26 Απ: ΓΥΡΙΣΑ!!!!!!!!!!! ¨( Κυρ Μαρ 18, 2012 11:13 pm
demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Να σας ζήσει Μαρινάκι . Κάνε λίγη υπομονή και όλα θα πάνε καλά, θα το δείς. Σου στέλνουμε όλες θετική ενέργεια .
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Το εύχομαι!!!!!!!!!!!!!! Και να του δίνεις το γαλατάκι σου!!! Να σου ζήσει, μανούλα!!!!Lilliput έγραψε:καλή λοχεία και να σου ζήσει ο μπέμπης!
έμαθα νέα σας από τις μαίες, όλα θα πάνε καλά,μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα αυτό που έχει και να μην φοβάσαι!
ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑ,ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ .....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ....ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ,Κ ΣΕ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩblackrose έγραψε:Αγαπη μου γλυκια να σας ζησει!Να μην αγχωνεσαι,γινε σκληρη και θα το αντιμετωπισεις!Ο μπεμπης 9 μηνες ηταν στην κοιλιτσα σου κ ηρθε και θα σας αποτρελανει!!Γιατι ειναι κατι που αντιμετωπιζεται και θα ξεπεραστει!Γιατι ηρθε και θα μεινει και θα εισαι μια χαζομαμα!!!
Σε ποιον μοιαζει αληθειααααααα???
Ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου να το πιστεψεις και ηδη εγινε!!!!Μια μπορα ειναι! Σκουπισε τα ματακια σου και μην κλαις!Ετοιμασου να τον απολαυσεις!Σε θελει δυνατη και ευτυχισμενη!!!Ολα θα πανε καλα!!!!!!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΜΑΣ,ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΙΠΕ Κ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΕΙ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΗΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΣΗΧΕΙ......
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΜΑΣ,ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΙΠΕ Κ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΕΙ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΗΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΣΗΧΕΙ......
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης