Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mariabel έγραψε:Καλημέρα, ζουζουνίτσα!! Φαντάζομαι είσαι έγκυος,ε; Very Happy Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 36 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 36 654316
Συγχαρητήρια, κουκλίτσα!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Καλημέρα, mariposa!

οχι δεν ειμαι δυστηχως περιμενω και εγω ειμαι στιν αναμονη!!!!

mariposa

mariposa
mariabel καλημερα! Smile
zouzounitsa μακαρι να εισαι στο ευχομαι ολοψυχα! Very Happy

mariabel

mariabel
Κορίτσια,εγώ δεν είμαι καθόλου καλά. Τα νέα μου δεν είναι καθόλου ευχάριστα... Πήγα χθες στο γιατρό. Η κύηση δε θα προχωρήσει. Το έμβρυο δε μεγαλώνει σωστά. Ακούσαμε παλμούς, αλλά ο γιατρός είπε μάλλον θα τη διακόψουμε. Θα ξαναπάω αύριο. Χθες πλάνταξα στο κλάμα. Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά η καρδιά μου είναι συντετριμμένη... Sad Προσπαθώ να λέω άσχετα για να ξεχνιέμαι...

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
[quote="mariabel"]Κορίτσια,εγώ δεν είμαι καθόλου καλά. Τα νέα μου δεν είναι καθόλου ευχάριστα... Πήγα χθες στο γιατρό. Η κύηση δε θα προχωρήσει. Το έμβρυο δε μεγαλώνει σωστά. Ακούσαμε παλμούς, αλλά ο γιατρός είπε μάλλον θα τη διακόψουμε. Θα ξαναπάω αύριο. Χθες πλάνταξα στο κλάμα. Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά η καρδιά μου είναι συντετριμμένη... Sad Προσπαθώ να λέω άσχετα για να ξεχνιέμαι...[/quote

αχ κοριτσακι μου γλυκο μην στεναχωριεσαι καταλαβενω το αγχος σου!!μην τα βαζεις κατω μπορει αυριο να ειναι διαφορετικα τα πραματα!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδιαααα ποιες ειστε εδω ????

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="zoyzoynitsa moy"]
mariabel έγραψε:Κορίτσια,εγώ δεν είμαι καθόλου καλά. Τα νέα μου δεν είναι καθόλου ευχάριστα... Πήγα χθες στο γιατρό. Η κύηση δε θα προχωρήσει. Το έμβρυο δε μεγαλώνει σωστά. Ακούσαμε παλμούς, αλλά ο γιατρός είπε μάλλον θα τη διακόψουμε. Θα ξαναπάω αύριο. Χθες πλάνταξα στο κλάμα. Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά η καρδιά μου είναι συντετριμμένη... Sad Προσπαθώ να λέω άσχετα για να ξεχνιέμαι...[/quote

αχ κοριτσακι μου γλυκο μην στεναχωριεσαι καταλαβενω το αγχος σου!!μην τα βαζεις κατω μπορει αυριο να ειναι διαφορετικα τα πραματα!!

αχ μαρακι μου μας ελειψες κοριτσακι μου ειναι σιγουρο αυτο που σας ειπε ο γυναικολογος??? μηπως πρεπει να παρετε αλλη μια γνωμη απο αλλο γιατρο???

mariabel

mariabel
Ζουζουνίτσα, δυστυχώς δε θα είναι διαφορετικά... Εύχομαι μόνο να τερματίσει μόνο του, γιατί δε θα το προκαλέσω εγώ. Και εγώ και ο άντρας μου συμφωνήσαμε ότι παρά τις συμβουλές του γιατρού, δε θα κάνουμε κάτι όσο ακούγεται ακόμα καρδιά... Τελευταία περίοδος ήταν στις 20/1 και το έμβρυο αν και έχει μεγαλώσει έχει το σχήμα εμβρύου 4ης εβδομάδας... Sad Sad Sad
Είμαι τόσο στενοχωρημένη.

Αγάπη, εδώ είμαι και εγώ. Πόσο μου έλειψες!

mariabel

mariabel
Αγάπη, δυστυχώς δεν είναι λάθος γιατρού. Το είδα και εγώ... Το μικρό μου αγγελούδι είναι μέσα και έχει γαντζωθεί εκεί παρόλο που εγώ έχω ψοφήσει στην κούραση τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν αναπτύσσεται σωστά. Sad Sad Sad

goldangel1990

goldangel1990
mariabel Μου οτι και να σου πώ δεν μπορω να σου παρω την πικρα!!Αλλα προσεύχησου να κανει ο θεος οτι ειναι καλυτερο για σένα,ελπιζω πραγματικα όλα να πάνε καλα!!!

ζουζουνιτσα μου ελπίζω να ακούσουμε τα ευχάριστα συντομα!!

mariabel

mariabel
Ευχαριστώ, goldangel1990!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέραα!!

αγαπη έγραψε:
ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΠΙΤΟΓΥΡΟΟΟΟ????????? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 36 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 36 606100

όχι κουκλίτσα μου πιτα με γυρο δν τρωω γιατί δν μου αρέσει ούτε ο γύρος..συνήθως σαντουιτσάκια παίρνω απο τέτοια μαγαζια..με ψωμάκι Wink καλύτερα που ειναι κλειστό αργά..για να γλιτώνετε τις μεταμεσονύχτιες περιττές θερμίδες χιχιχ

οσον αφορά τις λιγουρες...κι εγώ είμαι λιχούδο Ευη μου..παμε πακέτο χαχαχαχαα καλά..βρίσκει χρόνο ο άντρας σου να σου κάνει επίθεση (μετα τις τόσες που το έχεις κάνει εσύ??) Respect

Ιωάννα περιμένω νέα σήμερα!!!!και άστα τα δν ειναι για μένα αυτός ο μήνας εχουν άλλες σειρα..θα σε μπουφλίσω!! Razz Razz Razz

Λουλού καλημέρα!!άντε ωραία... να μου πεις για να δώ πότε θα χαρούμε και για σένα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 36 328109

Μαρακι το υποψιάστηκα ότι δν εισαι καλά απο τον τοιχο του Facebook αλλα δν πήγε το μυαλό μου καθόλου εκει!!! Sad Sad Sad μακάρι να πάνε ολα καλά κοριτσάκι μου!!!!!

ζουζουνιτσα, Εβελιν,mariposa,Γιαννα μια γλυκιά καλημερα και πολλά Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 36 334590

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?????????????????α εμεις σηκωθηκαμε ορεξατοι!!!!!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Ζουζουνίτσα, δυστυχώς δε θα είναι διαφορετικά... Εύχομαι μόνο να τερματίσει μόνο του, γιατί δε θα το προκαλέσω εγώ. Και εγώ και ο άντρας μου συμφωνήσαμε ότι παρά τις συμβουλές του γιατρού, δε θα κάνουμε κάτι όσο ακούγεται ακόμα καρδιά... Τελευταία περίοδος ήταν στις 20/1 και το έμβρυο αν και έχει μεγαλώσει έχει το σχήμα εμβρύου 4ης εβδομάδας... Sad Sad Sad
Είμαι τόσο στενοχωρημένη.

Αγάπη, εδώ είμαι και εγώ. Πόσο μου έλειψες!

κοριτσακι μου και εγω συμφωνω με την αποφαση που πηρατε αφου ακουσατε και καρδουλα ειναι πολυ σημαντικο ακου το ενστικτο σου ομως ειναι πολυ συμαντικο να εισαι ηρεμη ψυχρεμη και να μην κουραζεσε ξερω πως αν σου πω και για το αγχος δεν θα τα καταφερεις να μην το σκεφτεσε συνεχεια αλλα κανε μια προσπαθεια κοριτσακι μου δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σε βοηθεισει αυτο που θα σου πω τωρα εγω πιστευω στον Θεο στους Αγιους και στα θαυματα εχω μια προσευχουλα που την διαβαζω και οφειλω να ομολογησω οτι με ηρεμει και με γαληνευει ειναι ο Αγιος Ιουδας ο Θαδδαιος θελεις να σου την στειλω???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?????????????????α εμεις σηκωθηκαμε ορεξατοι!!!!!!!!

και πολύ καλά κάνατε!!Εχει τόσο όμορφη και ζεστή μέρα και σήμερα!!! τώρα μόλις έγιναν και τα αυγουλακια μου να τα φαω για πρωινο!

δν σας ειπα!Απο σήμερα διαιτα!!!τερμα τα πολλα πολλά γιατι χθες ανεβηκα στην ζυγαρια και ειδα ότι ειμαι +4 απο +2 που ημουν μετα τις γιορτες!!! affraid

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ελλη μου τη κανεις??? εγω ειμαι στην μικρουλα και σημερα την προσεχω τωρα κοιματε και εγω πινω καφεδακι παρεουλα σας αν εξαφανιστω θα εχει ξυπνησει η ζουζουνα

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?????????????????α εμεις σηκωθηκαμε ορεξατοι!!!!!!!!

και πολύ καλά κάνατε!!Εχει τόσο όμορφη και ζεστή μέρα και σήμερα!!! τώρα μόλις έγιναν και τα αυγουλακια μου να τα φαω για πρωινο!

δν σας ειπα!Απο σήμερα διαιτα!!!τερμα τα πολλα πολλά γιατι χθες ανεβηκα στην ζυγαρια και ειδα ότι ειμαι +4 απο +2 που ημουν μετα τις γιορτες!!! affraid

εμενα παλι απο την αλλη ανοιξε η ορεξη και πως θα σταματησουμε??????????? tongue

mariabel

mariabel
Έλλη μου, ναι δεν είμαι καθόλου καλά... Sad
Αγάπη, ευχαριστώ!! Την ξέρω την προσευχή αυτή. Όντως και σε εμένα μόνο ο Θεός είναι παρηγοριά και μόνο Αυτός μπορεί να μου δώσει τη δύναμη να πάρω σωστή απόφαση.
Κουκλίτσες, σας αφήνω, γιατί ο μικρός έχει ξεσαλώσει μόνος του...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Έλλη μου, ναι δεν είμαι καθόλου καλά... Sad
Αγάπη, ευχαριστώ!! Την ξέρω την προσευχή αυτή. Όντως και σε εμένα μόνο ο Θεός είναι παρηγοριά και μόνο Αυτός μπορεί να μου δώσει τη δύναμη να πάρω σωστή απόφαση.
Κουκλίτσες, σας αφήνω, γιατί ο μικρός έχει ξεσαλώσει μόνος του...

φιλακια μαρακι μου να προσεχεις και αν εχεις κανενα νεοτερο ενημερωσε μας ευχομαι αυριο να ξημερωση μια χαρουμενη μερα για σενα φιλακια και στον αντωνακη σου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 36 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγώ αφου με ξύπνησε 200 φορές απο το πρωί ο κοντός γιατί ήθελε να βγει έξω να παίξει κατα τις 10 αποφάσισα να του κάνω το χατήρι και να σηκωθώ!! Laughing Laughing σήμερα δουλευω στις 4

Σοφουλι μου ας μεινω κι εγω εγκυος και δν θα στεναχωρηθω ιδιαιτερα αν παχυνω!!Τωρα όμως δν εχω καμια δικαιολογια!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κι από μένα!!εγώ δεν κοιμήθηκα καλά...είχα ανήσυχο ύπνο... Rolling Eyes

Μαράκι μου μας έλειψες!δεν θα σου πω να μην στεναχωριέσαι,ξέρω δεν γίνεται....θα σου ευχηθώ να πάνε όλα όπως τα θες... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 36 334590

Έλλη ναι ναι προλαβαίνει!!!αν και σπάνια γιατί μ'εμένα που έμπλεξε...χαχαχαχ

αγάπη φιλια στη μπουμπού!

σ'ολα τα κορίτσια πολλά Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 36 315810

δεν θα το πιστέψετε....ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ!!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ??? Twisted Evil Twisted Evil

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:κι εγώ αφου με ξύπνησε 200 φορές απο το πρωί ο κοντός γιατί ήθελε να βγει έξω να παίξει κατα τις 10 αποφάσισα να του κάνω το χατήρι και να σηκωθώ!! Laughing Laughing σήμερα δουλευω στις 4

Σοφουλι μου ας μεινω κι εγω εγκυος και δν θα στεναχωρηθω ιδιαιτερα αν παχυνω!!Τωρα όμως δν εχω καμια δικαιολογια!!

με τετοιο γιατρο που εχω δε θα το ηθελες....με μια ζυγαρια περπαταει.και να φανταστεις δε πηρα κανενα μεχρι στιγμης!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι μου δν μπορώ να σου πω να μη στεναχωριέσαι, το μόνο που θα σου πω θα ειναι να κάνεις κουράγιο κι εύχομαι να έχεις σύντομα πολύ ωραία νέα!!!

*θα σας αφήσω λίγο να πάω να διαβάσω το βιβλιάκι μου έξω στον ήλιο!! θα τα ξαναπουμε αργότερα!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 36 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:καλημέρα κι από μένα!!εγώ δεν κοιμήθηκα καλά...είχα ανήσυχο ύπνο... Rolling Eyes

Μαράκι μου μας έλειψες!δεν θα σου πω να μην στεναχωριέσαι,ξέρω δεν γίνεται....θα σου ευχηθώ να πάνε όλα όπως τα θες... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 36 334590

Έλλη ναι ναι προλαβαίνει!!!αν και σπάνια γιατί μ'εμένα που έμπλεξε...χαχαχαχ

αγάπη φιλια στη μπουμπού!

σ'ολα τα κορίτσια πολλά Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 36 315810

δεν θα το πιστέψετε....ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ!!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ??? Twisted Evil Twisted Evil

καλημερα ευη μου αυτο που συμβενει με το νερο ειναι τρατζικ να θες να πιεις νερο βρε αδερφε και να μην εχεις τουλαχιστον προλαβες να φτιαξεις καφε η οχι ακομα???

bebaki!!!

bebaki!!!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημερα κοριτσακια μου!

Μαρια,μακαρι να πανε ολα καλα κουκλα μου κι εγω δε θα σου πω να μη στεναχωριεσαι γιατι ξερω οτι δε γινεται!

Σοφουλινι μου κι εγω γελασα με τα χθεσινα,καταλαβαινω απολυτα ποσο θελω να δεις το μικρο σου!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευη ακου να γελασεις σημερα ειναι η παγκοσμια ημερα του νερου και εσυ δεν εχεις νερο ακομα πιο τρατζικ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις