651 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 Τετ Μαρ 21, 2012 3:56 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
καλως ηρθες και παλι!σε περιμεναμε...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναι λεμονακι μου παμε για τα καλυτερα.......ελπιζω να ρθουν συντομα τα καλυτερα....και μεσα απο το φορουμ και τισ κουβεντοθλεσ μασ ουτε θα το καταλαβω πωσ θα περασει ο καιροσ.........η αληθεια ειναι οτι περασα μια πολυ δυσκολη φαση.....η συννηφαδα μου ειναι εγκυοσ...περιμενουμε μπεμπουλα...2 μερεσ μετα την αποβολλη μαθαινει η νυφη μου οτι ειναι εγκυοσ..εννοειται οτι χαρηκα σαν τρελη αλλα ειναι λιγο δυσκολο μετα απο τετοια φαση να περιτρυγυριζεσαι απο εγκυουσ..ο αντρασ μου τρακαρε με το αυτοκινητο.ευτυχωσ ειχε αγιο και δεν χτυπησε πολυ..γρνικα συμβαινουν διαφορα που δεν με αφησαν να ηρεμισω και εκτοα απο ολα τα αλλα αυτο θα σασ ακουστει περιεργο ο αντρασ μου βλεπει εφιαλτεσ με την σκηνη τησ αποβολλησ..οταν απεβαλλα εκανα το λαθοσ να τον φωναξω μεσαστο μπανιο...ειδε το αιμα καταλαβε τον πονο και δεν μπορει να το ξεπερασει.οι αντρεσ ειναι και λιγοτερο ψυχραιμοι απο εμασ σε τετοιεσ φασεισ...νιωθω λιγο ενοχη ποθ τον εβαλα σε αυτη τη διαδικασια αλλα εκεινη τη στιγμη τον ηθελα διπλα μου..ευχομαι συντομα να τα ξεχασουμε ολα με τον ερχομο ενοσ υγιουσ μωρου.ελπιζω να μην ακουστηκα μελο και σας κουρασα.....απο εδω και περα θα τα λεμε.......Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα, πάμε για τα καλύτερα τώρα Αρτεμις έτσι ;art86 έγραψε:κοριτσια ακολουθησα την συμβουλη τησ ευης και ηρθα να τα λεμε απο εδω.....η φαση παει περασε και ανεπιστρεπτι.παμε για αλλα πιο μεγαλα και καλυτερα......ευχομαι σε ολεσ μια πολυ πολυ καλη μερα....
πλεον αυτο λεω και εγω.ολα θα γινουν.και οτι γινεται για καποιον λογο γινεται...Λεμονάκι έγραψε:Αρτεμις σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, δυστυχώς για κάποιες απο εμάς τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα ονειρευόμαστε. Το κυριότερο είναι να έχουμε την υγεία μας και με τον καιρό θα γίνουν όλα.
το ξέρω για αυτό γράφω μακάρι το γεγονός να ήταν απλά τυχαίο.ioanna85 έγραψε:
λεμονακι μην το λες!Ειναι πολλα που μπορουν να συμβουν!
Λεμονάκι έγραψε:το ξέρω για αυτό γράφω μακάρι το γεγονός να ήταν απλά τυχαίο.ioanna85 έγραψε:
λεμονακι μην το λες!Ειναι πολλα που μπορουν να συμβουν!
Και εσύ μην είσαι τόσο αρνητική, τα συμπτώματα που έχεις δεν είναι σον και καλά περιόδου.
Εδώ ελπίζω εγώ..
Λεμονάκι έγραψε:Ευάκι εμένα πρήξετε 2 - 3 μέρες πριν έρθει, εκτός απο την προ τελευταία φορά που αν θυμάσαι έλεγα δεν ξεπρήζονται και τελικά ήταν επειδή έκανα ωορρηξία κατά την διάρκεια της περιόδου.
Μακάρι να είναι για καλό κοπελιά
Ιωάννα με πιάσανε τα συναισθηματικά μου
αυτέ τις μέρες, μην δίνεις σημασία.
Τα κανελόνια αρέσουν πολύ στον δικό μου, δεν στέλνεις κανένα πιάτο..
Ada έγραψε:Τζά!!! Να μαι κι εγώ!!
Κουτί μου ρθε ο Λαμπρούκος!
Πάω να σας διαβάσω κι έρχομαι!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης