1 γιατι τοσα νευρα και αντιδραση?????? Σαβ Μαρ 17, 2012 6:36 am
psuxoula mou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
γεια σας μανουλες... σας γραφω για κατι που με προβλιματιζει τωρα τελευταια και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας... ο μπεμπουλης μου ειναι 11,5 μηνων και μου φενεται οτι εχει πολλα νευρα και ειναι πολυ αντιδραστικος.Τωρα θα μου πειτε οτι ειναι λογικο να ειναι αντιδραστικος σε αυτη την ηλικια αλλα και τοσα νευρα?? Για να σας δωσω να καταλαβετε τωρα εχει αρχισει και περπαταει κανονικα μονος του και οπως ειναι λογικο δεν καθετε λεπτο ολη μερα,λεπτο ομως,δεν θελει παρκο δεν θελει πουθενα με αποτελεσμα να ειμαι συνεχως απο πισω του γιατι πεφτει πολυ ευκολα ακομα και αγχωνομαι,οταν λοιπον πρεπει να τον αλλαξω δεν με αφηνει με τιποτα!τον κραταω χερια ποδια,στριγκλιζει,κλοτσαει παλευει οπως δεν μπορειτε να φανταστειτε ενα μωρο 11,5 μηνων επειδη δεν θελει γενικα να τον αλλαζω,να τον βαζω στο καρεκλακι του για φαγητο κτλ. αυτο τωρα τελευταια εχει αρχισει και μου το κανει τοσο εντονα για την ακριβεια απο τοτε που αρχισε να περπαταει μονος του.Οποτε μπορειτε να φανταστειτε ποσες φορες την ημερα κανει ετσι!!! Το αλλαγμα πανας εχει καταντησει πια πολεμος!!! Εγω απο την μερια μου προσπαθω να ειμαι πολυ ηρεμη μαζι του,του μιλαω συνεχως και προσπαθω να του εξηγω τα παντα παρολοπου ειναι μικρος και δεν καταλαβαινει και πολλα. Οταν ειναι να αλλαξουμε πανα προσπαθω να του μιλαω,να του λεω τραγουδακια να του αποσπασω λιγο την προσοχη αλλα 3 μερες τωρα ρε κοριτσια μιλαμε τα εχω δει ολα!!!Δεν τον ξεγελας με τιποτα!!!Δεν δουλευω απο επιλογη μου παρολο που ζοριζομαστε πολυ οικονομικα αλλα δεν ηθελα με τιποτα να τον αφησω ειδικα τον πρωτο χρονο και ολη μερα αν εξερεσετε δουλειες του σπιτιου,μαγειρεματα κτλ.ασχολουμε μαζι του τραγουδακια παιχνιδακια αλλα 2,3 μερες που εχει αρχισει και μου γινετε τοσο αντιδραστικος και νευρικος εχω αρχισει και αγχωνομε μηπως δεν κανω εγω κατι σωστο?? Εχτες το βραδυ περιτο να σας πω οτι δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τις τυψεις γιατι ειμουν τοσο κουρασμενη εχτες ολη μερα δουλειες στο σπιτι,πλυντηρια,μαγειρεματα,να κοινηγαω τον μπεμπη πανω κατω και να μην καθετε ουτε να τον αλλαξω!! Κατα τις 10 το βραδυ που προσπαθουσα να τον αλλαξω πριν τον βαλω για υπνο,να με κλοτσαει παλι να παλευει και να μην μενει ξαπλωμενος ουτε δευτερολεπτο για να του βαλω την πανα τον μαλωσα και μετα ενιωθα τυψεις... ειναι φυσιολογικο στην ηλικια του?? της φιλης μου το μωρο παντως που ειναι ιδια ηλικια ειναι πολυ ηρεμος πολυ! ειναι θεμα χαρακτηρα? εσας ηταν τοσο απαιτιτικα απο τοσο μικρα?? δεν θελω να γινει κακομαθημενος και τωρα δεν μπορω να κανω και πολλα στην ηλικια που ειναι πχ τιμωρια για να καταλαβει... σορυ για το μεγαλο κειμενο κοριτσια...