύχτα
γκρινιαρα έγραψε:evi27 έγραψε:να κι άλλη μια κούκλα!!
δεν λες που καταφερα και αλλαξα φωτογραφια...τοσες μερες προσπαθω...τωρα θα σας τρελανω...χιχιχι...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης